Topıkte artık kımse cevap yazmıyor ne zamandır kaÇ kez yazıyorum kımse tenezzÜl edıp cevap vermıyor ne oluyor anlamadım gırmıycem bende artık
herkese merhaba..
26.05.2010 çarşamba saat 7:25te poyrazım dünyaya geldi...
oğlum ağlıyor ben kaçtım..
canım doğuma girmeden 3saat önce,dr böbreğinin birinde açıklık var dedi,bende 15gün olmasını bekliyorum ultrason çektirmek için ama bende senin gibi hiç ihtimal vermiyorum çünkü 9ay boyunca hiç bir takipte çıkmadı,son anda söylendi,çok şaşırdım,neyse geçmiş olsun umarım tez vakitte iyileşir yavrun,ciddi bir sıkıntı değildir inşallah,inşalllah bizdede bişey çıkmazherkese merhaba anne karnındayken kızımın bir böbreğinde genişleme vardı dün bunun için ultrason çektirdik hala sol böbrek sağ böbrekten geiş duruyor dr takip önerdi geçeceğine çok inanmıştım moralim bozuldu birde kızımın sağ gözünün pınarında bir şişlik var pazarteside göz dr una götüreceğim umarım birşey çıkmaz
arcak morelini bozma canım sarılıgı çok yüksek degil benim oğlumun sarılığı 16 çıktı 2gün hastanede kaldık doktorumuz ilerlemeden alalım dedi.maden suyu veriyorum şimdi ben sende dene çok faydası oldu.topuktan kan alıp duruyolar canları çok yanıyo bence bekle biraz daha.
ayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?