arcak, fototerapiye neden sokmuyorlar, hemen geciriyor o anlamadim.
ipeknil seni gormek guzel :)
arcak canım ben gaz için zynco kullanıyorum birde rezene demliyorum çok rahatlıyor..
arcak, fototerapiye neden sokmuyorlar, hemen geciriyor o anlamadim.
ipeknil seni gormek guzel :)
canım ben aktardan aldım tane şeklinde 1kahve fincanı kaynamış sıcak suyun üzerine birtutam elimle atıyorum bekliyorum ılıyıncaya kadar 3 -4 çay kaşığı içiriyorum akşamları özellikle inan o kadar rahatlıyoiki yavrucak doktorumuzada sordum çok iyi gelir yap dedi...
canım sarılık degerı 17 olunca alıyolarmıs
inşallah bebişin rahatlar canım..
Arkadaslar günaydın.Benım oglumun sarılıgı hala gecmedı 5.gun kontrolumuzde 12.9 cıkmıstı ve 2 hafta sonra ben rahat edemedım goturdum gcemeyınce doktor bı suru tahlıl verdı kan ve ıdrar .oglumun cok canı yandı ve sarılıgı 13.3 cıktı.kan sonucları temız ıdrarı da gec yaptıgı ıcın yarın sonucu alcaz.eger ıdrarda temız cıkarsa devlet hastanesınde yapılan bır test varmıs onu yaptırın dedı doktor ama kararsızım ablam ayın 9 unda asısı var o zamana kadar bısey yaptırmayın bence dedı cocugun canını yakıyorlar gecer bence dedı.ne yapacagımı sasırdım.
Benımde hamılelıgın sonlarında kalca kemıgım cok acıyodu ve topallıyodum o da gecmeyınce doktorum bır ortopedıst görsün gecmes lazımdı dedı.ortopedı fılm cektı fızıge gırer dedı fızıge yönlendirdiler o da muayene ettı ve bel fıtıgı 10 gun yatak ıstırahatı sadece tuvalet yemek ıhtıyacı ıcın kalkacaksın dedı sıcak su torbası uygulayavaksın yatarken bacak arana yastık koaycaksın dedı ve mr ıstedı dun mr cekındım bakalım ne cıkacak salı gunu sonucumu alıcam.bu arada yatak ıstırahatı fılan yapamıyorum.bebegımın gaz sancısı var ve sarılıgı ıcınde sureklı emzırmek zorundayım bu gece uyudu ama bıraz kendıme geldım.uyuyuncada sıkıntı oluyor gec emzırdım 3-4 saat oldu dıy ekendıme kızıyorum.
dua edın arkadaslar sıkıntılarımız gecsın
canım saol ama ne kadar verıcem bır de o asıtlı sonucta gaz yapmaz mı doktor kontrolunde mı verdın ve ne kadar sureyle
ayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?