emzirmenin yanında mama takviyesi yapan varmı??benim oğlum sürekli emiyo ve memede süt kalmıyo bende günde bir defa mama veriyorum,sorduğum çoğu kişi sadece süt ver diyo ama çocuk memeden süt gelmeyince ağlıyo,aranıyo.ne yapcam şaşırdım sempatiksalakcinni
ben veriyorum canım..banada aksine mama ver die tutturdular...hep memede durup uyumayınca vermeye başladım...
bencede doymuyosa vermek lazım,eşim arkadaşlarına soruyo onada sakın mama vermeyin demişler sinir oldum çocuk açmı kalsın ohaoldumsmile aylık kontrolümüz geldiğince dr dicem bakalım oda önerirse mamaya günde bir kerede olsa devam etcem
selam kızlar bizde bugün gezmeğe gittik 20 40 gezmesine gittim babaannemlere. görümcemde şimdi evine gitti kaldık başbaşa. evde yalnız değilim artık oğlum var ama yalnızlığı özlemişim. sessizlik gibisi yok. artık şimdi meydana çıkıcak akkoyun kara koyun baklaım ne kadar yetişebilicem herşeye. ama ne olursa olsun kapımı kapatmadan yatmak kaçmadan bebeğimi emzirmek istediğim kıyafetle dolaşmak gibisi yok. evim evim güzel evim. şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bizde bugün gezmeğe gittik 20 40 gezmesine gittim babaannemlere. görümcemde şimdi evine gitti kaldık başbaşa. evde yalnız değilim artık oğlum var ama yalnızlığı özlemişim. sessizlik gibisi yok. artık şimdi meydana çıkıcak akkoyun kara koyun baklaım ne kadar yetişebilicem herşeye. ama ne olursa olsun kapımı kapatmadan yatmak kaçmadan bebeğimi emzirmek istediğim kıyafetle dolaşmak gibisi yok. evim evim güzel evim. şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3
kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...
mama verenler bebişlere su veriyomusunuz..burda verilmeli diyolarda benim oğlan içmiyoki..resmen tükürüyo..
benimki burda belli olmasada baya saçlı ve saçları sarıya yakın hatta uçları sarı röfleli gib i :))) gözleri mavi inş dönmez bebiş nerdeyse 1 aylık oldu
sizin gözler nasıl dönermi ki bizimki ?
çok saçlı olduğu belli oluyo maşallah..eger göz bebeğinin etrafı açık mavi gibiyse değişmez bence..bizim oğlanın önce lacivertti ama göz bebeği etrafı çok açık ela olmaya başlıyo..babamızında ole..seninkide mavi kalır inş.
merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?