canım ama başka türlü öksürtemiyorum ki..nasıl teşvik edebilirim başka..bilmiyorumkismileant. bogazina birsey takilsa bile sirtina kesinlikle vurmamalisin, yoksa senin darbenle soluk borusu hepten kapanabilir allah korusun.
birinin bogazina kismi birsey takilmissa oksurmeye tesvik edilmelidir, ilk yardim bilgisi ilginize...
atlet body uzerine uzun kollu cok kalin olmayan tulum ben oyle cikardim dun.
bu arada ben 10 gunlukten beri gezdiriyorum bebegi, ilk kontrolde doktorumuz mutlaka cikar havalar guzel artik demisti. temiz hava cok iyi geliyor bebek o gece daha iyi uyuyor :)
ANT canım sizin 40 ınız çıkmış maşallah,ne değişiyor 40 çıkınca???
vallahi ben halen bunalımdayım lohusa bunalımı herhalde,kendimi çok garip hissediyırum,40 çıkınca geçer diyorlar?
valla hiçbişey değişmiyo canım..şuanda iyiyim ama yanlızım annemde kırkımızdan sonra gitti karışan eden yok belki ondan..ama şu sıralarda eşim gözüme batmaya başladı..sempatiksalakcinni...sinirlerimi bozuyo adam...
bunalımdan kurtaran tek şey gezmek at bebeşi arabaya çık gez...depresyon falan kalmaz canım..ben ole yapıyorum
kızlar dün göğüslerim isilik oldu demiştim akşam dayanamayacak hale geldim mama verdim kızıma ama yinede meme istediği için durmadı eşimde gitti göğüs koruyucu aldı onunla emzirdim bütün gece rahat ettim. hala geçmedi göğüslerim bakalım nezaman iyileşecek çok canım acıyoo çok. kızım sürekli memede durduğu için olmuş aman dikkat edin sizde kızlar.
kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:
baannemize bıraktık canım eşimle ben çıktım hakkaten iyi geldikızlar merhaba ayse sinem akşam çıkarma canım ben yarı kırkındsan sonra yavaş yavaş gündüz çıkardım çok sıkılıyor insan gerçekten seni çoook iyi anlıyorum gece çıkarma derim ben ama yinede sen bilirsin
öyle yaptık canım teşekkür ederimcanım biz ilk çıktığımızda 31 günlüktük..yanlız gece bende çıkarmadım...ilk kez dün çıktık oda yakınımızdaki markete..okadarda sarmama rağmen burnu üşümüştü erkeğimin...yanlız bebişe bakıcak birisi varsa aksam bikaç sa.linede olsa eşinle çık gez insan resmen moral depoluyo...
benimi ilk hafta daha iyiydi iyiyim iyiym dedim oraya buraya uzandım annemin yapma demesine faln rağmen şimdi dikişimin sol tarafı acıyor, sızlıyor süreklisezeryan olan anneler tamamen sağlığınıza kavuştunuz mu ben hala hafif hafif dikişlerimde acı hissediyorum
sağol şekerim, medelayı önermiş herkes elektrikli elektrikli pilliden mi bahsediliyor nette bakınca onu gördüm de sadece elektriklisi faln da mı var o daha mı iyi?işte de işime yaraması için pilli elektrikli olan benim işime daha çok yarar diye düşünüyorumcanım ben cevap yazmıştım, kraftın elektriklisini almıştım ama memnun değilim, çok acıtıyor, ben de senden sonra kızlara sordum, madela ve avent iyiymiş, en kısa zamanda ben de tekrar alacağım onlardan birini...
benim de 5. günden itibaren hiç bişey yok bu sıcakta ped kullanmadığım için memnunum hemen kaşınmaya başlardım yoksa ama yine de bence olması daha iyi olurdu, sonuçta bi şekilde rahmin toparlanmasıgünaydın güzel annişler. bizde herşey aynı annemi aradım dün yine açmadı meşgule verdi tlf istemiyorsa benimle konuşmak bende bir daha aramıyacağım. bu arada sezaryen ile doğum yapanlar kanamanız ne kadar sürdü kaç günde bitti yada kaçıncı gündesiniz hala devam ediyorsa. bizim 18.gün bugün hala lekelenme şeklinde var. biran önce bitsede Şeniz
ben de yapmam yapmycam dediğim herşeyi yapıyorum, gaz olabilir mi ağlarken bacaklarını karnınıa çekiyor mu diye bir bakyaa arkadaslar benım civciv sureklı aglıyor yapmıycam dedıgım herseyı yapıyoruz ayakta sallama battanıyede sallama cocuk arabasına koyma kucakta zaten ınmıyor emzırıyorum bıraktıktan 2 dk sonra baslıyor aglamaya nıye susmuyo uyumuyoda 5 ten berı ayaktayım
anne sütüü veriyorsan sadece normal olabilirmiş de mamaysa doktora danışın bence anne sütü veriyorsan da araanlamıyorum gazı mı var alttan ustten sureklı cıkarıyo elma yagıyla oğduk karnını sıcak su torbası koyduk daha ne yapalım 2 gundur tuvaletıne cıkmadı ondan mı acaba ama oyle degılkende aglıyodu
ben kestim canım, badilerini yine eelrinin üstünde bırakıyorum iki tırnağını iyi düzgün kesememişim onları düzleştrimem lazım ellerini açığa çıkarmama için tamamen, oğlum manikürlü gibi doğmuştu, doktorumuza sorduk ne zaman kesebiliriz diye kesin hemen dedikızlar eldiven takıyosunuz dimi bebeğe hala? ben takmak istemiyorum aslında ama yüzünü çiziyo hep. tırnaklarını kesen varmı?
kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?