selam hanımlar...umarım herkes iyidir,
gökkuşak canım benimkide gece uyanıyor ama ben 3 saatte bir uyurken emziriyorum o zaman deliksiz uyuyor diyebilirim...yeni keşfettim uyurken emebildiğini:sm_cool:gece rahat oluyor,ama akşamları çok huysuz oluyor,,,gece uykuya dalana kadar huysuzluk yapıyor...
bu arada bizim bugün yarı kırkımız,yapılması gerekenleri bilen var mı????
canım ben uyanıkken memeye yapışık geziyoruz uyuyorsa 2 saatte bir mutlaka bede emziryorum ama benimki gündüz gece uykusu yapıyor oyüzden gece uyumuyor.bende gündüz hiç uyuyamam.akşam tam ben yatıyorum 12 den sonra sık kalkıyor sabah 5 ten sonra da uyumuyor. maaşallah senin bebişeee......
yarı kırkınızda çıkmış ne güzel. bebeği yıkayarak kırklıyorsun sonra kendin kırklanarak yıkanıyorsun.bir yere gezmeye gidiyorsun.ama ben hiiç birini yapmaım...:))
herkese teşekkure derim kızlar
bişe sorucam arkadaşlar kızım çok memede kalıyo nefessiz emiyo sonrada kusuyo
kusması normalmi sizin bebeklerde kusuyomu ekşitip kusuyo direk sütü çıkarmıyo ama yinede canım sıkılıyo bide gaz meselsi çıkarana kadar anam ağlıyo:)))
benimki gündüz uyanık kalıyor çok şükür,gerçi gece uyuyor dediğim yatması 2 yi buluyor ama en azından 2-den sabah 8 e kadar uykusunda emip deliksiz uyuyor...ben adetleri tam bilmiyorum ama yıkanıp ,kırklanalım bakalım bugün:)))
hadi kırklanın bakalım....bizde bu cuma tam 1 aylık oluyoruz nasıl geçti anlamadımmm...
gözün aydın,gerçekten çabuk geçiyormu?ben 40ımız çıksa rahatlıycam
kizlar benim bebeto uykuya dalmada sorun yasiyor.. kucagimda uyuyor memede uyuyor, bazen emzikle uyuyor yataginda ama cogunlukla daldiktan 5 dk sora mizlamaya basliyor
pit pit yapiorum sirtina dogru bazen daliyor bazen dalmiyor..
uyuyamadikca sinirleniyor sinirlendikce yorulup iyice uyuyamiyor imdat
Sinemcim, ben uygun fiyatlı olsun diye kraft ın makinasını aldım ama acayip canımı yakıyor, ya ben beceremiyorum ya da makina kötü bilemedim( aventinkine iyi diyorlardı belki işe başlamadan ondan alırım, keşke deneme şansı olsa, bu çok acıtıyor canımı... başka marka süt sağma makinası kullanıp memnun olan var mı kızlar aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?