o da birşey mi ben kendi annemden bile bebeğim diye sevince kıskanıyorum.
geçicek canım sabredicez.
kızlar deviti ben sabah öğle akşam olarak veriyorum siz bir seferde mi 3 damla veriyorsunuz
bugün bebiş bi tuhaf zaten 15 dakka uyuyo sonra çığlık çığlığa uyanıyo, niye böyle oldu ki ?
kızlar pazar günü 40mız çıkıyo..artık korunma yöntemi düşünmek zorundayım..dr.um büyük ihtimal spiral önericem dedi..40.çıktığında gel dedi..p.tesi gidicem ama kararsızım siz ne düşünüyosuz bu konuda..evlenir evlenmez hamile kaldığım için aman aman bi korunma yöntemi kullanmamıştık..siz hamile kalmadan önce nasıl korunuyodunuz ve memnunmuydunuz
kondom canım, kadın için en sağlıklısı bence. yerimseniben
selam kızlarr
bizim topuk kanı bir doğum yaptığm hastanede birde sağlık ocağında alındı
doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru çok iyi her ay ona gitmeyi düşünüyoruz bize çıkarken bir liste verdi yapmamız gerekenler ile ilgili özel aşı zamanları usg zamanı falan yazıyor
acd vitamini verdi
zinco gaz damlası
birde burun damlası
verdiği ilaçları devlet karşılamıyor tamamen bitkisel çok memnun kaldık sağlık ocağından da devit3 verdiler ilki bedavaymış devit sadece d vitaminiymiş hemşireyle de konuştuk önce onların verdiğini kullanacaım sonra drun verdiğine devam edeceğim 15, günü bekliyoruz bakalım
göğüsümün yanı yarıldı resmen eşim istersen mamaya geç çok kötü durumdasın dedi ama mamaya geçmek istemiyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum açıkçası lansinoh kullanmaya devam ediyorum kızım meme isteyecek diye ödüm kopuyor resmen ama 3 saat dolmak üzere uyandıracağım birazdan
selam kızlarr
bizim topuk kanı bir doğum yaptığm hastanede birde sağlık ocağında alındı
doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru çok iyi her ay ona gitmeyi düşünüyoruz bize çıkarken bir liste verdi yapmamız gerekenler ile ilgili özel aşı zamanları usg zamanı falan yazıyor
acd vitamini verdi
zinco gaz damlası
birde burun damlası
verdiği ilaçları devlet karşılamıyor tamamen bitkisel çok memnun kaldık sağlık ocağından da devit3 verdiler ilki bedavaymış devit sadece d vitaminiymiş hemşireyle de konuştuk önce onların verdiğini kullanacaım sonra drun verdiğine devam edeceğim 15, günü bekliyoruz bakalım
göğüsümün yanı yarıldı resmen eşim istersen mamaya geç çok kötü durumdasın dedi ama mamaya geçmek istemiyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum açıkçası lansinoh kullanmaya devam ediyorum kızım meme isteyecek diye ödüm kopuyor resmen ama 3 saat dolmak üzere uyandıracağım birazdan
Selam kızlar.Bebişim sürekli ilgi istediğinden fazla giremiyorum.Dün de bir arkadaş d vitaminine 15. gün başlanıcağını söyledi.Bizim sağlık ocağında 10. gün dediler ve başladık.Hangisi doğru acaba erken mi verdim ben.Vitamini de bittikçe gelip alıcaksın burdan dediler.Sonrakiler ücretli değil sanırım bizde.
Özgecim ben Mustela'nın göğüs çatlak önleyici kremini almıştım.Buna rağmen iki ucum da yara olmaya başladı.Göğüs pedlerime saf zeytinyağı damlatıp koydum bikaç gün.Geçti yaralar.Tekrar da olmadı.Bi dene istersen
ben de aynı soruyu sana soracaktım canım cengişz akbernlioğlu bizim doktorumuz fena biri gibi gelmedi ama d vitaminini birinci aydan sonra başlayacağız dedi, bir de gaz problemimiz için hemen ilaç verdi biraz çekindim hemen ilaç veren bi doktorumuz olmasın isitiyorum işin kolayına kaçmk gibi geliyor bir de ben çok telaşlıydım bu gün ilk kontrolümüz vardı, adamı adm gibi dinleyemredim bile iyi biri gibi geliyor bir de belki ana çocuk sağlığına devam ederiz diyorum çok bişey yapmadık çünük hastahanedeöyle oluyor,bende apar topar sezeryan oldum,10:30 da hastaneye gittim 12 de ameliyata aldılar...insan neye uğradığını şaşırıyor.ağrılar için ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk geçiyor,,,bende ilk öksürdüğümde çok korkmuştum,ama sonra sonra alıştım...benim doktorum sarıp sarmalamaya izin vermedi karnımı bağırsak hareketleri için,gerçektende birşey sarmadığım halde kabızlık yaşadım,yeni yeni düzene girdi...neyse canım çok şükür atlattık,çocuk doktoru hastanedemi devam edeceksin?
merhaba;
doğum yuapanların gözü aydın...benim kızımın göğüslerinden süt geliyor dünden beri,sanırım birazda canı acıyor,huzursuz,normal mi acaba?
merhaba;
doğum yuapanların gözü aydın...benim kızımın göğüslerinden süt geliyor dünden beri,sanırım birazda canı acıyor,huzursuz,normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?