2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam, iyiyiz, sen nasılsın, duru nasıl opuyorumnanaktan
ben artık 2-3 günde bir 15-20 dakika falan giriyorum valla :))

cnmm ne olsun çok şükür çok iyiyiz. duru kızım da iyi. artık beslemek için uyandırmıyorum kendi uyanıyor. gaz problemi bendede var ama öyle perişan etmiyor. doktora sordum her beslenmeden sonra 2 çay kaşığı su verebilirsin dedi. ben 1,2 kere verdim sadece korktum sonra niye veriyorumki diyebilmiyorumkismile benimde sütüm yetmiyor mamayla destekliyorum:sinifsinif: gezip tozuyoruz ana kız opuyorumnanaktan

birkaç bilgi vereyim gerçi bilenler vardır ama olsun.

anne sütüyle beslenen bebeklerin günde 5-6 hatta 7 kere kaka yapmaları gayet normal ama mama ile beslenen bebeklerinde günde 1 yada 2 kere yapmaları normal. anne sütü hazmı kolay olduğu için bu böyle. o yüzden üşüttü diye endişelenmeyin. doktorumun gaz problemine verdii bir kaç çözüm var onlarıda paylaşayım.
1) araba yolculuğu
2)sallanan koltukta ileri geri gitme
3)banyo
4)göbeğine bebeyağı ile saat yönünde masaj
birde her beslenmeden sonra mutlaka gaz çıkana kadar sırt sıvazlamak gerekiyormuş. umarım yardımcı olabilirim

ay evet yaaa özledik değilmiii az önce duru uyurken bende uyuyordum malum zombi gibiyiz hepimiz her fırsatta uyuyorum benkaydirigubbakcemile3

walla canım aynen gece uykusu nedir unuttuk :çok üzgünüm: ama yinede bebişlerimiz için değer, sabırsızlıkla bugünleri bekliyorduk :lepi: tüme güzel kokulularımızı opuyorumnanaktan zeyno teyzesi

belki kilo kaybı olmuştur canım..sadece doğumdamı tartıldı..ben sarılık için ve göbek iltihaplanması için sık gittim dr.a ve hep tarttı...1 haftalıkken 3500 kiloydu 2 haftalıkken 3250..şişlikler inmiş..oyüzden dr.um beklicez 1 ay daha dedi yani kilosu düşüpte bukadar geçmiş olabilir mi acaba...offf benim oğlanda hep memede...sanırım burdaki dr.lar biraz gaddar mama verme diyolar başka bişey demiyolar..önce sütün yetip yetmiceni görcekmişiz ya kuzum kaç kalıyosa..mafoldumben

merhaba kızlar.. kimsecikler yok tabi bu saatte :)) şuan kızımı eşim oyalamaya çalışıyo bende şöyle bi kızlar neler yapıyo bakıyım dedim. hepimizin şikayetler aynı hemen hemen. uyku uyku uyku çok hasretim çook mafoldumben kızım hava aydınlanmadan uyumuyo. benim günlük uyku saatim toplam 4 saat falan olabiliyo oda yetmiyo tabiki.
kızlar bişey sorucam sezeryan olanlar benim dikiş yerlerim hareket ettikçe batıyo acıyo yani iç tarafı acıyo 17 gün oldu doğum yapalı ne zaman geçicekki ( bide dikiş yerimin üst kısmı şiş gibi yani karnım oraya toplanmış gibi sizdede varmı ?

ya bu lohusalık ne zaman bitecek sıkıldım valla hep ağlıyasım var bide çok alınganım aslında sadece eşime alınganım. sanki değişmiş gibi geliyo eşim çok ilgi beklediğim için belkide öyle hissediyorum. bnden uzaklaşmış gibi hissediyorum annesi babası hep birlikte bi hayat yaşamaya başladık zaten bunaldım bide eşim uzak davranınca iyice bunaldım valla. ona söyledim ağladım yine öyle bişey yok diye beni ikna etmeye çalıştı ama yok ben hala aynı şeyi düşünüyorum. bilmiyorumkismile bilmiyorum....

canım doğum yapalı benimde 17 gün oldu aynı dediğin gibi dikişlerimin tam üstü şiş gibi duruyo ama şiş değil belli.ne acaba bende merak ediyorum ama benim dikişlerim kendimi çok zorlamazsam ağrımıyo iyiyim yani..

eşler konusunda biz çok alınganız hamilelikte alıştık fazla ilgiye şimdi de istiyoruz.ama ben farkettim ne kadar alınganlık yapıp somurtursam ara bi okadar açılıyo.ben tam tersi eşime fazla ilgi gösteriyorum şimdi ben ona nasıl davranırsam oda aynısını yapıyo..sabır canım hepsi geçicek...

kızıma gelince 1 haftalıkken 18 dereceyle sarılıktan 2 gün fototerapi gördü.11 dereceyle çıktık hastaneden yavrumun elleri delik deşik oldu kan almaktan.uykusu iyi maaşallah emiyoda beni hiç üzmüyo ama kusmayı bilmiyo yavrum kusarken ağzını kapatıyo burnundan çıkarıyo sizlerin bebekleride böyle yapıyomu??

cnmm benim yaaaa malesef benim kızımda bazen bana acıyor bazende kök söktürüyor.uyku uykuu en hasret olduğum şey:sinifsinif: bende sezeryan oldum ama 1 haftadan sonra bende hiç acı falan kalmamıştı. sanırım kişiden kişişye değişiyor. dikiş yernin üst kısmının şiş olması normal o göbekmişopuyorumnanaktan doktoruma sormuştum yerken iyiydi dimi demiştikaydirigubbakcemile3 ama şöle sölim geçiyor o şişilik takma kafana.bende duygusal anlamda garip bir lohusalık geçirdim. annanem ve annem bendeydi. annanem bana dediki böle paspal dolaşma azcık süslen kocana mafoldumben ben bu lafa oturdum ağladım deli gibikaydirigubbakcemile3 çünkü aynada kendimi fil yavrusu gibi görüyordum. sonra kocam benimle konuştu ve geçtiopuyorumnanaktan eş desteği çok önemli eşinizle konuşmaktan çekinmeyinkaydirigubbakcemile2

Canım sezeryanda o tür sıkıntılar oluyor benim bir ayı geçmesine rağmen benimde batmalar ve ağrılar oluyor dikkat etmemiz gerek yerimseniben bu lohusalık sendromundan bende çok sıkıldım senin dediğin gibi sanki eşim benden uzaklaşmış gibi hissediyorum kendisine söylediğim zaman daha ilgili olmaya çalışıyor çocuk gibiyim yani nerdeyse Eyşan'benden fazla ilgi gösteriyorsun diyecek kadar

valla sezeryan yeri acıyo canım artı benim baş tarafta hafif açılma va sulanma başladı bugün orası daha çok acıyo sanırım banyoda çokkaldım ondan olsa gerek yapıştırma yaptıkları için bu tarz şeyler olabiliyo eğer düzelmezse yarın doktora gidicem lohusalık sendromunu yaşamaya vakit pek bulamıyorum ben üç çocuktan fırsat buldukça uyumaktan yeniden pijamayla sabahlıkla dolaşmaya başladım şöyle bir kendime gelmem lazım ama çok yorgunum ve süslenmeye mecalim yok artık 40 dan sonra

kızlar yaaa imdaaat. benim oğlan uyanıkken beni sürekli emiyor, ve sonrada çoook kusuyor. emziği de kabul etmiyor napıcaaaam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…