2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gece lambası yakıyorum devrimin odasında zaten ve geceleri sohbet etmeden emziriyorum,
gündüzleri annem direkt lavaboda yıkıyor ılık suyla ama ben beceremiyorum pamukla silmek daha kolay geliyor
uykusuzluktan ölüyorum neyseki yarın pazar :)daha çok uyuycam

slm kızlar bizim bugün kırkımız çıkıyor çok şükür bakalım neler değişecek dedikleri gibi

ya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo

canım bir damla limon damlat ağzına doktor demişti bende herzman yapmıyorum ama uzun sürerse hıçkırığı damlatıyorum geçiyor dene istersen

maşallah devrim paşaya...canım sütün yetiyosa hiç verme boşver..aptamiller hem pahalı hemde açılınca 1 ay içinde bitirmek gerekiyo..1 öğünle bitmezse ziyan olur..ağlaması huysuzlu yoksa başlama mama

ya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo
ben bebekler konusunda korkarak fikir beyan ediyorum ama istersen dene istersen deneme,ben emziriyorum hıçkırırken geçiyor ama ben annem başımdayken emziriyorum allah korusun gevzini felan kaçar,benimkide çok hıçkırıyor,bebeğinizi büyütürken sizi neler bekler diye bir kitapta okudum emzirin yada biberon verin yazıyordu,emzirince geçiyor

çok denedim canımya emmiyoki hıçkırırken..bekliyo hıçkırdıktan sonra emiyo..sonra yine bekliyo..

benim oğlan çok kötü kucağa alıştı herhalde sizd bu durum nasılbenimki sürekli kucakta durmak istiyor inanın oturtmuyor bile gezeyim diyor velet.bacaklarım belim koptu gezinmekten bana bir çare ne yapsam.

ben çıkıyorum oğlum ağlıyor geçmişide okuyamadım kendinize bebişlere iyi bakın güzeller bye

saol canım,sütüm yetiyor şükür,yaramışta öyle görünüyor ama gerçekten gece harap oluyorum,45 dakika,yarım saat ender olarakda 1.5 2 saat uyuyor,ben gündüz uyuyabilen bir insan da değilim,biraz uykusuz kalıyorum,her akşam 9.30 11 arası,sabahları da 6 ile 8 arası uyudu şimdiye kadar,bende hep o zamanlar uyuyabildim

benim oğlan çok kötü kucağa alıştı herhalde sizd bu durum nasılbenimki sürekli kucakta durmak istiyor inanın oturtmuyor bile gezeyim diyor velet.bacaklarım belim koptu gezinmekten bana bir çare ne yapsam.

aslında 3 aydan önce alışkanlık kazanmazlarmış ama benim oğlanda akşamlarıkucakta duruyo anca..bende alışmasın die çokaz kucakta tutup sonra pusete koyuyorum...oyalıyorum biraz..sonrada otururken omzumda yatırıyorum..ayakta durmaktan daha iyi..

ant sana sorim,bebeğin davranışları ilk günden beri aynımı,yoksa değişiyormu?örneğin abimin oğlu ilk 3ay gece gündüz ağladı,3aydan sonra bıraaktı,2.haftadan sonra gaz sancıları artarmış,yani bizimki huysuzluk dönemine gircekmi çok merak ediyorum

haklısın canım uykusuzlukta çok fena....ben söyle yapıyorum nekadar doğru bilmiyorum ama akşam 7den 8 den sonra tek mme veriyorum..yatana kadar öbür meme doluyo..yatarkende onu veriyorum enaz 3 sa. uyuyo...napim başka türlü ikiside boş oluyo geceleri..:sinifsinif:..kalkıp mama yapmakta işkence zaten..

valla canım maşallah diyim benim oğlanın hiç huysuzluğu yok...gaz ağlama vs..doğduğundan beri böyle inş..değişmezde..böyle çok rahat çünkü..banada kırkı çıkınca değişir demişlerdi ama hala uslu kuzum..

bu arada ben 15 günlükten beri kesiyorum tırnaklarını..ama tırnak makasıyla beceremiyorum..çok ince uçlu makasım vardı onunla kesiyorum...ve 1 aylık olduktan sonra eldivenleride çıkardım

benden başka yazanda yok...soru sorim bari..kızlar bebişleri yıkarken ne kadar süre de yıkıyosunuz..ben önceleri hemen yıkayıp çıkarıyodum ama artık büyüyo ve alışması lazım bugün 5-6 dk tuutum suda..

canım ben hergün yıkıyorum kızımı,en fazla 5 dk.sürüyor

valla yarım kova su bitene kadar 5dk felan sanırım,hergün yıkıyoruz,uyanmasını bekliyoruz,yıkıycağız birazdan,yıkandıktan sonra bu gece rahat yatarsa,bundan sonra bu saatlerde yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…