pancakee bende medelanın elektrıklı pıllı olanı alıcaktım esım medela swıngı almıs masaj fılan yapıyo demıs satıcı daha pahalı hemde bende kızdım sankı bana yavas sagıyo gıbı geldı yoksa sutum az ondan mı senın nasıl
az önce gögsümü sağdım,emdiği gögsümden 1 damla bile süt gelmedi,diğerinden 110cc geldi,ya o gögsümün sütü az yada hepsini içmişti,yara diye hep sağ gögsümü sağıyorum ama yarın solu sağcam
günaydın güzel annişler. bizde herşey aynı annemi aradım dün yine açmadı meşgule verdi tlf istemiyorsa benimle konuşmak bende bir daha aramıyacağım. bu arada sezaryen ile doğum yapanlar kanamanız ne kadar sürdü kaç günde bitti yada kaçıncı gündesiniz hala devam ediyorsa. bizim 18.gün bugün hala lekelenme şeklinde var. biran önce bitsede Şeniz
yaa arkadaslar benım civciv sureklı aglıyor yapmıycam dedıgım herseyı yapıyoruz ayakta sallama battanıyede sallama cocuk arabasına koyma kucakta zaten ınmıyor emzırıyorum bıraktıktan 2 dk sonra baslıyor aglamaya nıye susmuyo uyumuyoda 5 ten berı ayaktayım
35 günlük olduk hala damla damla geliyor. gerçi kanama gelmesi iyimiş ozaman rahim daha çabuk toparlanıyor ve göbek daha çabuk iniyormuş. acele etmeee laelaelaelaelae:kedi:
kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
kızlar dün göğüslerim isilik oldu demiştim akşam dayanamayacak hale geldim mama verdim kızıma ama yinede meme istediği için durmadı eşimde gitti göğüs koruyucu aldı onunla emzirdim bütün gece rahat ettim. hala geçmedi göğüslerim bakalım nezaman iyileşecek çok canım acıyoo çok. kızım sürekli memede durduğu için olmuş aman dikkat edin sizde kızlar.
nasıl acele etme 9ay oldu canıma tak dedi yetti gari laelaelaelaelae :kedi:
kaydirigubbakcemile3 40a kadar sabırrkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım benim de yaralar hala geçmedi ağlaya sızlaya emzriyorum artık.. biran önce iyileşir seninkide inş
canım ya buyaramazlar bibaşladımı ağlamaya ne yaparsan yap susmuyolar.benimki sadece memede susuyo sen emzirincede durmuyomu canım.
kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?