2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes konuşuyo işte,bizi bizden başkası anlamaz kızlar boşverin ,kulakları tıkayın ,bizim derdimiz bize yeter zaten ,bol bol dinlnmeye bakın gerekiyosa mama verin kendinize eziyet etmeyin ,püyorum hepinizi

bugün bebiş bi tuhaf zaten 15 dakka uyuyo sonra çığlık çığlığa uyanıyo, niye böyle oldu ki ?

benimde öyle canım...kucamda tutsamuyuyo yatağa indirdiğim zaman 10-15 dk sonra uyanıp ağlıyo hobaa yine meme...bazen kucağımda uyutuyorum 1.5 sa. uyuduğu oldu oda yorucu oluyo ve herzaman yapamıyorum..böyle huy değiştire değiştire büyücekler

kızlar pazar günü 40mız çıkıyo..artık korunma yöntemi düşünmek zorundayım..dr.um büyük ihtimal spiral önericem dedi..40.çıktığında gel dedi..p.tesi gidicem ama kararsızım siz ne düşünüyosuz bu konuda..evlenir evlenmez hamile kaldığım için aman aman bi korunma yöntemi kullanmamıştık..siz hamile kalmadan önce nasıl korunuyodunuz ve memnunmuydunuz

kondom canım, kadın için en sağlıklısı bence. yerimseniben

selam kızlar herkez iyyidir umarım.ben ve oğlumda iyiyiz çok şükür.gaz problemimiz var gece baya zor geçeti.su ısıtıp koydum karnına biraz rahatladı.bence zorlanıyorsanız gaz konusunda muhakkak deneyin.

kondom canım, kadın için en sağlıklısı bence. yerimseniben

bende aynen katılıyorum canım.2 sene kondomla korundum hiç bir problem olmadı.

sezeryan yapan arkadaşlara bir sorum var malum bölgenin temizliğini nasıl yapacaksınız.ameliyat yeri çok yakın ya oraya hatta benim dikiş yerimin üzerinde bile var.ne ille yapacağımı bilemedim bir türlü bundan önce ağdayla alıyordum şimdi alt kısmı bile alsam orası açılacakmış gibi geliyor.doktor konturolüme az kaldı bana yardımcı olun lütfen:kedi:

birde kızlar bebek telsizi aldınızmı aldıysanız hangi marka aldınız ve memnunmusunuz.bende almayı düşünüyorum kesinlikle ihtiyaçmış.habire odayagidip gelmekten yoruldum artık lütfen yardımcı olun

selam kızlarr

bizim topuk kanı bir doğum yaptığm hastanede birde sağlık ocağında alındı

doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru çok iyi her ay ona gitmeyi düşünüyoruz bize çıkarken bir liste verdi yapmamız gerekenler ile ilgili özel aşı zamanları usg zamanı falan yazıyor

acd vitamini verdi
zinco gaz damlası
birde burun damlası

verdiği ilaçları devlet karşılamıyor tamamen bitkisel çok memnun kaldık sağlık ocağından da devit3 verdiler ilki bedavaymış devit sadece d vitaminiymiş hemşireyle de konuştuk önce onların verdiğini kullanacaım sonra drun verdiğine devam edeceğim 15, günü bekliyoruz bakalım

göğüsümün yanı yarıldı resmen eşim istersen mamaya geç çok kötü durumdasın dedi ama mamaya geçmek istemiyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum açıkçası lansinoh kullanmaya devam ediyorum kızım meme isteyecek diye ödüm kopuyor resmen ama 3 saat dolmak üzere uyandıracağım birazdan

merhaba;

doğum yuapanların gözü aydın...benim kızımın göğüslerinden süt geliyor dünden beri,sanırım birazda canı acıyor,huzursuz,normal mi acaba?

slm cnm Allah analı babalı büyütsün öncelikle..
göğsümden bende muzdaribim.
yara içinde ne yaptımsa geçmedi resmen aglıyorum emzirirken..
en son hemşire bana garmastan adında bir merhem önerdi.
onu kullanıyorum yarayı yumusatıyor ve kabukları dökülüyor..ben şimdilik memnnum..
bebegi emzirmeden önce göğsü yıkıyorum emziriyorum ve birdahaki beslenmeye kadar tekrar sürüyorum..
geçmiş olsun cnm..:)

