2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım ,allah analı babalı büyütsün

gözün aydın,allah analı babalı büyütsün canım

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünn

evettt benim için herşey bu geceden itibaren başlıyo kızlar..2 aydır elim ayağım olan kahvaltımı bile yanıma kadar getiren annemi az önce uğurladım..zaman zaman beni üzsede çok canım yandı giderken...çok alışmışım gurbette olmak hele hele yanlız olmak çok zor..inş. herşeyin üstesinden gelirim

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğini hepizinkini

kesinlikle doğru canım bende kızıyorum bişeyi sürekli söyledikleri zaman çok doğru yapmışsın canım gerçekten işe yarıyo

herkese günaydın uzun zamandır fırsat bulup giremedim nasılsınız bebişlerde iyidir inşl biz hala annemdeiz eşim bartında 4 5 defa ancak gördü kızını oğlumda babasını çok özledi gidelim diyo inşl bu hafta sonu gideceğiz herkes 40 çıkmadan gitme diyo ama napalım aha dayanamıyoz oğlumada üzülüyorum yarı kırkımız çıkalı bihafta olcak inşl bişey olmaz benim kızımdada sarılık vardı 15 küsürdü iki kere tahlil yapıldı iki hafta önce 13 küsüre düştü ama hla sarı gitmeden önce tekrar test yaptırcam inşl düşmüştür birde ben uzun kollu badi patikli pijama üzrine bir kat giydiriyorum birde yelek giydiriyorum dolaştırır ken yada attaniye alıyorum üzerine korkuyorum hasta olurdiye bazen çok sıcak oluyo bebeğim çokmu acaba tek kat giydirsem ozamanda üşür gibi geliyo neyse çok yazdım uzun zaman girmeyince böle oluyo ben çıkayım grşrz

günaydın güzel anneler nasılsınız yorucu gecenin ardından oğlum uyuyoken yazayım
kızlar geceleri kaç kere kalkıyo bebişleriniz bizimki hep emmek istiyo ve sıkınıyo gaz yüzünden..ne yapsam bilmiyorum uykuya dayanamıyorum sersem oluyorum şimdi nerden başlasam kahvaltımı yapsam ne yapsam blmiyorum
sizleri de özledim oğlum çok huysuzlandı giremedim yalnızım artık evde k.validem gündüz yıkamaya geliyo bebişi sonra gidiyo ondan hep koşturuyorum.
bi de oğlumun ağzında pamukçuk çıktı sizlerde oldu mu ne yaptınız çocuk dr umuz soda ile temizle dedi ama olmadı ya..çok yazdım ...
bi de göğüs uçlarım iyileşmedi her emzirmem felaketim..aynı sorunu yaşayan var mı..4 .haftamızdayız kuzumla...
öpüyorum kaçmam lazım..

bizimkide şimdi uyudu,dün gündüz nerdeyse hiç uyumamıştı ama gece iyiydi şükür,2saate bir kalktık,annem zaten bebeğin odasında yatıyor,sabahda 8kalktı emdi uyudu 9da kalktı emdi uyudu,şimdi yine huysuzlanıyor,birde ben leptopla bebeğin odasındaa duuyorum,eşimin bilgisayarcı ve lambanın verdiği radrasyonla aynı korkma diyor,bilemiyorum sizler bebeğin yanında internete giriyormusunuz,gerçi bütün hamileleğim pc başında geçti:)

günaydon kızlarrr. kızım gündüz 16:00-20:00 arası çok güzel uyuyyor.2 saatte bir emiyor ancak gece 12:00 den sonra tam ben uyuyorum saat başı kalkıyor.emiyor 5 ten sonrada hiç uyumuyor.10 da uyuyor sonrada ben uyuyamıyrum yandım yaaa...nasıl dayanacağım bilmiyorum...

bu bebişler çok fenaa..........

günaydın herkese devrimim şu an bebek kucağımda emiyo ben bilg başındayım benimde 9 ay kucağımda leptopla elimde telefonla geçti hatta herkes senin bebek antenli doğacak diyodu, Allah a emanetiz napalım :)

devrim yatağında,annemle yiğenim de benim ytağımda uyuyorlar,işkence gibi,bir ben ayaktayım :)neyseki uyku seven bir insan değilim zor olmuyor benim için,kızlar devrimin 40ı çıkınca annem kaplıcaya gidecek,şu an fizik tedavi görüyor,onun devam,bacağında his kaybı varmış,2ablamda birlikte tatile gidecekler,banada gel bizimle diyorllar,ayvalığa yazlığa gidecekler,ne yapcağımı bilemedim,tek kalamam korkuyorum,tatile gitsem devrim hastalanmaz inşallah,gerçi büyük ablam yıllarca yenidoğan hemşireliği yaptı,o yönden içim rahat ama karaarsız kaldım

benim bebişde yanımda yatıyomşuan ben hep yanında giriyorum nete.
benimde bütün gecem ayakta geçti..

bende hep yanında giriyorum nee 9 y pc ile yapışıktık.zaten.....
evrimim git bence ohhh Ayvalık ne güzeldir şidi.çok yakıcı güneşte çıkarmazsın bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…