2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaaa imdaaat. benim oğlan uyanıkken beni sürekli emiyor, ve sonrada çoook kusuyor. emziği de kabul etmiyor napıcaaaam?

cnm yediklerine dikkat ediomusun elvosummmm. benimkide beni emince öğürüodu. sarımsaklı yemiiştim meğersem ondanmış. belki yediğin bişeyi beğenmiodur. emziği benim kızımda kabul etmioo boşver daha iyi bence

herkese merhaba;2010 mayıs annelerinin boş topiği....

benimde şişlik var ama doktorum rahimin şişliği demişti,40.günde eski seviyesine rahim dönecek ,o da düzelecek dedi,yalnız gaz olduğunda dikiş yerim ağrıyor,sezeryandan sonra gaz ve kabızlık ne kadar sürüyor,benim halem tam düzene girmiş değil,hamileyken çekmedim şimdi oldu...

selnacım ben kabızlık ve gaz problei yaşamadım cnm biliyorum o yüzdenbilmiyorumkismile

iyi gezmeleeer.. bu arada ben nasıl gezcem bilmiyorum. sokakta sürekli emzirerek meme dışarda pek hoş olmıcak

bende evde çok sıkıldım ama dışarı çıkasımda hiç yok..acıkınca nerde karnını doyurcam diye düşünüyorum dışarda kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün oğlumun göbeğindeki kanama için dr gittik dr öle baktı ve sorun yok dedi.ama benim kafama çok takılıyo korkuyorum en azından batikon falan yazar diye bekliyodum ama yazmadı benim yapabilceğim bişey varmı tavsiyeleriniz?temiz tutmaya çalışıyorum bezini bağlarkende dikkat ediyorum yinede içim rahat değil bilmiyorumkismile

kızlar bende kabızlık sorunumu kayısı kompostosu ile halletmeye çalışıyorum biraz daha rahatlıyo sanki dikiş yerim bimde hala ağrıyo 12 gün olsu kızım doğlı ama ben hala toparlanamadım giyinip süslenip gezmek istiyorum çok bunaldım uykusuz ve sırt ağrısıyla dolaşmaktan devamlı emeyim istiyo dün doktora götürdüm çığlıklar attı emmek için bu kadar emmeye 300 gr almış ona bile sevindim inşallah şiayetlerimiz biran önce geçer..

inşallah canım sezeryanın sonrası gerçekten zormuş benimde 11 gün oldu oğlum doğalı kendime gelemedim.baş ağrım oluyo bide halsizlik var tabi uyku düzensizliğinden falan,dikişlerimdede ağrı oluyo..umarım kısa zamanda toparlarız canım dediğin gibi guclubacismile

Depresyondayım galibakafamçokkarıştı Kızım zürekli emmek istiyor. Gögüslerim yakında göbegime degecek. Belkide bugün degmiştir kontrol etmedimkafamçokkarıştı Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gittikçe huyu degişiyor hacı yatmaz gibi oldu bu ya.mafoldumben Sırtım agrıdan kopacak Tek gözüm sürekli yatakta Annem olmasa sanırım bitmiştimmafoldumbenKimi diyor 40 ı çıksın rahat edeceksinolumunekankayizsmile Kimide bunlar iyi günlerin diyorlar:mymeka:Kızımın yüzüne bakıyorum. sen saglıklı olda kuzum bunlar bana şeker şerbet gelir diyorum. Ama sonra sızlanmaya başlıyorum. Şuan tek elimle yazıyorum çünkü diger kolumda kızım felfecir okuyorakannehir

baticon sürme tahriş edersin demişti ebemiz. temiz bir bez koy fazla ağlatma göbeği gerilmesin

bende tek kolla yazıyorum.

kızlar 5 kilo fazlam kaldı göbekte epey indi ama hala pantolonlarım kapanmıyor kalça küçülymenin formülü varmı

bide kızlar bence lohusalık döneminde kayınvalide yerine kendi annemizin yada kendi akrabalarımızdan birilerinin yanımızda olması daha iyi.benim kayınvalidemler doğumumdan bir ay önce geldi kayınvalide,kayınbaba ve görümce üçü yani doğumdan önce bunalıma girdim.doğumum oldu üstüne 10gün daha kaldılar artık kafayı yicektim sempatiksalakcinni allahtan annem geldide gittiler çünkü destek yerine herşeye karışıyolardı akannehir yeni yeni kendime geliyorum odamdan çıkmaya başlıyorum.artık yavaş yavaş toparlanırım heralde oğlumla rahatca ilgilenebilirim karışan olmadan :lepi:

tamam canım teşekkür ederim önerin için.çok kafama takılıyo çünkü dediğini uyguliycam.

slm kızlarr yaşasın sonunda yakaladım sizi...şuanda kuzu uyusun die uğraşıyorum..bizim topiğin bebekleri hep memekolik sanırım..çocuk hep memede çekince uyanıyo deli olmak üzereyim..aç heralde die dünn akşam mama verdim ama yok yine memede dutmak istıyo..ee çok duruncada kusuyo..inş. en kısa zamanda geçer...sizler nasılsınız bakalım

selnacim, mutlaka kayisi kompostosu, bana hastanede kaldigim gunlerde hergun 1 surahi getirdiler iceceksin diye, evde de devam ediyorum hala. Dikis yerleri ve karnim gaz oldugunda cok agriyordu, 15-20. gun arasi kalmadi pek birsey, ama cok ayakta kalirsam hala ic dikisler hafif sizliyor sanki..

iyi gezmeleeer.. bu arada ben nasıl gezcem bilmiyorum. sokakta sürekli emzirerek meme dışarda pek hoş olmıcak

al benden de o kadar memeler fora, inek gibi takiliyorum, emzirdigim yere yanima su ve bilumum atistirmaliklar koyuyorum takiliyorum saatlerce..

:) gece biz de yatmiyoruz oof oof imdat :)

yaa benımde 5 kılo kaldı dogumdan ondan oncede vardı kılom nasıl vercem bılmıyorum.bebegım bıraz dursa evde kosu bandında yuruycem .gercı benım hamılelıkten kalan kalca agrılarım devam edıyo hala topallıyorum.40ın cıkınca gecer dıyolar bakalım.ayrıca hamılelıkten daha fazla yenıyo sımdı süt olsun mevzusundan.2 gundur yalnızımda oğlumdan fırsat bulup fazla yıyemıyorum annemler varken sureklı agzıma bısey tıkıyorlardı.

bizde de olmuştu canım kuru ve temiz tutu bezi üstünü kapatmasın..sürekli takip et okadar dikkat etmeme rağmen bizimki iltihaapta oldu kuzum 6 tane iğne yeni..

bu arada ben gaz sancısı oldugunda oglumu son care olarak sallamaya da basladım sımdı ayagımda uyuyor boyle gıderse alıscak.
ant canımbende her agladıgında caresızlıkten meme verıyodum ama nette okudum gaz sancısı oldugunda 2 saatten once emzırmeyın yoksa sındırılen sütle yenı alınan süt karısıyormus daha beter oluyomus cocugun mıdesı hem her emdıgınde cıkmayan gaz daha fazla bırıkıyor.sımdı 2 saate yaklasmadan emzırmemeye calısıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…