2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun madecassol diye bir merhem var isiliğe çok iyi geliyo istersen bir dene belki bi faydasını görürsün canım

kızlar ya benin oğlanın tulumları kasmaya başladı..e daha küçük yazlıkta alamam yine böyle tulum tarzı şeylermi alsamki..

benim tosuncuğunda tulumlarının hiç biri olmuyor dün şort takımları aldım bugünde giyip ananemize geldik. evde yine patikli takımlarını giyiyoruz ama dışarı çıkarken şort tşort giymeye başladık. ben tulum almayı düşünmüyorum boyu çok çabuk uzuyo iki giydirmeye kısalıyorlar.

2 ay byle yani olsun varsın,saol canım ,bebişin poposu geçer umarım, ben krem falan kullanmıyom popoya,sadece ıslak mendille siliyom o kadar ama bundan sonra kullanıcam sanırım ,pişik olma vakitleri geldi gibi

Ben ilk zamanlar sadece su ve pamukla sildim, biraz zor oluyordu. Sonra bir arkadasim Islak bezleri once yika, kimyasal maddesi gitsin oyle kullanilicaz dedi. Ilk bir ay en azindan Boyle yapicam. Bez degistirince de oluyormus bu arada.

medalla elektrikli
dışarı çıkarken ne giydiriyorsunuz?
badi takımının üstüne tulum giydirmiştim ama doktorumuz bu kadargiydirmeyin dedi, ama evde biraz üstünü açsam hemen hapşırıyor, gaz sancısının da üşütmekten olabileceğini söylüyorlar diye sürekli sarıp sarmalıyorumoğlumu isilik olacak diye de korkuyorum
zeyno canım geçmiş olsun Allah şifasını versin

sağol canım eşime söyleyim alsın inşallah geçer hemen yoksa emziremiycem
özlemcim sana da geçmiş olsun canım

ya biz hala dışarı çıkmadık iki haftalık olacağız yarın çok sıkıldım akşam kendimi dışarı atmak isitiyorum amam sıpamı ne yapacağımı bilemiyorum onu götürme diyorlar o ollmazsa da aklım onda kalır dışarı çıkanlar nerelere gittiniz?
ne yaptınız bebeklerinizle mi gezdiniz?
benim keyfim iyice kaçmadan biraz nefes almam lazım

ben eşim ve oğlum bielikte çıktık..temiz havada gezdirdim kuzumu...öyle iyi geldiki..eve dönüşe kadar uyudu..

ben eşim ve oğlum bielikte çıktık..temiz havada gezdirdim kuzumu...öyle iyi geldiki..eve dönüşe kadar uyudu..
canım ne kadarlıktı çıktığınızda bi ayı devirmişsiniz dsiz de annem bi ay olmadan çıkarma çocuğu dışarı diyor ben de çıkardığımda hasta falan olur diye korkuyorum, bir de bizim babamız akşam geldiği için gece gezmesi olacak onu da kırkı olmadan olmaz diyorlar ama dediğim gibi bunaldım artık iyiyce
hiç alışık değilim ben evde oturmaya

kızlar merhaba ayse sinem akşam çıkarma canım ben yarı kırkındsan sonra yavaş yavaş gündüz çıkardım çok sıkılıyor insan gerçekten seni çoook iyi anlıyorum gece çıkarma derim ben ama yinede sen bilirsin

canım biz ilk çıktığımızda 31 günlüktük..yanlız gece bende çıkarmadım...ilk kez dün çıktık oda yakınımızdaki markete..okadarda sarmama rağmen burnu üşümüştü erkeğimin...yanlız bebişe bakıcak birisi varsa aksam bikaç sa.linede olsa eşinle çık gez insan resmen moral depoluyo...

off benim oğlan kendini aştıbugün...kusup durmasına rağmen yinede memede durmak istiyo...yıkadım temiz temiz giydirdim yine kusmuk oldu üstübaşı..

ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?

canım ben cevap yazmıştım, kraftın elektriklisini almıştım ama memnun değilim, çok acıtıyor, ben de senden sonra kızlara sordum, madela ve avent iyiymiş, en kısa zamanda ben de tekrar alacağım onlardan birini...

çok geçmiş olsun canım, inşallah şu an daha iyidir Eyşan... dualarımız sizinle, acil şifalar dilerim...

Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için tşk ederim.kızım şimdi daha da iyi bakalım sabah dr. yine gidicez heran nefesini dinliyorum inleme varmı diye çok zormuş yaa Allah cümleyle yardımcımız olsun inşallah

bende iki hafta kadar su ve pamukla sildim arkasından kremledim.şimdi chicconun ıslak mendilini kullanıyorum arkasından sebamedle kremliyorum.kremsiz bırakmayın kızlar bebişlerin popoları hem şimdi çok hassas hemde havalar sıcak.hemen pişer.

günaydın herkesee
sabahın 6 sında dikti beni ayağa sıpam sonra uyudu
bu seferde bende uyku kalmadı kendileri mışıl mışıl uyuyo :))

eşim wee nin bi biberonunu almış eczaneden çok hızlakıyo ben de nuby e bakayım ozaman sağol canım kaydirigubbakcemile5

sezeryan olan anneler tamamen sağlığınıza kavuştunuz mu ben hala hafif hafif dikişlerimde acı hissediyorum
ben tamamen iyileştim,hatta 3.gün itibariyle tamamen iyileşmiştim,dünde şişlerimin indiğini farkettim hemen eski elbiselerimi denedim,hepsine girebiliyorum,toplamda da 9kilo gitmiş dün itibariyle,birden gitmiş anlamadım,sanırım ödemlerdi giden,doğumdan 3kilom kaldı sadece ama ben zaten kilolu olduğum için hedefim 12 kilo daha vermek
kızlar evde hiçbişey kalmamıştı eşimle akşam markete gittik,ben oğluşuda götürmek istedim ama annem izin vermedi,birazdan kimliğini çıkarmaya gideceğiz,annem akşam çıkaramazsın 40ı çıkmadan diyor,dün markette yarım saat durduk,resmen koşturduk ama o bile çok iyi geldi,mümkün oldugunca çıkmaya çalışın derim,evde patlıycağız yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…