2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl

ant seninle bebeklerimizin doğumları aynı gün oğluşunun gelişimi nasıl, ben kızımın 1,5 aylık olmasına rağmen ne giydireceğimi şaşırıyorum sen neler yapıyorsun

bu arada dışarı çıkan hanımlar yakınınızda wenice varsa mutlaka uğrayın .%70 indirim var yazlıklarda..ben oğluşuma aldım 1aya kadar başlarım giydirmeye

ant seninle bebeklerimizin doğumları aynı gün oğluşunun gelişimi nasıl, ben kızımın 1,5 aylık olmasına rağmen ne giydireceğimi şaşırıyorum sen neler yapıyorsun

aynen canımya...bende bilemiyorum ne giydirsem...gelişimi iyi şimdilik ama kollar bacaklar tosbikleşmedi sort tişort giydirmeye kıyamıyorum..ee tulumlar zıbınlarda kasmaya başladı napcaz bakalım...

selam güzel anneler opuyorumnanaktan
şöyle bir geçmişi okudum da üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı durumdayız.
bizim kız da sürekli emmek istiyor ve emdikçe de kusuyor.hatta arada burnundan çıkıyor sütler...ilk zamanlar panik olup acile de gitmişliğimiz oldu sımdı artık alıştım sayılır ama diken ustundeyim yine de.ayy bir an önce konusmaya baslasalar da dertlerini anlasaydık
sezaryen dikişlerim de hala acıyor.özellikle yatar pozisyondan ayaga kalkarken acıyor hala.şu 40 dediklerinde bir meret varsa diye beklemekteyim.sanki mucizevi bi şekilde tüm sıkıntılar gidecek.bi gelsın de görelim su meshur 40ı kaydirigubbakcemile2

biberonda Nuby doğal dokunuş yavaş akış biberonunu ,göğüs pompasında da Medela mini elektrikli ve pilli ürününü kullanıyorum
çok memnunum vereliniortak
Nivea baby pişik önleyici kremini her alt değiştirmemizde bebişin poposuna sürüyorum ve çok işe yarıyor
unı baby alt temızleme mendilleri cidden pahalı gelmeye basladı ben de makası aldım mendilleri ortadan 2 ye kestım.zaten el kadar popişleri biraz daha ekonomik olduk sımdı kaydirigubbakcemile3

yine bizimkisi burnundan kusunca hırıltıyı almak ve tıkanıklıgı acmak için Japlo burun temizleyici aldım.hortumun bir ucunu bebişin burnuna diğer ucunu agzıma alıp içime nefes cekince burnunda kalan sütler tüpe atılıp temizleniyor.
son olarak iyiki almısım dediğim diğer ürün de Casual nest güvenli uyku minderi oldu.bebek reflüsü için zeminini hafif egimli yapmıslar gece kızım rahat etti bununla.

benım kızın yüzü hatta saçlarının arasında bile kırmızı kırmızı isilik gibi seyler var canım.
3 gunde 1 yıkıyoruz hasta etmekten korktugumuz için sanırım bu yuzden oldu.sonucta bebeklerin ter bezleri henuz gelişmediği için böyle tepki veriyo ciltleri sanırım.
ben de 15 kilo almıstım ve bugun 26 .gundeyiz ve hala hamile göbegim var.göğüsler de maşallah buyuyunce eski kıyafetlerim olmuyo,saçlarımı boyatamıyorum ya süte gecerse diye.yani bende de moral eksinin altında sekerim :gitme:

Son düzenleme:
aynen bizimkininde öyle bi tombiş bebek olamadık acaba bu yaz miniler şortlar giydirecek kadar toparlanabileceklermi bakalım

aynen bizimkininde öyle bi tombiş bebek olamadık acaba bu yaz miniler şortlar giydirecek kadar toparlanabileceklermi bakalım

o da olur mutlaka biraz daha buyuyunce daha rahat ele gelecekler en azından boyunlarını tutmaya basladılar mı cok daha rahat edicez hayırlısıyla
ben de kısa kollulara haftaya gecsemmi acaba diyorum.cocugun heryeri isilik olacak bu gidişle

kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...

benimki bayağı saçlı doğdu vede kıllıı,kızımın sırtında ,kulaklarında küçük tüyler var....:1shok:dökülür dediler ama bilmiyorum

merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım,bol bol sıcak içecek iç,ballı çaylar vs.birde çay ağacı yağı var,şiddetle tavsiye ederim,kaynar 1 bardak suya 4-5 damla damlat ve buharını burnundan çek,bütün solunum yollarını temizliyor

kızlar ıslak mendil hangi marka kullanıyosunuz ben uni baby yeni doğan kullanıyorum ama başkaya geçeçem kırkından sonra memnun olduğunuz var mı ona göre bende denicem

ben ilk başta uni baby kullandım ama chicconunki daha kaliteli bence çok memnun kaldım şu anda johnsons baby kullanıyorum ama chiccoyu tek geçerim

ıslak pamuk çok zahmetli yok suyu kettlede ısıt ılıt uzun iş bir süre yaptım bıraktım hiç pişik olmadı şükür

bizim gözbebeğinin etrafı açık gelen misafirlerden birisi gözbebeği buğulu gibiyse rengi değişiri berraksa renkli olurdemişti bizimki berrak ama bilmiyorum benim gözlerim kahverengi eşimin ela benim babamın ve baba tarafımın hepsi renkli eşiminde öyle aman görsünlerde rengi çok da önemli değil

ama saçlar sarı olacak belli kızlar bebeğimi her yıkadığmda daha da beyazlaşıyor sizin de öylemi???
merhaba kızlar gribim ölüyorum bir türlü kızım ve ben hastalıkdan kendimizi kurtaramadık, bu arada maşallah benim kızım da saçlı bir iki ay sonra toka tak çıkar kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım inşallah bu son hastalığınız olur

arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
ya benimkide dışarıdaakannehirakannehir
GÖBEĞİMİZ 5.GÜN DÜŞTÜ AMA HALA KANIYOR BENDE BU YÜZDEN DİYE DÜŞÜNÜYORDUMsenağlamasenağlama KANAMA DERKEN ALTINI DEĞİŞTİRİRKEN GÖBEĞİNDE KAN TORTUSU GÖRÜYORUM SALI GÜNÜ BEBEK CERRAHINA GÖTÜRMEYİ PLANLIYORUM BUGÜN 18 GÜNLÜK DÜŞÜNÜN 2 HAFTADIR SIZINTI ŞEKLİNDE KAN VAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

OO antalya sıcacıktır tabiki geçebilirsin bence bende aydında oturuyorum 40 ı geçtimi hemen kısalara başlayacağım

büyülü rakamımız 40 herşeyi yapmak için o günü bekliyoruz

bizimkinin kaşı kirpiği bile sonradan çıktı

canım çok saol ilaç da içemediğim için sabahtan beri kendimi toparlayamadım iyi oldu bu tavsiyen deniycem

tüy konusunda benim kızımında sırtı özellikle öyle tüylüki dökülüyorda canım izim azaldı yoksa benide korku sarmıştı ya böyle kıllı kalırsa diye mafoldumben :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…