sinbonunkini aldım. Memmunumda. çok gereklimi diye sorarsan bence hayır. sadece kalabalık misafirim gelince çalıştırıyorum. yanıma alıyorum. zaten 5 dkikada bir bebeme bakıp geliyorum.
kızlar selamlarr biraz okudum geçmişi hepimizin sorunları aynııı benim kızda sürekli emmek istiyo hafta sonu sürekli ağladı susturamadımm emmek istiyo ama mememde süt kalmadı bazen sürekli emmek istiyo neyse doktoru aradık mama vereyimmi çok ağlıyo meme istiyo diye doktorda kakasını çişini sordu yapıyo iyi dedim bazı bebekler yaptıkları için karınlarını aç hissederlermiş ondan ağlarlarmış şükür ondan sonrada olmadı innşallahta olmaz çünkü onla birlikte ağladım bende sütüm az biraz humana iyi geldi gaz içinde rezene içiyom bendede sorun kabızlık dün ilk defa kendim çıktım zeytinyağı olmadan ama çok acıdı inş basur olmam normal doğumdan sonrada bu sıkıntı oluyomuşş inş geçer
slm kızlar bi sorum olacak oğlum sık emince gögüslerim yumuşakoluyo süt yeterli oluyomudur o yumuşak haliyle çünkü bazen bi şey yeyip içmeye bile fırsat bırakmıyo oğlum...
normal doğum yapıp kabızlık sorunu çekenler hergün mutlaka kayısı kompostosu ve meyve suyu için ben bu şekilde hiç sorun yaşamadımçok şükür ama bardak bardak içtim yani..yanlız doğumdan sonra hemeroid oldum inş. geçerde rahatlarım..
kızlar oğlumun yüzünde kırmızı minik sivilceler çıkıyor.bir bölgede çıkıyor geçiyor sonra başka bir yerde çıkıyorr.ne yapmam lazım?
birde ağzından çıkardığı halde aç gibi aranıyor.emzirmekten mahvoldum yaa
kızlar bu arada bebişlerden dışarı çıkabiliyomusunuz bilmiyorum ama wenice de yazlıklarda acayıp indirim var %70...bakmanızı tavsiye ederim
nidah doktor ışın tedavısı vermedı demı bızımde 2 hafta once 12.9 du cuma gunu 13.3 cıktı deger
canım benım oglumda da var doktor normal dedı annem derısı genıslıyo ondan dıyor
bende emzırmekten bır hal oldum ve goguslerım felaket yara sankı hıc duzelmıycek gıb ıgelıyor bana nerdeyse 1 ay olcak
canım 7.günündeyken 16dıydı sarılığı 10.günde 21e çıktı biz 1 gece hastanede kaldık ışın tedavisi gördük ertesi gün 11lerde çıktı. şimdi 20.gündeyiz hala 11 lerde. 10un altına inmesi lazmı inmiyo..
valla canım bende cok ıcıyorum ama yıne de oluyo napım.senın bebegının sarılıgı ne zaman gectı canım bızımkının hala var sureklı emzırıyorum ama ne zaman gecıcek bu yaa cocuga bı zararı olursadıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?