kızlar yardım göğüslerim isilik oldu tamamen kıpkırmızı kabardı emzirmek ölüm pişikkremi falan sürdüm geçicek gibi değil memeucu yarasından daha beter biacıymışbu ne yapsamki. ağlıyrum emziriken
kızlar ya benin oğlanın tulumları kasmaya başladı..e daha küçük yazlıkta alamam yine böyle tulum tarzı şeylermi alsamki..
2 ay byle yani olsun varsın,saol canım ,bebişin poposu geçer umarım, ben krem falan kullanmıyom popoya,sadece ıslak mendille siliyom o kadar ama bundan sonra kullanıcam sanırım ,pişik olma vakitleri geldi gibi
canım geçmiş olsun madecassol diye bir merhem var isiliğe çok iyi geliyo istersen bir dene belki bi faydasını görürsün canım
badi takımının üstüne tulum giydirmiştim ama doktorumuz bu kadargiydirmeyin dedi, ama evde biraz üstünü açsam hemen hapşırıyor, gaz sancısının da üşütmekten olabileceğini söylüyorlar diye sürekli sarıp sarmalıyorumoğlumu isilik olacak diye de korkuyorummedalla elektrikli
dışarı çıkarken ne giydiriyorsunuz?
özlemcim sana da geçmiş olsun canımsağol canım eşime söyleyim alsın inşallah geçer hemen yoksa emziremiycem
badi takımının üstüne tulum giydirmiştim ama doktorumuz bu kadargiydirmeyin dedi, ama evde biraz üstünü açsam hemen hapşırıyor, gaz sancısının da üşütmekten olabileceğini söylüyorlar diye sürekli sarıp sarmalıyorumoğlumu isilik olacak diye de korkuyorum
zeyno canım geçmiş olsun Allah şifasını versin
özlemcim sana da geçmiş olsun canım
ya biz hala dışarı çıkmadık iki haftalık olacağız yarın çok sıkıldım akşam kendimi dışarı atmak isitiyorum amam sıpamı ne yapacağımı bilemiyorum onu götürme diyorlar o ollmazsa da aklım onda kalır dışarı çıkanlar nerelere gittiniz?
ne yaptınız bebeklerinizle mi gezdiniz?
benim keyfim iyice kaçmadan biraz nefes almam lazım
canım ne kadarlıktı çıktığınızda bi ayı devirmişsiniz dsiz de annem bi ay olmadan çıkarma çocuğu dışarı diyor ben de çıkardığımda hasta falan olur diye korkuyorum, bir de bizim babamız akşam geldiği için gece gezmesi olacak onu da kırkı olmadan olmaz diyorlar ama dediğim gibi bunaldım artık iyiyceben eşim ve oğlum bielikte çıktık..temiz havada gezdirdim kuzumu...öyle iyi geldiki..eve dönüşe kadar uyudu..
canım ne kadarlıktı çıktığınızda bi ayı devirmişsiniz dsiz de annem bi ay olmadan çıkarma çocuğu dışarı diyor ben de çıkardığımda hasta falan olur diye korkuyorum, bir de bizim babamız akşam geldiği için gece gezmesi olacak onu da kırkı olmadan olmaz diyorlar ama dediğim gibi bunaldım artık iyiyce
hiç alışık değilim ben evde oturmaya
ipeknilcim bişey sormuştum sms ys sen benim sorumu kaçırdın ya da ben senini cevabını
sorum aslında pompa kullanan herkese ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?neyi tavsiye edersiniz?
merhaba kızlar,
bugün moralim sıfır kızım grip olmuştu dün gecemiz kötü geçmişti bugün dr. gittim dr. eğer bu gecede böyle olursa hastaneye alınması gerek dedi, kızım erken doğduğu için gribi ağır atlata bilirmiş çok moralim bozuk kızım iyice ocudu iğnelerden ağlamaktan gözlerim şişti dualarınızı bekliyoruz teyzeleri :Saruboceq:
sezeryan olan anneler tamamen sağlığınıza kavuştunuz mu ben hala hafif hafif dikişlerimde acı hissediyorum
canım bende günde 2-3 kere vermeye başladım..nuby doğal dokunuş kullanıyorum ve yavaş akış biberon emziği..sanırım 2 hafta oldu çok şükür bırakmadı inş. bırakmAazda ama ben her meme istedinde veriyorum ve bazen sa.lerce tutuyorum...memeyi bırakmasın unutmasın die
ben tamamen iyileştim,hatta 3.gün itibariyle tamamen iyileşmiştim,dünde şişlerimin indiğini farkettim hemen eski elbiselerimi denedim,hepsine girebiliyorum,toplamda da 9kilo gitmiş dün itibariyle,birden gitmiş anlamadım,sanırım ödemlerdi giden,doğumdan 3kilom kaldı sadece ama ben zaten kilolu olduğum için hedefim 12 kilo daha vermeksezeryan olan anneler tamamen sağlığınıza kavuştunuz mu ben hala hafif hafif dikişlerimde acı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?