evet canım hala uyuşuk benimde bazen içi çok acıyo kucağımda kızla aniden kalkarsam falan kasıyorum heralde çok acıyo. nezaman geçicek bilmiyorum uyşukluk daha devam edermiş ama öyle diyolar. göbeğim gitti gibi ama dikişin orası şişkin.
bide kanamam hala devam ediyo yoğun değil ama ped kullanıyorum ara ara geliyo çünkü. nezaman biticekki
SELAM KIZLAR.Tubacım denk gelemedik seninle hayırlı olsun bebişin.Bende de 7 kilo kaldı.62yim 55le kalmıştım.Hİçbi kıyafetim olmuyo.Napıcam bilmiyorum.Göbek bende de yok.Kum torbası koyup yattım.Ondan kalmadığını düşünüyorum.Göbeği kalan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Çatlaklara da KK'da bi topik okumuştum.Acnelyse diye cilt soyucu bi krem varmış.Onunla cildi soydurup Madekasol'le de cilt yenileniyomuş.Emzirme döneminde olmaz bence ama bi bak istersen.İşe yaradığını yazanlar olmuş.
kızlar bebişim poposu kızardı dünden beri
çok dikkat ediyorum anında açıyorum altını kremsiz kapatmıyorum. değişik bişeyde yapmadım ama neden öyle olduki.
bilemiyorum valla ,benimkinin de yüzünde isilik gibi bişiyler çıktı,çok sinir bozucu
o isilik gibi şeyler ilk 2 ay oluyormuş drumuzöyle dedi bize benim kızım da beyaz tenli ara ara oluyor ve geçiyor hormonlardan oluyor dedi dr.
kızlar gündüzleri uyku takviyesi yapıyomusunuz
2 ay byle yani olsun varsın,saol canım ,bebişin poposu geçer umarım, ben krem falan kullanmıyom popoya,sadece ıslak mendille siliyom o kadar ama bundan sonra kullanıcam sanırım ,pişik olma vakitleri geldi gibi
benim kızım da pişik oldu bildiğim tüm kremleri deniyorum bakalım ne zaman geçecek
bende ev işlerine saldırıyorum çocuk uyuyunca...
takıntı oldu...
kızlar sebamedin pişikkreminde çinko olmadığı çin etkili olmuyomuş dr muz bize desitini adında bi krem verdi mercimek tanesi kadar alıyosun her yere yayılıyor tavsiye ederim..
duymamıştım onu canım. eczanedemi bulunuyo.
oğlumun da yüzünde isilik gibi bir şeyler çıktı, bazen daha çoğalıyor, ben de gidince soracaktım dra, sizlerde de varsa normal demek ki...
ben 16 kilo kadar almıştım, 9 u gitti ama kalanı beni bırakmayacak gibi görünüyor :)) bir de benim baya göbeğim kaldı, en az 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum. dr korse takma dedi nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum( göbeği kalmayanlara maşallah hiç bir kıyafetim olmuyor üstüme pejmurde vaziyette dolaşıyorum o da iyice moralimi bozuyor. en kısa zamanda yeni bi şeyler almam lazım...
özlemcim büyük eczanelerdeoluyomuş dr bi ömür kullanırsınız bikutuyu dedi baya bereketli yani...ve büyükler içinde herkes kullanabilir dedi..tavsye edeim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?