Selam kızlar.Bebişim sürekli ilgi istediğinden fazla giremiyorum.Dün de bir arkadaş d vitaminine 15. gün başlanıcağını söyledi.Bizim sağlık ocağında 10. gün dediler ve başladık.Hangisi doğru acaba erken mi verdim ben.Vitamini de bittikçe gelip alıcaksın burdan dediler.Sonrakiler ücretli değil sanırım bizde.
Özgecim ben Mustela'nın göğüs çatlak önleyici kremini almıştım.Buna rağmen iki ucum da yara olmaya başladı.Göğüs pedlerime saf zeytinyağı damlatıp koydum bikaç gün.Geçti yaralar.Tekrar da olmadı.Bi dene istersen

hemen pedlerimi değiştrmeye gidiyorum o zaman inşallah iyi gelir banada 10. gün başla dediler ama burada hep 15. gün diye okudum o yüzden 5 gün daha bekleyeyim dedim

bu arada drum 10.günden itibaren hamileyken kullandığm elevit kan ve balık yağına 4. aya kadar devam etmemi söyledi o kan hapı çok iğrenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ama elevit ve balık yağı kullanmaya başlayacağım süt ile bebişime geçiyormuş

herkes lohusa depresyonunda sanırım,valla ben bugun çok mutluyum,oğlum kendi mememden hemde gögüs ucu olmadan emmeye başladı,inşallah bırakmaz,bende lohusa depresyonu yok ama eşim girdi sanırım :)hamilelik psikolojisinide o girmişti zaten :)doğumu da bana o haber vermişti,yarın ilk doktor kontrollerimiz var oğluşla bakalım kilomuz nasıl,ben mama yedirdim 2 3 gün ama ilk 2 gün ve son 2gündür hiç ihtiyacamız olmadı şükür,mememe başladı ya çok mutluyum,inşallah bırakmaz tüm dileğim bu,sağlığı iyi olduktan sonra gerisi önemsiz ama anne sütü almasınıda çok istiyordum

ben de aynı soruyu sana soracaktım canım cengişz akbernlioğlu bizim doktorumuz fena biri gibi gelmedi ama d vitaminini birinci aydan sonra başlayacağız dedi, bir de gaz problemimiz için hemen ilaç verdi biraz çekindim hemen ilaç veren bi doktorumuz olmasın isitiyorum işin kolayına kaçmk gibi geliyor bir de ben çok telaşlıydım bu gün ilk kontrolümüz vardı, adamı adm gibi dinleyemredim bile iyi biri gibi geliyor bir de belki ana çocuk sağlığına devam ederiz diyorum çok bişey yapmadık çünük hastahanede

antcım bence ikinci çocuğu hemn istemediğine eminsen kondom çok sağlıklı değil ben hap kullanıyordum yöntem değiştirip kondoma geçtiğimizde ilk ay hamile kaldım illa istemiyorum diye birşey yoktu oğluma kavuştum ama ilk iki yıl doğumdan sonra ikinci bir hamilelik çok zor olabilir o yüzden spiral daha mantıuklı geliyor bence

merhaba;

doğum yuapanların gözü aydın...benim kızımın göğüslerinden süt geliyor dünden beri,sanırım birazda canı acıyor,huzursuz,normal mi acaba?

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın sağlıkla büyüsünler inş.Ben ağustos annesi olucam inş.ikinci çocuğum ama bazen sizin topiklerede göz atıyorum görünce dayanamadım .
Selnacım bebeğinin göğüslerini bebe yağı ile elinle ovuşturursan süt oluşmaz canım bu gayet normal bi durum sık sık ovuştur.Faydasını göreceksin.Allah bağışlasın

merhaba;

canım benim kızımın göğüsleride çok şişti kocaman oldular korktuk doktora götürdük 10 günlükken. hormonlardan olduğunu söyledi biz yavaş yavaş ovduk şimdi geçti çokşükür ama baya sürdü tabi çok toplandı. sakın sıkma göğüsleri canım. hafif hafif hiç bastırmadan ovala geçer meraketme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…