2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde 5 kilom var..zaten 25gün ye iç yat modundaydım dikişler yüzünden artık ayaklandım .40 mız çıksın hergün yürüyüşyapıcam oğlumla..havalarda düzelir...başka türlü gitmez kilolar

ama hiç durmuyoki yaa..artık mecbur kalıp dayıyorum memeyi..biraz daha büyüse görmeye başlası bi lekilde oyalarım ama şimdi oda yok bakalımelimden geldince oyalamaya çalışayım ozaman..

sonunda iyiki normal doğurmuşum dicem gün geldi kızlar..şükürki dikiş acım sancım yok...hepsi geçti gitti..sadce belimi eğip uzun süre durursam doğrulurken bi ağrı giriyo oda epiduralden..

kizlar hepimizde ayni dert sanirim. bebek bir tek memede rahatliyor, peki gazi olan bebek memede rahat durur mu ya anlamadim ben ?

canindan can cikar gibi bagiriyor, memeye gelince hop hersey bitiyor

kizlar hepimizde ayni dert sanirim. bebek bir tek memede rahatliyor, peki gazi olan bebek memede rahat durur mu ya anlamadim ben ?

canindan can cikar gibi bagiriyor, memeye gelince hop hersey bitiyor

ben başka topiklerde memede gaz sancısının azaldığını okumuştum..ama bilemiyorum..benim oğlan bazen emerken gaz çıkartıyor demekki işe yarıyo

ciyak ciyak ağlıyo memeyi nasıl vermicez. 15dk uyuyyo yine meme. of az önce mutfata işlenirken mutfak aspretörönü açtım uyudu. şimdi yine uyandı ve emiyooo. yoruldum uyumak istiyorum

bizim kaka problemimiz hala geçmedi..debridatta işe yaramıyo..1 hafta yapmadığı oluyo ve rahatsız oluyo çocuk artık mudahale edip yaptırıyorum ole olunca..onuda hep yapmamak gerekiyomuş alışırmış..ne zaman düzelcek yaa

ciyak ciyak ağlıyo memeyi nasıl vermicez. 15dk uyuyyo yine meme. of az önce mutfata işlenirken mutfak aspretörönü açtım uyudu. şimdi yine uyandı ve emiyooo. yoruldum uyumak istiyorum

ben iş bile yapamıyorum annem hafta sonu gidicek artık evi mok götürür...zamanla azalıcakmı acaba memededurma süreleri..yoksa alışıp dahadamı beter olucaklar

benım oglanda gunde 1 yada 2 defa cıkıyor buyuk tuvaletıne acaba normal mı bazı arkadaslar 3-5 ten bahsedıyorda.
bırde ıshal seklınde yapıyor kakasını halbukı ben degılım 2 gunde bır cıkıyorum tuvalete.

kızlar bişey sorucam her nekadar dr.umuz mama yasak desede ben zor durumda kaldığımda mama vericem ama memeyide bırakmasın istiyorum oyüzden biberonu değiştiricem..nuby nin doğal dokunuş serisimi ne varmış..ondan kullanan varmı...yada önerebilceniz başka bi biberon..

anne sütü alan bebeklerde normalmiş canım..önemli olan kaka kıvamı sert yada çok cıvık olmamalıymış..sert olca zaten kabızlık oluyo..bizim dr.umuz macun kıvamında olucak dedi..kii biz 1 haftada 1 yaptığımız halde macun kıvamında kabızlık yok yani ama nie hergün yapmıyo ona takılıyorum

ben iş bile yapamıyorum annem hafta sonu gidicek artık evi mok götürür...zamanla azalıcakmı acaba memededurma süreleri..yoksa alışıp dahadamı beter olucaklar

vallahi bilemiyoum ama imdat yani. geceden 60 ml sağıyorum öğlen biraz rahatlıyayım diye 10snde içiyor. çabuk içince anlamıyor yorulmuyor bidaha meme bu seferde kusuyor tabiii boğa bunlar yaaa

işte yine uyandı..offfff hemen kaldırmayın sırtını pışpışlayın diyolar ama benim oğlan anlamıyoki pışpıştan..banyo yaptırıp yatırdım bide ben olsam mışılmışıl uyurdum..

nuby yı bılmıyorum canım ama bende chıcco nun var bıkac kez sutumu sagıp onla verdım ama sankı cok hızlı verıyo gıbı geldı sütü.en ıyı bıberon dr.browns mıs kolık yapmıyormus ben ondan alıcam ama cam üretmedıklerı ıcın almamıstım mecbur kalırsam bır tane ondan alıcam

banada dr mama vermeyin dedi. Ama ben günde bir keregece 11 de 60 cc veriyorum.ama önce emziriyorum sonra mama veriyorum bebek hemşiresi öyle demişti önce emzir dıysun sonra mama ver eger önce mamayı verirsen memeni sonra belki tutmaz demişti
60 c yapıyom bazen 30 unu yiyor bzen hepsini
benim biberon nuk un memunumda

Son düzenleme:
pancakee masallah ogluna canım cok tatlı nazar degmesın

ant canım kendı basına banyo yaptırabılıyor musun? ben pek cesaret edemıyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…