2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende günlük ped kullanıyorum az kanamam ama var halen,herhalde 40 gün sürecek...

selam kızlar

kızımın uyku düzeni iyice değişti dün gece 4 e kadar oturduk sabah uyudu şimdi yine uyuyor ve muhtemelen yine gece ayaktayız işin kötüsü uyaınkken hep memede ((

senin de hayırlı olsun bebeişin canım, dediğin kremleri deniycem, azalsa yeter zaten kilo verince görünümü azalıyomuş ,hadi bakalım inş kurtulurum

kızlar bebişim poposu kızardı dünden beri
çok dikkat ediyorum anında açıyorum altını kremsiz kapatmıyorum. değişik bişeyde yapmadım ama neden öyle olduki.

o isilik gibi şeyler ilk 2 ay oluyormuş drumuzöyle dedi bize benim kızım da beyaz tenli ara ara oluyor ve geçiyor hormonlardan oluyor dedi dr.

2 ay byle yani olsun varsın,saol canım ,bebişin poposu geçer umarım, ben krem falan kullanmıyom popoya,sadece ıslak mendille siliyom o kadar ama bundan sonra kullanıcam sanırım ,pişik olma vakitleri geldi gibi

2 ay byle yani olsun varsın,saol canım ,bebişin poposu geçer umarım, ben krem falan kullanmıyom popoya,sadece ıslak mendille siliyom o kadar ama bundan sonra kullanıcam sanırım ,pişik olma vakitleri geldi gibi

ben kaka yaptıysa ılık su ve pamukla temizliyorum yoksa ıslak mendil kullanıyorum oda uni baby seba medinde pişik önleyici kremini sürüyorum çok dikkat ediyoruz ama pişti yinede.
bide mustelanın kremi daha güzel hastaneden onu vermişlerdi daha güzel geldi bana.

bende ev işlerine saldırıyorum çocuk uyuyunca...
takıntı oldu...
kızlar sebamedin pişikkreminde çinko olmadığı çin etkili olmuyomuş dr muz bize desitini adında bi krem verdi mercimek tanesi kadar alıyosun her yere yayılıyor tavsiye ederim..

oğlumun da yüzünde isilik gibi bir şeyler çıktı, bazen daha çoğalıyor, ben de gidince soracaktım dra, sizlerde de varsa normal demek ki...
ben 16 kilo kadar almıştım, 9 u gitti ama kalanı beni bırakmayacak gibi görünüyor :)) bir de benim baya göbeğim kaldı, en az 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum. dr korse takma dedi nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum ( göbeği kalmayanlara maşallah hiç bir kıyafetim olmuyor üstüme pejmurde vaziyette dolaşıyorum o da iyice moralimi bozuyor. en kısa zamanda yeni bi şeyler almam lazım...

Son düzenleme:

duymamıştım onu canım. eczanedemi bulunuyo.

özlemcim büyük eczanelerdeoluyomuş dr bi ömür kullanırsınız bikutuyu dedi baya bereketli yani...ve büyükler içinde herkes kullanabilir dedi..tavsye edeim..

bende pek göbek kalmadı canım ama hiç bir kıyafetim olmuyo banada 7 kilo verdim bakalım nasıl zayıflıycam. vcudumu iğrenç görüyorum aynaya bakmak istemiyorum o yüzden bişeyde almıcam şimdi üzerime bi kırkımız geçsin bakalım az daha verelim kiloları.
bde ben çok fazla terliyorum sırtımda hep havlu var sizdede varmı terleme kızlar

bu arada bebeklerin göğüs seçme olayı konuşulmuş, benimki de sağ göğsümü asla emmiyordu yumuşamıştı ve fazla süt gelmiyordu, belki denemişsinizdir ama ben tersten emzirerek kurtuldum bu sorundan, sağ yanıma yastık koyup bebeği koyuyorum, solu emer gibi oluyor o zaman :)) öyle kandırıyorum beyefendiyi :ecrin_bebek:

özlemcim büyük eczanelerdeoluyomuş dr bi ömür kullanırsınız bikutuyu dedi baya bereketli yani...ve büyükler içinde herkes kullanabilir dedi..tavsye edeim..

tamam canım bi alalım bakalım. önce bi geçssinde pişiğimiz. deniycez artık kremleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…