arcak canım ben gaz için zynco kullanıyorum birde rezene demliyorum çok rahatlıyor..
işte benim küçük sıpam teyzeleri,9aydır sizlerleydik,sizlere ilk merhaba Devrim'den
pancake, oğlun çok tatlı maşallah onaüstündeki kıyafetin aynısından benim oğlumun da var yanlış görmediysem...
Allah bağışlasınherkese merhaba..
26.05.2010 çarşamba saat 7:25te poyrazım dünyaya geldi...
oğlum ağlıyor ben kaçtım..
geçmiş olsun canımherkese merhaba anne karnındayken kızımın bir böbreğinde genişleme vardı dün bunun için ultrason çektirdik hala sol böbrek sağ böbrekten geiş duruyor dr takip önerdi geçeceğine çok inanmıştım moralim bozuldu birde kızımın sağ gözünün pınarında bir şişlik var pazarteside göz dr una götüreceğim umarım birşey çıkmaz
ben de veremiyorum tüm çabalarıma rağmen tüm kaHverengi kısmı ağzına çabuk vazgeçiyor hava da yuttuğu için gaz da onu rahatsız ediyor, ememiyor yavrucakayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım
canım hangi pompayı kullanıyorsun, ben sütüm olmayacak diye çok korkuyordum şimdi sütüm var ama oğlum çok emmediği için ağrı yapıyor ve akıyor göğsüm, sütüm boşa gidiyor diye çok üzülüyorum bir pompa alıyım diyorum ama işe gittiğimde de kullanabileceğim birşey olsun istiyorum, memnun musun*geçmiş olsun, inşallah sarılığı bir an önce iyileşir. benim göğüslerimin yarası geçmişti ama dr sütünü sağ kaşıkla içir demişti sağma makinası tekrar yara yaptı göğüslerimi. benimki de kahverengi kısmını tam alamıyor, minicik ağızları var nasıl alsınlar :))
elvoscan, emzirirken ben uzerini ortmuyorum cok enerji harciyor terliyor diye.
evin ici 23-24 derece ve atlet body, uzerine uzun kollu bacakli tulum giydiriyorum o kadar, ev 21-22 ye duserse bir de yelek giydiriyorum.
selam hatunlar
ben de deneyeyim bari. annemler diyordu ama ben anne sütünden başka birşey vermem diye kavga ediyordum. bu arada 2 3 bardak içiyorum rezene sütüme geçsin diye.
kızlar oğlum doğduğunda irinli sivilceli doğdu. onlar geçti şimdi yüzünde isilik dolu. popumuzun cildi pürüzsüz yüzümüz isilikli. çaresini bilen varmı hergün ılık suyla yüzünü yıkıyorum ama geçmedi.
kızlar bir de ne giydiriyorsunuz? uyurken üstünü örtüyormusunuz? ben uzun kollu penye çıt çıtlı badi. üzerine yine uzun kollu zıbın giydiriyorum. uyurken üstünü ince bir battaniye ile örtüyorum. acaba çok mu geliyor. evin içi 25 26 derece. kafası özellikle emzirirken çok terliyor. ama içi kuru sıcak oluyor. bilemedim vallaha.
kabızlık problemi olanlar için progtolog fitil i öneririm. mucize gibi bir şey. aslında ben onu hemoroit için kullanıyorum ama inanılmaz rahat çıkartıyor. tavsiye ederim.
sütü en iyi irmik helvası soğan ve uyku yapıyor bende. soğan yiyip 2saat uyuyabilirsem memeler iyi şişiyor. ama genelde oğlan uyutmuyor. sabah 5ten beri ayaktayız mesela. 12 de yatıyor 5te kalkıyor. eskiden 2saatte bir emerdi. artık iyi emince 4 5 saat uyuyor geceleri. şimdi biraz uyuklar gibi fırsat bu fırsat ben de uzanayım. öpüldünüz...
elvoscan, emzirirken ben uzerini ortmuyorum cok enerji harciyor terliyor diye.
evin ici 23-24 derece ve atlet body, uzerine uzun kollu bacakli tulum giydiriyorum o kadar, ev 21-22 ye duserse bir de yelek giydiriyorum.
ben çok örtüyorum demek çıtçıtlı badi, tulum ve penye yelek giydiriyorum penye battaniyeyi de üzerine örtüyorum
kızlar facebookta Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için) diye bir sayfa var tavsiye ediyorum takip edin bence merak ettiklerinizi sorup cevap alabiliyorsunuz
özlem bizimki de geceleri fazla uyumuyor ama yine de çok şükür diyorum ortalama 1ile 2.5 saat aralıklarla uyanıyor,gündüzleri de ben uyandırırdırdım emzirmek için bugun burnumdan getirdi,saat 3e doğru yattı,inşallah uyur biraz daha,yarın eşimin izni de bitiyor,iyiydi böyle sağa sola hep o koşuyordu,neyse alışırız sanırım bunada
bende bir tulum giydiiyorum,bir atlet body,birde paçalı alt,üzerine de penye battaniyesini yada ince örgü battaniyesini örtüyorum
bu arada alıntı yapamıyorum herkese teşekkürler
saol özlemcim masal da öyle :)cümlemizinkine nazar değmesin,ben bişey merak ediyorum bu uyku düzenleri doğduktan ne kadar süre sonra değişiyor?
özlemcim orda mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?