herkese selam;
kızımı daha yeni uyuttum;bende de garip korkular başladı ;beşiği yatağımın yanında orada yatırıyorum;sık sık kalkıp kontrol ediyorum acaba nefes alıyormu diye;sanırım herkeste var aynı korkular...bu arada nasıl yatırıyorsunuz,sırtüstü ,kafası yanda olacak pozisyonda mı?
herkese selam;
kızımı daha yeni uyuttum;bende de garip korkular başladı ;beşiği yatağımın yanında orada yatırıyorum;sık sık kalkıp kontrol ediyorum acaba nefes alıyormu diye;sanırım herkeste var aynı korkular...bu arada nasıl yatırıyorsunuz,sırtüstü ,kafası yanda olacak pozisyonda mı?
herkese selam;
selam kızlar dr.kontrolümüzden geldik şükür kızım daha iyi, Selna' cım yatırma konusunda dr. bana bebeğimin gazlı olmasından dolayı kafasını biraz yüksekte yatırmamı ve yan yatırmamı söyledimide asidinin rahatsız etmemesiiçin yüksek veyan yatırıyorum iyide oluyor iki gündür çok fazla kusmadı
banada öyle diyorlar kafasını düz koy öyle kalır dediler ama ben düz yatırmıyorum...canım bende yan yatırıyorum arkasınada bi destek koyuyorum dönmesin diye. bana herkes birazda düz yatır kafasının arkası uzun kalcak diyo şimdi yanındayken uyanıkken düz yaatırmaya çalışıyorum ama kafasını hemen çeviriyo yana düz yatmıyo kafası öylemi kalırki dedikleri gibi
kızlar merhaba bugün internetten bu arabayı aldım kullanan var mı aranızda nasıl memnun musunuz????
[/URL][/IMG]
bende zinco kullanıyorum çok memnunum birde bacaklarıma yatırıyorum karnına baskı olUNCA mışıl mışıl uyuyo yavaş yavaşda sırtını ovuyorumkızlar gaz muhabbetine başlamışsınız,ben doktora danıştım,kendisi zinco diye bir gaz ilacı verdi.sabah memeden sonra 4 damla veriyorum birde yatmadan önce veriyorum.biraz rahatlıyor.değilse bebişim kendini paralıyor.bugünlerde bebişim hafifi ateşi var nedendir bilemedim,kusmada var,normal diyorlar.bu arada kızlar sağlık ocağından d vitamini aldık bugün aşımızı vurdular,3 damla istediğin vakitte dediler ,hemşire biraz huysuzdu anlamadık.tam olarak d vitaminini nasıl veriyorsunuz kızlar.sadece 3 damlayı tek bir seferdemi,yoksa sabah öğlen akşammı vereceğim.bizden haberler böyle işte...
herkese selam;
kızlar merhaba bugün internetten bu arabayı aldım kullanan var mı aranızda nasıl memnun musunuz????
[/URL][/IMG]
canım güle güle kullanın bende bundan düşünüyorum ne kadara aldın canım.
kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
kızlar dün göğüslerim isilik oldu demiştim akşam dayanamayacak hale geldim mama verdim kızıma ama yinede meme istediği için durmadı eşimde gitti göğüs koruyucu aldı onunla emzirdim bütün gece rahat ettim. hala geçmedi göğüslerim bakalım nezaman iyileşecek çok canım acıyoo çok. kızım sürekli memede durduğu için olmuş aman dikkat edin sizde kızlar.
nasıl acele etme 9ay oldu canıma tak dedi yetti gari laelaelaelaelae :kedi:
eyşan bebeğe geçmiş olsun
kızlar ben uykuya çözüm buldum ,benimki sabah 4 buçukta kalktı ama ben naptım aldım koynuma bi güzel uyuduk , daha yeni kalktım o hala uyuyo darısı başınıza
birde uyku problemi çekenlere nivea masaj kremi tavsiye ederim bed time diye geçiyor ismi. duş jelide var onu kullanmıyorum ama banyodan sonra o kremle biraz masaj yapıp yatırdığım zaman süper uyuyor. gerçektende kremin rahatlatıcı bir kokusu var. bebek kremi yani zararlı olacağını düşünmüyorum ben.
kızlar bebişleriniz yataklarında mı yatıyo..ben 25 gün oturamadımdan yatagımda yatırdımeşimle aramızda..şimdide yatağına yatıramıyorum...içim rahatetmiyo..yatağıda odamızda halbuki..
tamamen yan hafif yüksek ve yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum. meleklerimizi Allahımız korusun..herkese selam;
merhaba güzel anneler,cici melekler..
yarın iki haftamız doluyor..bebeğim iyi çok şükür..
kakası sarıya döndü:)
birazda toparlandı maşallah..anneannesinin yanındayız..kırkımız çıkana kadar..
sezeryan olan arkadaşlar ne alemdesiniz..benm agrım yok ama kırmızı bir çizgi halinde sanki her an ayrılacakmış gibi duruyor dikiş yerlerim..
dr un verdiği bi jel kullanıyorum..hissizlik var birde o bölgede..
emzirirken 8 kat oluyorum zorluyorum çok..inşallah hayırlısıyla iyileşriz..
ben bugün tırnaklarını kestim
selam kizlar benim kizimda 22 gunluk oldu ama gobegimiz dusmedi babusol diye bir alkol sprey kullaniyorum dr bir aya kadar normal dedi internette bktim gec dusen gobek hastalik habercisi diyor bilgisi yada tecrubesi olan varsa paylasirsaniz sevinirim
göğüs koruyucu kabul ediyorsa ne güzel. 3günlükken almıştık emmedi bizim velet
kızlar babannem dediki, iri göğüslü bayanlardan sa küçük göğüslü bayanların sütü daha çok olurmuş ve yağlı olurmuş. beni mi teselli etti doğru mu duydunuzmu böyle birşey..
46 günlük olduk canım..tıkanması yokta arada çok derin nefes alıyo..boğazına bişey kaçmış gibi yanımdayken hemen sırtına vuruyorum..ama yatağında da olurda duymazsam bişey olursa ya diye korkuyorum...
benim gögüslerim de orta boy ama sütüm iyi şükür,yarın kontrolümüz var bakalım yarıyormu?ya kızlar dışarısı çok sıcak ama kısa kollu içinde erken ne giydircem çıkarken,bir yardımcı olumusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?