2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topıkte artık kımse cevap yazmıyor ne zamandır kaÇ kez yazıyorum kımse tenezzÜl edıp cevap vermıyor ne oluyor anlamadım gırmıycem bende artık

canım herkese aynısı oluyor, ben de çoğu zaman bi şey yazınca cevap alamıyorum ama herkese hak veriyorum çünkü vakit yok alıntı yapmaya falan, hele benim kendi evimde internet yok anneme kaçıyorum arada hiç fırsatım olmuyor... bebeğin hoşgelmiş, Allah analı babalı büyütsün inşallah, güzel yazılar yazsın...

poyraz bebek de hoşgelmiş, Allah uzun ömürler güzel yazılar yazsın, analı babalı büyütsün...

doğum yaptığımdan beri fırsat bulup tebrik edemedim kimseyi, tüm bebeklerimiz hoşgelmiişşşş :)) hepsine 41 kere maşallah

şimdi kızımın neden kilo almadığını anlıyorum...siz saatlerden falan bahsediyosunuz..benim kızım 3 dak emiyor..nolcak böyle yaa...mamaya da eşim çok kızıyor verdirmiyor...offf offff....

selam kızlar,bizde bugun ilk kontrollerimiz vardı,1haftada 300gr vermiş,400 grama kadar normalmiş,sarılığımız yokmuş şükür,devrimle dışarı çıkmak çok eğlenceliydi bu arada,benimde sıkıntım yokmuş,40ımızda kontrol var tekrar,o zamana kadar cinsel ilişki olmuycakmış ve 15 kilo vercekmişim :)ben 15kilo almadımki vereyim dedim,yok vermelisin dedi,bizden haberler böyle,
memede uyuma konusunda bende müzdaribim,3güne kadar mememi tutmadı diyeydi şikayetim,şimdide bırakmıyor,tam 1saat 10 dakika aralıksız mememdeydi,tabi bu gün içinde en az 5 6 kez tekrarlanınca hoş olmuyor

herkese merhaba anne karnındayken kızımın bir böbreğinde genişleme vardı dün bunun için ultrason çektirdik hala sol böbrek sağ böbrekten geiş duruyor dr takip önerdi geçeceğine çok inanmıştım moralim bozuldu birde kızımın sağ gözünün pınarında bir şişlik var pazarteside göz dr una götüreceğim umarım birşey çıkmaz

canım doğuma girmeden 3saat önce,dr böbreğinin birinde açıklık var dedi,bende 15gün olmasını bekliyorum ultrason çektirmek için ama bende senin gibi hiç ihtimal vermiyorum çünkü 9ay boyunca hiç bir takipte çıkmadı,son anda söylendi,çok şaşırdım,neyse geçmiş olsun umarım tez vakitte iyileşir yavrun,ciddi bir sıkıntı değildir inşallah,inşalllah bizdede bişey çıkmaz

işte benim küçük sıpam teyzeleri,9aydır sizlerleydik,sizlere ilk merhaba Devrim'den

Son düzenleme:
Canım cok tatlı oglun Allah bagıslasın nazarlardan saklasın ınsallah.saglıkla büyüt bebeğini

kizlar cinsel iliski icin neden acele ediyorsunuz, doktorunuz 1.5 ay yasak demedi mi anlamadim ben? kendimizi iyi hissetsek bile icte rahimin toparlanmasina izin verin yapmayin.

selna, al bebegini cik canim disari biraz, evde durursan moral hepten bozuluyor, ben 10 gunlukten beri gezdiriyorum, hicbirsey yapamasam guzel havada disarda kucagimda havalandiriyorum bebegi ve kendimi

Arkadaslar günaydın.Benım oglumun sarılıgı hala gecmedı 5.gun kontrolumuzde 12.9 cıkmıstı ve 2 hafta sonra ben rahat edemedım goturdum gcemeyınce doktor bı suru tahlıl verdı kan ve ıdrar .oglumun cok canı yandı ve sarılıgı 13.3 cıktı.kan sonucları temız ıdrarı da gec yaptıgı ıcın yarın sonucu alcaz.eger ıdrarda temız cıkarsa devlet hastanesınde yapılan bır test varmıs onu yaptırın dedı doktor ama kararsızım ablam ayın 9 unda asısı var o zamana kadar bısey yaptırmayın bence dedı cocugun canını yakıyorlar gecer bence dedı.ne yapacagımı sasırdım.
Benımde hamılelıgın sonlarında kalca kemıgım cok acıyodu ve topallıyodum o da gecmeyınce doktorum bır ortopedıst görsün gecmes lazımdı dedı.ortopedı fılm cektı fızıge gırer dedı fızıge yönlendirdiler o da muayene ettı ve bel fıtıgı 10 gun yatak ıstırahatı sadece tuvalet yemek ıhtıyacı ıcın kalkacaksın dedı sıcak su torbası uygulayavaksın yatarken bacak arana yastık koaycaksın dedı ve mr ıstedı dun mr cekındım bakalım ne cıkacak salı gunu sonucumu alıcam.bu arada yatak ıstırahatı fılan yapamıyorum.bebegımın gaz sancısı var ve sarılıgı ıcınde sureklı emzırmek zorundayım bu gece uyudu ama bıraz kendıme geldım.uyuyuncada sıkıntı oluyor gec emzırdım 3-4 saat oldu dıy ekendıme kızıyorum.
dua edın arkadaslar sıkıntılarımız gecsın

arcak morelini bozma canım sarılıgı çok yüksek degil benim oğlumun sarılığı 16 çıktı 2gün hastanede kaldık doktorumuz ilerlemeden alalım dedi.maden suyu veriyorum şimdi ben sende dene çok faydası oldu.topuktan kan alıp duruyolar canları çok yanıyo bence bekle biraz daha.

canım saol ama ne kadar verıcem bır de o asıtlı sonucta gaz yapmaz mı doktor kontrolunde mı verdın ve ne kadar sureyle

sadece topuktan alsa ıyı canım doktor bıcok nede baglı olabılır dedıgı ıcın bır suru test ıstedı hormon fılan o yuzden elınden aldılar bı sefer ben bakamadım bıle cok uzun surdu ve 3 tüp aldı sonucta bısey cıkmadı hafıf kansızlık baslamıs dedı( tabı o kadar kan alınırsa)bebegımın elı sıstı sımdıde mosmor kaldıbende bekleyım dıyorum ama artar da ben anlamam bısey olur dıye korkuyorum

ayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım

ayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım

geçmiş olsun, inşallah sarılığı bir an önce iyileşir. benim göğüslerimin yarası geçmişti ama dr sütünü sağ kaşıkla içir demişti sağma makinası tekrar yara yaptı göğüslerimi. benimki de kahverengi kısmını tam alamıyor, minicik ağızları var nasıl alsınlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…