2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de kendimi korkunç buluyorum :) geçen gün eşime biraz büyüsün denize gidelim dedim, bu halinle mi diye dalga geçti :CüvCüv: inşallah en kısa zamanda eski kıyafetlerimizi giyecek hale geliriz hepimiz :)
ben de çok terliyorum canım, hele emzirirken su gibi oluyorum...

slm kızlar.. oglum yuzunden hıc sohbetlere katılamıyorum.. benımde derdım sızınkılerle aynı oglum ıkı gun oncesıne kadar emıp uyurdu ne guzel ama ıkı gundur uyumuyor dun gece bır saat bıle uyumadım..aglamıyor ama bakıyor mızır mızır kıpır kıpır edıp duruyor.. huy degıstırdı yavrum..umarım boyle surmez..
ben hamılelıkte 20 kılo almıstım 8 gıttı kaldı 12 ıgrenc gorunuyorum kocaman gobegım var.. sezeryan olanlar ne zaman korse takabılcez bılgısı olan varmı..kendımı hıc sevmıyorum kıyafetlerım olmuyo bende sıslerım ınmeden almak ıstemıyorum ama dısarı cıkarken gıycek bısey bulamıyorum..off yaa cok cırkınım esımden utanıyorum bu halde oldugum ıcın..

bende iyiki tatile gitmiyoruz bu sene diyorum yoksa kendimi bu kadar kötü hissederken denize falan giremem bide göbeğimdeki çizgide hala durduğu için olmaz :))).
aslında 5 kilo fazlam var ama dahada fazlaymış gibi görünüyoorum şişliğimmi var bilemedim. okadar terlemeyede atamıyosum ödem falan bilmiyorum artık.

buarada oglumda pısık oldu annneanne tavsıyesıyle saf zeytınyagı suruyorum ıyı gelıyor sımdılık sanırım duzelıcek tavsıye ederım kızlar..

canım korse konusunu pek bilmiyorum ama kırkından sonra olur heralde. hep çok çirkinmişiz gibi geliyo valla canım kendime bakıyım azcık diyorum onada fırsat yok perperişen dolanıyoruz uykuusuzluk bi yandan memeler hep dışarda zaten habire emiyo kuzular duşa bile girerken uyumasını bekliyorum valla.
bebişler düzene girdiği zaman lohusalık bittiği zaman iyi olucaz inşallah canım.

kızlar benim 7 kilom kaldı hepsi basenlerimde..
hiç bişey çıkmıyo belime dışarı çıkmak istemiyorum sırf bu yüzden...yeni de bu kilomla almkistemiyorum...

buarada oglumda pısık oldu annneanne tavsıyesıyle saf zeytınyagı suruyorum ıyı gelıyor sımdılık sanırım duzelıcek tavsıye ederım kızlar..

off pişikler hepimizde başlamış. saf zeytinyağı inşallah geçirir canım bende şimdi hametan kullanıyorum kuzumun popişine iyi geliyo gibi bakalım olmazsa onuda deniycem

benimdenormal doğuma rağmen hafif bi göbeğim var...oda adet görmeye başlayınca geçer diyolar..ama 40ıkımız çıktandan sonraki kontrolumde dr.um rahim daha kalınlaşmamış uzun bi süre daha adet görmezsin dedi..hatta 1 sene bile görmezsen telaşlanma dedi..inş. okadar sürmez bu göbekle naparım bilmem..mafoldumben

sezeryanlı bayanlar özel bi sorum var
dr unuz eşlerinizle ne kadar kardeşsiniz dedi...çok özel oldu ama bi ark.çok demşdi 2 ay dedi benim dr um..

canım ben sezeryan olduğum için ağda bir süre yaptıramazsın diyolar napıcam bilmiyorum. ne güzel rahatlamışsın sen

valla ağdacım bi haftalık sezeryanlılara yaptım korkma dedi yaptırdım çünkü bunalmıştım o halde olmaktan...ohaoldumsmile

insallah canım yaa..dogum yapalı ıkı hafta oldu bır haftadır kepek ekmegı yıyorum ama hıc kılo vermedım.. annemde kırkın gecsın anca verırsın dıyo.. ay canımda nasıl baklava ıstıyo yesen bır turlu yemesen ayrı..

tatıl konusmussunuz valla ben gıtmeyı ıstıyorum.. sıskoyum ama napıyım cok bunaldım hem ramazan bayramından sonra gıtmeyı dusunuyoz.. belkı toplarım bıraz tatıle cok ıhtıyacım var cok bunaldım oglum uyandı ben kacar

sakın diyet falan yapma canım daha 2 hafta olmuş doğumun. ben valla canımın istediği herşeyi yiyorum hemde daha dikkat ediyorum beslenmeme emzirdiğim için aç kalmamaya çalışıyorum canım yavaş yavaşda gidicek kilolar kırkımızdan sonra. baklavanı ye canım bir iki dilimden bişey olmaz hem insan daha mutlu oluyo yiyince :))))

sezeryanlı bayanlar özel bi sorum var
dr unuz eşlerinizle ne kadar kardeşsiniz dedi...çok özel oldu ama bi ark.çok demşdi 2 ay dedi benim dr um..

valla bu konuda doktorumuz bişey demedi canım bende sormadım bilemiyorum artık. sezeryanda normale göre daha uzun oluyo süre galiba.

kuzularınızı ve sizi öpüyorum kızlar görüşürüz kızım biraz uyumuşken yemek hazırlayım. bugün ilk defa evde yalnızımda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…