kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:
Kızlar kimse yok ama bana b fikir verin lütfen.Sol kasığımda ağrılı bi şişlik çıktı.Lenf bezim sanırım.P.tesi dr gidicem ama bebeğime bi zararı var mıdır diye endişeleniyorum.Sütten geçicek bişey var mıdır?
benm göğüslerimdeki yaralar iyileşti çok şükür..
şimdi rahat emziriyorum..garmastan adında bir merhemle iyi oldular..
ben şimdi konyadayım hava serin bu yüzden bi gün durup diger gün banyo yaptırıyoruz bebişe..
tırnaklarını hiç kesmedim çok taze korkuyorum..
ellerindeki eldiveni çıkarıyor bende bu yüzden çorap geçiriyorum ellerine:)
onları çıkaramıyor:)
kızlar bugün bebişimin tırnaklarını keserken etini kestim, kanadı yavrum uyuyordu nasıl ağladı anlatamamm sanki canımdan can gitti o öyle ağlayıncaa:a015:
arkadaşlar, bugun sağlık ocağından ebe geldi bebğimden alınan topuk kanı olumsuz çıkmış
tekrar getir dediler götürdüm aldılar olumluysa arayıp haber vermıyolarmış sizin başınıza böyle bişey geldimi çok tedirginim canım çok sıkkın
ilk üç gün alınan kan yanlış olabılıyomuş ama ne bilim içim rahatsız
Selamm kızlar, benim kızda aşırı gaz sancısı var etrafımdan papatya ve rezene içirmemin faydası olduğunu söylüyorlar ama ben cesaret edemiyorum deneyen varmı, yada farklı bişeyler içiren varmı
canım ben milupanın bebekler için rezene çayı vardı onu almıştım,yeterli gelmedi,doktora danıştım zinco isimli gaz ilaı verdi,çok etkili oldu.doktora danış istersen.
kızlar ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz ben uni baby yeni doğan kullanıyorum ama başkaya geçeçem kırkından sonra memnun olduğunuz var mı ona göre bende denicem
Selamm kızlar, benim kızda aşırı gaz sancısı var etrafımdan papatya ve rezene içirmemin faydası olduğunu söylüyorlar ama ben cesaret edemiyorum deneyen varmı, yada farklı bişeyler içiren varmı
benimki gayet iyi dedi ama acıyıp ağrıyan yer dikişin bitiminden sonra, tam olarak nedir bilmiyorum, iç dikişler herhaldeaysesinem benimde ilk hafta daha iyiydi dikiş yaram aynen senin ki gibi ya sağ tarafı yada sol tarafı acıyor acaba bişey mi yaptık ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde dr bana dikişlerimi biraz kanattığımı söyledi
neobaby gripe water diye bi bitkisel ilaç yazdrdk biz doktorumuza medsil yazdı önce o uyutuyomuş bebeği hem de ilaç vermk istemiyorum dedim die o zmn bu tamamen bitkisel bunu ver ilaç vermezsen huzursuzluk mizaccına yansır çocuğun dediSelamm kızlar, benim kızda aşırı gaz sancısı var etrafımdan papatya ve rezene içirmemin faydası olduğunu söylüyorlar ama ben cesaret edemiyorum deneyen varmı, yada farklı bişeyler içiren varmı
benım oglumda asırı gazlı aglayıp duruyor bende kendım ıcıyordum rezeneyı burda bır arkadas bebegede verdıgını soyledı onada verıyorum sımdı 3-4 cay kasıgı herseyı denıyorum napıyım sıcak su torbasıda ıyı gelıyor canım
arkadaşlar, bugun sağlık ocağından ebe geldi bebğimden alınan topuk kanı olumsuz çıkmış
tekrar getir dediler götürdüm aldılar olumluysa arayıp haber vermıyolarmış sizin başınıza böyle bişey geldimi çok tedirginim canım çok sıkkın
ilk üç gün alınan kan yanlış olabılıyomuş ama ne bilim içim rahatsız
tırnaklarını azıcık kenarlarından kes canım ben bugun kestım cunkı artık eldıvenlerını kendı nasıl oluyosa cıkarıto tepınırken..ilkgün benim içim gitti ya geçmiş olsunn şimdi daha tedirgin oldum benimkininda uzadı ama kırkını bekliyom eldiven takıyom bazen açıyom ellerini ozamanda çiziyo yüzünü zaten kırılıyo kızımınkiler az uzayınca
sevda geçmiş olsun banada olumsuz olursa ararız dediler sağlık ocağına git istersenn tedaviye başlanıyomuş çünkü öyle demişti ebe bana
rezene ıc canım faydasını gorurusun hepı topu cay anason ben kullanıyorum gazı varsa bıle daha rahat cıkarıyo..Selamm kızlar, benim kızda aşırı gaz sancısı var etrafımdan papatya ve rezene içirmemin faydası olduğunu söylüyorlar ama ben cesaret edemiyorum deneyen varmı, yada farklı bişeyler içiren varmı
kızlar ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz ben uni baby yeni doğan kullanıyorum ama başkaya geçeçem kırkından sonra memnun olduğunuz var mı ona göre bende denicem
canım ınan ınsan herseye alısıyo..ben daha once oyuncak bebek bıle tutmamıstım dogunca oglumu yadırgamadım..gıydıremem bıle dıye dertlenıyodum sımdı kendım yıkıyorum ılk haftadan sonra ben yaparım dedım ve alıstırdım kendımı ınan bu sana cok guven verıcek herseyıyle kendın ılgılen bagınız artıyo tam anlamıyla anne oldugunu hıssedıyosun..kızlar ne güzel anneleriniz hala yanınızda.benimki 1 hafta oluyor gideli.
ama alışmakta lazım.gittiği gün çok zor oldu benim için.hep ağladım.
alıştım şimdi çok şükür.artık eski rahatlığımız yok.işler birikiyor.inş.düzene girer.
kırkı çıkan arkadaşlar kırktan sonra düzene girer diyorlar,öyle mi gerçekten???
sutunu bellı zaman aralılarıylamı sagıyosun rahatsız edıncemı ben hıc sagmıyorum ve sag gogsumde tersımemı geldı acaba bılemıyorum ama sola gore daha az verdım ve sutumde ona gore gelıyo..her gun ıkısınıde bıtırene kadarmı sagmak gerekıyo tekrar dolsun dıye varmı bılgınız??sutum bıter azalır dıye korkuyorumya kızlar az önce süt sağayım denedim makinayı bi taktım 2-3 damladan başka süt gelmedi 2 göğüstende.sabahtan beri emiyodu bizim afacan ama bukadar da olmamıştı hiç sütüm kalmamış. mamayı akşam veriyodum acaba gündüzmü versem.uyuyo şimdi uyanınca aranır yine. zaten ilk günden beri öle bol sütüm yok yaa..
bende uni baby yenidoğan almıştım ama yok alamam artık,2haftada 4uni baby bir pakette chico bitti,ayda 100 lira ıslak mendile verilmez,su ve pamuk :) dışarı çıkarkende 2paket uni baby daha var onları kullanırım
bu arada dr kontrolden geldik,bizimki haftada yarım kilo almış,mememle yapışık geziyor olacağı buydu,dr geceleri zor oluyorsa bir öğünde mama ver,uyumanda süt için önemli dedi ama ben bekliycem 40dan sonra gece uykusuna dönerse vermem mama ama dönmezse belki 1öğünde verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?