öğretmen yada memur olup doğum yapan anneler size bir sorum olacak çocuğunuzu üstünüze alabildiniz mi bizim hala kaydımız yapılmadı güya sistemde sorun varmış hastanelerde kaydı olmasa bile devlet bakıyor mu bir bilginiz var mı
kızlar gözlerde çapak sorunu yaşayan varmı benim oğlumun sağ gözünde çapaklanma oluyo böle akıntı gibi. doktor damla verdi ama hala geçmedi..
selam arkadaşlar benim kızda grip oldu öksürük, burun tıkantısı ve mide bulantısı mahfolduk walla o yüzden geceleri sürekli yanımda öksürünce ağlamaktan nerdeyse uğunuyor kaç gündür mahfoldum ben bilmiyorumkismile
Canım benim kızımın gözünde de çapaklanma oluyordu çay pansumanı yaptım ve faydası oldu artık çapaklanma olmuyor. fincana acık çay şeklinde ılık olarak pamukla pansuman yap çok faydası oluyor.
slm kızlar ,bebişler ve siz nasılsınız,biz gaz sancısıyla uğraşıyoruz,kızlar emzirirken bebeğinin başı terleyen var mı?benimki gaz sancısı tuttukça emmek istiyor ve sürekli kucağımda uyumak istiyor,şimdi kıyafetimi çıkardım annemin üzerine koydum uyuyordu şimdi uyandı,siz nefes alacak vakit bulabiliyormusunuz kızlar.annelik gerçekten zor zanaatmiş.
valla bebek uyurken,annem onun yanında oturuyor,bende yemeğimi temizliğimi yapıyorum,ama turboya bağlanıyorum resmen,yemekleri de süper hızla yiyorum,annelik gerçekten zormuş,2.çocuğu kesinlikle düşünmüyorum[/QUOTE
ben onu dusunemedım ben yalnızım o yuzden belkı hıc bır ıs yapamıyorum .aynen bende dun esıme dedım ben baska cocuk dusunmuyorum dıye yanı ısterım ama goze alamam gıbı gelıyor cok zor yaa helekı ben cok uykuya duskun bırıyım bırde ıse basladıgım zamanı dusunemıyorum
tşk.ler canım denicem bende.Canım benim kızımın gözünde de çapaklanma oluyordu çay pansumanı yaptım ve faydası oldu artık çapaklanma olmuyor. fincana acık çay şeklinde ılık olarak pamukla pansuman yap çok faydası oluyor.
çok geçmiş olsun tatlım yaa inş biran önce geçer Allah şifa versin..selam arkadaşlar benim kızda grip oldu öksürük, burun tıkantısı ve mide bulantısı mahfolduk walla o yüzden geceleri sürekli yanımda öksürünce ağlamaktan nerdeyse uğunuyor kaç gündür mahfoldum ben bilmiyorumkismile
sabrımın son demlerindeyim artık görümcem bende kalıyor her akşam kocası oğlu gelip yemek yiyor ve evlerine gidiyorlar. bunlar yetmiyor gibi birde oğlumu emzirip uyusun diye yatağına yatırdığım zaman gözleri açık uyumuyordu diye gidip başlıyorlar çocukla oynamaya. kucaklarına alıyorlar. uykusu açılıyor bu sefer yeniden meme istiyor ve o zaman süt olmuyor memede kısır döngü haline geldi. söylüyorum ama devam ediyorlar. az kaldı c.tesi gidicekler ama o zamana kadar düzenimiz bozulursa ben sonra yanlız başıma sürekli kucağımda çocukla ne yapıcam kim bakıcak bana ben yemek yemezsem çocuğa süt nasıl olucak. ne yapacağımı bilmiyorum. kırmakta istemiyorum. insanın yanında annesinin olmaması ne kadar kötü. şu hayatta annen yoksa kimsen yok ben bunu bilir bunu söylerim. bu zamanımda annem nerde diye sorarsanız bana küstü. babamla ayrılar geldiğinde haamlarda geldi diye bana küstü ne arıyor nede tlflarımızı açıyor. sanki o lohusa kimse beni anlamıyor. kocam bile artık yatağa yattığında bana sarılmıyor. oooooooooffff çok doldum vaktinizi aldım özür dilerim kızlar
sabrımın son demlerindeyim artık görümcem bende kalıyor her akşam kocası oğlu gelip yemek yiyor ve evlerine gidiyorlar. bunlar yetmiyor gibi birde oğlumu emzirip uyusun diye yatağına yatırdığım zaman gözleri açık uyumuyordu diye gidip başlıyorlar çocukla oynamaya. kucaklarına alıyorlar. uykusu açılıyor bu sefer yeniden meme istiyor ve o zaman süt olmuyor memede kısır döngü haline geldi. söylüyorum ama devam ediyorlar. az kaldı c.tesi gidicekler ama o zamana kadar düzenimiz bozulursa ben sonra yanlız başıma sürekli kucağımda çocukla ne yapıcam kim bakıcak bana ben yemek yemezsem çocuğa süt nasıl olucak. ne yapacağımı bilmiyorum. kırmakta istemiyorum. insanın yanında annesinin olmaması ne kadar kötü. şu hayatta annen yoksa kimsen yok ben bunu bilir bunu söylerim. bu zamanımda annem nerde diye sorarsanız bana küstü. babamla ayrılar geldiğinde haamlarda geldi diye bana küstü ne arıyor nede tlflarımızı açıyor. sanki o lohusa kimse beni anlamıyor. kocam bile artık yatağa yattığında bana sarılmıyor. oooooooooffff çok doldum vaktinizi aldım özür dilerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?