sıpa yeni uyudu,feray sarımsaklıda yazlık,1 temmuzda gitmeyi düşünüyoruz,gidersem eğer haberleşip görüşürüz,bizim içinde iyi olur :)
benimkide gündüz iyi ama özellikle 2gecedir resmen emer uyur modunda,gögsümün dolmasına izin vermiyor,ne emiyor bilmiyorum ki,bende sağmıycam diyordum ama mecburen gündüzden 70 80 cc süt sağıp koyuyorum,yoksa başetmeme imkan yok,neyse emsin de ben bütün gün emmesine de razıyım
selam arkadaşlar benim kızda grip oldu öksürük, burun tıkantısı ve mide bulantısı mahfolduk walla o yüzden geceleri sürekli yanımda öksürünce ağlamaktan nerdeyse uğunuyor kaç gündür mahfoldum ben bilmiyorumkismile
sabrımın son demlerindeyim artık görümcem bende kalıyor her akşam kocası oğlu gelip yemek yiyor ve evlerine gidiyorlar. bunlar yetmiyor gibi birde oğlumu emzirip uyusun diye yatağına yatırdığım zaman gözleri açık uyumuyordu diye gidip başlıyorlar çocukla oynamaya. kucaklarına alıyorlar. uykusu açılıyor bu sefer yeniden meme istiyor ve o zaman süt olmuyor memede kısır döngü haline geldi. söylüyorum ama devam ediyorlar. az kaldı c.tesi gidicekler ama o zamana kadar düzenimiz bozulursa ben sonra yanlız başıma sürekli kucağımda çocukla ne yapıcam kim bakıcak bana ben yemek yemezsem çocuğa süt nasıl olucak. ne yapacağımı bilmiyorum. kırmakta istemiyorum. insanın yanında annesinin olmaması ne kadar kötü. şu hayatta annen yoksa kimsen yok ben bunu bilir bunu söylerim. bu zamanımda annem nerde diye sorarsanız bana küstü. babamla ayrılar geldiğinde haamlarda geldi diye bana küstü ne arıyor nede tlflarımızı açıyor. sanki o lohusa kimse beni anlamıyor. kocam bile artık yatağa yattığında bana sarılmıyor. oooooooooffff çok doldum vaktinizi aldım özür dilerim kızlar
canım benim oğlumda emerken genzine kaçırıyor ve nefessiz kalıyordu yüreğimi ağzıma getiriyordu doktora sordum dediki sütün çok geliyordur bebekte iştahlı emiyorsa bu olur dedi. önlemek içinde göğsünü makas hareketiyle emerken sık dedi.kanallardaki süt akışını yavaşlatıyormuşsun böylelikle inş. işine yarar
çok teşekkü ederim canım bi deneyeyim inşl işe yarar ya normaldede çok sık nefessiz kalıyor
ben nuby doğal dokunuşu kulanıyorum,memnunumda
bir sağışta tek gögsümden 100 cc felan geliyordu 4 5 gün önce ama artık 2gögsümüde tutuyor,o nedenle kalanı sağıyorum,oda fazla çıkmıyor,annem ısrarla sağ diyor,bende yoruluyorum,zaten memede en az yarımşardan bir saat kalıyor,birde üstüne hepsini kaynat,bekle sağ,gece ısıt felan uğraştırıyor,nasıl olsa en az 3yıl işe dönmiycem,sütüm geldiği sürece veririm,içer
bende humena stel tea aldım ama tadı berbat,günde 1bardak ancak içeiliyorum,kiraz yiyorum günde 15tane,2tane de incir yiyorum,birde 1 2 bardak komposto içiyorum,öğün atlamıyorum
kızlar sezeryan sonrası kilolar ne alemde,ben 7kilo verdim,doğum öncesinden 5kilom kaldı vermem gereken ama zaten 72 kilo gebe kaldıgımdan elimden geldiğince çok vermeye çalışcam,allahtan boy uzun
günaydın kızlar,gaz sorunu devam cıyak cıyak bizimki ,ben de kilo problemi yaşıyorum 67 kiloyum 57 hamile kalmıştım 10 kilo var fazla ama göbek yok iyi yani dengeli bi kilo var üstümde bi de şu çatlaklar olmasa kilo nedir ki verilir gider
SELAM KIZLAR.Tubacım denk gelemedik seninle hayırlı olsun bebişin.Bende de 7 kilo kaldı.62yim 55le kalmıştım.Hİçbi kıyafetim olmuyo.Napıcam bilmiyorum.Göbek bende de yok.Kum torbası koyup yattım.Ondan kalmadığını düşünüyorum.Göbeği kalan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Çatlaklara da KK'da bi topik okumuştum.Acnelyse diye cilt soyucu bi krem varmış.Onunla cildi soydurup Madekasol'le de cilt yenileniyomuş.Emzirme döneminde olmaz bence ama bi bak istersen.İşe yaradığını yazanlar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?