2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben hala yan yatırma yastığına koyuyorum yatağına yatırırsam kii 2 kere falan yattı şuana kadar.. yadımda da yan yatırıyorum ama kendisi sırt üstü yatıyo kafası yanda..

cnm ben yan yatırıyorum..vücudunu yana yatırıyorum sadece kafası degil..çünkü öyle yaptıgımda kafasını çeviriyor..

kızlar merhaba bugün internetten bu arabayı aldım kullanan var mı aranızda nasıl memnun musunuz????

[/URL][/IMG]

canım bende yan yatırıyorum arkasınada bi destek koyuyorum dönmesin diye. bana herkes birazda düz yatır kafasının arkası uzun kalcak diyo şimdi yanındayken uyanıkken düz yaatırmaya çalışıyorum ama kafasını hemen çeviriyo yana düz yatmıyo kafası öylemi kalırki dedikleri gibi

canım çok sevindim,Allah başka hastalık vermesin;

banada öyle diyorlar kafasını düz koy öyle kalır dediler ama ben düz yatırmıyorum...

ben sırtüstü kafası yan yatırıyorum ama kafasını çeviriiyor,,eğer çok emip yattıysa vücudu ve kafası yan olacak şekilde yatırıyorum...

bende zinco kullanıyorum çok memnunum birde bacaklarıma yatırıyorum karnına baskı olUNCA mışıl mışıl uyuyo yavaş yavaşda sırtını ovuyorum

ay ben d3 ü 10 damla veriyorum öyle dediler bana :uhm:

bende yan yatırma yastığı ile yatırıyorum çok da memnunum
[

merhaba arkadaslar.bende mayis annelerindenim baslarda bi sure yazmistim.simdi ara ara takip ediyorum.gogus yaralarindan muzdarip arkadaslari gorunce dayanamadim bana sifa olan seyi paylasmak istedim,belki de biliyorsunuzdur,bende kk da okuyup uyguladim inanamadim.lansinoh fayda etmiyordu.dogal yontem ise yaradi.bir ayvanin cekirdeklerini cikarip yarim cay bardagina koyuluyor onu bir gece buzdolabinda bekletince,jel kivamina geliyor.daha sonra gogse suruluyor.denemenizi tavsiye ederim..sizede sifa olur ins

kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?

1haftalık olduğu günden beri bir yandan emzirirken kesiyorum.

göğüs koruyucu kabul ediyorsa ne güzel. 3günlükken almıştık emmedi bizim velet

nasıl acele etme 9ay oldu canıma tak dedi yetti gari laelaelaelaelae :kedi:

talebin bayandan gelmesi ne güzel. vallaha ben de sıfır arzu. süt salgıları nedeniyle istek azalııyormuş. öyle oldu

eyşan bebeğe geçmiş olsun

kızlar ben uykuya çözüm buldum ,benimki sabah 4 buçukta kalktı ama ben naptım aldım koynuma bi güzel uyuduk , daha yeni kalktım o hala uyuyo darısı başınıza

bazen bizde yapıyoruz.

ya bak az önce banyo yaptırdık dedesiyle, yağ sürmeyi unuttum.

kızlar bebişleriniz yataklarında mı yatıyo..ben 25 gün oturamadımdan yatagımda yatırdımeşimle aramızda..şimdide yatağına yatıramıyorum...içim rahatetmiyo..yatağıda odamızda halbuki..

10gün aramızda yatırdık. ananem arada yatırmak iyi değil dedi. sebebini söylemedi. sonraki 25gün başucumdaki beşiğine yatırıyorum.

tamamen yan hafif yüksek ve yüzünü görebileceğim şekilde yatırıyorum. meleklerimizi Allahımız korusun..
hepimizde aynı korku. hatta dün gece uykumdan sıçradım.yüzünü yastık kapamış sandım.

hissizlik 6ay sürer dedi doktorum

kızlar babannem dediki, iri göğüslü bayanlardan sa küçük göğüslü bayanların sütü daha çok olurmuş ve yağlı olurmuş. beni mi teselli etti doğru mu duydunuzmu böyle birşey..

selam kizlar benim kizimda 22 gunluk oldu ama gobegimiz dusmedi babusol diye bir alkol sprey kullaniyorum dr bir aya kadar normal dedi internette bktim gec dusen gobek hastalik habercisi diyor bilgisi yada tecrubesi olan varsa paylasirsaniz sevinirim

ben bugün tırnaklarını kestim

benim tırnaklarını kesişim 2 . kez oldu.tırnak bıçağı yerine bebekler için tırnak makası var onlardan kullanın derim kızlar hem kolay oluyor hemde bebişin canını acıtmamış olursunuz.ben chicco bebek tırnak makasını kullanıyorum.google yazarsanız görsellerden bakabilirsiniz.
bu arada d vitamini için verdiğiniz cevaplara çok teşekkür ederim kızlar,yanlış yapmamış oldum.

canım bu süre zarfında banyo yaptırdınmı,banyo yaptırırsan geç düşermiş.doğum yaptığım gün bebeği banyo yaptırmışlardı orada öyle söylediler yanlız ben 4. gün yaptırdım bir kez banyo,sarılık değeri azalırmış vücuttan,doktor söylemişti,buna karşın yenidoğan çocuk doktorum,sabunlu suyla sil yeterli dedi,diğer günler vücudunu sabunlu duyla silmiştim,sarılık iyileşsin diye.

evetcanım göğüs koruyucuyu kabul ediyo çokşükür
ama emziğe alıştıramadım yaa..

benim göğüsler minicik hamileliktede büyümedi sütüm olmıycak diye çok korktum ama var çok şükür kızım doyuyo ve benim göğüsler şimdi kocaman oldular. çevremde gördüğüm kadarıylada minik göğüslüler hep uzun süre emziriyo ve yarıyo sütleri.

benim gögüslerim de orta boy ama sütüm iyi şükür,yarın kontrolümüz var bakalım yarıyormu?ya kızlar dışarısı çok sıcak ama kısa kollu içinde erken ne giydircem çıkarken,bir yardımcı olumusunuz

Selam kızlarrr...

D vitaminini günde 1 kere 3 damla arka arkaya veriyoruz...10 damlayı ilk kez duyuyorummm:1shok:

sezeryan dikişinin olduğu bölgenin altı veya üstündeki hissizlik içerdeki dikişlerden kaynaklıymışş...içerideki dikişler çok kalın ultrasonda bile belli oluyor ve asıl acıyı yapan onlarmışş.geçen hafta doktoruma kontrole gittim, o anlatmıştı ve 6 ayda ancak toparlanır demiştiii

ant. bogazina birsey takilsa bile sirtina kesinlikle vurmamalisin, yoksa senin darbenle soluk borusu hepten kapanabilir allah korusun.
birinin bogazina kismi birsey takilmissa oksurmeye tesvik edilmelidir, ilk yardim bilgisi ilginize...

atlet body uzerine uzun kollu cok kalin olmayan tulum ben oyle cikardim dun.

bu arada ben 10 gunlukten beri gezdiriyorum bebegi, ilk kontrolde doktorumuz mutlaka cikar havalar guzel artik demisti. temiz hava cok iyi geliyor bebek o gece daha iyi uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…