canım çok saol ilaç da içemediğim için sabahtan beri kendimi toparlayamadım iyi oldu bu tavsiyen deniycem
tüy konusunda benim kızımında sırtı özellikle öyle tüylüki dökülüyorda canım izim azaldı yoksa benide korku sarmıştı ya böyle kıllı kalırsa diye mafoldumben :1rolleyes:
[GÖBEĞİMİZ 5.GÜN DÜŞTÜ AMA HALA KANIYOR BENDE BU YÜZDEN DİYE DÜŞÜNÜYORDUMsenağlamasenağlama KANAMA DERKEN ALTINI DEĞİŞTİRİRKEN GÖBEĞİNDE KAN TORTUSU GÖRÜYORUM SALI GÜNÜ BEBEK CERRAHINA GÖTÜRMEYİ PLANLIYORUM BUGÜN 18 GÜNLÜK DÜŞÜNÜN 2 HAFTADIR SIZINTI ŞEKLİNDE KAN VAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/COLOR]
ay hadi bakalım az kaldı kaydirigubbakcemileOO antalya sıcacıktır tabiki geçebilirsin bence bende aydında oturuyorum 40 ı geçtimi hemen kısalara başlayacağım
büyülü rakamımız 40 herşeyi yapmak için o günü bekliyoruz
pazartesi dr kontrolumuz var ugrayabilirsem ben de bakıyım.tskler canım opuyorumnanaktanbu arada dışarı çıkan hanımlar yakınınızda wenice varsa mutlaka uğrayın .%70 indirim var yazlıklarda..ben oğluşuma aldım 1aya kadar başlarım giydirmeye
benimki bayağı saçlı doğdu vede kıllıı,kızımın sırtında ,kulaklarında küçük tüyler var....:1shok:dökülür dediler ama bilmiyorum
ya benimkide dışarıdaakannehirakannehir
GÖBEĞİMİZ 5.GÜN DÜŞTÜ AMA HALA KANIYOR BENDE BU YÜZDEN DİYE DÜŞÜNÜYORDUMsenağlamasenağlama KANAMA DERKEN ALTINI DEĞİŞTİRİRKEN GÖBEĞİNDE KAN TORTUSU GÖRÜYORUM SALI GÜNÜ BEBEK CERRAHINA GÖTÜRMEYİ PLANLIYORUM BUGÜN 18 GÜNLÜK DÜŞÜNÜN 2 HAFTADIR SIZINTI ŞEKLİNDE KAN VAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar size annemin oğluma söylediği ninniyi yazıyorum..
dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek..eline verdim köpek maması. uyumadı gitti eşşek sıpası.....bende onu söylüyorum şuanda ama uyumadı gitti velet...çok hakaret içerdinden sanırım
dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek..eline verdim köpek maması. uyumadı gitti eşşek sıpası.....bende onu söylüyorum şuanda ama uyumadı gitti velet...çok hakaret içerdinden sanırım
he heee hemen ninni repertuarıma alıyorum çooookkk sekeeerrr kaydirigubbakcemile3
ant tabi cogumuzdan erken dogurunca performansın yerinde sekerim maşallah :hulya:
sorma valla yaaa canım sıkılır ordu..burası herzaman böyle kalabalıkta olmuyo
uyumuyorsa bir de bunu dene sekerim,bu senin ninninin aşk-ı memnu versiyonu -tatlicadiarzu-
dandini dandini danalı bebek
elleri kolları kınalı bebek
neden yaya yürüsün
jeepli dadılı lalalı bebek
:lepi:
şu bebekleri bi düzene sokalım gelcez sekerim
az daha zaman lazım
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktan
sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar size annemin oğluma söylediği ninniyi yazıyorum..
bızım de 5.gun düşmüştü göbegımız ve 2 gun sonra kanama başlamıstı.K vitamini iğnesi yaptıktan sonra durdu kanama. size yapılmadıysa doktoruna bi sor istersen canım
ay hadi bakalım az kaldı kaydirigubbakcemile
pazartesi dr kontrolumuz var ugrayabilirsem ben de bakıyım.tskler canım opuyorumnanaktan
bnım kızım da saçlı doğdu.hatta senın de dediğin gibi sırtında ve kulaklarında minik tüyler var.dökülecektir mutlaka
canım kanama bizde yok ama göbek deliğimiz dışta annem bana karnını temiz bir tülbentle sıkı bi şekilde sarmamı söylemişti ama ben sarmadım biraz önce yine tlf sordum geç kalmış değilsin sar yoksa ilerde göbek fıtığı olur dedi. Wlla biraz önce bende sardım karnını zaten elimle bastırdığım zaman içine giriyor. kanama içinde yine ben buradan bi arkadaşdan okumuştum alkol kullanıyordu sende dene istersen
sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaptılar doğar doğmaz Kvitamini ve hepatit b aşısı olmuş
Ay Allah korusun eltimin ablası hemşire onun da 1 yaşında bebeği var ve öyle olmuş çocuk cerrahına gidip yaktırılıyormuş göbeği kalem gbi bir alet varmış bilmiyorum hiçyaptıran var mı aranızda o zaman geçiyormuş
selnacım avatadaki bebek seninmi ?
ezberleyip söyledim kızıma,çok hoşsun yaaa....
evet canım benim kızım....
kızlar benim cimcimede uyaandı durmuyor bende kaçar,
selnacım kızınada maşallahh
iyi akşamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?