kızlar okadar dikkat etmeme rağmen oğlumun poposu pişik oldu.her değiştirmede pişik kremi sürüyordum.ıslak mendil kullanmadım.sizde böyle bir durum varmı ne yapıyorsunuz.ya ağladığı zaman sanki orası acıyor gibi geliyor içim gidiyor valla.bebanten sürdüm zeytinyağı sürtüm başka ne yapsam.
canım yaa,kıyamam ben ona inşallah iyi gelir sıcak su torbası,birde poposunu yıka sıcak suyla ,oda iyi geliyor...oğlum gene başladı gaz sancısına ayağına sıcak su torbası koydummm...
18.05.2010 tarihinde saat 17:10 da kızım DOĞA yı dünyaya getirdim kızım 2930 gr 47 cm olarak dünyaya geldi biraz küçük ama endişe etmiyorum sarılık oldu 2 günde bir kan alınıyor yavrum çok ağlıyor
canım şu dönemde kipişik değilmiş bizim süt olsun diye içtiğimiz şekerli içecekler yapıyormuş çocuk dr umuz öyle söyledi
slm kızlar gece sabahladık gaz sancısı yüzünden şimdi de banyo yaptırdıkonun etkisiile şekerliyo oğluşum..
gaz sancısı için çözüm bulan var mı dr havlu ısıt koy karnına dedi ama etkiliolur inş.
bugün itibari ile yalnızım k.validem banyodan sonra gittidüne kadar saat 10 a kadar bendeydi..akannehir
18.05.2010 tarihinde saat 17:10 da kızım DOĞA yı dünyaya getirdim kızım 2930 gr 47 cm olarak dünyaya geldi biraz küçük ama endişe etmiyorum sarılık oldu 2 günde bir kan alınıyor yavrum çok ağlıyor
canım trosdy diye bir krem var onu hametan yada bepanten ile karıştırıp sürebilirsin birde travacord diye bir krem var o daha etkili ama günde 2 kez falan sürülüyor
herkese merhaba ;
sanırım bende lohusa bunalımı başladı,ara ara sıkıntı geliyor içime anlık birşey,sonra geçiyor,sizlerdede oluyor mu?
kızlar okadar dikkat etmeme rağmen oğlumun poposu pişik oldu.her değiştirmede pişik kremi sürüyordum.ıslak mendil kullanmadım.sizde böyle bir durum varmı ne yapıyorsunuz.ya ağladığı zaman sanki orası acıyor gibi geliyor içim gidiyor valla.bebanten sürdüm zeytinyağı sürtüm başka ne yapsam.
makinalarla 2saatte bbir sağdınmı
yakma diye basit bir metod var onu uygularlar
kızlar havalar ısınıyor bebekler susayıncada meme istiyor, su versekmi acaba?
Kızlar benim bebeğim de 18.05.2010 saat 10:40'ta epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. 3150 gr ve 50 cm oğluşum, ismi de Ömer Çağan oldu. Şu an hafif sarılığımız var, emzirmekten başka yapabileceğim birşey yokmuş, inşallah yükselmez dualarınızı esirgemeyin.
Teşekkür ederim antcım.
DEVRIMIM, cok cok tebrikler :)
MELIH, ben de oglumu cikariyorum disari, bence icin rahat olsun dikkat ettikten sonra..
HULKA, masallah bebegine :)
Ozge gecmis olsun canim
Bu arada biz birkac gundur uyumuyoruz teyzeleri, hep memede durmak istiyoruz...
Nasil dayaniyor uyumadan anlamadim gitti..
evet canım bolbol emzir ve hergün gün ışığında konrol et..bizdede oldu çok şükür çok yükselmedi ama hala 2-3 seviyelerde varmış..kuzum beyaz tenli ama yüzü hafiften sarı bakalım nezaman geçicek
Merhaba kizlar. Bugun 16. Gunumu bitti. Kizimi ben suana kadar 4 kere cikardim. Ama herseferinde de sucluluk duydum. Azcik aglasa acaba ruzgardan mi yoksa gunesten mi oldu mu diyorum. Annem de cikmayalim diyip duruyor 1 aylik olana kadar.
Benim lohusalik iyi geciyor cunku Annem hep yaninda sagolsun, esim de yardimci oluyor.
Bebisim gaz cikarirken ve kaka yaparken cok zorlaniyor. Ve cok yapiyor gun icimde; hem gaz hem kaka yani. Sizin bebislerde de oluyor mu? Yoksa benim Kayram usuttu mu?
Evet bugün güneş güzeldi burada ve soyup güneşledik 30-45dk. kadar, bizim de cumartesi 12 idi seviyesi perşembe kontrole gideceğiz inşallah düşer o zamana kadar. Siz atlatmış sayılırsınız, geçmiş olsun. Rabbim yavrularımızı korusun.
zaten doktora da gıcık olmaya başladım canım sorma ya 10.gününde doğum kilosuna ulaşmalıydı diyo canım sıkıldı yetmediğini duyunca sütümün. birde mama verince 60cc falan içio bebeğim,sonra gazını çıkarınca hemen uykuya dalıyo.
anne sütünde ise meme emerken uykuya dalıyo yatağına koyunca uyanıyodu.2-3 kez bu olay tekrarlanıyordu ancak uyuyodu. demek gerçekten doymuyormuş oğlum.
sağol tatlım. zeytinyağını göğüs ucuna sürüyodum fayda etmemiti bide dediğin gibi yapayım.
çok geçmiş olsun tatlımohaoldumsmile
inş bidaha böle şeler yaşamazsınız Allah a şükür ki size bişey olmamış.
bu arada korseyi doktora sormadım henüz o yüzden takmadm sen doktor tavsiyesiylemi takıyosun? bi de özel bi korse çeşidi varmı sezeryanlılar için bende kullanmak istiyorum ya göbek sarktı aşağıdan resmenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?