yaa benımde 5 kılo kaldı dogumdan ondan oncede vardı kılom nasıl vercem bılmıyorum.bebegım bıraz dursa evde kosu bandında yuruycem .gercı benım hamılelıkten kalan kalca agrılarım devam edıyo hala topallıyorum.40ın cıkınca gecer dıyolar bakalım.ayrıca hamılelıkten daha fazla yenıyo sımdı süt olsun mevzusundan.2 gundur yalnızımda oğlumdan fırsat bulup fazla yıyemıyorum annemler varken sureklı agzıma bısey tıkıyorlardı.
bu arada ben gaz sancısı oldugunda oglumu son care olarak sallamaya da basladım sımdı ayagımda uyuyor boyle gıderse alıscak.
ant canımbende her agladıgında caresızlıkten meme verıyodum ama nette okudum gaz sancısı oldugunda 2 saatten once emzırmeyın yoksa sındırılen sütle yenı alınan süt karısıyormus daha beter oluyomus cocugun mıdesı hem her emdıgınde cıkmayan gaz daha fazla bırıkıyor.sımdı 2 saate yaklasmadan emzırmemeye calısıyorum ben
kizlar hepimizde ayni dert sanirim. bebek bir tek memede rahatliyor, peki gazi olan bebek memede rahat durur mu ya anlamadim ben ?
canindan can cikar gibi bagiriyor, memeye gelince hop hersey bitiyor
ciyak ciyak ağlıyo memeyi nasıl vermicez. 15dk uyuyyo yine meme. of az önce mutfata işlenirken mutfak aspretörönü açtım uyudu. şimdi yine uyandı ve emiyooo. yoruldum uyumak istiyorum
bizim kaka problemimiz hala geçmedi..debridatta işe yaramıyo..1 hafta yapmadığı oluyo ve rahatsız oluyo çocuk artık mudahale edip yaptırıyorum ole olunca..onuda hep yapmamak gerekiyomuş alışırmış..ne zaman düzelcek yaa
benım oglanda gunde 1 yada 2 defa cıkıyor buyuk tuvaletıne acaba normal mı bazı arkadaslar 3-5 ten bahsedıyorda.
bırde ıshal seklınde yapıyor kakasını halbukı ben degılım 2 gunde bır cıkıyorum tuvalete.
ben iş bile yapamıyorum annem hafta sonu gidicek artık evi mok götürür...zamanla azalıcakmı acaba memededurma süreleri..yoksa alışıp dahadamı beter olucaklar
kızlar bişey sorucam her nekadar dr.umuz mama yasak desede ben zor durumda kaldığımda mama vericem ama memeyide bırakmasın istiyorum oyüzden biberonu değiştiricem..nuby nin doğal dokunuş serisimi ne varmış..ondan kullanan varmı...yada önerebilceniz başka bi biberon..
kızlar bişey sorucam her nekadar dr.umuz mama yasak desede ben zor durumda kaldığımda mama vericem ama memeyide bırakmasın istiyorum oyüzden biberonu değiştiricem..nuby nin doğal dokunuş serisimi ne varmış..ondan kullanan varmı...yada önerebilceniz başka bi biberon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?