kızlar yaaa imdaaat. benim oğlan uyanıkken beni sürekli emiyor, ve sonrada çoook kusuyor. emziği de kabul etmiyor napıcaaaam?
cnmm benim yaaaa malesef benim kızımda bazen bana acıyor bazende kök söktürüyor.uyku uykuu en hasret olduğum şey:sinifsinif: bende sezeryan oldum ama 1 haftadan sonra bende hiç acı falan kalmamıştı. sanırım kişiden kişişye değişiyor. dikiş yernin üst kısmının şiş olması normal o göbekmişopuyorumnanaktan doktoruma sormuştum yerken iyiydi dimi demiştikaydirigubbakcemile3 ama şöle sölim geçiyor o şişilik takma kafana.bende duygusal anlamda garip bir lohusalık geçirdim. annanem ve annem bendeydi. annanem bana dediki böle paspal dolaşma azcık süslen kocana mafoldumben ben bu lafa oturdum ağladım deli gibikaydirigubbakcemile3 çünkü aynada kendimi fil yavrusu gibi görüyordum. sonra kocam benimle konuştu ve geçtiopuyorumnanaktan eş desteği çok önemli eşinizle konuşmaktan çekinmeyinkaydirigubbakcemile2
herkese merhaba;2010 mayıs annelerinin boş topiği....
benimde şişlik var ama doktorum rahimin şişliği demişti,40.günde eski seviyesine rahim dönecek ,o da düzelecek dedi,yalnız gaz olduğunda dikiş yerim ağrıyor,sezeryandan sonra gaz ve kabızlık ne kadar sürüyor,benim halem tam düzene girmiş değil,hamileyken çekmedim şimdi oldu...
ben kızımla gezmeye gidiyorummm hepinizi öptümmmmmopuyorumnanaktan
arkadaşlar dün oğlumun göbeğindeki kanama için dr gittik dr öle baktı ve sorun yok dedi.ama benim kafama çok takılıyo korkuyorum en azından batikon falan yazar diye bekliyodum ama yazmadıbenim yapabilceğim bişey varmı tavsiyeleriniz?temiz tutmaya çalışıyorum bezini bağlarkende dikkat ediyorum yinede içim rahat değil bilmiyorumkismile
baticon sürme tahriş edersin demişti ebemiz. temiz bir bez koy fazla ağlatma göbeği gerilmesin
bende tek kolla yazıyorum.
kızlar 5 kilo fazlam kaldı göbekte epey indi ama hala pantolonlarım kapanmıyor kalça küçülymenin formülü varmı
herkese merhaba;2010 mayıs annelerinin boş topiği....
benimde şişlik var ama doktorum rahimin şişliği demişti,40.günde eski seviyesine rahim dönecek ,o da düzelecek dedi,yalnız gaz olduğunda dikiş yerim ağrıyor,sezeryandan sonra gaz ve kabızlık ne kadar sürüyor,benim halem tam düzene girmiş değil,hamileyken çekmedim şimdi oldu...
iyi gezmeleeer.. bu arada ben nasıl gezcem bilmiyorum. sokakta sürekli emzirerek meme dışarda pek hoş olmıcak
Depresyondayım galibakafamçokkarıştı Kızım zürekli emmek istiyor. Gögüslerim yakında göbegime degecek. Belkide bugün degmiştir kontrol etmedimkafamçokkarıştı Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Gittikçe huyu degişiyor hacı yatmaz gibi oldu bu ya.mafoldumben Sırtım agrıdan kopacak Tek gözüm sürekli yatakta Annem olmasa sanırım bitmiştimmafoldumbenKimi diyor 40 ı çıksın rahat edeceksinolumunekankayizsmile Kimide bunlar iyi günlerin diyorlar:mymeka:Kızımın yüzüne bakıyorum. sen saglıklı olda kuzum bunlar bana şeker şerbet gelir diyorum. Ama sonra sızlanmaya başlıyorum. Şuan tek elimle yazıyorum çünkü diger kolumda kızım felfecir okuyorakannehir
arkadaşlar dün oğlumun göbeğindeki kanama için dr gittik dr öle baktı ve sorun yok dedi.ama benim kafama çok takılıyo korkuyorum en azından batikon falan yazar diye bekliyodum ama yazmadıbenim yapabilceğim bişey varmı tavsiyeleriniz?temiz tutmaya çalışıyorum bezini bağlarkende dikkat ediyorum yinede içim rahat değil bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?