2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arcak, fototerapiye neden sokmuyorlar, hemen geciriyor o anlamadim.

ipeknil seni gormek guzel :)

günaydıınn :) seni görmek de güzel. ben annemlere geliyorum annem bize gidiyor öyle girebiliyorum internete :)

benimki de 14.6 yken hemen fototerapiye girdi 7 saat kadar çok şükür geçti...

pancake, oğlun çok tatlı maşallah ona üstündeki kıyafetin aynısından benim oğlumun da var yanlış görmediysem...

günaydın herkese zombi gibi oldum valla gece kızım hiç uyutmadı
şimdide kıpırdanıyo ağlayacak sinyal veriyo..

canım ben aktardan aldım tane şeklinde 1kahve fincanı kaynamış sıcak suyun üzerine birtutam elimle atıyorum bekliyorum ılıyıncaya kadar 3 -4 çay kaşığı içiriyorum akşamları özellikle inan o kadar rahatlıyoiki yavrucak doktorumuzada sordum çok iyi gelir yap dedi...

sağol canım, ben bilmediğim için 1 kaşık veriyordum, ben de 3-4 kaşık vereyim bu akşam...

canım geçmiş olsun sıkma canını..bizimde çok uzun sürdü hatta hala hafifi sarı yüzü oğlumun bizde kan grubu grup uyuşmazlığı var oğlumla yani benim 0 onun A büyüzden doğduktan bikaç sa. sonra oldu sarılık...benim dr.um bebek 10 olduktan sonra tehlike geçiyo demişti...sık sık camkenarında aydınlıkta kontrol et önemli olan belinden aşağıya inmemesi biz hep takip ettik..

canım saol ama ne kadar verıcem bır de o asıtlı sonucta gaz yapmaz mı doktor kontrolunde mı verdın ve ne kadar sureyle

yok canım asıtını gidericeksin acınca beklıcek biraz.sabah aksam 1cay kasıgı veriyorum.doktora sormadım annemler dedi sorsam verme der zaten.fotodayken sarılıgı 11 düsmüstü cıkarınca maden suyu verdım 9a düştü bi kac gün denesene

arcak çok geçmiş olsun canım hem yavruna hem sana... acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…