2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emzirmenin yanında mama takviyesi yapan varmı??benim oğlum sürekli emiyo ve memede süt kalmıyo bende günde bir defa mama veriyorum,sorduğum çoğu kişi sadece süt ver diyo ama çocuk memeden süt gelmeyince ağlıyo,aranıyo.ne yapcam şaşırdım sempatiksalakcinni

ben veriyorum canım..banada aksine mama ver die tutturdular...hep memede durup uyumayınca vermeye başladım...

ben veriyorum canım..banada aksine mama ver die tutturdular...hep memede durup uyumayınca vermeye başladım...

bencede doymuyosa vermek lazım,eşim arkadaşlarına soruyo onada sakın mama vermeyin demişler sinir oldum çocuk açmı kalsın ohaoldumsmile aylık kontrolümüz geldiğince dr dicem bakalım oda önerirse mamaya günde bir kerede olsa devam etcem

valla bizim dr.umuz sakın verme dedi..sağlık ocağındaki dr.da...artık uyumu ağlıyo diyince kaşıkla ver bari dedi..ayda enaz 600 gr alcak 350 gr almış diye verdirmiyolar.tamam anne sütüylede 350 gr almıştı 15 günde ama yetmiyodu demekki benim oğlana...şimdi uyuyo çok şükür..

selam kızlar bizde bugün gezmeğe gittik 20 40 gezmesine gittim babaannemlere. görümcemde şimdi evine gitti kaldık başbaşa. evde yalnız değilim artık oğlum var ama yalnızlığı özlemişim. sessizlik gibisi yok. artık şimdi meydana çıkıcak akkoyun kara koyun baklaım ne kadar yetişebilicem herşeye. ama ne olursa olsun kapımı kapatmadan yatmak kaçmadan bebeğimi emzirmek istediğim kıyafetle dolaşmak gibisi yok. evim evim güzel evim. şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3

önemli olan karınlarının doyması onlar huzurlu olunca bizlerde huzurlu oluruz,sütümüz bol bol gelir opuyorumnanaktan

zelihacım gözün aydın diyelim o zaman :)) ben yalnız kalalı baya oldu ,

mama ben de veriyorum çünkü sütüm baştan beri az ,çocuğu ağlatcağıma veriyorum napayım ((

ıslak mendil fresh'n soft kullanıyodum, şimdi eşim dalininkini almış pişik falan yapmadı ,şimdilik iyiyiz bakalım nolcak

hadi bakalım gözün aydınnn..bende bir haftadır yanlızım...oğlumla ilgili herşey süper ama temizlik konusunda aynı şeyi söyliyemicem..akannehirakannehir...inş. sen başarırsın

merhaba kızlar,
ıslak mendil ben de önce uni baby kullanmıştım 6 lı paketini almıştım, bitince markette bulamadım prima nın sensitive ini aldım , yenidoğanda da kullanılıyormuş, memnun kaldım

evet çok haklısın doğumdan sonra rahat etmek çok önemli bende yaşadım biliyorum..zaten doğum stresi bi taraftan bide ev kalabalık olunca çok daha zor oluyo..

kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...

benimki burda belli olmasada baya saçlı ve saçları sarıya yakın hatta uçları sarı röfleli gib i :))) gözleri mavi inş dönmez bebiş nerdeyse 1 aylık oldu

sizin gözler nasıl dönermi ki bizimki ?

benimki burda belli olmasada baya saçlı ve saçları sarıya yakın hatta uçları sarı röfleli gib i :))) gözleri mavi inş dönmez bebiş nerdeyse 1 aylık oldu

sizin gözler nasıl dönermi ki bizimki ?

çok saçlı olduğu belli oluyo maşallah..eger göz bebeğinin etrafı açık mavi gibiyse değişmez bence..bizim oğlanın önce lacivertti ama göz bebeği etrafı çok açık ela olmaya başlıyo..babamızında ole..seninkide mavi kalır inş.

oley :))))))) evet açık mavi ama bende eşimde açık kahve gözlüyüz ,iki tarafta mavi yeşil çok belki ananeye falan çekmiştir inş dönmez

merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3

geçmişolsun zeynox,

ant cım senin oğluşta maşallah çok tatlı ,hem o bizim ilk göz ağrımız bebişlerimizin abisi sayılır :)) kel kafasına kurban onun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…