2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sarılığımız bizimde geçmedi fakat dr. çok önemli olmadığını her hafta tahlil yaptırmamıza gerek olmadığını söyledi 15 gün bekliycem geçmezse ışık tedavisi görücek inş. o zamana kadar geçer. Kısa kollu aman ha erken derim ben dün giydirdim kızım bugün emdiğini kustu işte bende annemin sözünü dinlemedim dik kafalılık ettim cefasını kızım çekiyor.
bilmiyorumkismile

canım aynı sorunu benim aradaşım yaşadı bebeği 8 aylık sütü hala az geliyo ama inatla emdir zamanla şimdilkine göre artıyo fakat diğeri gibi hala bol süt gelmiyo.
benburada onu yazmıştım zamanında dikkat edelim diye birini az vermeyelim demekki gözünden kaçmış canım sabırlı ol zamanla biraz daha artıyo sen emzirmeyi ihmal etme sakın..

herkese slmlar
kızım uyuyo memede uyumaya alışıyo yavaş yavaş herhalde daha 1 haftalığız bakalım daha nelere alışacak, çok emiyo sonrada kusuyo napcamı şaşırdım mememi vermesem sıkılıyo bağırıyo versem midesi kusmaktan bi hal oluyo böle devam edicek biraz galba kusmuklu kız benim kız:)
searyen olana rkadaşlar nezman iyi oldunuz tam olarak benim sağ dikiş yeri ağrı yapıyo sağa sola dönerken çok sızlıyo bide benım arkdş sezaryen oldu dikişlerini aldırdığı gun korse takmış kırkı çıktı hala takıyo göbek felan kalmamaış ama zararlı dıye bılıyorum bende taksammmı siz takıyomusnuz?

canım bende sezeryan oldum yaklaşık bir ay acısını çektim ama ben ameliyattan sonra kendime dikkat etmedim belki o yüzden uzun sürdü birde korseyi ben dr. danıştım 40 çıkımından sonra kullanabilirsin dedi korseyi giyerken yere uzanıp giyilmesi gerekiyormuş ayakta giyildiğ zaman organlar yerlerine yerleşemiyormuş o yüzden yere uzanıp öyle giymemiz gerekliymiş dr. um önemli not olarak söyledi

40 ı çıkan hanımlar ne durumdasınız eşlerinizle...ben cesaret edemiyorum..normal doğum yaptığımdan...saolsun eşimdebişey demiyo ama nereye kadar böyle devamederki..birde tabi korunma sıkıntısı var..:sinifsinif:

o sıkıntı bende de var sürekli kaçar durumdayım -tatlicadiarzu-

mrb kızlar bi sorum olcak oglum sag gögsümü tutamıyo bende gögüs kalkanı ile emziriyorum dogrumu sizce alısırsa hep öyle emmek zorunda kalırmı diye korkuyorum.

Yakinda ise donecegim icin alistirmam gerek, 3-4 ayda alisma problemi cekermis bebek.

benim kızım da pişik oldu bildiğim tüm kremleri deniyorum bakalım ne zaman geçecek

mustelanin gunluk bakim kremi var, bir de pisik olunca kullanilan Stelactive var, ikisi de super, stelactive 1 gunde geciriyor.

al benden de o kadar, hamile gibiyim, hicbir kiyafetime sigmiyorum. 21 kg nun 13 u gitti kaldi 8 bakalim..

valla bu konuda doktorumuz bişey demedi canım bende sormadım bilemiyorum artık. sezeryanda normale göre daha uzun oluyo süre galiba.

Benim doktorum 1.5 ay cinsellik yasak dedi, kontrole cagirdi 1.5 ay sonra ordaki duruma gore karar verecek sanirim

doktor yasagi kaldirsin bi kocami ben kovalayacagim, yetti yahu

akşam bu saatlerde sütümün yetmediğini hissediyorum anlamıyorum ama neden. yani emiyor düzenli kaka ve çiş yapıyor bu doyuyor demektir ama hala meme aranıyor. versemde göğüsüm boş çekip çekip kızıyor neden hep akşamları süt sıkıntısı çekiyorum sizde de durum aynımı. gündüzleri ortalama 1,5-2 saatte bir emiyor düzenli ama akşamaları ayrılmak istemiyor memeden.

kızlar ben arada takıyorum korse ama bir kaç saat sıkılınca çıkarıyorum brde hafif egzersize başladım.göbek bendede var ve çok sıkıntılıyım...40 çıkınca hemen spora...

birde ben saçlarımı boyatacağım yarın ne düşünüyorsunuz siz??

akşam bir fırsatını bulup süt iç 40dakika uyu süt dolsun. akşamları günün yorgunluğundan süt azalıyor, en azından bende öyle oluyor.

saat 3. biz iki memeyi de arsızlıktan emdik. ve şimdi hazmedemiyoruz uyumuyoruuuuuz. yarın da misafir gelcek. offff

kızlar göbek bende de var,40 çıkınca korseye ve spora başlıycam,tatil dönüşü koşu bandıda alıcam,kışın çocukla çıkamam hergün koşuya ve mekik çekmem lazım sürekli
40dan sonra ayvalığa gitmesem bile,bayramda bir sıkıntımız olmazsa bodrumdayım,vucudum toplanmamışsa sabah erkenden girerim denize :)severim de zaten sabah girmeyi
bizede dr 40 çıkmadan ilişkiyi yasakladı ama bende dayanamıycam sanırım :)

selam kızlar bugün ilk defa yalnızız artık bi süre yalnız kalcam eşim ben ve oğlumuzz:) inş üstesinden gelebilirim. ev işleri fln korkutuyo bizim afacan meme hastası mübarek memede uyuyo memede uyanıyo:))

bu arada doktorumuz sarılığın düşmemesini kilo artışındaki yetersizliğe bağladı. mamaya başlattı, bugün ilkkez mama vercem.günde 1 öğün 60cc kadar ver dedi. ama biberon yasak kaşıkla vercekmişim. memeyi bırakır diyo biberona alışınca. kızlar sizin öyle sorunlaarınız oldumu? kaşıkla nereye kadar verebilrim ki yaa..
bi de pre aptemil mama ve süt var hangisini almam lazım yenidoğan mama mı yenidoğan sütmü??

süt almıştım ben her gece 1 öğündede kendi sütümü biberonla veriyorum,gündüz artanı sağıp gece veriyorum yoksa gece yetmiyor sütüm

canm aptamil 1 yeni doğan sütü alacaksın. zaten hangi markayı alırsan al üzerinde bebek sütü ve 1 yazıyor inşallah bebeğinin sarılığı geçer
benim bebeğimde de kansızlık var hamileyken benden yeterince demir depolamamış anne sütüde hiç alamadı 2. aydan itibaren kan ilacına başlayacağız. normalde 4. ayda başlanırmış.

kızlar dün çok tuhaf bi şii oldu akşam 8:30 gibi emdi ve uyudu oğlum çok enteresan 12 ye kadar uyudu bizde arkadaşım doğuma gidecekti onu görmeye gittik geldik 12 de emdirdim ama ne göreyim gögüslerim yumuacık içi çekilmiş gibi delioldum oğlum gece boyunca doymadı uyumadı da naaza r mı olduk dersiniz...ne yapsam ne etsem ne yesem kızlar bişii deyin ya çok üzüldüm görseniz sabaha karşı mama verdim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…