2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hatunlar

arcak canım ben gaz için zynco kullanıyorum birde rezene demliyorum çok rahatlıyor..

ben de deneyeyim bari. annemler diyordu ama ben anne sütünden başka birşey vermem diye kavga ediyordum. bu arada 2 3 bardak içiyorum rezene sütüme geçsin diye.

kızlar oğlum doğduğunda irinli sivilceli doğdu. onlar geçti şimdi yüzünde isilik dolu. popumuzun cildi pürüzsüz yüzümüz isilikli. çaresini bilen varmı hergün ılık suyla yüzünü yıkıyorum ama geçmedi.

kızlar bir de ne giydiriyorsunuz? uyurken üstünü örtüyormusunuz? ben uzun kollu penye çıt çıtlı badi. üzerine yine uzun kollu zıbın giydiriyorum. uyurken üstünü ince bir battaniye ile örtüyorum. acaba çok mu geliyor. evin içi 25 26 derece. kafası özellikle emzirirken çok terliyor. ama içi kuru sıcak oluyor. bilemedim vallaha.

kabızlık problemi olanlar için progtolog fitil i öneririm. mucize gibi bir şey. aslında ben onu hemoroit için kullanıyorum ama inanılmaz rahat çıkartıyor. tavsiye ederim.

sütü en iyi irmik helvası soğan ve uyku yapıyor bende. soğan yiyip 2saat uyuyabilirsem memeler iyi şişiyor. ama genelde oğlan uyutmuyor. sabah 5ten beri ayaktayız mesela. 12 de yatıyor 5te kalkıyor. eskiden 2saatte bir emerdi. artık iyi emince 4 5 saat uyuyor geceleri. şimdi biraz uyuklar gibi fırsat bu fırsat ben de uzanayım. öpüldünüz...

zeynoxx42,xara,ipeknil,selna teşekkür ederim ...
poyrazımda size teşekkür ediyor....:))

elvoscan, emzirirken ben uzerini ortmuyorum cok enerji harciyor terliyor diye.
evin ici 23-24 derece ve atlet body, uzerine uzun kollu bacakli tulum giydiriyorum o kadar, ev 21-22 ye duserse bir de yelek giydiriyorum.

herkese merhaba..
26.05.2010 çarşamba saat 7:25te poyrazım dünyaya geldi...
oğlum ağlıyor ben kaçtım..
Allah bağışlasın

geçmiş olsun canım

ayrıca benım 3 hafta olmasına ragmen gogsum hala yara doktor kahvarengı yerın hepsını agzına veremedıgın ıcınoluyor dıyo ama alamıyo hepsını ugrasıyorum napıyım
ben de veremiyorum tüm çabalarıma rağmen tüm kaHverengi kısmı ağzına çabuk vazgeçiyor hava da yuttuğu için gaz da onu rahatsız ediyor, ememiyor yavrucak

canım hangi pompayı kullanıyorsun, ben sütüm olmayacak diye çok korkuyordum şimdi sütüm var ama oğlum çok emmediği için ağrı yapıyor ve akıyor göğsüm, sütüm boşa gidiyor diye çok üzülüyorum bir pompa alıyım diyorum ama işe gittiğimde de kullanabileceğim birşey olsun istiyorum, memnun musun*

evin ici 23-24 derece ve atlet body, uzerine uzun kollu bacakli tulum giydiriyorum o kadar, ev 21-22 ye duserse bir de yelek giydiriyorum.

canım zıbın giydir miyor musun? biz badi giydirince göğsümüz açıkta kalıyor zıbının ters giydiriyoruz ki biraz kapansın göğsü bir de göbeğimiz düşse rahatlayacağız giyim konusunda

selam kızlar hepinize herkes iyidir umarım çok okumaya fırsatım olmuyor. bebişler iyidir inşallah.
ben çok kötüyüm gözlerim mosmor zombi gibi dolaşıyorum. ya kızlar bi çocuk gece boyunca yarım saatte olsa uyumazmı sizinkilerdemi öyle akşam bi başlıyoruz memede durmaya uyuyor sanıyorum çektiğim anda uyanıyor sabah 8 e 9 a kadar böyle artık sırtım tutuluyo beynim duruyo 5 dk bırakıpta uzanamıyorum.
sabah 9 gibi uyuyor acıkana kadar işte bende bir iki saat uyuyorum ama yetmiyo tabi.
ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum ne dinlenebiliyorm bu gidişle hastalanıcam. hem bedenen hem ruhen çok yorgunum.
gece uykusu için bi tavsiyeniz varmı kızlar...... mafoldumben

ben çok örtüyorum demek çıtçıtlı badi, tulum ve penye yelek giydiriyorum penye battaniyeyi de üzerine örtüyorum

kızlar facebookta Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için) diye bir sayfa var tavsiye ediyorum takip edin bence merak ettiklerinizi sorup cevap alabiliyorsunuz

ben çok örtüyorum demek çıtçıtlı badi, tulum ve penye yelek giydiriyorum penye battaniyeyi de üzerine örtüyorum

bende çıtçıtlı badi patikli alt üzerine tulum giydiriyorum penye battaniyeyi üzerine örtüyorm. yani iki kat giymiş oluyo uyurkende üzerini örtmüş oluyorum çokmu bilmiyorum üşütmesinden korkuyorum.

