2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinbonunkini aldım. Memmunumda. çok gereklimi diye sorarsan bence hayır. sadece kalabalık misafirim gelince çalıştırıyorum. yanıma alıyorum. zaten 5 dkikada bir bebeme bakıp geliyorum.

teşekürler canım ne bileyim ben sürekli gidip geliyorum odasına ağlıyormu diye inan yoruldum yemek yaparken felan zor oluyor o yüzden. bende gerkli olmaz diye almamıştım ama genede lazım ya

kızlar selamlarr biraz okudum geçmişi hepimizin sorunları aynııı benim kızda sürekli emmek istiyo hafta sonu sürekli ağladı susturamadımm emmek istiyo ama mememde süt kalmadı bazen sürekli emmek istiyo neyse doktoru aradık mama vereyimmi çok ağlıyo meme istiyo diye doktorda kakasını çişini sordu yapıyo iyi dedim bazı bebekler yaptıkları için karınlarını aç hissederlermiş ondan ağlarlarmış şükür ondan sonrada olmadı innşallahta olmaz çünkü onla birlikte ağladım bende sütüm az biraz humana iyi geldi gaz içinde rezene içiyom bendede sorun kabızlık dün ilk defa kendim çıktım zeytinyağı olmadan ama çok acıdı inş basur olmam normal doğumdan sonrada bu sıkıntı oluyomuşş inş geçer

Canım kabızlık sorunu bende de var normal dogumdan mı oluyormus bende sabahları ılık limonlu ve ballı su yanında cıkolata yıyorum ıyı gelıyor dıkıslerım zorlanıyo dıye korkuyorum baya zaman oldu aslında tam olarak ne zaman ıyılesekkı bu dıkısler

slm kızlar bi sorum olacak oğlum sık emince gögüslerim yumuşakoluyo süt yeterli oluyomudur o yumuşak haliyle çünkü bazen bi şey yeyip içmeye bile fırsat bırakmıyo oğlum...

slm kızlar bi sorum olacak oğlum sık emince gögüslerim yumuşakoluyo süt yeterli oluyomudur o yumuşak haliyle çünkü bazen bi şey yeyip içmeye bile fırsat bırakmıyo oğlum...

bende de oluyo canım özellikle akşam üzeri çekip çekip ağlıyo elimle sıkıyorum ozazm bile çok az çıkıyo ve bende mama veriyorum..illa taş gibi olması gerekmiyo herzaman bebeğin ağlamıyosa yetiyodur...

normal doğum yapıp kabızlık sorunu çekenler hergün mutlaka kayısı kompostosu ve meyve suyu için ben bu şekilde hiç sorun yaşamadımçok şükür ama bardak bardak içtim yani..yanlız doğumdan sonra hemeroid oldum inş. geçerde rahatlarım..

kızlar bu arada bebişlerden dışarı çıkabiliyomusunuz bilmiyorum ama wenice de yazlıklarda acayıp indirim var %70...bakmanızı tavsiye ederim

kızlar oğlumun yüzünde kırmızı minik sivilceler çıkıyor.bir bölgede çıkıyor geçiyor sonra başka bir yerde çıkıyorr.ne yapmam lazım?
birde ağzından çıkardığı halde aç gibi aranıyor.emzirmekten mahvoldum yaa

valla canım bende cok ıcıyorum ama yıne de oluyo napım.senın bebegının sarılıgı ne zaman gectı canım bızımkının hala var sureklı emzırıyorum ama ne zaman gecıcek bu yaa cocuga bı zararı olursadıye korkuyorum

selam kızlar hemen hemen hepimiz aynı sorunları yaşıyoruzz..

ben artık sabah 5-6 gibiydi pes ettim oğlumu babasının kucağına bıraktım süt sağdım biberona da koydum biraz uyumam gerekiyodu çünkü zombi ötesiydimsempatiksalakcinni

neyse sağolsun babamız 2 saat idare etti omuzunda tutmuş 2 saat nerdeysekaydirigubbakcemile3 bizim oğlan omuzda durmaya bayılıyo. bende uyudum bi güzel kendime geldim 1-2 saat bile olsa uyumak iyi geldi. dinlenemezsem doğru düzgün sütüm de gelmiyo:sinifsinif:

bu arada sarılığımız hala 11 lerde dün doktora gittik. kilo alımı az dedi haftada 150gr almışbilmiyorumkismile bu hafta bi kontrole daha gitcez olmazsa mamaya başlıcakmışız.

bu arada gurbetten memede yumşaklık bendede oluyo aşırı emdiği için bazen. yetmediğini düşünüyodum ki öleymiş galba kilo almamış pek oğlum:gitme:

canım benım oglumda da var doktor normal dedı annem derısı genıslıyo ondan dıyor
bende emzırmekten bır hal oldum ve goguslerım felaket yara sankı hıc duzelmıycek gıb ıgelıyor bana nerdeyse 1 ay olcak

kızlar bu arada bebişlerden dışarı çıkabiliyomusunuz bilmiyorum ama wenice de yazlıklarda acayıp indirim var %70...bakmanızı tavsiye ederim

ben alıştım artık hastaneye gide gele kafamçokkarıştı

dün de markete gittik oğlum ve babasıyla. tabi 1-2 saati geçmiyo dışarı gezmelerimiz aç kurt meme arıyo sonra dışarda emzirmek mümkün olmuyo:bbo:

wenice ye de denk gelirse giderim inşkaydirigubbakcemile5

kızlar gözlerde çapak sorunu yaşayan varmı benim oğlumun sağ gözünde çapaklanma oluyo böle akıntı gibi. doktor damla verdi ama hala geçmedi..

nidah doktor ışın tedavısı vermedı demı bızımde 2 hafta once 12.9 du cuma gunu 13.3 cıktı deger

nidah doktor ışın tedavısı vermedı demı bızımde 2 hafta once 12.9 du cuma gunu 13.3 cıktı deger

canım 7.günündeyken 16dıydı sarılığı 10.günde 21e çıktı biz 1 gece hastanede kaldık ışın tedavisi gördük ertesi gün 11lerde çıktı. şimdi 20.gündeyiz hala 11 lerde. 10un altına inmesi lazmı inmiyo..

bende baktım biraz önce yüzünü temiz tutmak gerekiyormuş.geçiçi birşey demekki.
saol canım.tam geçti diyorum başka bir yerde tekrar çıkıyor.önemli bişey değil çok şükür

gecmıs olsun canım ınsallah gecer :Saruboceq:

valla canım benim oğlan 1.5 aylık olucak yüzünün rengi daha 4-5 gündür beyazladı gözlerinde hala sarımtraklık var...dr.um bana bebek 10 günlük olduktan sonra tehlike kalmıyo dedi..15 günlük gittimde de artk rahat ol dedi..test yapsam 4-5 derece çıkar ama oda zararsız dedi.. sende rahat değilsen bacaklarını kontrol et bezini değiştirirken belden aşağıya inince derece 15-16 larda demekmiş..

selam kızlar
bende 2009 mayıs annesiyim dogum günü resimlerimizi eklicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum bana bi anlatırmısınız??

benimkide gündüz iyi ama özellikle 2gecedir resmen emer uyur modunda,gögsümün dolmasına izin vermiyor,ne emiyor bilmiyorum ki,bende sağmıycam diyordum ama mecburen gündüzden 70 80 cc süt sağıp koyuyorum,yoksa başetmeme imkan yok,neyse emsin de ben bütün gün emmesine de razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…