hulka canım Allah bagıslasın cok şirin bebişin maşallah
bu arada arkadaslar benım bebısım emdıkten sonra gazını cıkaramıyor sırtına vurmaktan bır hal oluyorum ama yınede cıkmıyor.mafoldumbensonra birikiyor karnından sesler gelıyor miniğimin ve gaz sancıları basladı sızde de var mı?ben netten baktım 2ncı haftada baslar 4.haftada tavan yapar bebek 3 aylık oldugunda gaz sorunu bıtermıs napıcaz yaa aglamasına dayanamıyorum
ayy yesinler bu kuzucuğuuu...Allah bağışlasın canımmmmslm kızlar ben de becerebilirsem bebişimin fotosunu koyim
slm kızlar emnmeden bahsetmişsiniz bende çok bunalıyom kızım meme hep ağzında dursun istiyo uyuyunca doluyo memişler tabi uyursa sabah 6,5tan öğleye kadar uyumuyo hep emmek istiyo süt gelmeyincede basıyo çığlığı çişi kakası çok iyi bez dayanmıyo şu ara süt artsın diye uğraşıyom bi sorunda gaz sancısı vardı şimdi biraz daha iyi herkese bol sütlü çişli günler
slm kimse yokmi burda bebişler geldi kimse uğraamıyo heralde
bende bugün 18 günlük oldu kızım günler öle geçiyoki ya anlamıom bile
hala doğum yapmayanlar varmış heralde allahım hayırlısyla kurtarsın inşallah
slm kızlar hastanedeyim ben de. bebişimin 10.günü sarılık 21lerde çıkmış bu gec yatış verdiler şu an ışın alıyor yavrum
birde tsh ve idrar tahlilleri istedi doktor inş bişey çıkmaz.
emmek konusunda biz de aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben emzirirken koltuklarda tepiniyorum resmen göğüs uçları çok fena..
ama herşeye rağmen annelik çok güzel..
slm kızlar
bebeğimin göbeği dün gece düştü
ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:
benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye
ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve
Maşallah canımmm...Allah analı babalı büyütsün inşallahh:Saruboceq:kızlar bende doğurdum nihayet :)
39+4te yani dün nişanım geldi,1gün önce acile gitmiştik,bebek 4kiloyu geçmiş dediler,açılmam 1cm di,eşim çok panik oldu,dün öğlen 12.30 gibi beni aradı,hadi hazırlan doğurmaya gidiyosun diye,ben hiç bişey anlamadım,şok halindeydim,apar topar beni gelip aldılar,bir doktorun muanesine götürdüler,kontrolümüz,ultrasonumuz yapıldı,hemen doktor anlaşmalı olduğu hastaneyi aradı,odam tutuldu,saat 2.30da hastanedeydim,serumum takıldı,damar yolu açıldı,15 50de beni içeri aldılar,15 55de bebğim oldu,16 25de odamdaydım ve ayıktım,2saat sonra ayağa kalktım,24saat geçmeden de,bugun taburcu olduk,lazerle dikişlerim yapılmış,hiç ameliyat izim yok,normal doğumdan farksızdı,çok memnun kaldım
şükür sütüm geliyor,azda olsa ama gögüs ucum hiç yok napcam bilmiyorum
bebeğim devrim 4260 gr 50cm olarak çağ hastanesinde dünyaya geldi,
tosun paşam uyuyor şimdi,bende hızlı hızlı yazıyorum,şu gögüs ucu sorununuda aşsak hiç sorunumuz kalmıycak,bebeğim uyurken kısaca yazayım dedim,bir ara vakit bulursam uzunca anlatcma öykümüzü :)
Merhaba kizlar. Bugun 16. Gunumu bitti. Kizimi ben suana kadar 4 kere cikardim. Ama herseferinde de sucluluk duydum. Azcik aglasa acaba ruzgardan mi yoksa gunesten mi oldu mu diyorum. Annem de cikmayalim diyip duruyor 1 aylik olana kadar.
Benim lohusalik iyi geciyor cunku Annem hep yaninda sagolsun, esim de yardimci oluyor.
