2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eyşan bebeğe geçmiş olsun

kızlar ben uykuya çözüm buldum ,benimki sabah 4 buçukta kalktı ama ben naptım aldım koynuma bi güzel uyuduk , daha yeni kalktım o hala uyuyo darısı başınıza

amın canım ama nerdee bende aldım kac kere yataga ama uyumuyo bı sıkıntısı var ama anlamadım gıttı

birde uyku problemi çekenlere nivea masaj kremi tavsiye ederim bed time diye geçiyor ismi. duş jelide var onu kullanmıyorum ama banyodan sonra o kremle biraz masaj yapıp yatırdığım zaman süper uyuyor. gerçektende kremin rahatlatıcı bir kokusu var. bebek kremi yani zararlı olacağını düşünmüyorum ben.

amın canım ama nerdee bende aldım kac kere yataga ama uyumuyo bı sıkıntısı var ama anlamadım gıttı

gaz olduğunda ben şöyle yapıyorum, ağzına yalancı meme veriyorum sırtüstü yatıp onu üstüme yatırıyorum,bi elimle memesini tutyorum bi elimle sallıyorum o zaman bi süre sonra uyuyo başta baya ağlıyo ama

sorma çok uyanık bunlar herşeyi biliyolar maşallah. haklısın hep memede olmuyo ama durmayınca alıyorum memeye bende napıyım. o yüzden benim memeler isilik oldu iki gündür acılar içindeyim. göğüs koruyucuyla emziriyorum şimdi iişte. alla hepimize kolaylık versin bebişlerede rahat uykular inşallah.
eğer karın ağrısı gazı falan varsa rezene çayını dene canım hem sen iç hemde bi kaç kaşık bebişine ver. rahatlatır.

ben de bebe yağı alcaktım ondan alayım bari

ben her turlu yolu denedım canım ama olmuyo sökmüyo benımkıne emzıgı emse bıle bıraz emıyo sonra yıne aglıyo veya uyuyo bırakınca 2 dk sonra tekrar uyanıyo

kızlar gaz muhabbetine başlamışsınız,ben doktora danıştım,kendisi zinco diye bir gaz ilacı verdi.sabah memeden sonra 4 damla veriyorum birde yatmadan önce veriyorum.biraz rahatlıyor.değilse bebişim kendini paralıyor.bugünlerde bebişim hafifi ateşi var nedendir bilemedim,kusmada var,normal diyorlar.bu arada kızlar sağlık ocağından d vitamini aldık bugün aşımızı vurdular,3 damla istediğin vakitte dediler ,hemşire biraz huysuzdu anlamadık.tam olarak d vitaminini nasıl veriyorsunuz kızlar.sadece 3 damlayı tek bir seferdemi,yoksa sabah öğlen akşammı vereceğim.bizden haberler böyle işte...

bizde dün aldık damlayı tek seferde 3 damla verıyoruz canım bana öyle söyledi ebe öyle yapıyoruz şimdi.
benim bebeğin gaz sorunu değilde kusma sorunu var dün 4 saat uyanık kaldı habire emmek istıyo eminede hoop hepsi dışarı kilosuna baktık 4 günde 240 grm almış gayet iyi dedi ama bu kusması beni deli edicek:S

eşim wee nin bi biberonunu almış eczaneden çok hızlakıyo ben de nuby e bakayım ozaman sağol canım kaydirigubbakcemile5

ben 300 ml lık almıştım canım ilerde de kullanmak için onun ucunda orta akış vardı ayrıyeten emzik aldım..sende aldın boyun emziğini sor mutlaka..yavaş akış olsun..

günde1 kere 3 damla canım..

fazlasını kusuyo zaten canım olsun sütolsun kilo alsında varsın kussun..benim oğlanda mama takviyesi alıyo ardından memede durmak istedinden kusuyo..kusmuklu kuzularopuyorumnanaktan

kızlar bebişleriniz yataklarında mı yatıyo..ben 25 gün oturamadımdan yatagımda yatırdımeşimle aramızda..şimdide yatağına yatıramıyorum...içim rahatetmiyo..yatağıda odamızda halbuki..

kızlar bebişleriniz yataklarında mı yatıyo..ben 25 gün oturamadımdan yatagımda yatırdımeşimle aramızda..şimdide yatağına yatıramıyorum...içim rahatetmiyo..yatağıda odamızda halbuki..

aynı sıkıntı bendede var ben oturma odasında yatıyorum yanımda o gözüm her an üzerinde olsun istiyorum çok kusuyo benımkı tıkanır dıye korkuyorum ama yatağımı özledim yatağıma alsam korkarım elim kolum üzerine dülşer diye ama yatağında çok rahat uyuyo senınkı kaç günlük oldu canım tıkanması felan yoksa beşiğine yatır arada kalkar kontrol edersin...

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir eyşan bebek...Allah acil şifalar versin

46 günlük olduk canım..tıkanması yokta arada çok derin nefes alıyo..boğazına bişey kaçmış gibi yanımdayken hemen sırtına vuruyorum..ama yatağında da olurda duymazsam bişey olursa ya diye korkuyorum...

herkese selam;

kızımı daha yeni uyuttum;bende de garip korkular başladı ;beşiği yatağımın yanında orada yatırıyorum;sık sık kalkıp kontrol ediyorum acaba nefes alıyormu diye;sanırım herkeste var aynı korkular...bu arada nasıl yatırıyorsunuz,sırtüstü ,kafası yanda olacak pozisyonda mı?

merhaba güzel anneler,cici melekler..
yarın iki haftamız doluyor..bebeğim iyi çok şükür..
kakası sarıya döndü:)
birazda toparlandı maşallah..anneannesinin yanındayız..kırkımız çıkana kadar..

sezeryan olan arkadaşlar ne alemdesiniz..benm agrım yok ama kırmızı bir çizgi halinde sanki her an ayrılacakmış gibi duruyor dikiş yerlerim..
dr un verdiği bi jel kullanıyorum..hissizlik var birde o bölgede..
emzirirken 8 kat oluyorum zorluyorum çok..inşallah hayırlısıyla iyileşriz..

selam kızlar dr.kontrolümüzden geldik şükür kızım daha iyi, Selna' cım yatırma konusunda dr. bana bebeğimin gazlı olmasından dolayı kafasını biraz yüksekte yatırmamı ve yan yatırmamı söyledimide asidinin rahatsız etmemesiiçin yüksek veyan yatırıyorum iyide oluyor iki gündür çok fazla kusmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…