nuby yı bılmıyorum canım ama bende chıcco nun var bıkac kez sutumu sagıp onla verdım ama sankı cok hızlı verıyo gıbı geldı sütü.en ıyı bıberon dr.browns mıs kolık yapmıyormus ben ondan alıcam ama cam üretmedıklerı ıcın almamıstım mecbur kalırsam bır tane ondan alıcam
banada dr mama vermeyin dedi. Ama ben günde bir keregece 11 de 60 cc veriyorum.ama önce emziriyorum sonra mama veriyorum bebek hemşiresi öyle demişti önce emzir dıysun sonra mama ver eger önce mamayı verirsen memeni sonra belki tutmaz demişti
60 c yapıyom bazen 30 unu yiyor bzen hepsini
benim biberon nuk un memunumda
pancakee masallah ogluna canım cok tatlı nazar degmesın
ant canım kendı basına banyo yaptırabılıyor musun? ben pek cesaret edemıyorumbilmiyorumkismile
bende kilo kontrolunden sonra hergün vericem..şimdiye kadar 2-3 kez verdim..çok ağlayınca...nuk un herhangi bi model adı varmı...şu tombul geniş emzikli olandan mı
ya yenidogan diye almıştım geniş ve yumuşak bir memesi var
kızlar çok moralim bozuk,gögüs ucum hiç yok,avnetin silikon gögüs ucunu ve gögüs ucu çıkarıcısını aldım ama gögüs çıkarıcın hiç faydası yok,silikon uçda da sanki çok hava yutuyor,bende sağp veriyorum 2dir,sabah 2gögsümden 50ml çıktı yetmedi,birde 30cc mama verdim,şimdi 2gögsümden 80cc çıktı,inşallah doyar,sağdıkça sütüm artarmı?bebek biberona alışıp memeyi bırakırmı?birde biberondan böyle emzirmenin zararı varmı,memeden anne sütü emmesinin geliştirici etkisi varmıdır?birde ben çok korkağım,yalnız kalamıyorum,dpğru düzgün tutamıyorum,eşim pztesi işe başlıycak,annem de fizik tedaviye gidicek 1ay,ben napcam bilemiyorum,benim gibi olan varmı aranızda
kızlar çok moralim bozuk,gögüs ucum hiç yok,avnetin silikon gögüs ucunu ve gögüs ucu çıkarıcısını aldım ama gögüs çıkarıcın hiç faydası yok,silikon uçda da sanki çok hava yutuyor,bende sağp veriyorum 2dir,sabah 2gögsümden 50ml çıktı yetmedi,birde 30cc mama verdim,şimdi 2gögsümden 80cc çıktı,inşallah doyar,sağdıkça sütüm artarmı?bebek biberona alışıp memeyi bırakırmı?birde biberondan böyle emzirmenin zararı varmı,memeden anne sütü emmesinin geliştirici etkisi varmıdır?birde ben çok korkağım,yalnız kalamıyorum,dpğru düzgün tutamıyorum,eşim pztesi işe başlıycak,annem de fizik tedaviye gidicek 1ay,ben napcam bilemiyorum,benim gibi olan varmı aranızda
merhaba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl peki devrim üzme kendini bol bol su iç doktoruna danış mutlaka
merhaba canim nasil olayim zaman nasil geciyor hic anlamiyorum sadece surekli memem acik dolaniorum :)):kedi:
herkese merhaba........
son günüm bugün
merhaba,
benim kızımda dün gece ilk defa çok huysuzlandı,emzirdim yatırdım 15-20 dk.sonra uyanıp birdaha emmek istedi,bütün akşam öyle geçti...acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?