2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım en başalarda şişti annem ve kayınvalidem ovala dediler doktorumuz kesinlikle ovma dedi...şimdide süt geliyor,huzursuz oldu kızım,benim göğsüm bile süt dolarken sızlıyor onun canı kim nasıl yanıyordur...yarın doktorumuza soracağım.

benim doktorumun eşi çocuk doktoru ona devam edeceğiz herhalde,benim kızımın doktoru lale firidindi,ama ona götürmedik birdaha...

kızlar merhaba..oğlum doyuyor hatta ağzından çıkarıyor ama ağlıyor emmek için.sürekli emmek istiyor.napcamı şaşırdım.onun dışında birde emzik veriyorum dudağının üstü hep kızardı.emzikten mi acaba.böyle problem yaşayan arkadaşlar var mı?

canım bizde aynı durumdayız...hep memede durcak uyanıkken geçici bidurumdur diye dua ediyorum evde neysede dışarda çok zor oluyo..benim oğlanda hep olmasada arada emzik alıyo ve beyaz tenli olduğu için dudak kenarları çenesi kızarıyo emzik yokken olmuyo ama olup geçiyo yani...

canım bende alt tarafı jiletle temizledim diğer yere cesaret edemedim ilk kontrole gittiğimdede bandajın altından çıkmıştı napıym utana sıkıla doktorun çıkarışını izledim..
ben biraz daha iyileşmesini bekliyorum..:kedi::kedi:

gunaydin sessiz topikk :)

kizlar memede uyuyan ogluma emzik verdim, doyduguna emin oldugum vakit emzikle uyutuyorum, rahat ettim biraz insallah devam eder..
sadece uykuyla sinirlamaya calisiyorum emzigi, uykuya dalinca atiyor.
4-5 saat kollarimda memede yorgunluktan olecektim yoksa

Kizlar size birsey soracaktim. Benim kizim onceden uzun sure emiyordu.Bu hafta sadece 10 dakika emiyor sonra da bir saate kadar acikiyor. Gunduzleri neyse de, geceleri cok zor oluyor. Artik herseyi uykumda yapiyorum, sabahlari hicbirsey hatirlamiyorum. Sizin bebekler de boyle mi? Ne yapmaliyim?

Baska birsey daha soracaktim. 3 hafta once dogum yaptim ve dun aksam ilk defa iliskiye girdik. Bu arada dikisim de oldu. Iliskide ve sonrasi canim cok acidi. Bu normal mi? Bir bilginiz var mi? Tesekkurler.

aynen canım benimde yarılmıştı özellikle sol göğsüm ben artık elimle sağdım 3 gün boyunca ve bepanthene sürdüm yeni yeni kapanıyo yara çok şükür.

aynen bende artık bugün pes dedim ve emzik verdim biraz rahatladım emzikle uykuya dalıyor . yoksa beni emzik niyetine kullanıyodu kafamçokkarıştı

Baska birsey daha soracaktim. 3 hafta once dogum yaptim ve dun aksam ilk defa iliskiye girdik. Bu arada dikisim de oldu. Iliskide ve sonrasi canim cok acidi. Bu normal mi? Bir bilginiz var mi? Tesekkurler.

ben daha yeniyim ilişkiyi denemedik ama geçen gün rahat edeyim kanamadan diye tampon kullanmayı düşündüm. ama maalesef tamponu yerleştiremedim. canım çok yandı ufacık tampom bu kadar canımı yaktıysa yandım demektir ben. ve normal doğum yapmadım sezaryen oldu. 40 gün canın acır dedi görümcem lohusasın geçer korkma diyor ama ben korkuyorum

Tıbben de dinen de 40 günü doldurmadan ilişkiye girmek uygun değildir. Umarım enfeksiyon kapmamışsındır. 20 gün daha dayanın, senin sağlığın söz konusu çünkü. lmaz:

O zaman ben biraz ara vereyim. 40in cikmasini bekliyim.

Selam kızlar valla vakıt bulupta gıremıyorum bılırsınınz nasılsınız nasıl gıdyo lohusalık annelık

Bu arada bebeĞımın doĞumunu tebrık eden arkadaŞlarıma teŞekkÜr ederım rabbım hepımızın bebeklerını annelı babalı bÜyÜtsÜn saĞlık sıhhat huzur mutluluk versın

Topıkte artık kımse cevap yazmıyor ne zamandır kaÇ kez yazıyorum kımse tenezzÜl edıp cevap vermıyor ne oluyor anlamadım gırmıycem bende artık

Selam kızlar valla vakİt bulupta gİremİyorum bİlİrsİnİnz nasılsınız nasıl gİdyo lohusalık annelİk

vallahi zor işmiş lohusalık,ama herşeye değer...bu arada kimse girmiyor doğru düzgün topiğe ondan cevapsız kalmışsındır :))))bende lohusalık bunalımı var,sanırım hep evdeyim diye

vallahi zor işmiş lohusalık,ama herşeye değer...bu arada kimse girmiyor doğru düzgün topiğe ondan cevapsız kalmışsındır :))))bende lohusalık bunalımı var,sanırım hep evdeyim diye

bencede kimse giremiyor artık benim çoğu zaman acık kalıyor sayfam ondan burada gorunuyorum. oğlum ağlayınca koşuyorum kapatmadan

herkese merhaba..
26.05.2010 çarşamba saat 7:25te poyrazım dünyaya geldi...
oğlum ağlıyor ben kaçtım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…