özlem bizimki de geceleri fazla uyumuyor ama yine de çok şükür diyorum ortalama 1ile 2.5 saat aralıklarla uyanıyor,gündüzleri de ben uyandırırdırdım emzirmek için bugun burnumdan getirdi,saat 3e doğru yattı,inşallah uyur biraz daha,yarın eşimin izni de bitiyor,iyiydi böyle sağa sola hep o koşuyordu,neyse alışırız sanırım bunada
bende bir tulum giydiiyorum,bir atlet body,birde paçalı alt,üzerine de penye battaniyesini yada ince örgü battaniyesini örtüyorum
bu arada alıntı yapamıyorum herkese teşekkürler

canım normal seninki 1 ile 2buçuk saat diyorsun ben 5 dk uyutamıyorum keşke 1 saat uyusada saat başı kalkıp emzirsem o aradada uyusam biraz bende.
canım bu arada oğluşunu yeni gördüm çok tatlı maşallsah nazar değmesin.

saol özlemcim masal da öyle :)cümlemizinkine nazar değmesin,ben bişey merak ediyorum bu uyku düzenleri doğduktan ne kadar süre sonra değişiyor?

saol özlemcim masal da öyle :)cümlemizinkine nazar değmesin,ben bişey merak ediyorum bu uyku düzenleri doğduktan ne kadar süre sonra değişiyor?

sağol canım.
canım benimki doğduğunda normaldi acıkınca uyanıyordu geceleri 12de uykuya dalıyordu.
son 10 gündür bu durumdayız hiç uyumuyor bakalım bu nezaman düzelicek. herkes 40ından sonra değişir diyor bakalım biranönce düzene girer inşallah.

devrimim allah bağışlasın oğluşunu çok tatlı maaşallahh......

kızlar çok iydirmeyin bebişleri yazık havalar gayet iyi artk.bizim doktorumuz bebeğin bulunduğu alanın 2324 derece olması yeterli kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetin üzerine bir ince kat fazla sı yeter onun için diyor.ben uzun kollu badi ve penye zıbın takımı giyidiriyorum üzerine uyurken penye battaniyesini örtüyorum.şapka takmıyorum artık.yeterli oluyor.yoksa isilik oluyor bebişler.

benim kızda eemye bayılıyor bize yakın olmak güvee hissetmek istiyorlar napsınlar.banada bazen doymuyor gibi geliyordu.çünkü emip emip süt azalınca memede söylenmeye başlıyor.5 günlükken gittik 100 gr vermişti 15 günlükkken gittim 450 gr almıştı doktorumuz çok iyi mamaya hiç gerek yok dedi.30 günlükken yine doktor kontrolümüz var ama ben dayanamadım 25 günlükken sağlık ocağına gittim kilosuna baktırdım çok iyiymiş kuzum maaşallah 500 gr daha almış.toplamış kendini.şükür. oyüzden kaygılanmayın kızlar 1 ayda 600ile 1000 gr arası almaları normalmiş.memede ağladıklarına aldanıp mamaya dayanmayın bu günlerde geçecek rutine oturacak her şey..
birde b rnden tavsiye 40 gün eve kapatmayın kendinizi bebişi.çıkın arada 1 saat de olsa size yeter iyi gelir ben 20 günlükten sonra başladım.dün eşimle başabaşa gittik çok iyigeliyor.ilk bebeğimde pek çıkmadım 40 A kadar kafayı yiyordum.insan bunalıyor.evin içinde kaygılarınızı da bir kenara bırakın bebişler büüyor bir şekilde.kim çok severse sevsin bebek sizin bebeğiniz.....

ayyy çookk yazdımmmm....

benim kuzum uyuyor şimdi ama birazdan kök söktürür banaaa....

kızlar bence bu uyku düzeninnin bir zamanı yok neyazıkki bebişler kendi karar veriyor kırk çıkmasıylada hiç bağlantılı değil ama büyüdükçe rutini daha çok sevecek şu an uyum sağlamaya çalışıyorlar bence 3 aydan sonrası rahatlaşıyorr.....

SELNA İPEKNİL SAĞOLUN ARKADAŞLAR HAKLISINIZ GALİBA BENDE DEPRESYONDAYIM NAAPAYIM öyle bozuk attım işte kimse cevap vermeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…