canım doktorunu ara hemen sor,çok üzüldüm,bizimkide saat 7 45de uyandı,şimdi uyudu,delircem 4saattir memedeydikızlar dün çok tuhaf bi şii oldu akşam 8:30 gibi emdi ve uyudu oğlum çok enteresan 12 ye kadar uyudu bizde arkadaşım doğuma gidecekti onu görmeye gittik geldik 12 de emdirdim ama ne göreyim gögüslerim yumuacık içi çekilmiş gibi delioldum oğlum gece boyunca doymadı uyumadı da naaza r mı olduk dersiniz...ne yapsam ne etsem ne yesem kızlar bişii deyin ya çok üzüldüm görseniz sabaha karşı mama verdim artık...
kızlar dün çok tuhaf bi şii oldu akşam 8:30 gibi emdi ve uyudu oğlum çok enteresan 12 ye kadar uyudu bizde arkadaşım doğuma gidecekti onu görmeye gittik geldik 12 de emdirdim ama ne göreyim gögüslerim yumuacık içi çekilmiş gibi delioldum oğlum gece boyunca doymadı uyumadı da naaza r mı olduk dersiniz...ne yapsam ne etsem ne yesem kızlar bişii deyin ya çok üzüldüm görseniz sabaha karşı mama verdim artık..
.[/QUO
bana bulgur çok süt yapıyo birde bol sıvı çorba,meyve suyu, bol bol su iç..
süt almıştım ben her gece 1 öğündede kendi sütümü biberonla veriyorum,gündüz artanı sağıp gece veriyorum yoksa gece yetmiyor sütüm
benim kızım da pişik oldu bildiğim tüm kremleri deniyorum bakalım ne zaman geçecek
kızlar ağlıcam inanın yaaa
emzirdim uykuya memede dalan çocuk geri kalktı aranarak
mallesef canım,hiç etkilemiyor,5saattir uyumadan emiyor offffbiberondan sonra problem yaşadınmı canm emmeyi bırakmıyo dimi ? dr kullanma diyo bana kafam karışık
kızlar ağlıcam inanın yaaa
emzirdim uykuya memede dalan çocuk geri kalktı aranarak
kafayı yiyirorum az kaldı,saat 7 45den beri ayakta velet,11e doğru 15dakika uyudu sonra yine kalktı,banyoda yaptırdık fayda etmedi,mememden düşmedi,sütüm de bitti sanırım,çıldırcam az kaldı,birde annneme banyo sırasında şöyle yap dedim diye azarı yedim,çok biliyosan kendin yaptır,ben karışmıyorum artık dedi,saolsun,benim dışımda herkes lohusa zaten
ya kızlar az önce bi yazı okudum rahatladım netten sütle ilgili devrimim sende oku http://rehnuma.blogcu.com/anne-sutunu-arttiran-gidalar/2388180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?