meraba canım burdayım.
gazını nasıl çıkarıyorsun pozisyon olarak
Selam kızlar bugün kızımın kırkını çıkardık şükürler olsun fakat bir sıkıntımız var kızımın rengi hala sarı dr. gittik haftaya yine gelin kan tahlili alalım diye inanın artık hastaneye götürmek istemiyorum erken doğduğu için bir sürü tahlil kızımın eli kolu morardı çok korkuyorum hastaneye alıcaklar diye bilmiyorumkismile
bak gerçekten dediğimi yap ay 1 saat uyudu uyandı deme sürekli olumlu şeyelri tekrar et uyudu uyuyucak 1 saat uyudu artık 2 saat uyuyucak falan gerçekten olumlu düşünmek iyi geliyo belkide senin sıpa birazcık cin gibi gibidir olsun sağlıklı olsun düzelicek benim moralim bozulunca bakıyorum ona yansıyo sadece olumlu düşünmek işe yarıyokaçtım ben öptüm hepinizi ve sıpalarınızı
sağol canım haklısın benim canım sıkılınca kızımda huzursuz oluyo. deneyim canım. hadi öptüm canım bebişine senide.
canım geçmiş olsun inşallah çabucak geçer canım.
40ınızda çıkmış gözünüz aydın.
bizimde yarı kırkımız geçti çok şükür. 40ında mevlüt yapıcaz inşallah çok kalabalık olucak galiba nasıl halletcem bilmiyorum kayınvaldem annem falan halledicekler artık napalım.
sizler bişey yapıcakmısınız kızlar 40ında. neler planlıyorsunuz.
tşk ederim canım biz kırkımızı Eyup Sultan'da uğurladık ve yedi kapı gezdikzemuszemus
bak gerçekten dediğimi yap ay 1 saat uyudu uyandı deme sürekli olumlu şeyelri tekrar et uyudu uyuyucak 1 saat uyudu artık 2 saat uyuyucak falan gerçekten olumlu düşünmek iyi geliyo belkide senin sıpa birazcık cin gibi gibidir olsun sağlıklı olsun düzelicek benim moralim bozulunca bakıyorum ona yansıyo sadece olumlu düşünmek işe yarıyokaçtım ben öptüm hepinizi ve sıpalarınızı
kızlar sütyen takıyormusunuz. ben dışarı çıkarken taktım bir kaç kez oda çok rahatsız etti beni emzirmek zor oluyo emzirme sütyeni olduğu halde. belkide evde boş boş gezmeye alıştığım içindir .)) siz napıyosunuz takıyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?