merhaba kızlar doğumdan sonra ara ara girdim ama yazamadım hiç fırsat vermedi benim küçük erkekim
bizde iyiyiz gaz sancılarımız var sarılığımız bi türlü geçmedi hafifledi ama hala var
bu cumartesi 40 mız çıkıyo
süt konusunda benimde akşamları azalıyo bende mama veriyorum yatmadan önce
bu arada bugün hava çok sıcaktı kısa kollu kıyafet giydirenleriniz varmı aranızda ?
kızlar biri bana da çare sölesin valla çok mutsuzum. sol göğsüm fena çatladığı için sağdan emzirdim oğlumu hep. solu da sağdım bir hafta kadar fakat sağarken göğsüm rahatlayacak kadar sağdım yani 10 cc kadar falan, yani tamamen boşaltmadım. sonradan öğrendim ki göğüs tam olarak boşaltılmazsa ordaki süt azalırmış. iki gündür farkettim ki sol göğsüm gitgide yumuşamaya başlıyo ve bugün gördüm ki sol sağdan bayağı bir küçük, sütte az. şimdi sol göğsüm iyileşti ama az süt var. ordaki sütü nasıl arttırabilirim kızlar yaa biri bişi sölesin valla çok moralim bozuk. :sinifsinif:eyvahedigeldismilefisfisfissenağlama
sezeryanlı bayanlar özel bi sorum var
dr unuz eşlerinizle ne kadar kardeşsiniz dedi...çok özel oldu ama bi ark.çok demşdi 2 ay dedi benim dr um..
40ı çıkana kadar dedi doktorum..
aynen bende sezeryan oldum 40 ımın çıktıgı gün abi kardeş ilşkimiz bittiolumunekankayizsmile
herkese slmlar
kızım uyuyo memede uyumaya alışıyo yavaş yavaş herhalde daha 1 haftalığız bakalım daha nelere alışacak, çok emiyo sonrada kusuyo napcamı şaşırdım mememi vermesem sıkılıyo bağırıyo versem midesi kusmaktan bi hal oluyo böle devam edicek biraz galba kusmuklu kız benim kız:)
searyen olana rkadaşlar nezman iyi oldunuz tam olarak benim sağ dikiş yeri ağrı yapıyo sağa sola dönerken çok sızlıyo bide benım arkdş sezaryen oldu dikişlerini aldırdığı gun korse takmış kırkı çıktı hala takıyo göbek felan kalmamaış ama zararlı dıye bılıyorum bende taksammmı siz takıyomusnuz?
40 ı çıkan hanımlar ne durumdasınız eşlerinizle...ben cesaret edemiyorum..normal doğum yaptığımdan...saolsun eşimdebişey demiyo ama nereye kadar böyle devamederki..birde tabi korunma sıkıntısı var..:sinifsinif:
Ben de dr Browns kullanıyorum.Gaz yapmıyormuş.ama sütünü biberonla neden verdiğini anlamadım canım.Fazla geleni falan mı sağıyorsunuz.Benim okadar yok malesef :sinifsinif: Sütüm uzun süre yetmiycek diye korkuyorum
benim kızım da pişik oldu bildiğim tüm kremleri deniyorum bakalım ne zaman geçecek
oğlumun da yüzünde isilik gibi bir şeyler çıktı, bazen daha çoğalıyor, ben de gidince soracaktım dra, sizlerde de varsa normal demek ki...
ben 16 kilo kadar almıştım, 9 u gitti ama kalanı beni bırakmayacak gibi görünüyor :)) bir de benim baya göbeğim kaldı, en az 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum. dr korse takma dedi nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum( göbeği kalmayanlara maşallah hiç bir kıyafetim olmuyor üstüme pejmurde vaziyette dolaşıyorum o da iyice moralimi bozuyor. en kısa zamanda yeni bi şeyler almam lazım...
valla bu konuda doktorumuz bişey demedi canım bende sormadım bilemiyorum artık. sezeryanda normale göre daha uzun oluyo süre galiba.
40 ı çıkan hanımlar ne durumdasınız eşlerinizle...ben cesaret edemiyorum..normal doğum yaptığımdan...saolsun eşimdebişey demiyo ama nereye kadar böyle devamederki..birde tabi korunma sıkıntısı var..:sinifsinif:
allah allah yaa bizim nie öle dedi..dikişiniz varmıydı benim yok estetikk onunla alakası olabilir mi
akşam bu saatlerde sütümün yetmediğini hissediyorum anlamıyorum ama neden. yani emiyor düzenli kaka ve çiş yapıyor bu doyuyor demektir ama hala meme aranıyor. versemde göğüsüm boş çekip çekip kızıyor neden hep akşamları süt sıkıntısı çekiyorum sizde de durum aynımı. gündüzleri ortalama 1,5-2 saatte bir emiyor düzenli ama akşamaları ayrılmak istemiyor memeden.
süt almıştım ben her gece 1 öğündede kendi sütümü biberonla veriyorum,gündüz artanı sağıp gece veriyorum yoksa gece yetmiyor sütümselam kızlar bugün ilk defa yalnızız artık bi süre yalnız kalcam eşim ben ve oğlumuzz:) inş üstesinden gelebilirim. ev işleri fln korkutuyo bizim afacan meme hastası mübarek memede uyuyo memede uyanıyo:))
bu arada doktorumuz sarılığın düşmemesini kilo artışındaki yetersizliğe bağladı. mamaya başlattı, bugün ilkkez mama vercem.günde 1 öğün 60cc kadar ver dedi. ama biberon yasak kaşıkla vercekmişim. memeyi bırakır diyo biberona alışınca. kızlar sizin öyle sorunlaarınız oldumu? kaşıkla nereye kadar verebilrim ki yaa..
bi de pre aptemil mama ve süt var hangisini almam lazım yenidoğan mama mı yenidoğan sütmü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?