geçmişolsun zeynox,
ant cım senin oğluşta maşallah çok tatlı ,hem o bizim ilk göz ağrımız bebişlerimizin abisi sayılır :)) kel kafasına kurban onun :))
arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
ant seninle bebeklerimizin doğumları aynı gün oğluşunun gelişimi nasıl, ben kızımın 1,5 aylık olmasına rağmen ne giydireceğimi şaşırıyorum sen neler yapıyorsun
oğlumun da yüzünde isilik gibi bir şeyler çıktı, bazen daha çoğalıyor, ben de gidince soracaktım dra, sizlerde de varsa normal demek ki...
ben 16 kilo kadar almıştım, 9 u gitti ama kalanı beni bırakmayacak gibi görünüyor :)) bir de benim baya göbeğim kaldı, en az 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum. dr korse takma dedi nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum( göbeği kalmayanlara maşallah hiç bir kıyafetim olmuyor üstüme pejmurde vaziyette dolaşıyorum o da iyice moralimi bozuyor. en kısa zamanda yeni bi şeyler almam lazım...
ben kaçtım benimki başladı mızıldanmaya
aynen bizimkininde öyle bi tombiş bebek olamadıkacaba bu yaz miniler şortlar giydirecek kadar toparlanabileceklermi bakalım
aynen bizimkininde öyle bi tombiş bebek olamadıkacaba bu yaz miniler şortlar giydirecek kadar toparlanabileceklermi bakalım
kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...
merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3
kızlar ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz ben uni baby yeni doğan kullanıyorum ama başkaya geçeçem kırkından sonra memnun olduğunuz var mı ona göre bende denicem
çok saçlı olduğu belli oluyo maşallah..eger göz bebeğinin etrafı açık mavi gibiyse değişmez bence..bizim oğlanın önce lacivertti ama göz bebeği etrafı çok açık ela olmaya başlıyo..babamızında ole..seninkide mavi kalır inş.
merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3
ya benimkide dışarıdaakannehirakannehirarkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
o da olur mutlaka biraz daha buyuyunce daha rahat ele gelecekler en azından boyunlarını tutmaya basladılar mı cok daha rahat edicez hayırlısıyla
ben de kısa kollulara haftaya gecsemmi acaba diyorum.cocugun heryeri isilik olacak bu gidişle
benimki bayağı saçlı doğdu vede kıllıı,kızımın sırtında ,kulaklarında küçük tüyler var....:1shok:dökülür dediler ama bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım,bol bol sıcak içecek iç,ballı çaylar vs.birde çay ağacı yağı var,şiddetle tavsiye ederim,kaynar 1 bardak suya 4-5 damla damlat ve buharını burnundan çek,bütün solunum yollarını temizliyor
benimki bayağı saçlı doğdu vede kıllıı,kızımın sırtında ,kulaklarında küçük tüyler var....:1shok:dökülür dediler ama bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım,bol bol sıcak içecek iç,ballı çaylar vs.birde çay ağacı yağı var,şiddetle tavsiye ederim,kaynar 1 bardak suya 4-5 damla damlat ve buharını burnundan çek,bütün solunum yollarını temizliyor
bizimkinin kaşı kirpiği bile sonradan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?