2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol pancakek
kızlar kundak yaptırıyomusunuz,annem banyolardan snra yapıyor,bir daha uyanınca açıyor,bende bişey diyemiyorum

canım ama başka türlü öksürtemiyorum ki..nasıl teşvik edebilirim başka..bilmiyorumkismile

benm göğüslerimdeki yaralar iyileşti çok şükür..
şimdi rahat emziriyorum..garmastan adında bir merhemle iyi oldular..

ben şimdi konyadayım hava serin bu yüzden bi gün durup diger gün banyo yaptırıyoruz bebişe..
tırnaklarını hiç kesmedim çok taze korkuyorum..
ellerindeki eldiveni çıkarıyor bende bu yüzden çorap geçiriyorum ellerine:)
onları çıkaramıyor:)

ANT canım sizin 40 ınız çıkmış maşallah,ne değişiyor 40 çıkınca???
vallahi ben halen bunalımdayım lohusa bunalımı herhalde,kendimi çok garip hissediyırum,40 çıkınca geçer diyorlar?

ANT canım sizin 40 ınız çıkmış maşallah,ne değişiyor 40 çıkınca???
vallahi ben halen bunalımdayım lohusa bunalımı herhalde,kendimi çok garip hissediyırum,40 çıkınca geçer diyorlar?

valla hiçbişey değişmiyo canım..şuanda iyiyim ama yanlızım annemde kırkımızdan sonra gitti karışan eden yok belki ondan..ama şu sıralarda eşim gözüme batmaya başladı..sempatiksalakcinni...sinirlerimi bozuyo adam...

benimde annem yanımda çok şükür 40 ımız çıksın gidecek???bakalım biz ne yapacağız o zaman.insanın sinirleri bozuk oluyor sanırım hamilelikten sonra,bende kendimi sinirli hissediyorum

bunalımdan kurtaran tek şey gezmek at bebeşi arabaya çık gez...depresyon falan kalmaz canım..ben ole yapıyorum

ayy ne bileyim daha çıkmadık biz doktor kontrolü dışında ,ben bir kere çıktım 20.dk. sahilde yürüdüm geldim o bile iyi geldi,olmadı bende çıkayım artık kızımla,bunaldım,zaten hamileliğimde hep evde geçti,hiç alışkın değilim normalde

bende annemdeyim kırkım çıkınca evime dönücem..
bakalım becerebilecekmiyim onun destegi olmadan bebegimi büyütmeyi:)
gerçi geceleri zaten ben ilgileniyorum hep..zor durumlarda annem geliyor..benm kız uyumayı sevmiyor..

bu arada boynum tutlmuş dünden..emzirirken yavrumun yüzüne bakamıyorum çok canım acıyor ya nasıl ne zaman geçicek bu

kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:

canım bende aynı derten muzdaribim.acaba neden oluyo gögüs koruyucusuna alışmasından korkuyorum.krem kullanıyorum ama faydası yok bi an önce geçer umarım tatlı tatlı emziririz bebişlerimizi inş.

kızlar ne güzel anneleriniz hala yanınızda.benimki 1 hafta oluyor gideli.
ama alışmakta lazım.gittiği gün çok zor oldu benim için.hep ağladım.
alıştım şimdi çok şükür.artık eski rahatlığımız yok.işler birikiyor.inş.düzene girer.
kırkı çıkan arkadaşlar kırktan sonra düzene girer diyorlar,öyle mi gerçekten???

baannemize bıraktık canım eşimle ben çıktım hakkaten iyi geldi

öyle yaptık canım teşekkür ederim

sezeryan olan anneler tamamen sağlığınıza kavuştunuz mu ben hala hafif hafif dikişlerimde acı hissediyorum
benimi ilk hafta daha iyiydi iyiyim iyiym dedim oraya buraya uzandım annemin yapma demesine faln rağmen şimdi dikişimin sol tarafı acıyor, sızlıyor sürekli

sağol şekerim, medelayı önermiş herkes elektrikli elektrikli pilliden mi bahsediliyor nette bakınca onu gördüm de sadece elektriklisi faln da mı var o daha mı iyi?işte de işime yaraması için pilli elektrikli olan benim işime daha çok yarar diye düşünüyorum

benim de 5. günden itibaren hiç bişey yok bu sıcakta ped kullanmadığım için memnunum hemen kaşınmaya başlardım yoksa ama yine de bence olması daha iyi olurdu, sonuçta bi şekilde rahmin toparlanması
ben de yapmam yapmycam dediğim herşeyi yapıyorum, gaz olabilir mi ağlarken bacaklarını karnınıa çekiyor mu diye bir bak

anlamıyorum gazı mı var alttan ustten sureklı cıkarıyo elma yagıyla oğduk karnını sıcak su torbası koyduk daha ne yapalım 2 gundur tuvaletıne cıkmadı ondan mı acaba ama oyle degılkende aglıyodu
anne sütüü veriyorsan sadece normal olabilirmiş de mamaysa doktora danışın bence anne sütü veriyorsan da ara
bi doktorunu
kızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
ben kestim canım, badilerini yine eelrinin üstünde bırakıyorum iki tırnağını iyi düzgün kesememişim onları düzleştrimem lazım ellerini açığa çıkarmama için tamamen, oğlum manikürlü gibi doğmuştu, doktorumuza sorduk ne zaman kesebiliriz diye kesin hemen dedi

aysesinem benimde ilk hafta daha iyiydi dikiş yaram aynen senin ki gibi ya sağ tarafı yada sol tarafı acıyor acaba bişey mi yaptık ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde dr bana dikişlerimi biraz kanattığımı söyledi

kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:

canım benim ya kıyamam

ben bir kere kestim tırnağını ama çok değil 40 ından sonra kesmeyi planlıyorum biraz sertleşsin tırnaklarıeyvahedigeldismile

kızlar dlişlerinizden söz etmişsiniz benimde sol tarafım daha çok acıyodu kontrole gittiğimde doktor ben daha sormadan o anlattı sol tarafın çift düğümlü sağın taraf tek düğümlü dedi sol daha geç iyi olacak korkma dedi...

ayse sınem canım dun ogleden sonra toplu olarak yaptı kakasını bızımkı cok sukur sadece anne sutu verıyorum dedıgın gıbı normalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…