- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
cnm valla pantolan olarak hamılelıklere devam bı kaç tanede gömlekım vardı onlara kaldım bıde ben kapanacam onun için bı şey almak istemıyorum 1 -2 ay daha idare etsem ne kadar kılo vercem bılmıyorum ona göre alcam elbıselerımı gardılop yenılecek yanııııı
ay hıç bi şey yemıyorum cnm hıç bı şey istemyo ve sutumde az yanee napcam bılmıyorum
cnm valla pantolan olarak hamılelıklere devam bı kaç tanede gömlekım vardı onlara kaldım bıde ben kapanacam onun için bı şey almak istemıyorum 1 -2 ay daha idare etsem ne kadar kılo vercem bılmıyorum ona göre alcam elbıselerımı gardılop yenılecek yanııııı
ay hıç bi şey yemıyorum cnm hıç bı şey istemyo ve sutumde az yanee napcam bılmıyorum[/QUOT
benimde canım hiç birşey istemiyor ama süt ile ilgili bir sorunum yok çok şükür
günde 4 litreye yakın su içiyorum
sütü asıl yapan şey su bence daha önce hamilelik yaşayan tüm arkadaşlarım böyle söylemişti ve görüyorum ki gerçekten de öyle
kompostolar o bu fasa fiso bence
ay hıç bi şey yemıyorum cnm hıç bı şey istemyo ve sutumde az yanee napcam bılmıyorum[/QUOT
benimde canım hiç birşey istemiyor ama süt ile ilgili bir sorunum yok çok şükür
günde 4 litreye yakın su içiyorum
sütü asıl yapan şey su bence daha önce hamilelik yaşayan tüm arkadaşlarım böyle söylemişti ve görüyorum ki gerçekten de öyle
kompostolar o bu fasa fiso bence
cnm pekı bebekın kaç saatte bı açıkıyooo doyuruyomu sutun
su işi tamam bende çok tüketıyorum ama doyurucu omuyo sutum onun içinde ii beslenmen lazım dıolar üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hamılelık rahatmış behhhhhhkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar,
bugün moralim sıfır kızım grip olmuştu dün gecemiz kötü geçmişti bugün dr. gittim dr. eğer bu gecede böyle olursa hastaneye alınması gerek dedi, kızım erken doğduğu için gribi ağır atlata bilirmiş çok moralim bozuk kızım iyice ocudu iğnelerden ağlamaktan gözlerim şişti dualarınızı bekliyoruz teyzeleri :Saruboceq:
merhaba kızlar,
bugün moralim sıfır kızım grip olmuştu dün gecemiz kötü geçmişti bugün dr. gittim dr. eğer bu gecede böyle olursa hastaneye alınması gerek dedi, kızım erken doğduğu için gribi ağır atlata bilirmiş çok moralim bozuk kızım iyice ocudu iğnelerden ağlamaktan gözlerim şişti dualarınızı bekliyoruz teyzeleri :Saruboceq:
merhaba kızlar,
az önce gögsümü sağdım,emdiği gögsümden 1 damla bile süt gelmedi,diğerinden 110cc geldi,ya o gögsümün sütü az yada hepsini içmişti,yara diye hep sağ gögsümü sağıyorum ama yarın solu sağcam
selam kızlar bugün ilk defa yalnızız artık bi süre yalnız kalcam eşim ben ve oğlumuzz:) inş üstesinden gelebilirim. ev işleri fln korkutuyo bizim afacan meme hastası mübarek memede uyuyo memede uyanıyo:))
bu arada doktorumuz sarılığın düşmemesini kilo artışındaki yetersizliğe bağladı. mamaya başlattı, bugün ilkkez mama vercem.günde 1 öğün 60cc kadar ver dedi. ama biberon yasak kaşıkla vercekmişim. memeyi bırakır diyo biberona alışınca. kızlar sizin öyle sorunlaarınız oldumu? kaşıkla nereye kadar verebilrim ki yaa..
bi de pre aptemil mama ve süt var hangisini almam lazım yenidoğan mama mı yenidoğan sütmü??
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?