2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DEVRIMIM, cok cok tebrikler :)

MELIH, ben de oglumu cikariyorum disari, bence icin rahat olsun dikkat ettikten sonra..

HULKA, masallah bebegine :)

Ozge gecmis olsun canim

Bu arada biz birkac gundur uyumuyoruz teyzeleri, hep memede durmak istiyoruz...
Nasil dayaniyor uyumadan anlamadim gitti..

hulka canım Allah bagıslasın cok şirin bebişin maşallah

bu arada arkadaslar benım bebısım emdıkten sonra gazını cıkaramıyor sırtına vurmaktan bır hal oluyorum ama yınede cıkmıyor.mafoldumbensonra birikiyor karnından sesler gelıyor miniğimin ve gaz sancıları basladı sızde de var mı?ben netten baktım 2ncı haftada baslar 4.haftada tavan yapar bebek 3 aylık oldugunda gaz sorunu bıtermıs napıcaz yaa aglamasına dayanamıyorum

ya arcakbenimki de aynı valla karnından sesler geliyo sonra ağlama krizleri gazı alttan çıkaramıyo doktor emzik verme diyo pamukçuk olur damak yapısı bozulur napcağımı bilemedim gazı oluncada hep emmek istiyo kısır döngü

slm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
ayy yesinler bu kuzucuğuuu...Allah bağışlasın canımmmm

Tubişim bol çişliii değil sadece bol kakalııı bol garklı pırtlıı günlerrrsırnaşık şey

Gülşenn ne tatlı bu kuzuuu...ALlah bağışlasın canımmm

Gökçenim geçmiş olsun...çıktınız mı acaba merak ettimCADIARZU

Çok geçmiş olsun canım...cana geleceğine mala gelsin derler yaa kesinlikle öyle...en korktuğum şey kendi evimde bir yabancıyla karşılaşmakkk..Allah korusunnn

Maşallah canımmm...Allah analı babalı büyütsün inşallahh:Saruboceq:

CAnım ben neredeyse 2 haftadır yalnızım...Dolayısıylaa evde bunalım geçirmek üzereyim...doktor v.s dahil 10 kez çıkmışızdır evden...Yoksa kafayı yiycemmmsempatiksalakcinni

işte teyzeleri benim melegim caganım.. masallah dıyelım kuzuma..

Oy maşallahhhh...Allah analı babalı büyütsün canımmm

oğlum şuan 10 günlük,doğumunun 6.günü göbeği düştü 4gündür kanıyo,çok değil ama azda olsa kanama var biraz sonra dr gitcez umarım kötü bişey değildir (

slm arkadaşlar uzun zamndır giremedim doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün.artık bebişlerden bahseder olmuşuz ne mutlu biraz geçmişe bakayım

makinalarla 2saatte bbir sağdınmı

oğlum şuan 10 günlük,doğumunun 6.günü göbeği düştü 4gündür kanıyo,çok değil ama azda olsa kanama var biraz sonra dr gitcez umarım kötü bişey değildir (

yakma diye basit bir metod var onu uygularlar

kızlar havalar ısınıyor bebekler susayıncada meme istiyor, su versekmi acaba?

canım benimde 10.günü düştü ve 2 gün kanaması oldu az az ama geçti merak etme geçer seninkide ben alkol sürmeye devam ettim sende sür istersen

benim oğlumda yanı çok zorlanıyor kıpkırmızı oluyor suratı.bide benimki altını açtığımda yapıyor kakasını havayı gördümü poposu dayanamıyor çocuk salıveriyor:))

[Qbenim UOTE=arcak81;13362557]hulka canım Allah bagıslasın cok şirin bebişin maşallah

bu arada arkadaslar benım bebısım emdıkten sonra gazını cıkaramıyor sırtına vurmaktan bır hal oluyorum ama yınede cıkmıyor.mafoldumbensonra birikiyor karnından sesler gelıyor miniğimin ve gaz sancıları basladı sızde de var mı?ben netten baktım 2ncı haftada baslar 4.haftada tavan yapar bebek 3 aylık oldugunda gaz sorunu bıtermıs napıcaz yaa aglamasına dayanamıyorum[/QUOTE]
aynı şeyler bendede oluyor canım ben suyu ısıtıyorum ve karnına koyuyorum o rahatlatıyor istersen dene diyer arkadaşlarada tavsiye ederim.

canım çok geçmiş olsun .ben korse almıştım ama doktor kesinlikle takmayacaksın dedi.anemlerde tak bişey olmaz diyor bende neyapacağımı bilemediim.doktora konturole gidecem ozaman gene soracam neden takma dediğini

makinalarla 2saatte bbir sağdınmı

yakma diye basit bir metod var onu uygularlar

kızlar havalar ısınıyor bebekler susayıncada meme istiyor, su versekmi acaba?

canım ben emzirdikten sonra veriyorum iki çay kaşığı falan..hem ağzında pamukçuk oluşmasınıda engelliyo.yerimseniben

kızlar okadar dikkat etmeme rağmen oğlumun poposu pişik oldu.her değiştirmede pişik kremi sürüyordum.ıslak mendil kullanmadım.sizde böyle bir durum varmı ne yapıyorsunuz.ya ağladığı zaman sanki orası acıyor gibi geliyor içim gidiyor valla.bebanten sürdüm zeytinyağı sürtüm başka ne yapsam.

işte bu da benim yakışıklım :))) bizimde çişimiz sırtımıza çıkıyodu ,pipiye dikkat edeyim bari :)))

canım çok tatlı oğlun maşallah. allah analı babalı büyütsün

canım gözün aydın. allah analı babalı büyütsün.maaşallah kilosuda çok iyiymiş:))

QUOTE=hulka26;13366185]herkese cok tesekkur ederız teyzelerı rabbım hepımızın bebısını korusun ınsallah...[/QUOTE]

HULKA MAŞALLAH CANIM,ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ÇOK TATLI OĞLUŞUN...

herkese merhaba ;

sanırım bende lohusa bunalımı başladı,ara ara sıkıntı geliyor içime anlık birşey,sonra geçiyor,sizlerdede oluyor mu?

canım şu dönemde kipişik değilmiş bizim süt olsun diye içtiğimiz şekerli içecekler yapıyormuş çocuk dr umuz öyle söyledi

slm kızlar gece sabahladık gaz sancısı yüzünden şimdi de banyo yaptırdıkonun etkisiile şekerliyo oğluşum..
gaz sancısı için çözüm bulan var mı dr havlu ısıt koy karnına dedi ama etkiliolur inş.
bugün itibari ile yalnızım k.validem banyodan sonra gittidüne kadar saat 10 a kadar bendeydi..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…