2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar doğumdan sonra ara ara girdim ama yazamadım hiç fırsat vermedi benim küçük erkekim
bizde iyiyiz gaz sancılarımız var sarılığımız bi türlü geçmedi hafifledi ama hala var
bu cumartesi 40 mız çıkıyo
süt konusunda benimde akşamları azalıyo bende mama veriyorum yatmadan önce
bu arada bugün hava çok sıcaktı kısa kollu kıyafet giydirenleriniz varmı aranızda ?

herkeste aynı sorunlar oluyo sanırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

bende sonunda 28 mayıs da doğum yaptım daha yeni yeni adapte oluyorumama eve gelmek gibisi yok en ii hastane bile zor..

kızlar bende bebiş hastanedeyken sut sagıp saklamıstım şimdi 2 defa vermeyi denedim?? ama basaramadım. nasıl bir biberon agzı kullanıyorsunuz hepsini denedim ya cok akıyor cocuk bogulacak gibi oluyor yada hiç gelmiyor saatlerce cekiyor ama nafile??? damaklı mı normalmi?? yoksa kasıkla mı veriyorsunu??? özel bir baslıgı mı var yoksa ??? eczaneye sordum cevap alamadım. halbuki hastanede hep biberonla beslendi??? bulamadım bir turlu?? yardımmmm

gecmiş olsun canımm benimkide kabız oldu dr amcası bugun bagırsak duzenleyici verdi şimdi cok sukur iyiyiz..

canımmm takma kafana gececek bugunler hepimz duygusal calkalanmalar yasıyoruzzz biraz daha sabır bebişini op sakinleşmeye calıs ben bu yontemi deniyorum cok etkili olmuyor o anlarda ama yinede bir miktar rahatlıyorum..

kusura bakmayın alıntı yapamıyorum süt artırma hakkında konuşmuşsunuz ben hastanede eşime aldırmıştım emziren anneler için humana çay çok işe yarıyor içtinmi kısa sürede etkisini gösteriyor bikutu bitirdim daha sütüm azaldkça içtim sürekli kullanmadım biberon olarakta Dr. Browns biberon öneririm ilk başlarda sütüm çok vardı akıyodu bebedorun el pompasıyla sağdım dr browns la verdim çok memnun kaldım tavsiye ederim birde nuby doğal dokunuşu da tavsiye ediyolar

ben nuby doğal dokunuşu kulanıyorum,memnunumda
bir sağışta tek gögsümden 100 cc felan geliyordu 4 5 gün önce ama artık 2gögsümüde tutuyor,o nedenle kalanı sağıyorum,oda fazla çıkmıyor,annem ısrarla sağ diyor,bende yoruluyorum,zaten memede en az yarımşardan bir saat kalıyor,birde üstüne hepsini kaynat,bekle sağ,gece ısıt felan uğraştırıyor,nasıl olsa en az 3yıl işe dönmiycem,sütüm geldiği sürece veririm,içer
bende humena stel tea aldım ama tadı berbat,günde 1bardak ancak içeiliyorum,kiraz yiyorum günde 15tane,2tane de incir yiyorum,birde 1 2 bardak komposto içiyorum,öğün atlamıyorum
kızlar sezeryan sonrası kilolar ne alemde,ben 7kilo verdim,doğum öncesinden 5kilom kaldı vermem gereken ama zaten 72 kilo gebe kaldıgımdan elimden geldiğince çok vermeye çalışcam,allahtan boy uzun

kilo işini sormayın 83 veya 85 tim sezeryana girerken bir hafta önce tartıldı 72 kiloydum ama daha vermem gereken çok kilo var nasıl verecem bilmiyorum 59 la hamile kalmıştım boyum 170 falan ama 72 kilo baya çok 59 inmem lazım bide bende çok göbek var 4 5 aylık hamile gibiyim sert değil böle boş bi göbek inşl iner sizde de kaldımı göbek ayrıca humana çayın tadı bana fena gelmedi içiyorum 2 kere ama kokusunu sevmedim

selam annısler. sut arttırmak ıcın humana ıcıyorum bende ama cok fayadası oluyormu anlamıyorum. bırde gobek karın konusuna gelınce kac kıloya dustum bılmıyorum ama sezaryen dogumda ancak 6ayda karın kendısını toparlarmıs. benım suan hamıle kalmadan oncekı halınden kucuk ama hamılelık bana yaradı kılo almadım sonunda zayıflıyorum galıba

slm kızlar
süt için bende humana içiyorum ısırgan otu aldı eşim çayını içiyorum su ve kayısı suyu içiyorum...

günaydın kızlar,gaz sorunu devam cıyak cıyak bizimki ,ben de kilo problemi yaşıyorum 67 kiloyum 57 hamile kalmıştım 10 kilo var fazla ama göbek yok iyi yani dengeli bi kilo var üstümde bi de şu çatlaklar olmasa kilo nedir ki verilir gider

SELAM KIZLAR.Tubacım denk gelemedik seninle hayırlı olsun bebişin.Bende de 7 kilo kaldı.62yim 55le kalmıştım.Hİçbi kıyafetim olmuyo.Napıcam bilmiyorum.Göbek bende de yok.Kum torbası koyup yattım.Ondan kalmadığını düşünüyorum.Göbeği kalan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Çatlaklara da KK'da bi topik okumuştum.Acnelyse diye cilt soyucu bi krem varmış.Onunla cildi soydurup Madekasol'le de cilt yenileniyomuş.Emzirme döneminde olmaz bence ama bi bak istersen.İşe yaradığını yazanlar olmuş.

selam kızlar benim 5kilo fazlam var ama hepsi kalçada. bu nedenle hiçbir pantolonumun önü kapanmıyor. ben de inat ettim. kalçayı eritene kadar hiç pantolon falan almıcam.
bu arada kızlar bebekler anne karnındaki sese benzer seslerden çok etkileniyorlar. benim oğlan da hiç durmuyor hep kucak istiyor, evdeki işler almış başını yürüyor. bir arkadaşım saç kurutma makinası ile uyutuyordu. ben de mutfakta oğlanı bebek arabasına bindiriyorum mutfak aspiratörünü açıyorum çıkardığı gürültülü seste o uyuyor ben de mutfağı topluyorum yemek komposto falan yapıyorum kapatınca uyanıyor. vallaha tavsiye ederim. acık rahat ettim. öpüldünüz.

slm canım bende bakmıştım o topiğe acnelyse yi bilmiyorum ama madecasol u doğum dikişlerim için kullandım emzirdiğimi biliyodu dr.umda belki kullanılır

bu arada benim oğluşum dünden beri takip etmye başladı.alkisalkisalkis.konuşunca hem bakıyo hemde dinliyo... ama gülücük yok daha..erkek bebekler kızlara göre daha geç gülermiş..bunu duyan var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…