2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biri bana da çare sölesin valla çok mutsuzum. sol göğsüm fena çatladığı için sağdan emzirdim oğlumu hep. solu da sağdım bir hafta kadar fakat sağarken göğsüm rahatlayacak kadar sağdım yani 10 cc kadar falan, yani tamamen boşaltmadım. sonradan öğrendim ki göğüs tam olarak boşaltılmazsa ordaki süt azalırmış. iki gündür farkettim ki sol göğsüm gitgide yumuşamaya başlıyo ve bugün gördüm ki sol sağdan bayağı bir küçük, sütte az. şimdi sol göğsüm iyileşti ama az süt var. ordaki sütü nasıl arttırabilirim kızlar yaa biri bişi sölesin valla çok moralim bozuk. :sinifsinif:eyvahedigeldismilefisfisfissenağlama

bende nuby doğal dookunuş kullanıyorum oğlum hemen aldı ama ben mama verdiğimden ve silikon olduğundan çok zor oluyo soğutması allahtan geceleri vermiyoru emiyo yoksa çok zor olurdu

canım geçmiş olsun sağmaya devam et birde iyileştiyse sık sık o göğsünden emzir benim sağ göğsümü çocuklarım çok zor alır hastanede kızım sol göğsümü emiyodu solu almıyodu süt hiç yok tu ilk gün hemşireye sağıp versem almıyo bebek dedim sağartak verebilirsin ama sık sık o göğsünden emzirmeye çalış çünkü emzirdikçe süt salgılanacak artıcak demişti bidene inşl artar

bu durumu başka topiclerde de okumuştum canım sıkma canını bol bol emzir o memeylede..sonuçta sütün var oğluşum emdikçe gelir tekrardan

s_g mutlaka Dr. Browns biberon oneririm, dun basladim gunde 1 ogun veriyorum sutumu biberonla, hemen alisti bebek masallah

Ben de dr Browns kullanıyorum.Gaz yapmıyormuş.ama sütünü biberonla neden verdiğini anlamadım canım.Fazla geleni falan mı sağıyorsunuz.Benim okadar yok malesef :sinifsinif: Sütüm uzun süre yetmiycek diye korkuyorum

bende kilomu yazayım bari..12 kilo aldım doğumda 6 kilo gitti evde 1 kilo daha verdim kaldı 5 kilo....1.5 aydır gram veremedim..sanırım yürüyüş falan yapmadan gitmicek..allahtan kimse anlamıyo okadar kilo kaldığını..

İlknurcum seni de epeydir göremiyodum.Hayırlı olsun canım.Aynı gün doğurucaz diyoduk.Ben de ayın 11inde sancılı gittim ama 12sinde doğdu.Aynı sorun bende de var.Küçük olan göğsünü daha sık emzir.Sanki biraz toparladı benim

bu arada benim oğluşum dünden beri takip etmye başladı.alkisalkisalkis.konuşunca hem bakıyo hemde dinliyo... ama gülücük yok daha..erkek bebekler kızlara göre daha geç gülermiş..bunu duyan var mı..

maşallah oğluna benim kızım bugün 26 günlük oldu uyurken çok gülüyo ağladığı zaman konuşunca dinliyo bayada hareketlendi insan çok seviniyor ama ben üzülüyorum babamız göremiyo kızının bu hallerini bi hastanee gördü iki gün birde bir haftalıkken gördü bikere okadar netten gösteriyorum ama yanında gibi olmuyo kızımda babasının sesini duymadı kucağında durmuyo kokusunu almıyo çok üzülüyorum sağlık olsun bi kaçgüne gideriz inşl

buarada kızlar süt için bende humana içtim ama tadını hiç beğenmedim...1 kutuyu zor bitirdim kokusu çok kötü geldi bana...ben milupanın kiniş içiyorum ama granül değil poşet çay..günde 2-3 fincan artı yine 2-3 fincanda rezene faydasını gördüm..humanayı beğenmeyenler birde milupa poşet çayı denesin büyük marketlerde satılıyo..

benimkide uyurken gülüyo..uyanıkken gülmesini dört gözle bekliyorum...çok üzüldüm canım babasının görememesine onun içinde zor oluyodur..benim eşim gün içinde devamlı arar özledim diye ki her akşam eve gelip gördüğü halde..neyse merak etme annesi hemen alışır babasınada kızlar babacı olurlarmışya...

