eyşan bebeğe geçmiş olsun
kızlar ben uykuya çözüm buldum ,benimki sabah 4 buçukta kalktı ama ben naptım aldım koynuma bi güzel uyuduk , daha yeni kalktım o hala uyuyo darısı başınıza
amın canım ama nerdee bende aldım kac kere yataga ama uyumuyo bı sıkıntısı var ama anlamadım gıttı
canım memede susuyo ama hep te memede olmuyokı sut bırıkmıyo bırde gogsum yara dıye 1 gun dınlendırmıstım bırını sagıp vermıstım bıberonla tam gogsum ıyılestı artık guzel olıyo derken bu sefer bıberondan dolayı gogsumu almakta zorlandı ve gogusler tekrar yara oldu.halbukı 2-3 sefer verdım bıberonu ama uyanık cabuk caktı
birde uyku problemi çekenlere nivea masaj kremi tavsiye ederim bed time diye geçiyor ismi. duş jelide var onu kullanmıyorum ama banyodan sonra o kremle biraz masaj yapıp yatırdığım zaman süper uyuyor. gerçektende kremin rahatlatıcı bir kokusu var. bebek kremi yani zararlı olacağını düşünmüyorum ben.
ben her turlu yolu denedım canım ama olmuyo sökmüyo benımkıne emzıgı emse bıle bıraz emıyo sonra yıne aglıyo veya uyuyo bırakınca 2 dk sonra tekrar uyanıyogaz olduğunda ben şöyle yapıyorum, ağzına yalancı meme veriyorum sırtüstü yatıp onu üstüme yatırıyorum,bi elimle memesini tutyorum bi elimle sallıyorum o zaman bi süre sonra uyuyo başta baya ağlıyo ama
ben her turlu yolu denedım canım ama olmuyo sökmüyo benımkıne emzıgı emse bıle bıraz emıyo sonra yıne aglıyo veya uyuyo bırakınca 2 dk sonra tekrar uyanıyo
kızlar gaz muhabbetine başlamışsınız,ben doktora danıştım,kendisi zinco diye bir gaz ilacı verdi.sabah memeden sonra 4 damla veriyorum birde yatmadan önce veriyorum.biraz rahatlıyor.değilse bebişim kendini paralıyor.bugünlerde bebişim hafifi ateşi var nedendir bilemedim,kusmada var,normal diyorlar.bu arada kızlar sağlık ocağından d vitamini aldık bugün aşımızı vurdular,3 damla istediğin vakitte dediler ,hemşire biraz huysuzdu anlamadık.tam olarak d vitaminini nasıl veriyorsunuz kızlar.sadece 3 damlayı tek bir seferdemi,yoksa sabah öğlen akşammı vereceğim.bizden haberler böyle işte...
eşim wee nin bi biberonunu almış eczaneden çok hızlakıyo ben de nuby e bakayım ozaman sağol canım kaydirigubbakcemile5
kızlar gaz muhabbetine başlamışsınız,ben doktora danıştım,kendisi zinco diye bir gaz ilacı verdi.sabah memeden sonra 4 damla veriyorum birde yatmadan önce veriyorum.biraz rahatlıyor.değilse bebişim kendini paralıyor.bugünlerde bebişim hafifi ateşi var nedendir bilemedim,kusmada var,normal diyorlar.bu arada kızlar sağlık ocağından d vitamini aldık bugün aşımızı vurdular,3 damla istediğin vakitte dediler ,hemşire biraz huysuzdu anlamadık.tam olarak d vitaminini nasıl veriyorsunuz kızlar.sadece 3 damlayı tek bir seferdemi,yoksa sabah öğlen akşammı vereceğim.bizden haberler böyle işte...
bizde dün aldık damlayı tek seferde 3 damla verıyoruz canım bana öyle söyledi ebe öyle yapıyoruz şimdi.
benim bebeğin gaz sorunu değilde kusma sorunu var dün 4 saat uyanık kaldı habire emmek istıyo eminede hoop hepsi dışarı kilosuna baktık 4 günde 240 grm almış gayet iyi dedi ama bu kusması beni deli edicek:S
kızlar bebişleriniz yataklarında mı yatıyo..ben 25 gün oturamadımdan yatagımda yatırdımeşimle aramızda..şimdide yatağına yatıramıyorum...içim rahatetmiyo..yatağıda odamızda halbuki..
merhaba kızlar,
bugün moralim sıfır kızım grip olmuştu dün gecemiz kötü geçmişti bugün dr. gittim dr. eğer bu gecede böyle olursa hastaneye alınması gerek dedi, kızım erken doğduğu için gribi ağır atlata bilirmiş çok moralim bozuk kızım iyice ocudu iğnelerden ağlamaktan gözlerim şişti dualarınızı bekliyoruz teyzeleri :Saruboceq:
aynı sıkıntı bendede var ben oturma odasında yatıyorum yanımda o gözüm her an üzerinde olsun istiyorum çok kusuyo benımkı tıkanır dıye korkuyorum ama yatağımı özledim yatağıma alsam korkarım elim kolum üzerine dülşer diye ama yatağında çok rahat uyuyo senınkı kaç günlük oldu canım tıkanması felan yoksa beşiğine yatır arada kalkar kontrol edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?