2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba canım burdayım.

canım bebeğin uyumuyomuş sana tavsiyem bi dene bakalım bak benim oğlum ilk günler emmedi mama verdik falan filan derken uykusuzluk gaz ağlıyo biz uğunma diyoruz böyle ağlıyo morarıyo deli olucam kayınvalidemler başımda çocuk ıg diyo hepsi odaya saldırıyo neyse doktora gittik Allah razı olsun aldı bizi belki yarım saat uğraştı mememi tutturdu zorla herkes gitsin başından onlar seni sitres ediyo al bebeğini konuş onunla geçicek oğlum yapıcaksın oğlum bişeyin yok oğlum derken ablama uğunuyo dedim kızdı bana çocuğa bişeyi ne kadar söylersen üstüne kalır dedi bende ağlayınca aldım oğlum yanıma koturdum odamıza ağlayın konuşuyorum tabi kayınvalidem hala gazı var gazı diye söyleniyo ben hep yok bişeyi oğlumun hasta değil oğlum demi oğlum gazın yok hasta değilsin çok güzel uyuyosun falan gibi konuşarak yani kısacası TAMAMIYLA OLUMLU DÜŞÜNEREK bi çok şeyi aştım ene bak inan faydasını görüceksin

Selam kızlar bugün kızımın kırkını çıkardık şükürler olsun fakat bir sıkıntımız var kızımın rengi hala sarı dr. gittik haftaya yine gelin kan tahlili alalım diye inanın artık hastaneye götürmek istemiyorum erken doğduğu için bir sürü tahlil kızımın eli kolu morardı çok korkuyorum hastaneye alıcaklar diye bilmiyorumkismile

gazını nasıl çıkarıyorsun pozisyon olarak

canım gazını rahat çıkarıyor emdikten sonra bazen hemen kendi kendine çıkarıyor. normalde omuzuma yatırırrak çıkartıyorum. geceleri çok ağlaması yok sadece gözler cin gibi uyku muyku yok meme istiyo sadece. bir iki gün ağlaması oldu gazı vardı heralde rezene ve anasonu karıştırıp bir iki kaşık verdim rahatlattı sanırım
hep gündüzleri yıkıyorum kızımı dün geve belki uyur diye gece 12de yıkadım. sonra emip bir saat uyudu ohh dedim bu gece rahat geçicek ama yok yine uyandı sabahaa kadar oturduk

bak gerçekten dediğimi yap ay 1 saat uyudu uyandı deme sürekli olumlu şeyelri tekrar et uyudu uyuyucak 1 saat uyudu artık 2 saat uyuyucak falan gerçekten olumlu düşünmek iyi geliyo belkide senin sıpa birazcık cin gibi gibidir olsun sağlıklı olsun düzelicek benim moralim bozulunca bakıyorum ona yansıyo sadece olumlu düşünmek işe yarıyokaçtım ben öptüm hepinizi ve sıpalarınızı

DEVRİMİM maşallah canım oğluna,Allah nazardan saklasın...
PANCAKE haklısın galiba,evde otur otur kafayı yiyeceğim,yarın 20. günümüz biraz çıkarız herhalde ...
ARCAK çok geçmiş olsun canım,umarım bir an önce herşey düzene girer...

canım geçmiş olsun inşallah çabucak geçer canım.
40ınızda çıkmış gözünüz aydın.
bizimde yarı kırkımız geçti çok şükür. 40ında mevlüt yapıcaz inşallah çok kalabalık olucak galiba nasıl halletcem bilmiyorum kayınvaldem annem falan halledicekler artık napalım.
sizler bişey yapıcakmısınız kızlar 40ında. neler planlıyorsunuz.

sağol canım haklısın benim canım sıkılınca kızımda huzursuz oluyo. deneyim canım. hadi öptüm canım bebişine senide.

tşk ederim canım biz kırkımızı Eyup Sultan'da uğurladık ve yedi kapı gezdikzemuszemus

tşk ederim canım biz kırkımızı Eyup Sultan'da uğurladık ve yedi kapı gezdikzemuszemus

bizde gezicez inşallah yumurta toplanıyomuş yumurta verceklermiş kızıma :)))
kırkımızın ertesi günüde mevlüt yapıcaz hayırlısıyla. şimdi mevlüt şekeri siparişi vercektik ama site sipariş kısmını kapatmış nasıl olcak bilemiyorum başka sitelerede baktım çok pahalı şekerler. site açılmazsa kendim yapıcam artık fırsat bulup uğraşabilirsem.

kızlar sütyen takıyormusunuz. ben dışarı çıkarken taktım bir kaç kez oda çok rahatsız etti beni emzirmek zor oluyo emzirme sütyeni olduğu halde. belkide evde boş boş gezmeye alıştığım içindir .)) siz napıyosunuz takıyomusunuz.

ben takıyorrum,hemde normal sütyen ve daha rahat emziriyorum
bişey sorcam sütün kalanını emdikten sonra sağıyormusunuz?ben sağıp gece veriyordum ama artık sağmayı düşünmüyorum,enfeksiyon kapcak diye korkuyorum,gündüz sütüm artıyordu gece de yetmiyordu,gerekirse yarım saatte bir emziririm napim,eşimde kızıyor,sağ bişey olmaz,çok zorlanırsın diyor

olumlu düşünmek gerçekten etkili mesel abiz bugün ilk defa yıkadık oğlumu her göbek pansumanı yaptığımızda ağlıyordu görümcem soğuk sevmiyecek suyu sevmiyecek diyordu bir kaç kere abla öyle söyleme öyle kalıcak dedim oda vazgeçti sonra sonra ağlamamaya başladı bugün yıkarkende ağlamadı oğluşum yani en azından ortalığı yıkmadı tabiki ağladı biraz ellerini tuttum tamam annecim dedim konuştum biraz daha da sakinledi olumsuzlukları çekmeyin üzerinize kızlar. bu arada bzim 12.günde şükür göbeğimiz düştü

takıyorum takmazsam her yerim süt oluyor evde bazen erkek misafirde oluyor enişteler gibi falan olmuyor rahat edemiyorum

benim kızım da sağ memeyi almak istemiyor....sütler boşa akıyo....arada sağıyoum...ama bazen boşa gidiyor....bugün biraz zorladım...ama çok zor tutacak gibi gözüküyo...ağzına süt doluyo ama yutmuyo boşa akıtıyo hep....ben de kendimi şartlayım...tutacak tutar tutmalısın.....:)canım kuzum benim...

eveet herkese mrb bende doğurdum sonunda:))
tam 41 haftalıkken dra kontole gıttığımde 1 cm açıklığım hiç ilerlemememiş beklemeye gerek yok risk alıyoruz ozman dedi mecburn istemeye istemeye ağlaya ağlaya pazartesi yatışım yapıldı salı bebeğimi kıcağıma aldım ikimizde iyiz şimdi bebeğim çok uslu maşallah, gözlerinde biraz sarılık var sadece geçer diye ümit edıyorum salı kontrolum var dikişlerim aınıcak lazer değil benimki çook sormuş bu sezaryen çoookkkk ama bebeğime akınca ağrımı sızımı unuuyorum çok güzel bi duygu sizerin bebekleride büyüüd artık en son ben doğurdum galiba
bebeğim 4 kilo 52 cm doğdu şimdidilik kaçıyorum en kısa sürde görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…