2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar benim oglan da tum gun mememde kaldigi icin sira falan uygulayamiyorum pek, bazen istahla emiyor, bazen keyif yapiyor. sol gogsum belirgin bir sekilde daha buyuk durumda cildircam, napmali

cnm benimde sol göğsüm daha büyük sağ taraftan vermeye çalışıorum ama değişim olmuo neden bilmiyorum

kizlar benim oglan da tum gun mememde kaldigi icin sira falan uygulayamiyorum pek, bazen istahla emiyor, bazen keyif yapiyor. sol gogsum belirgin bir sekilde daha buyuk durumda cildircam, napmali

benimde hep memde ama ben değiştiriyorum sündürüyoresmen ucunu sende değiştir sık sık canım...mutlaka bıraktığımda başlıyorum

duru bebek göz teması kurmaya gülmeye başladımı..benim oğlan 2-3 gündür seslenince dinliyo ama gülücük göz teması yok daha..

evet gülücük ve göz temasımız var çok şirin oluyor dünyalara bedelopuyorumnanaktan senin oğluşunda başlar yakında az kalmışboshayallersmile

Selam kızlar, bizim bugün rutin 35,gün kontrollerimiz vardı benim kızım 36 haftalık olduğu için bu testelerin yapılması mecburmuşROP göz muayenesi ve BERA işitme testleri artı olarak USG kalça çıkıklığı olup olmadığına ve guatır ve sarılık testi için bir sürü işlem sabah 10 dan saat 15,, kadar canımız çıktı canım yavrumun çok canı yandı bugün
DURUBABY senin kıda 36 haftalık doğdu sende yaptırdınmı bu testleri dr. bana gerekli olduğunu söyledi çünki bebekler göz siniri ve işitmesi için gerekn sinirleri 36. haftadan sonra tamamlarmış bebekler şükür hpsi temiz çıktı sadece sarılığı yüksek çıktı o da çok değil ama kızım ahfoldu ağlamaktan

kızlar benim oğlan sürekli hıçkırıyo her gaz çıkarmadan sonra ve enaz 5 dksürüyo..sizde de varmı..dr.a sorsammı acaba

bebeğin hıçkırması güzel bi durum maşallah demek midesi çok güzel çalışıyor annesi benim kızımda sürekli hıçkırıyor hatta şimdiki lakabı gazoz kapağı kaydirigubbakcemile2

kızlarrr 2saat uyutabildim oğlumu yupppiii ben de yanına kıvrılıverdim tabiii. darısı başınıza. şimdi yemek yapmam lazım. bu arada 2saat uyudu diye memelerimden hırsını alacak veletim korkuyoruuum

tatlım yapıldı tabiki. kalça usg si, işitme testi,sarılık vs hepsi temiz çıktı çok şükür :Saruboceq: seninde gözünaydınnnn canım benimm çok şükür iyi çıkmış.sarlığı düşünme geçer gider allahın izniyle:Saruboceq:

bende yaptırdım( acılı bir surecti ama sonuc dünyalara bedeldi... cok sukur canım senin içinde cok sevindim...:)

bebeğin hıçkırması güzel bi durum maşallah demek midesi çok güzel çalışıyor annesi benim kızımda sürekli hıçkırıyor hatta şimdiki lakabı gazoz kapağı kaydirigubbakcemile2

mideleri genişliyor tontişlerin ve diyaframa baskı yapıyor normal yani:) buyusun kuzucuklarımız:))))

ya kızlar bu işitme testi kaçıncı aya kadar yaptırılıyo..ben dikişler yüzünden 25 gün yatınca gidemedik malesef

canım senle benim doğum tarihlerimiz aynı bu zamanlar gideceksin işte ama eğer dr. demediyse gerek yoktur benimki prematüre olduğu için yaptırmak zorunda kaldım sen yine dr. danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…