2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım doktorunu ara hemen sor,çok üzüldüm,bizimkide saat 7 45de uyandı,şimdi uyudu,delircem 4saattir memedeydi

canm dün aynsı bna oldu bol bol yeşillik yedm bugün biraz dzaha iyiyz canm pek yemek istememişti uykusuz da kalmamak lazım ye ve dinlen

kızlar biz de gaz sancısı yüzünden ilaca başladık medsil uyutuuyo faln diye bitkisel bir ilaç uazdırdık doktorumuza neo grip water mı ne diye oğlum gaz sancısından iki gündür helak olup uyyamadı diye istemesem de verdim ilacı ama ilaçtqn sonrA DA ÇIKARMATA BAŞLADI
gaz sancısını yeneniniz oldu mu?ne yaptınız?

kızlar bu bebişler neden doymuyor ki?bende anlamıyorum emziriyorum emziriyorum hala aranıyor.minicik mideleri var ama yetmiyor sanırım.herkeste bu problem var sanırım

kızlar resmen yapışık kaldık oğlumla şu an omzumda uyuyo koysam beşiğine uyanıyo kafayı yicem 7bucuktan beri memede ve omuzlarımdaaaaaa imdat uyumak istiorum

süt almıştım ben her gece 1 öğündede kendi sütümü biberonla veriyorum,gündüz artanı sağıp gece veriyorum yoksa gece yetmiyor sütüm

biberondan sonra problem yaşadınmı canm emmeyi bırakmıyo dimi ? dr kullanma diyo bana kafam karışık

benim kızım da pişik oldu bildiğim tüm kremleri deniyorum bakalım ne zaman geçecek

çok şükür biz pişik problemi yaşamadık henüz ıslak mendil olarak uni baby nin yenidoğanından kullandım pamuk ve ılık su da kullandım ama temizlemesi zor oluyor şu anda chicconun ıslak mendilini kullanıyorum 2 paket daha kullanırım ondan sonra normal ıslak mendilere dönerim dalinin mendillerinden stok yapmıştım

kafayı yiyirorum az kaldı,saat 7 45den beri ayakta velet,11e doğru 15dakika uyudu sonra yine kalktı,banyoda yaptırdık fayda etmedi,mememden düşmedi,sütüm de bitti sanırım,çıldırcam az kaldı,birde annneme banyo sırasında şöyle yap dedim diye azarı yedim,çok biliyosan kendin yaptır,ben karışmıyorum artık dedi,saolsun,benim dışımda herkes lohusa zaten

kızlar ağlıcam inanın yaaa
emzirdim uykuya memede dalan çocuk geri kalktı aranarak

bende aynı durumdayım catlıcam bazen kucucuk cocuga bagırırken yakalıyorum kendimi ve cok uzuluyorum sonra ama ne yapayım delirecegim uyurken bile surekli kımıl kımıl uyanacak diye stresten uyuyamıyorum zaten sabahları uyuyamama problemim var benim zombi gibiyim zombiiiiii...

inanın memelerim sunuyo içinde bişey kalmıyor daha ne emmiyorsun ben anlamadım gitti dimi???

zaten sutum oyle oluk oluk degil cok uzuluyorum sagdıgımı da biberondan emmiyor hangi baslıgı kullansam olmuyor bazısında bogulacak gibi oluyor bazısında cek cek gitmiyor??? su dr bilmem ne dediniz ya işte onu almadım bitek dısarı cıkamıyorum ki yardımcım da yok. yine eşime soylemem lazım o da cok yogun??? off offf

ya kızlar az önce bi yazı okudum rahatladım netten sütle ilgili devrimim sende oku http://rehnuma.blogcu.com/anne-sutunu-arttiran-gidalar/2388180

dur bi okuyayım bende...

nazar değmesin tam 49dakikadır uyuyor,zamanla bende alışcam sanırım,halen gece gündüz başındayız,daha yalnız bırakamadım,birkaç güne alışırım sanırım,bugun sadece aralıklı 3saat uyuyabildim,çok gerginim

kızlar kacıyorum ben aklınızda bulunsun gaz yapan yiyecekler süt yapıyor bazen ornegin bulgur... ben de bişey okudum eger bulguru yahut fark etmez gaz yapan herhangi bir yiyecegi pişirirken tam kaynamaya cıkınca içine limon sıkarsan gazı onluyormus daha denemedim ama bulgur tuketmem gerek artık kanaat getirdim tum tecrubeli anneler sut için sart diyorlar bugun deneyecegim umarım dogrudur gaz ı kesiyordur limon. unutmayın tam kaynamaya cıkarken aksi halde limon ve portakal mandalina falan pişmemiş haliyle zaten gaz kaynagı:)))

aynı sıkıntılar hepimizde var... emiyor emiyor doymamış gibi 10 dakika sonra tekrar emmek istiyor, kedi gibi yalanıyor vallahi :))

bugün hamile gibi göründüğüm tescillendi, mağazada bir kız göbeğime bakıp bebek var galiba dedi, ben de evet var ama evde dedim ama cidden hamile gibi görünüyorum :CüvCüv: dışarı çıkacağız diye böyle inciler minciler taktım sonra hiç bir kıyafetim olmayınca disney tshirtle tayt giydim incileri de unutmuşum kel başa şimşir tarak oldum valla hihoyyyt

ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…