2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba;

bizdede gaz problemi başladı galiba,gerçi gaz olup olmadığınıda anlamıyorum ,akşamları emiyor,memedeyken basıyor çığlığı sonra yine emiyor yine ağlıyor...gece yarısına kadar öyle devam ediyor...bunu sadece akşamları yapıyor.anlamadım neden olduğunu.birde hapşırıyor devamlı sizinkilerde de var mı hapşırma?

Selam kızlar.Kayınvalidem gelmişti.Şimdi gittiler.Kan beynime sıçradı yine sinirimi bozdu gitti.Sakinleşmeye çalışıyorum kızım uyuyoken

))

aynısından şuan kucağımda var

:)))

biberondan sonra problem yaşadınmı canm emmeyi bırakmıyo dimi ? dr kullanma diyo bana kafam karışık

ben yasamadim problem hergun 1 kere biberon veriyorum.

ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?

medela swing super pompa

süt durumun nasıl
canım

süt içip uyursam 40dk iyi. yoksa sönüyo

anane sendromu diye birşey var anladım

34 günlüğüz alışıyosun ama düzensizliğe

ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?

ameda elektrikli bence en iyisi

Selam kızlar.Kayınvalidem gelmişti.Şimdi gittiler.Kan beynime sıçradı yine sinirimi bozdu gitti.Sakinleşmeye çalışıyorum kızım uyuyoken

sıkma kendini canım

şuan misafirim var ama ananemiz ilgileniyor. biz emişiyoruuuz...

selammmmmmm bizimki yine omzumda hissetmiiyorum artık omuzlarımı:)) sabahtan beri sadece 1 saat kadar uyudu..

ay bugun benımkıde çıldırdı 6 dasnıdr ayakta sadec ebı saat uyudu
şimdide kalkmak için debelenıyoo bazende bı uyuyo kaldırımıyorum ::))))))

Allahımmm ağlamak istiyorum yarın dışarı çıkacağım ve bir tane bile kıyafetim olmuyor ne üst ne alt kafayı yiyeceğim belimden düştüğü için giymediğim keten bir pantalonum vardı o bile daracık oluyor kapanmıyor mafoldumben

doğumdan beri 10 kilom gitmiş ama daha 23 kilom var fazlalık kafayı yemek üzereyimakannehir

pancakee bende medelanın elektrıklı pıllı olanı alıcaktım esım medela swıngı almıs masaj fılan yapıyo demıs satıcı daha pahalı hemde bende kızdım sankı bana yavas sagıyo gıbı geldı yoksa sutum az ondan mı senın nasıl

ay aynı dertten muzdarıpızzz
bende delı olcem ve hıçte dışarı alışverışe çıkcak durumda diilim napcam bılmıyorum

kızlar merhaba.bol bol bulgur pilavı yiyin yoğurtla.birde börülce yada taze fasulyeyi haşlayıp soğanla salatasını yapıp yiyin.bunlar iyi süt yapıyor

ya kızlar dışarı çıkarken ne giyiyorsunuz alışveriş mi yapacağım ((

cnm valla pantolan olarak hamılelıklere devam bı kaç tanede gömlekım vardı onlara kaldım bıde ben kapanacam onun için bı şey almak istemıyorum 1 -2 ay daha idare etsem ne kadar kılo vercem bılmıyorum ona göre alcam elbıselerımı gardılop yenılecek yanııııı

kızlar merhaba.bol bol bulgur pilavı yiyin yoğurtla.birde börülce yada taze fasulyeyi haşlayıp soğanla salatasını yapıp yiyin.bunlar iyi süt yapıyor

ay hıç bi şey yemıyorum cnm hıç bı şey istemyo ve sutumde az yanee napcam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…