canım benim kızımın göğüsleride çok şişti kocaman oldular korktuk doktora götürdük 10 günlükken. hormonlardan olduğunu söyledi biz yavaş yavaş ovduk şimdi geçti çokşükür ama baya sürdü tabi çok toplandı. sakın sıkma göğüsleri canım. hafif hafif hiç bastırmadan ovala geçer meraketme.
benim doktorumun eşi çocuk doktoru ona devam edeceğiz herhalde,benim kızımın doktoru lale firidindi,ama ona götürmedik birdaha...ben de aynı soruyu sana soracaktım canım cengişz akbernlioğlu bizim doktorumuz fena biri gibi gelmedi ama d vitaminini birinci aydan sonra başlayacağız dedi, bir de gaz problemimiz için hemen ilaç verdi biraz çekindim hemen ilaç veren bi doktorumuz olmasın isitiyorum işin kolayına kaçmk gibi geliyor bir de ben çok telaşlıydım bu gün ilk kontrolümüz vardı, adamı adm gibi dinleyemredim bile iyi biri gibi geliyor bir de belki ana çocuk sağlığına devam ederiz diyorum çok bişey yapmadık çünük hastahanede
kızlar merhaba..oğlum doyuyor hatta ağzından çıkarıyor ama ağlıyor emmek için.sürekli emmek istiyor.napcamı şaşırdım.onun dışında birde emzik veriyorum dudağının üstü hep kızardı.emzikten mi acaba.böyle problem yaşayan arkadaşlar var mı?
sezeryan yapan arkadaşlara bir sorum var malum bölgenin temizliğini nasıl yapacaksınız.ameliyat yeri çok yakın ya oraya hatta benim dikiş yerimin üzerinde bile var.ne ille yapacağımı bilemedim bir türlü bundan önce ağdayla alıyordum şimdi alt kısmı bile alsam orası açılacakmış gibi geliyor.doktor konturolüme az kaldı bana yardımcı olun lütfen:kedi:
selam kızlarr
göğüsümün yanı yarıldı resmen eşim istersen mamaya geç çok kötü durumdasın dedi ama mamaya geçmek istemiyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum açıkçası lansinoh kullanmaya devam ediyorum kızım meme isteyecek diye ödüm kopuyor resmen ama 3 saat dolmak üzere uyandıracağım birazdan
aynen bende artık bugün pes dedim ve emzik verdim biraz rahatladım emzikle uykuya dalıyor . yoksa beni emzik niyetine kullanıyodu kafamçokkarıştıgunaydin sessiz topikk :)
kizlar memede uyuyan ogluma emzik verdim, doyduguna emin oldugum vakit emzikle uyutuyorum, rahat ettim biraz insallah devam eder..
sadece uykuyla sinirlamaya calisiyorum emzigi, uykuya dalinca atiyor.
4-5 saat kollarimda memede yorgunluktan olecektim yoksa
Baska birsey daha soracaktim. 3 hafta once dogum yaptim ve dun aksam ilk defa iliskiye girdik. Bu arada dikisim de oldu. Iliskide ve sonrasi canim cok acidi. Bu normal mi? Bir bilginiz var mi? Tesekkurler.
Baska birsey daha soracaktim. 3 hafta once dogum yaptim ve dun aksam ilk defa iliskiye girdik. Bu arada dikisim de oldu. Iliskide ve sonrasi canim cok acidi. Bu normal mi? Bir bilginiz var mi? Tesekkurler.
ben daha yeniyim ilişkiyi denemedik ama geçen gün rahat edeyim kanamadan diye tampon kullanmayı düşündüm. ama maalesef tamponu yerleştiremedim. canım çok yandı ufacık tampom bu kadar canımı yaktıysa yandım demektir ben. ve normal doğum yapmadım sezaryen oldu. 40 gün canın acır dedi görümcem lohusasın geçer korkma diyor ama ben korkuyorum
Selam kızlar valla vakİt bulupta gİremİyorum bİlİrsİnİnz nasılsınız nasıl gİdyo lohusalık annelİk
vallahi zor işmiş lohusalık,ama herşeye değer...bu arada kimse girmiyor doğru düzgün topiğe ondan cevapsız kalmışsındır :))))bende lohusalık bunalımı var,sanırım hep evdeyim diye
herkese merhaba..
26.05.2010 çarşamba saat 7:25te poyrazım dünyaya geldi...
oğlum ağlıyor ben kaçtım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?