2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla canım bende korka korka yiyiyorum az az kilo vereyim diye.ama az yedim mi sütüm olmuyor.bende ekmek yemiyoorum en azından.yememiz gerekiyor.bebişlerin süte ihtiyacı var

ay evet öle de inankı kılodan korktuğumdan diil
ağzımı açmak bıle ıstemıyorum en sevdığım yemeklerden bıle soğumuş durumdayım
şimdi karpuza dadandım hem serınletıyooo hemde süt yapıyo diolar bakalım artık

merhaba kızlar,
bugün moralim sıfır kızım grip olmuştu dün gecemiz kötü geçmişti bugün dr. gittim dr. eğer bu gecede böyle olursa hastaneye alınması gerek dedi, kızım erken doğduğu için gribi ağır atlata bilirmiş çok moralim bozuk kızım iyice ocudu iğnelerden ağlamaktan gözlerim şişti dualarınızı bekliyoruz teyzeleri :Saruboceq:

ay cnm ınankı ıçım burkuldu çok üzüldüm allah acıl şifalar verır ınşalahhhhh
sende moralını yuksek tutkı sütün kaçmasın ağlarsan azalır bak bebekın sana ıhtıyacı varrrr

kıyamam inşallah çabucak iyileşirsiniz dualarımız sizinle

Allah şifa versin canım.inş cabucak iyileşir.üzülme.moralini yüksek tut.

sütün artması için bol bol sıvı alın kayısı ve üzüm hoşafı,bitkisel çaylar rezene,anason..rezene hem bebekteki gazıda azaltıyo aynı zamanda dinlendiriyo uyku yapıyo,anasonda uyku yapanlardan biri deneyin derim boshayallersmile aynı zamanda bol bol su için yeşillik yiyin.. yerimseniben

zeyno canım çok geçmiş olsun ya yavrum kıyamam biran önce iyileşir inş

az önce gögsümü sağdım,emdiği gögsümden 1 damla bile süt gelmedi,diğerinden 110cc geldi,ya o gögsümün sütü az yada hepsini içmişti,yara diye hep sağ gögsümü sağıyorum ama yarın solu sağcam

canım bende günde 2-3 kere vermeye başladım..nuby doğal dokunuş kullanıyorum ve yavaş akış biberon emziği..sanırım 2 hafta oldu çok şükür bırakmadı inş. bırakmAazda ama ben her meme istedinde veriyorum ve bazen sa.lerce tutuyorum...memeyi bırakmasın unutmasın die

slm kılar nasılsınız?
ben pek giremiyorum sıpacım mememen düşmediği için pc başına geçemiyorum uyuyuncada ev iş,yemek vs. yapmaya çalışıyorum anlayacağınız soluk almaya fırsat yok.
pazartesi aylık kontrolümüze gittik şükür gelişimimiz gayet iyiymiş. salı günüde hepatit aşımızın 2. dozunu olduk. bizde haberler böle umarım sizlerdede herşey yolundadır.

canım çok geçmiş olsun inşallah hastaneye gerek kalmadan kızın iyileşir. dualarımız sizinle canım allah acil şifa versin :Saruboceq:

kızlar yardım göğüslerim isilik oldu tamamen kıpkırmızı kabardı emzirmek ölüm pişikkremi falan sürdüm geçicek gibi değil memeucu yarasından daha beter biacıymışbu ne yapsamki. ağlıyrum emziriken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…