Bebisim gaz cikarirken ve kaka yaparken cok zorlaniyor. Ve cok yapiyor gun icimde; hem gaz hem kaka yani. Sizin bebislerde de oluyor mu? Yoksa benim Kayram usuttu mu?
nidah geçmiş olsun canım anne olmak hem zor hemde çok güzel bir duygu.
benim sütüm hala yok haftaya 1 ayımız dolacak bende tık yok yapmadığım kalmadı doğduğu günden beri mama veriyoruz. bu beni çok üzüyor ama kısmet demekki.
oğlum şuan 10 günlük,doğumunun 6.günü göbeği düştü 4gündür kanıyo,çok değil ama azda olsa kanama var biraz sonra dr gitcez umarım kötü bişey değildir(
canım benimde 10.günü düştü ve 2 gün kanaması oldu az az ama geçti merak etme geçer seninkide ben alkol sürmeye devam ettim sende sür istersenoğlum şuan 10 günlük,doğumunun 6.günü göbeği düştü 4gündür kanıyo,çok değil ama azda olsa kanama var biraz sonra dr gitcez umarım kötü bişey değildir(
benim oğlumda yanı çok zorlanıyor kıpkırmızı oluyor suratı.bide benimki altını açtığımda yapıyor kakasını havayı gördümü poposu dayanamıyor çocuk salıveriyor:))Merhaba kizlar. Bugun 16. Gunumu bitti. Kizimi ben suana kadar 4 kere cikardim. Ama herseferinde de sucluluk duydum. Azcik aglasa acaba ruzgardan mi yoksa gunesten mi oldu mu diyorum. Annem de cikmayalim diyip duruyor 1 aylik olana kadar.
Benim lohusalik iyi geciyor cunku Annem hep yaninda sagolsun, esim de yardimci oluyor.
Bebisim gaz cikarirken ve kaka yaparken cok zorlaniyor. Ve cok yapiyor gun icimde; hem gaz hem kaka yani. Sizin bebislerde de oluyor mu? Yoksa benim Kayram usuttu mu?
teşekkür ederim kızlar valla bizim evimiz birde cadde üzerinde önü ve arkası cadde ki merkezi bir yerde neyse ucuz atlattık
benim göğüs ucu yaralarım azaldı biraz ve korse takmaya başladım sezeryan olup korse takan var mı aranızda????
makinalarla 2saatte bbir sağdınmı
yakma diye basit bir metod var onu uygularlar
kızlar havalar ısınıyor bebekler susayıncada meme istiyor, su versekmi acaba?
işte bu da benim yakışıklım :))) bizimde çişimiz sırtımıza çıkıyodu ,pipiye dikkat edeyim bari :)))
kızlar bende doğurdum nihayet :)
39+4te yani dün nişanım geldi,1gün önce acile gitmiştik,bebek 4kiloyu geçmiş dediler,açılmam 1cm di,eşim çok panik oldu,dün öğlen 12.30 gibi beni aradı,hadi hazırlan doğurmaya gidiyosun diye,ben hiç bişey anlamadım,şok halindeydim,apar topar beni gelip aldılar,bir doktorun muanesine götürdüler,kontrolümüz,ultrasonumuz yapıldı,hemen doktor anlaşmalı olduğu hastaneyi aradı,odam tutuldu,saat 2.30da hastanedeydim,serumum takıldı,damar yolu açıldı,15 50de beni içeri aldılar,15 55de bebğim oldu,16 25de odamdaydım ve ayıktım,2saat sonra ayağa kalktım,24saat geçmeden de,bugun taburcu olduk,lazerle dikişlerim yapılmış,hiç ameliyat izim yok,normal doğumdan farksızdı,çok memnun kaldım
şükür sütüm geliyor,azda olsa ama gögüs ucum hiç yok napcam bilmiyorum
bebeğim devrim 4260 gr 50cm olarak çağ hastanesinde dünyaya geldi,
tosun paşam uyuyor şimdi,bende hızlı hızlı yazıyorum,şu gögüs ucu sorununuda aşsak hiç sorunumuz kalmıycak,bebeğim uyurken kısaca yazayım dedim,bir ara vakit bulursam uzunca anlatcma öykümüzü :)
kızlar okadar dikkat etmeme rağmen oğlumun poposu pişik oldu.her değiştirmede pişik kremi sürüyordum.ıslak mendil kullanmadım.sizde böyle bir durum varmı ne yapıyorsunuz.ya ağladığı zaman sanki orası acıyor gibi geliyor içim gidiyor valla.bebanten sürdüm zeytinyağı sürtüm başka ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?