2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanımlar...umarım herkes iyidir,
gökkuşak canım benimkide gece uyanıyor ama ben 3 saatte bir uyurken emziriyorum o zaman deliksiz uyuyor diyebilirim...yeni keşfettim uyurken emebildiğini:sm_cool:gece rahat oluyor,ama akşamları çok huysuz oluyor,,,gece uykuya dalana kadar huysuzluk yapıyor...

bu arada bizim bugün yarı kırkımız,yapılması gerekenleri bilen var mı????

herkese teşekkure derim kızlar
bişe sorucam arkadaşlar kızım çok memede kalıyo nefessiz emiyo sonrada kusuyo
kusması normalmi sizin bebeklerde kusuyomu ekşitip kusuyo direk sütü çıkarmıyo ama yinede canım sıkılıyo bide gaz meselsi çıkarana kadar anam ağlıyo:)))

canım ben uyanıkken memeye yapışık geziyoruz uyuyorsa 2 saatte bir mutlaka bede emziryorum ama benimki gündüz gece uykusu yapıyor oyüzden gece uyumuyor.bende gündüz hiç uyuyamam.akşam tam ben yatıyorum 12 den sonra sık kalkıyor sabah 5 ten sonra da uyumuyor. maaşallah senin bebişeee......
yarı kırkınızda çıkmış ne güzel. bebeği yıkayarak kırklıyorsun sonra kendin kırklanarak yıkanıyorsun.bir yere gezmeye gidiyorsun.ama ben hiiç birini yapmaım...:))

benimki gündüz uyanık kalıyor çok şükür,gerçi gece uyuyor dediğim yatması 2 yi buluyor ama en azından 2-den sabah 8 e kadar uykusunda emip deliksiz uyuyor...ben adetleri tam bilmiyorum ama yıkanıp ,kırklanalım bakalım bugün:)))

yediğinin fazlasını,hazmedemediğini kusuyordur canım,normal benimkid kusuyor...gaz konusunda bende muzdaripim,altını açıp üstüne battaniyesini örtüp,yatırıyorum,hem gazını çıkartıyor hemde kakasını rahat yapıyor,,,yazık ıkına ıkına bir hal oluyor kızım...

hadi kırklanın bakalım....bizde bu cuma tam 1 aylık oluyoruz nasıl geçti anlamadımmm...

bugun çok rahatım :)resmen uykusunda emip tekrar uyuyor,acıkınca ağlıyor,yine emip uyuyor,ama endişem doyuyormudur,10dakika emiyor sadece

kizlar benim bebeto uykuya dalmada sorun yasiyor.. kucagimda uyuyor memede uyuyor, bazen emzikle uyuyor yataginda ama cogunlukla daldiktan 5 dk sora mizlamaya basliyor
pit pit yapiorum sirtina dogru bazen daliyor bazen dalmiyor..

uyuyamadikca sinirleniyor sinirlendikce yorulup iyice uyuyamiyor imdat

valla biz de aynıyız, emzirirken uyuyor, yatağına koyuyorum 5 dakika sonra uyanıyor. bazen de saatlerce uyuyor uyandırıp emzirmek zorunda kalıyorum. Sarp ın günü gününü tutmuyor... düzenlerini oturtana kadar baya bir yorulacağız galiba aklinialirimsmile bu arada kıyafetleri aynıymış Can la, üstünde bir tarafı puantiyeli bi hırkası var b marka :))

Sinemcim, ben uygun fiyatlı olsun diye kraft ın makinasını aldım ama acayip canımı yakıyor, ya ben beceremiyorum ya da makina kötü bilemedim ( aventinkine iyi diyorlardı belki işe başlamadan ondan alırım, keşke deneme şansı olsa, bu çok acıtıyor canımı... başka marka süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı kızlar aranızda ??

ipeknil, ben Medela Swing kullaniyorum, baslarda bebegin acittigi kadar canimi acitmiyor diyebilirim. alistim da, oneririm. Can Sarp'a selam soyluyor :)

Biberona baslayayim diyorum ben de 1 ogunu sagip biberondan vermek istiyorum sadece, sonra ise basladigimda zorlanmamak icin, siz nasil basladiniz problem oldu mu ?

bende başta gögüs ucum yok diye sağıyordum,şimdi artan sütü sağıyorum,chiconun manueli ve medalanın elektriklisi var,chiconun ki işe yaramaz,medaladan çok memnunum 5dakikada 80cc süt sağıyor,hemen bitiyor işim,bende bazen geceleri yetmiyince biberondan veriyorum,memede de biberondada zorlanmıyor,tabi biberon daha iyi :)zahmetsiz emiyor sıpa,biberonda nuby doğal dokunuş,ondanda çok memnunum

slm herkese bu gün kızcemi dr götürdük kaçgündür durduk yere feci şekilde ağlıyodu gaz sancısı gibi ama gazını çıkarta biliyodu yavrum mışılmışıl uyurken birden ağlamaya başlıyo sanki bişey batıyo dr kan tahlili istedi birde idrar bakalım sonuçları akşama doğru alacaz inşl önemli bişy değildir buarada 24 günlük olduk ne çabuk geçiyor

selm arkadaşlar maşallah bebeklerinize allah analı babalı büyütsün bende 2009 şubat annesiyim süt sağma makinası sormuşunuz tam 15 ay aventin manuelini kullandım çok memnundum artık sütüm azaldığı için sağmayı bıraktım herkese tavsiye ederim
bebişlerinizle sağlıklı günler diliyorum

canımm kesinlikle avent çok şey denedim avent süper ve kendi sağıyoncanında yanmıyor..

slm herkese kızım bugün 23 günlük oldu tüm testlerimiz yapıldı sarılığımız vardı 9 a düştü idrarı temiz işitme testi falan hepsi iyi Allaha şükür.. herkesin başında olan gaz sancısı tabiki bizde de var ve akşam saat 8den sonra oluyo hep uyutana kadar ölüyorum kucağımda gezdirerek uyutuyorum sancı varken işe yarıyor..benim kızda gündüz baya uyuyo acıkınca kalkıyo 5 dk emiyo sonra zorlasamda almıyo memeyi ağzını kilitliyo resmen...çok emincede kusuyo böyle işte..

birde sizlere bişrey sorayım bebeğiniz kusarken ağzını kapatıp burnundan çıkarıyomu kusnuğunu ay kızım arada bi öyle yapıyo korkuyorum genzine sıçratıyo..

şükür tahlillerimiz temiz çıktı ama çok ağlıyo arada bide gaz ilacını deniycem bakalım gazmı gazınıda çıkarıyo aslında bakalım ne olacak benimkide kusuyo burnundan geliyo buzamana kadar emdikten sonra sade süt geliyodu azından son 3 4 gündr baya arttı kusmuk sayısı bide arada pelte geliyo birde emerken boğuluyo nefessiz kalıyo sık sık oluyo bu sizde varmı korkuyorum baya normaldede nefessiz kalıyo 3 4 saniye sonra birden iç çekip ağlıyo acı acı korkuyorum boğulacak diiye bugün dr soracaktım babam gösterdi sonuçları ben gitmedim soramadım normalmi yoksa arayıp dr sorsammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…