ya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo
bende uni baby yenidoğan almıştım ama yok alamam artık,2haftada 4uni baby bir pakette chico bitti,ayda 100 lira ıslak mendile verilmez,su ve pamuk :) dışarı çıkarkende 2paket uni baby daha var onları kullanırım
bu arada dr kontrolden geldik,bizimki haftada yarım kilo almış,mememle yapışık geziyor olacağı buydu,dr geceleri zor oluyorsa bir öğünde mama ver,uyumanda süt için önemli dedi ama ben bekliycem 40dan sonra gece uykusuna dönerse vermem mama ama dönmezse belki 1öğünde verebilirim
canım bir damla limon damlat ağzına doktor demişti bende herzman yapmıyorum ama uzun sürerse hıçkırığı damlatıyorum geçiyor dene istersen
ben bebekler konusunda korkarak fikir beyan ediyorum ama istersen dene istersen deneme,ben emziriyorum hıçkırırken geçiyor ama ben annem başımdayken emziriyorum allah korusun gevzini felan kaçar,benimkide çok hıçkırıyor,bebeğinizi büyütürken sizi neler bekler diye bir kitapta okudum emzirin yada biberon verin yazıyordu,emzirince geçiyorya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo
ben bebekler konusunda korkarak fikir beyan ediyorum ama istersen dene istersen deneme,ben emziriyorum hıçkırırken geçiyor ama ben annem başımdayken emziriyorum allah korusun gevzini felan kaçar,benimkide çok hıçkırıyor,bebeğinizi büyütürken sizi neler bekler diye bir kitapta okudum emzirin yada biberon verin yazıyordu,emzirince geçiyor
saol canım,sütüm yetiyor şükür,yaramışta öyle görünüyor ama gerçekten gece harap oluyorum,45 dakika,yarım saat ender olarakda 1.5 2 saat uyuyor,ben gündüz uyuyabilen bir insan da değilim,biraz uykusuz kalıyorum,her akşam 9.30 11 arası,sabahları da 6 ile 8 arası uyudu şimdiye kadar,bende hep o zamanlar uyuyabildimmaşallah devrim paşaya...canım sütün yetiyosa hiç verme boşver..aptamiller hem pahalı hemde açılınca 1 ay içinde bitirmek gerekiyo..1 öğünle bitmezse ziyan olur..ağlaması huysuzlu yoksa başlama mama
benim oğlan çok kötü kucağa alıştı herhalde sizd bu durum nasılbenimki sürekli kucakta durmak istiyor inanın oturtmuyor bile gezeyim diyor velet.bacaklarım belim koptu gezinmekten bana bir çare ne yapsam.
saol canım,sütüm yetiyor şükür,yaramışta öyle görünüyor ama gerçekten gece harap oluyorum,45 dakika,yarım saat ender olarakda 1.5 2 saat uyuyor,ben gündüz uyuyabilen bir insan da değilim,biraz uykusuz kalıyorum,her akşam 9.30 11 arası,sabahları da 6 ile 8 arası uyudu şimdiye kadar,bende hep o zamanlar uyuyabildim
ant sana sorim,bebeğin davranışları ilk günden beri aynımı,yoksa değişiyormu?örneğin abimin oğlu ilk 3ay gece gündüz ağladı,3aydan sonra bıraaktı,2.haftadan sonra gaz sancıları artarmış,yani bizimki huysuzluk dönemine gircekmi çok merak ediyorum
benden başka yazanda yok...soru sorim bari..kızlar bebişleri yıkarken ne kadar süre de yıkıyosunuz..ben önceleri hemen yıkayıp çıkarıyodum ama artık büyüyo ve alışması lazım bugün 5-6 dk tuutum suda..
ya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?