2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar hırıltı benim kızımda da var çarşamba gitcez doktora yeni doğanlarda olurmuş diye duydum inş önemli bişi değildir bu arada kızıma türkü dinletiyorumm ağlıyodu sustu hamileyken dinlediklerimin faydası heraldee

canim duruma gore degisiyor, sutum bebek cok emdiyse ve dinlenemediysem fazla gelmiyor ama gunun baska saatlerinde pompa gayet iyi sagiyor.

benim de sol gogsumden daha cok geliyor ve daha buyuk durumda cildiracamm.. bebekler surekli memede oldugundan bir sag bir sol sirasi falan da hakgetire

günaydın güzel annişler. bizde herşey aynı annemi aradım dün yine açmadı meşgule verdi tlf istemiyorsa benimle konuşmak bende bir daha aramıyacağım. bu arada sezaryen ile doğum yapanlar kanamanız ne kadar sürdü kaç günde bitti yada kaçıncı gündesiniz hala devam ediyorsa. bizim 18.gün bugün hala lekelenme şeklinde var. biran önce bitsede Şeniz

35 günlük olduk hala damla damla geliyor. gerçi kanama gelmesi iyimiş ozaman rahim daha çabuk toparlanıyor ve göbek daha çabuk iniyormuş. acele etmeee laelaelaelaelae:kedi:

yaa arkadaslar benım civciv sureklı aglıyor yapmıycam dedıgım herseyı yapıyoruz ayakta sallama battanıyede sallama cocuk arabasına koyma kucakta zaten ınmıyor emzırıyorum bıraktıktan 2 dk sonra baslıyor aglamaya nıye susmuyo uyumuyoda 5 ten berı ayaktayım

anlamıyorum gazı mı var alttan ustten sureklı cıkarıyo elma yagıyla oğduk karnını sıcak su torbası koyduk daha ne yapalım 2 gundur tuvaletıne cıkmadı ondan mı acaba ama oyle degılkende aglıyodu

slm uykusuz mayıs anneleri..bız cok sıkıldık evde bugun teyzesine gezmeye gıdıyoz allah emanetiz artık..pazar gunude ankaraya gıdıyoz kayınvalıdem amelıyat olcak..6 saat yolda napcaz bılmıyom..kendınıze bebıslere ıyı bakın gorusuruz..

canım ya buyaramazlar bibaşladımı ağlamaya ne yaparsan yap susmuyolar.benimki sadece memede susuyo sen emzirincede durmuyomu canım.

kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?

kızlar dün göğüslerim isilik oldu demiştim akşam dayanamayacak hale geldim mama verdim kızıma ama yinede meme istediği için durmadı eşimde gitti göğüs koruyucu aldı onunla emzirdim bütün gece rahat ettim. hala geçmedi göğüslerim bakalım nezaman iyileşecek çok canım acıyoo çok. kızım sürekli memede durduğu için olmuş aman dikkat edin sizde kızlar.

35 günlük olduk hala damla damla geliyor. gerçi kanama gelmesi iyimiş ozaman rahim daha çabuk toparlanıyor ve göbek daha çabuk iniyormuş. acele etmeee laelaelaelaelae:kedi:

nasıl acele etme 9ay oldu canıma tak dedi yetti gari laelaelaelaelae :kedi:

kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?

evet canım ben takıyorum çok bunalıyomuş gibi geliyo ama çıkardığım anda göze atıyo hemen tırnağı. kırkında kesicem tırnağını. zaten o kadar inceki eldivenin içinde kırılıyo bile kızımın tırnakları.

geçmiş olsun canım benim de yaralar hala geçmedi ağlaya sızlaya emzriyorum artık.. biran önce iyileşir seninkide inş

kaydirigubbakcemile3 40a kadar sabırrkaydirigubbakcemile3

sabır canım o zamana kadar dayanırım o kadar da değil ama 40günden fazlada sürebiliyormuş kanama ondan korkuyorum ben.

bu arada bende eldiven takıyorum. tırnaklarını 40ında kesicem. yarında 20 40 yapıp gezmeğe gidicez

canım ya buyaramazlar bibaşladımı ağlamaya ne yaparsan yap susmuyolar.benimki sadece memede susuyo sen emzirincede durmuyomu canım.

canım memede susuyo ama hep te memede olmuyokı sut bırıkmıyo bırde gogsum yara dıye 1 gun dınlendırmıstım bırını sagıp vermıstım bıberonla tam gogsum ıyılestı artık guzel olıyo derken bu sefer bıberondan dolayı gogsumu almakta zorlandı ve gogusler tekrar yara oldu.halbukı 2-3 sefer verdım bıberonu ama uyanık cabuk caktı

eyşan bebeğe geçmiş olsun

kızlar ben uykuya çözüm buldum ,benimki sabah 4 buçukta kalktı ama ben naptım aldım koynuma bi güzel uyuduk , daha yeni kalktım o hala uyuyo darısı başınıza

evet canım bende eldıven takıyorum hala cok hareketlı kendımı dovuyo resmen suureklı agladıgı ıcın.ablam kestı benımkının tırnaklarını banyodan sonra cok uzundu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…