mehtap hayırısı olsun sağlıkla kavuş bebeğine bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü 2 sene oldu ama eşiml ikimizde uykusuzduk sadece sarıldık kutladık birbirimizi
herkes aynı demekki..ozamn nie annem bana doymuyoda ondan diyo.mafoldumben..kadının milupayla anlaşması var sanırım
herkese merhaba........
son günüm bugün
oyyyy maşallah can bebeğe..çok tatlı..uyurken nekadarda masumlar dimi
oyyyy çok tatlı kuzun. benim oğlana çok benziyor amaaa
pancakee masallah ogluna canım cok tatlı nazar degmesın
ant canım kendı basına banyo yaptırabılıyor musun? ben pek cesaret edemıyorumbilmiyorumkismile
kızlar çok saolun ağlasada yalancı gögüs ucuyla devam edeceğim öyleyse,hem sağarım hemde emzirmeye çalışırım 2saat geçti sağdıgımın üstünden ben yine devam edeyim öptüm hepinizi,iyiki varsınız
teşekkürler ant saol
ayi canimm ben kendimden suphe eder oldum sütüm yetmiyormu diyee vallabilmiyorumkismileboshayallersmile
kilo kontrolune kadar beklicem..çok ağlarsa ancak ozaman vericem anneme inatttt..dün verdim yine emdi ve üstünede bir sürü kustu çocuk..
bizde de olmuştu canım kuru ve temiz tutu bezi üstünü kapatmasın..sürekli takip et okadar dikkat etmeme rağmen bizimki iltihaapta oldu kuzum 6 tane iğne yeni..
geçmiş olun canım bakalım benim oğlumunki ne zaman düzelcek offoff :Saruboceq:
gecmis olsun canim
kızlar belki 2saatte bir sağarakta artırabilirim sütümü,mememi unutmasın diye yalandan ağzına veriyorum,belki sağdıkça ucuda çıkar bilmiyorumki
geçmiş olun canım bakalım benim oğlumunki ne zaman düzelcek offoff :Saruboceq:
dr.un ne dedi blmiyorum ama banabikaç gün takip et devam ederse kvitamini iğnesi tekrarlatalıp öylede geçmezse yakarız demişti
mehtap hayırısı olsun sağlıkla kavuş bebeğine bizimde dün evlilik yıldönümümüzdü 2 sene oldu ama eşiml ikimizde uykusuzduk sadece sarıldık kutladık birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?