2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de chicco var canım evet sanki hızlı akışlı gibi geldi memedeki gibi zorlarlanmıyo..bende ne alcamı şaşırdım valla

bende kilo kontrolunden sonra hergün vericem..şimdiye kadar 2-3 kez verdim..çok ağlayınca...nuk un herhangi bi model adı varmı...şu tombul geniş emzikli olandan mı

pancakee masallah ogluna canım cok tatlı nazar degmesın

ant canım kendı basına banyo yaptırabılıyor musun? ben pek cesaret edemıyorumbilmiyorumkismile

evet yaptırıyoum çok şükür 2 keredir ben yıkıyoru.annem gidicek haftasonu ve burda kimsem yok mecburen alışmak zorundayım..ilkini yıkadıktan sonra insan cesaretlniyo..ilk yıkarken biri yanında olsun ole insan daha rahat oluyo

kızlar çok moralim bozuk,gögüs ucum hiç yok,avnetin silikon gögüs ucunu ve gögüs ucu çıkarıcısını aldım ama gögüs çıkarıcın hiç faydası yok,silikon uçda da sanki çok hava yutuyor,bende sağp veriyorum 2dir,sabah 2gögsümden 50ml çıktı yetmedi,birde 30cc mama verdim,şimdi 2gögsümden 80cc çıktı,inşallah doyar,sağdıkça sütüm artarmı?bebek biberona alışıp memeyi bırakırmı?birde biberondan böyle emzirmenin zararı varmı,memeden anne sütü emmesinin geliştirici etkisi varmıdır?birde ben çok korkağım,yalnız kalamıyorum,dpğru düzgün tutamıyorum,eşim pztesi işe başlıycak,annem de fizik tedaviye gidicek 1ay,ben napcam bilemiyorum,benim gibi olan varmı aranızda

canım üzülme...aynısı arkadaşımda da oldu o sağmamış yavrucuk kilo alamamış hiç ememediğinden...2 sa.te bir sağ ve azda olsa memeyi ağzına sokup tutturmaya çalış cünkü bebeğin emmsiyle sağma bir olmuyomuş yani bebek kendi emerse daha çok süt geliyomuş miktar olrak ama tutamıyosada önemli olan anne sütü alması die düşünüyorum ve iyi bi elk.li makinayla sağıp ver...korkma işine gelince şöyle düşün sen annesisin onu senden başka kimse iyi tutamaz bakamaz vs. cesaretlendir kendini ben sürekli öyle yapıyorum

biberona alışmasına iyi degil diyorlar. çünkü biberondan bebek kolay besleniyor amam anneyi emerken zorlanıyor o yüzden biberona alışmasın diycem ama güğüs ucum yok diyorsun benim öyle bir tandııgım var yalancı gögüs ucuyla çocugunu emziriyor sen ugraş bence . 50 ccyle doymaz benim kızım 10 dk memeyi emiyor gece birde 60 cc mama veriyom anca doyuyor düşün. mutlaka çocuk doktoruna sor canım. Allah yardımcın olsun...

canım üzme kendını ama bence doktorunu da arayıp sor bence ben hastaneyı aramıstım göğüs ucum yara oldugu ıcın bıkac kez sagıp vermıstım sordum.yara kacınılmaz bebek emınce artar sütün pompa artırmaz demıstı gercı ben yınede elektrıklı pompada aldım ıse baslayınca mecbur lazım olucak dıye.
bence yalnız kalmya alıs korkunun üstüne gitmiş olursun su anda bende yalnızım kendı kendıme banyo fılan da denıycem sonucta bebısler bızım yakınlarımız bır yere kadar yanımızda olabılır.hemben evde bırı olunca bunalıyorum tamam cok yardımcı oluyor yemek fılan ama ınsan rahat edemıyor genede

Arkadaslar merhaba dogum yaptigimdan beri hic giremedim dilerim herkesler iyidir ne guzelki dogurmayi hayal ederken simdi bebekleimiz kucagimizda birbirimizden bilgi aliyoruz..

merhaba,

benim kızımda dün gece ilk defa çok huysuzlandı,emzirdim yatırdım 15-20 dk.sonra uyanıp birdaha emmek istedi,bütün akşam öyle geçti...acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım...

merhaba,

benim kızımda dün gece ilk defa çok huysuzlandı,emzirdim yatırdım 15-20 dk.sonra uyanıp birdaha emmek istedi,bütün akşam öyle geçti...acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım...

aynısı bende de oluyo..dr.a göre annelik kolay değil istiyosa koy memende dursun dedi..ama anneme göre doymuyomuş...dün mama verdim ama yine memede durmak istedi uyumadı..açlıktan olduna inanmıyorum denedim gördüm bizim kaka sonumuz var ondan sanırımda oluyo huzursuzluk..sende dene bakalım nasıl olucak...en iyisi dr.a gidip kilo kontrolu yaptırmak aslında çünkü mamalar denemeye gelmiyo..ben koca bi kutu aptamili süresi geçtiği için attım...40 lira çöpe gitti

kızlar çok saolun ağlasada yalancı gögüs ucuyla devam edeceğim öyleyse,hem sağarım hemde emzirmeye çalışırım 2saat geçti sağdıgımın üstünden ben yine devam edeyim öptüm hepinizi,iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…