kızlar benim cimcimede uyaandı durmuyor bende kaçar,
selnacım kızınada maşallahh
iyi akşamlarrr
yerimseniben..maşallah bebişede çok tatlı
Selin kızın çok tatlı maşallah ona
benimki de keltoş gibi, az saçı var
Selin kızın çok tatlı maşallah ona
senin istediğin gibi casper mı
senin doğumunu çok merak ediyorum canım,sıkıntılı geçmişti,Allah başka sıkıntı vermesin inşallah...
kızlar korse alan varmı..ben haftaya almak istiyorum ama nasıl alsamki..aslında bacaklara kadar olanlardan istiyorum sıcakta zot olurmuki
aa unutmamışsın :)) evet istediğim gibi tam casper oldu oğluşum :ecrin_bebek:
sonunda eve internet bağlattım en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım canım , epidural sezeryan oldum, bebeğimi aldılar bana gösterdiler bu arada doktorum panikledi, plasenta yapışmış hemen genel anestezi yapalım dedi sanırım ben de korkudan bayıldım o arada... az buçuk hatırlıyorum konuşmaları, ciddi kan kaybı yaşamışım, doktor ameliyatın arasında çıkıp aileme sorun var, rahmini alabiliriz falan demiş, herkes ben çıkana kadar acayip panik olmuş.. çok şükür iyiyim şimdi. bir de hep birbirimize herşeyin hayırlısı falan diyorduk ya, çok doğruymuş, doktor normal doğum olsaydı çok daha kötü olabilirdi dedi. şimdi beni her gördüğünde çok korkuttun bizi diyor...
kızlar size annemin oğluma söylediği ninniyi yazıyorum..
dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek..eline verdim köpek maması. uyumadı gitti eşşek sıpası.....bende onu söylüyorum şuanda ama uyumadı gitti velet...çok hakaret içerdinden sanırım
ben korse kullanmayı çok istiyorum ama doktor kesinlikle kullanma dedi, pazartesi kontrolüm var tekrar soracağım. tabi canım sıcakta bunaltabilir aslında...
aa unutmamışsın :)) evet istediğim gibi tam casper oldu oğluşum :ecrin_bebek:
sonunda eve internet bağlattım en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım canım , epidural sezeryan oldum, bebeğimi aldılar bana gösterdiler bu arada doktorum panikledi, plasenta yapışmış hemen genel anestezi yapalım dedi sanırım ben de korkudan bayıldım o arada... az buçuk hatırlıyorum konuşmaları, ciddi kan kaybı yaşamışım, doktor ameliyatın arasında çıkıp aileme sorun var, rahmini alabiliriz falan demiş, herkes ben çıkana kadar acayip panik olmuş.. çok şükür iyiyim şimdi. bir de hep birbirimize herşeyin hayırlısı falan diyorduk ya, çok doğruymuş, doktor normal doğum olsaydı çok daha kötü olabilirdi dedi. şimdi beni her gördüğünde çok korkuttun bizi diyor...
canım benim oğlumunda göbeği dışarda ve ne yapmak gerektiğini bilmiyorum:uhm:arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
kızlar size annemin oğluma söylediği ninniyi yazıyorum..
dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek..eline verdim köpek maması. uyumadı gitti eşşek sıpası.....bende onu söylüyorum şuanda ama uyumadı gitti velet...çok hakaret içerdinden sanırım
sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaptılar doğar doğmaz Kvitamini ve hepatit b aşısı olmuş
Ay Allah korusun eltimin ablası hemşire onun da 1 yaşında bebeği var ve öyle olmuş çocuk cerrahına gidip yaktırılıyormuş göbeği kalem gbi bir alet varmış bilmiyorum hiçyaptıran var mı aranızda o zaman geçiyormuş
benimki de keltoş gibi, az saçı var
ay ay ay çok güldüm hala gülüyorum bebeğe diil ama eşime söylicem hemen sırnaşık şey delikafadulden
sürekli okuyorum topiğimizi ama yazmaya fırsat olmuyor pek, biz bugün 15 günlük olduk, tırnaklarını 2 kere kendim kestim, benimki 41 haftalık doğduğundan heralde doğduğunda upuzundu zaten tırnakları kaydirigubbakcemile3 emzirirken kesiyorum, bebekler için olan tırnak makasından akmıştım, minicik zaten onla kesiyorum
bizim göbek 8 günlükken düştü, doktor tavsiyesini dinleyip göbeğin düşmesini bekliyoduk yıkamak için, ama bi hafta geçipte düşmeyince yıkayalım artık dedik, banyo yaptırırken kendiliğinden düştü, içine doğru bizimki. kayınvalidem tuzladı bu arada bebikimi, tuzlu zeytinyağlı pudralı gül sulu bi karışım yaptı her tarafına sürdü, iyice sardık emzirdim uyuttum öyle üstünü 10 kat örttü, terlemesi lazımmış bilmiyorumkismile sonra banyosunu yaptırdık, aman ne zordu ama o yağı temizlemek, neyse tuzladık turşu oldu oğlum, kokmuycak artık kaydirigubbakcemile3
ıslak mendil olarakta johnson baby kullanıyorum ben, şimdilik memnunuz bide sürekli pişik kremi sürüyorum havalar çok sıcak bi de pişerlerse yazık kuzularaaaa :çok üzgünüm:
maşallah casper ına...ayy senin durum benimkindende zor olmuş..neyseki geçti gitti..allah yaşatmasın bidaha
ya kilo veremiyorum bari biraz derli toplu gözükeyim oyüzden istiyorum ama kararsızım..benim kontrolumde sormak aklıma gelmedi valla....
çok çok geçmiş olsun canım,bende daha yazmadım doğum hikayemi,herşey 1 saatte oldu bitti benimde,gerçekten herşeyin hayırlısı,hiç birşey planlandığı gibi olmuyor,Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?