2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehtap hayırısı olsun sağlıkla kavuş bebeğine bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü 2 sene oldu ama eşiml ikimizde uykusuzduk sadece sarıldık kutladık birbirimizi

oyyyy maşallah can bebeğe..çok tatlı..uyurken nekadarda masumlar dimi

oyyyy çok tatlı kuzun. benim oğlana çok benziyor amaaa

pancakee masallah ogluna canım cok tatlı nazar degmesın

ant canım kendı basına banyo yaptırabılıyor musun? ben pek cesaret edemıyorumbilmiyorumkismile

cok tesekkurler :)

canim, devam et hem sagmaya hem emzirmeye moralini de yuksek tut

kızlar belki 2saatte bir sağarakta artırabilirim sütümü,mememi unutmasın diye yalandan ağzına veriyorum,belki sağdıkça ucuda çıkar bilmiyorumki

kilo kontrolune kadar beklicem..çok ağlarsa ancak ozaman vericem anneme inatttt..dün verdim yine emdi ve üstünede bir sürü kustu çocuk..

bende dusundum ek mama alayim mi diye ama doktor sutun yetmese cocuk kendini yirtar dedi ne bileyim yahu cok cabuk acikiyor artik e yapcam bilmiyorum bir yere gitmek kabus oldubilmiyorumkismile

bizde de olmuştu canım kuru ve temiz tutu bezi üstünü kapatmasın..sürekli takip et okadar dikkat etmeme rağmen bizimki iltihaapta oldu kuzum 6 tane iğne yeni..

geçmiş olun canım bakalım benim oğlumunki ne zaman düzelcek offoff :Saruboceq:

benimde meme ucum yok,hastanede ilk gün mahvettiler hemşireler memelerimi çocuğun ağzına sokcaz diye çekiştirip durdular,yavrum ağlamaktan heder oldu benimde meme uçlarım yara oldu.artık öğrendim ama memenin sadece ucunu değil kahverengi olan kısmınıda ağzına sokuyorum o şekilde emebiliyo şimdilik sorun yaşamıyoruz.

dr.un ne dedi blmiyorum ama banabikaç gün takip et devam ederse kvitamini iğnesi tekrarlatalıp öylede geçmezse yakarız demişti

dr sadece baktı halbuki çocuğun göbeği kabuk şeklinde duruyo bişey olmaz normal dedi bakalım ben yine takipteyim geçmezse yine götürürüm dr a (

kizlar benim oglan da tum gun mememde kaldigi icin sira falan uygulayamiyorum pek, bazen istahla emiyor, bazen keyif yapiyor. sol gogsum belirgin bir sekilde daha buyuk durumda cildircam, napmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…