kızlar sütümüz bize az gelsede bebişler emdikçe gelirmiş ki az demek de iyi değilmiş psikolojikmiş sütüm var diyecekmişiz aklınızda bulunsun..kaçtm ben çamaşır yığıldı katlayayım...

selam hanımlar,
okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadan kızım ağlıyor...bizdede gaz problemi başladı .geceleri iyi ama akşamları uyumuyor tüm akşam huysuzlanıyor taki gece 1-2 olana kadar...zamanla düzene girer herhalde...
TIFF ;benimde sol göğsüm çok acıyordu ,ağlaya ağlaya emzirdim soldan ,zamanla sütüm arttı,gerçektende memeyi tam kavrayınca acısı azalıyor...

selam kızlar bugün iyiyiz çok şükür kızım ilk defa gece uyudu bende ilk defa dinlenebildim vee kocişimle bu kadar uzun zaman sonra sarılarak yattık :))))) kızımın uyuması benim biraz dinlenebilmem ne kadar huzurlu bişeymiş. inşallah böyle devam eder hergün huy değiştiriyo ama umarım böyle gider :Saruboceq:

merhaba canım,gözünaydın,inşallah bundan sonrada aynen devam eder...

bu durumu başka topiclerde de okumuştum canım sıkma canını bol bol emzir o memeylede..sonuçta sütün var oğluşum emdikçe gelir tekrardan

kızlar misafirim geldi yazamadım. valla artık sol göğsü denicem sık sık, hepinize çok teşekkür ederim içim acayip rahatladı. gelen arkadaşım da geçen sene doğum yapmıştı o da aynı şeyi söyledi, bebek emdikçe sütün geri gelir dedi. bakalım uyansın ilk iş sol göğsü denicem. onu da almak istemiyor inat ediyor bazen. ben de inat edicem zorla vericem artık napim. inşallah göğsüm eskisi gibi olur fisfisfis

merhaba canım,gözünaydın,inşallah bundan sonrada aynen devam eder...

merhaba canım inşallah devam eder valla canım.
emziğe alıştırmaya çalışıyorum hep memede durmak istediği için emzik kurtuluş diyedüşündüm. dün dördüncü emzimiğimizi aldık her şeklini deniyoruz napalım bu sonuncusunu tutuyo gibi biraz bakalım.

benim kızımda akşamları huysuzlanıyor,uykusu geliyor ama uyumuyor,emzirirken ağlamaya başlıyor,uyusada en geç 15-20 dk.da uyanıyor.şimdilik sadece akşamları yapıyor,dün akşam saat 5 ten gece 2 ye kadar öyle geçti...

gaz sancısımı başladı canım benimkide öyle uykusuzluktan artık napıcağını şaşırıyo huysuzlanıyo ama uyumuyo işte ilk defa dün gece rahatladık uyudu çok zor valla canım
bizimde senin gibi akşam 5 6 gibi başlayıp 1e 2 ye kadar sürüyodu sonra akşam 11 gibi başlayıp sabah 8e 9a kadar sürdü ondan sonra iyice abartıp hem gece hem gündüz aynı devam etti sonunda dün gece yoruldu yavrum heralde şimdide uyku var ama ben çok uyutmamaya çalışıyorum gece uyusun yine diye.
rezeneyle anasonu karştırıp veriyorum gazına iyi geliyo uyumasada gazı olmuyo rahatlatıyo dene sende canım hem kızına ver hemde sen iç

bakalım,haftaya kontrolümüz var sorarım o zaman doktorumuza,rezene çayını duydum ama içmedim,deneyeyim,şimdilik sadece akşamları gece ve gündüz uyuyor ,emiyor çok şükür...benim dikişlerimin olduğu yerde uyuşukluk var seninde öylemi?

evet canım hala uyuşuk benimde bazen içi çok acıyo kucağımda kızla aniden kalkarsam falan kasıyorum heralde çok acıyo. nezaman geçicek bilmiyorum uyşukluk daha devam edermiş ama öyle diyolar. göbeğim gitti gibi ama dikişin orası şişkin.
bide kanamam hala devam ediyo yoğun değil ama ped kullanıyorum ara ara geliyo çünkü. nezaman biticekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…