2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok işe yarıyor canım çay ağacı yağı,eşimin amcası çok dikkat eder bitkisel tedavilere felan,biz çok kullanıyoruz,eşim bronşit olmuştu 2 hafta önce ona bile çok çok iyi geldi...

kızlar size annemin oğluma söylediği ninniyi yazıyorum..
dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek..eline verdim köpek maması. uyumadı gitti eşşek sıpası.....bende onu söylüyorum şuanda ama uyumadı gitti velet...çok hakaret içerdinden sanırım

bızım de 5.gun düşmüştü göbegımız ve 2 gun sonra kanama başlamıstı.K vitamini iğnesi yaptıktan sonra durdu kanama. size yapılmadıysa doktoruna bi sor istersen canım

OO antalya sıcacıktır tabiki geçebilirsin bence bende aydında oturuyorum 40 ı geçtimi hemen kısalara başlayacağım

büyülü rakamımız 40 herşeyi yapmak için o günü bekliyoruz
ay hadi bakalım az kaldı kaydirigubbakcemile

bu arada dışarı çıkan hanımlar yakınınızda wenice varsa mutlaka uğrayın .%70 indirim var yazlıklarda..ben oğluşuma aldım 1aya kadar başlarım giydirmeye
pazartesi dr kontrolumuz var ugrayabilirsem ben de bakıyım.tskler canım opuyorumnanaktan
benimki bayağı saçlı doğdu vede kıllıı,kızımın sırtında ,kulaklarında küçük tüyler var....:1shok:dökülür dediler ama bilmiyorum

benım kızım da saçlı doğdu.hatta senın de dediğin gibi sırtında ve kulaklarında minik tüyler var.dökülecektir mutlaka

canım kanama bizde yok ama göbek deliğimiz dışta annem bana karnını temiz bir tülbentle sıkı bi şekilde sarmamı söylemişti ama ben sarmadım biraz önce yine tlf sordum geç kalmış değilsin sar yoksa ilerde göbek fıtığı olur dedi. Wlla biraz önce bende sardım karnını zaten elimle bastırdığım zaman içine giriyor. kanama içinde yine ben buradan bi arkadaşdan okumuştum alkol kullanıyordu sende dene istersen

he heee hemen ninni repertuarıma alıyorum çooookkk sekeeerrr kaydirigubbakcemile3
ant tabi cogumuzdan erken dogurunca performansın yerinde sekerim maşallah :hulya:

aman bende yeni zoraki uyuttum, hayır o değil biz akşamları uyandıramıyoruz hani biraz yorulsunda gece uyusun diye ama nerdeeee akşam deliksiz uyuyor ama gece saat 3 4 gibi uyanıp hareketleniyor. Bu arada ninnini not ettim bende söylüycem kızceme aklinialirimsmile

uyumuyorsa bir de bunu dene sekerim,bu senin ninninin aşk-ı memnu versiyonu -tatlicadiarzu-

dandini dandini danalı bebek
elleri kolları kınalı bebek
neden yaya yürüsün
jeepli dadılı lalalı bebek

:lepi:

sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım yaptılar doğar doğmaz Kvitamini ve hepatit b aşısı olmuş

Ay Allah korusun eltimin ablası hemşire onun da 1 yaşında bebeği var ve öyle olmuş çocuk cerrahına gidip yaktırılıyormuş göbeği kalem gbi bir alet varmış bilmiyorum hiçyaptıran var mı aranızda o zaman geçiyormuş

amin canım hepimizi güldürsün inş..bizde de kanama olmuştu..dr.umuz bazı bebeklerde k vitamini dozu yeterli elmeyebiliyo bidaha yapıyoruz dedi..geçmezse vurduralım dedi..ama bizim iltihap olunca başka tedavi olduk..sanırım ikinci vuruluştada geçmezse yakarlar..

ezberleyip söyledim kızıma,çok hoşsun yaaa....

selnacım avatadaki bebek seninmi ?

evet canım benim kızım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…