2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18.05.2010 tarihinde saat 17:10 da kızım DOĞA yı dünyaya getirdim kızım 2930 gr 47 cm olarak dünyaya geldi biraz küçük ama endişe etmiyorum sarılık oldu 2 günde bir kan alınıyor yavrum çok ağlıyor

canım trosdy diye bir krem var onu hametan yada bepanten ile karıştırıp sürebilirsin birde travacord diye bir krem var o daha etkili ama günde 2 kez falan sürülüyor

oğlum gene başladı gaz sancısına ayağına sıcak su torbası koydummm...
canım yaa,kıyamam ben ona inşallah iyi gelir sıcak su torbası,birde poposunu yıka sıcak suyla ,oda iyi geliyor...

gözünaydın canım,Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

canım şu dönemde kipişik değilmiş bizim süt olsun diye içtiğimiz şekerli içecekler yapıyormuş çocuk dr umuz öyle söyledi

ne tuhaf dimi bizim içtiklerimizin bunu yapması inş düzelir canım benim oğlumunda gaz sancısı çok oluyor bende sıcak suyu karnına ve ayaklarına koyuyorum faydası oluyor.inş senin bebişede etki eder

gözünaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve çok geçmiş olsun.en kısa zamanda atlatır inş.

canım trosdy diye bir krem var onu hametan yada bepanten ile karıştırıp sürebilirsin birde travacord diye bir krem var o daha etkili ama günde 2 kez falan sürülüyor

tamam canım teşekkür ederim.alıp deneyim

herkese merhaba ;

sanırım bende lohusa bunalımı başladı,ara ara sıkıntı geliyor içime anlık birşey,sonra geçiyor,sizlerdede oluyor mu?

evet canım bendede oluyor ben durduk yere sıkıntılanıp ağlıyorum her halde geçecektir zamanla çevrendekilerin desteğide çok önemli tabi anlayış bekliyoruz biz yardımcı olmalı herkez dimi:))

Ben de hic islak mendil kullanmadigim halde oldu. Simdi her altina yaptiginda banyoda sadece altini yikiyorum. Biraz daha iyi ama tam gecmedi. Hic krem kullanmadim. 1 ay dolmasini bekliyorum. Bir de buranin suyundan midir bilmem, cildi cok kuru benim bebegimin. Zeytinyagi suruyorum ama fayda etmedi. Doktor krem verdi, 1 aylik olunca ona baslicam.

Kızlar benim bebeğim de 18.05.2010 saat 10:40'ta epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. 3150 gr ve 50 cm oğluşum, ismi de Ömer Çağan oldu. Şu an hafif sarılığımız var, emzirmekten başka yapabileceğim birşey yokmuş, inşallah yükselmez dualarınızı esirgemeyin.

evet canım bolbol emzir ve hergün gün ışığında konrol et..bizdede oldu çok şükür çok yükselmedi ama hala 2-3 seviyelerde varmış..kuzum beyaz tenli ama yüzü hafiften sarı bakalım nezaman geçicek

valla bi 10 gündür bizde öyleyiz canım hep memede durcak ole uyuyo ama yatağa koyar koymaz açıkyo gözleri..keyif adamı benim oğlan

Evet bugün güneş güzeldi burada ve soyup güneşledik 30-45dk. kadar, bizim de cumartesi 12 idi seviyesi perşembe kontrole gideceğiz inşallah düşer o zamana kadar. Siz atlatmış sayılırsınız, geçmiş olsun. Rabbim yavrularımızı korusun.

benim oğlanda çok gaz çıkartıyo teyzesi pırrtpırt...üşütmemiştiryani korkma..bende oğlumuçıkartıyorum...daha küçücükken sarılık takibi ve iğnelerimiz içinde çıktık xaten güzelce sar bişey olmaz allahın izniyle

Hulkacım oğluşun çok tatlı maşallah benim oğluşuma çok benziyor bu arada, gerçi tüm yeni doğan bebekler birbirini andırıyor ama:))

amin canım..bende tamamen geçsin die güneşlendirmek istiyorum ama bizim oğlan hiç sevmiyo güneşi ışığı..saat başı emzir uyandırıp..ben öle yaptım o uyudukça memede çenesini elleyip uyandırdım

anlıyorum canım dayanamıyoz bebişlere..bende hem kendi dr.uma hemde sağlıkocağındaki dr.a dedim hep memede uyumuyo die sanıorım doymuyo dedim..onu kilosunu ölçtümüzde anlıcaz annelik kolay değil bırak dursun göğsünde dediler..bakalım 4 haziranda belli olcak..2 kere mama verdim dedim çok kızdılar zorda kalmadıkça verme ve verirsende kaşıkla ver dediler..gerçi kaşıkla çoooook zor oluyo..

merhaba, doğum yapanların gözü aydın, sanırım yapmayan çok az arkadaş kalmış, onlara da hayırlı doğumlar...
bugün biz de kontrole gittik dr sütün yetmemiş sağıp kaşıkla ver dedi, o kadar çok emimiyor ki bütün gün memede neredeyse, nasıl yetmiyor anlamadım ( yarın sağma makinası alıp deneyeceğim bakalım. 17 günde doğum kilosunu sadece 130-140 gram kadar geçmiş... sarılığı atlattık çok şükür. gaz sorunu bizde de var, sıcak su torbasını bende deneyeyim bari.. bir de bana dr su verme dedi ama verenler var sanırım, kafam karıştı.. bizden şimdilik bu kadar, oğluşum ve ben hepinizi öpüyoruuzzzz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…