kizlar benim oglan da tum gun mememde kaldigi icin sira falan uygulayamiyorum pek, bazen istahla emiyor, bazen keyif yapiyor. sol gogsum belirgin bir sekilde daha buyuk durumda cildircam, napmali
kizlar benim oglan da tum gun mememde kaldigi icin sira falan uygulayamiyorum pek, bazen istahla emiyor, bazen keyif yapiyor. sol gogsum belirgin bir sekilde daha buyuk durumda cildircam, napmali
slmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
Allah kurtarsin canim sag salim insallah..:CüvCüv::Saruboceq:
kızlar benim oğlan sürekli hıçkırıyo her gaz çıkarmadan sonra ve enaz 5 dksürüyo..sizde de varmı..dr.a sorsammı acaba
ahh cnm merak etmebenimkindede oluyor ve hatta çok komik kendi bile şaşırıyor hıçkırırkenopuyorumnanaktan
geçiyor hatta çok daha az oluyor zaman geçtikçezemuszemus
duru bebek göz teması kurmaya gülmeye başladımı..benim oğlan 2-3 gündür seslenince dinliyo ama gülücük göz teması yok daha..
evet gülücük ve göz temasımız var çok şirin oluyor dünyalara bedelopuyorumnanaktan senin oğluşunda başlar yakında az kalmışboshayallersmile
kızlar benim oğlan sürekli hıçkırıyo her gaz çıkarmadan sonra ve enaz 5 dksürüyo..sizde de varmı..dr.a sorsammı acaba
Selam kızlar, bizim bugün rutin 35,gün kontrollerimiz vardı benim kızım 36 haftalık olduğu için bu testelerin yapılması mecburmuşROP göz muayenesi ve BERA işitme testleri artı olarak USG kalça çıkıklığı olup olmadığına ve guatır ve sarılık testi için bir sürü işlem sabah 10 dan saat 15,, kadar canımız çıktı canım yavrumun çok canı yandı bugün
DURUBABY senin kıda 36 haftalık doğdu sende yaptırdınmı bu testleri dr. bana gerekli olduğunu söyledi çünki bebekler göz siniri ve işitmesi için gerekn sinirleri 36. haftadan sonra tamamlarmış bebekler şükür hpsi temiz çıktı sadece sarılığı yüksek çıktı o da çok değil ama kızım ahfoldu ağlamaktan
bende yaptırdımSelam kızlar, bizim bugün rutin 35,gün kontrollerimiz vardı benim kızım 36 haftalık olduğu için bu testelerin yapılması mecburmuşROP göz muayenesi ve BERA işitme testleri artı olarak USG kalça çıkıklığı olup olmadığına ve guatır ve sarılık testi için bir sürü işlem sabah 10 dan saat 15,, kadar canımız çıktı canım yavrumun çok canı yandı bugün
DURUBABY senin kıda 36 haftalık doğdu sende yaptırdınmı bu testleri dr. bana gerekli olduğunu söyledi çünki bebekler göz siniri ve işitmesi için gerekn sinirleri 36. haftadan sonra tamamlarmış bebekler şükür hpsi temiz çıktı sadece sarılığı yüksek çıktı o da çok değil ama kızım ahfoldu ağlamaktan
bebeğin hıçkırması güzel bi durum maşallahdemek midesi çok güzel çalışıyor annesi benim kızımda sürekli hıçkırıyor hatta şimdiki lakabı gazoz kapağı kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bu işitme testi kaçıncı aya kadar yaptırılıyo..ben dikişler yüzünden 25 gün yatınca gidemedik malesef
ya kızlar bu işitme testi kaçıncı aya kadar yaptırılıyo..ben dikişler yüzünden 25 gün yatınca gidemedik malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?