kafayı yiyirorum az kaldı,saat 7 45den beri ayakta velet,11e doğru 15dakika uyudu sonra yine kalktı,banyoda yaptırdık fayda etmedi,mememden düşmedi,sütüm de bitti sanırım,çıldırcam az kaldı,birde annneme banyo sırasında şöyle yap dedim diye azarı yedim,çok biliyosan kendin yaptır,ben karışmıyorum artık dedi,saolsun,benim dışımda herkes lohusa zaten
aynısından şuan kucağımda var
biberondan sonra problem yaşadınmı canm emmeyi bırakmıyo dimi ? dr kullanma diyo bana kafam karışık
ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?
süt durumun nasıl
canım
kafayı yiyirorum az kaldı,saat 7 45den beri ayakta velet,11e doğru 15dakika uyudu sonra yine kalktı,banyoda yaptırdık fayda etmedi,mememden düşmedi,sütüm de bitti sanırım,çıldırcam az kaldı,birde annneme banyo sırasında şöyle yap dedim diye azarı yedim,çok biliyosan kendin yaptır,ben karışmıyorum artık dedi,saolsun,benim dışımda herkes lohusa zaten
nazar değmesin tam 49dakikadır uyuyor,zamanla bende alışcam sanırım,halen gece gündüz başındayız,daha yalnız bırakamadım,birkaç güne alışırım sanırım,bugun sadece aralıklı 3saat uyuyabildim,çok gerginim
ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?
Selam kızlar.Kayınvalidem gelmişti.Şimdi gittiler.Kan beynime sıçradı yine sinirimi bozdu gitti.Sakinleşmeye çalışıyorum kızım uyuyoken
Allahımmm ağlamak istiyorum yarın dışarı çıkacağım ve bir tane bile kıyafetim olmuyor ne üst ne alt kafayı yiyeceğim belimden düştüğü için giymediğim keten bir pantalonum vardı o bile daracık oluyor kapanmıyor mafoldumben
doğumdan beri 10 kilom gitmiş ama daha 23 kilom var fazlalık kafayı yemek üzereyimakannehir
estetik forumunda kimseyi bulamiyorum ne yapmaliyim yeni üye oldum
herkes uyuyo mu ne
ya kızlar dışarı çıkarken ne giyiyorsunuz alışveriş mi yapacağım((
kızlar merhaba.bol bol bulgur pilavı yiyin yoğurtla.birde börülce yada taze fasulyeyi haşlayıp soğanla salatasını yapıp yiyin.bunlar iyi süt yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?