2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Respi, ben hamileyken saçımı organik boya ile boyamıştım, emzirdiğim süre boyunca da aynı boyayı kullanmayı düşünüyorum, bir de saçımı boyamasam iyice kötü hissederdim valla kendimi, zaten tipim giyimim saldım çayıra şeklinde hihoyyyt

normalde ben sarışınım,saçlarım uzadıkça sararan cinsten ,ama hamileyken yüzümün ve saçlarımın rengi koyulaştı,umarım düzelir,birde kestirmedim belime geldiler,dipler kumral,uçlar sarı çok çirkin duruyor,iyice pejmürde oldum ,inşallah zamanla düzene girerim...

senin istediğin gibi casper mı

aa unutmamışsın :)) evet istediğim gibi tam casper oldu oğluşum :ecrin_bebek:

senin doğumunu çok merak ediyorum canım,sıkıntılı geçmişti,Allah başka sıkıntı vermesin inşallah...

sonunda eve internet bağlattım en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım canım , epidural sezeryan oldum, bebeğimi aldılar bana gösterdiler bu arada doktorum panikledi, plasenta yapışmış hemen genel anestezi yapalım dedi sanırım ben de korkudan bayıldım o arada... az buçuk hatırlıyorum konuşmaları, ciddi kan kaybı yaşamışım, doktor ameliyatın arasında çıkıp aileme sorun var, rahmini alabiliriz falan demiş, herkes ben çıkana kadar acayip panik olmuş.. çok şükür iyiyim şimdi. bir de hep birbirimize herşeyin hayırlısı falan diyorduk ya, çok doğruymuş, doktor normal doğum olsaydı çok daha kötü olabilirdi dedi. şimdi beni her gördüğünde çok korkuttun bizi diyor...

kızlar korse alan varmı..ben haftaya almak istiyorum ama nasıl alsamki..aslında bacaklara kadar olanlardan istiyorum sıcakta zot olurmuki

ben korse kullanmayı çok istiyorum ama doktor kesinlikle kullanma dedi, pazartesi kontrolüm var tekrar soracağım. tabi canım sıcakta bunaltabilir aslında...

maşallah casper ına...ayy senin durum benimkindende zor olmuş..neyseki geçti gitti..allah yaşatmasın bidaha

ay ay ay çok güldüm hala gülüyorum bebeğe diil ama eşime söylicem hemen sırnaşık şey delikafadulden
sürekli okuyorum topiğimizi ama yazmaya fırsat olmuyor pek, biz bugün 15 günlük olduk, tırnaklarını 2 kere kendim kestim, benimki 41 haftalık doğduğundan heralde doğduğunda upuzundu zaten tırnakları kaydirigubbakcemile3 emzirirken kesiyorum, bebekler için olan tırnak makasından akmıştım, minicik zaten onla kesiyorum
bizim göbek 8 günlükken düştü, doktor tavsiyesini dinleyip göbeğin düşmesini bekliyoduk yıkamak için, ama bi hafta geçipte düşmeyince yıkayalım artık dedik, banyo yaptırırken kendiliğinden düştü, içine doğru bizimki. kayınvalidem tuzladı bu arada bebikimi, tuzlu zeytinyağlı pudralı gül sulu bi karışım yaptı her tarafına sürdü, iyice sardık emzirdim uyuttum öyle üstünü 10 kat örttü, terlemesi lazımmış bilmiyorumkismile sonra banyosunu yaptırdık, aman ne zordu ama o yağı temizlemek, neyse tuzladık turşu oldu oğlum, kokmuycak artık kaydirigubbakcemile3
ıslak mendil olarakta johnson baby kullanıyorum ben, şimdilik memnunuz bide sürekli pişik kremi sürüyorum havalar çok sıcak bi de pişerlerse yazık kuzularaaaa :çok üzgünüm:

çok çok geçmiş olsun canım,bende daha yazmadım doğum hikayemi,herşey 1 saatte oldu bitti benimde,gerçekten herşeyin hayırlısı,hiç birşey planlandığı gibi olmuyor,Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin...

arkadaşlar benim kızımın göbek deliği dışta duruyor acaba o da sancı yapabilirmi, annem sarmam gerektğini söyledi, sizlerin bebişlerinizinki nasıl
canım benim oğlumunda göbeği dışarda ve ne yapmak gerektiğini bilmiyorum:uhm:

oğlun aristokrat belli kiii....:dilcikar: yüzvermiyor bu ninniyekaydirigubbakcemile3

benim oğluma yapıldı canım..bezinde hep kanama görüyordum sızdığını görmedim ama, mesa hastanesinde levent bey yakalım dedi heöşire uzun kibrit gibi birşeylee siyah birşey sürdü..yakmak dedikleri bu

benimki de keltoş gibi, az saçı var

benimkininde aynı şekilde daha kaşları bile tam belli değillkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olmaz ama yaa vakit bulun artıkın..yazında herkes gezmelere gider yine boş kalır burası

maşallah casper ına...ayy senin durum benimkindende zor olmuş..neyseki geçti gitti..allah yaşatmasın bidaha

çok teşekkür ederim canım, amin...

ya kilo veremiyorum bari biraz derli toplu gözükeyim oyüzden istiyorum ama kararsızım..benim kontrolumde sormak aklıma gelmedi valla....

senin normal doğum ya, o yüzden kullanabilirsin der bence ama yine de gidince sor istersen..

çok teşekkürler canım, amin hepimiz ve bebişlerimiz için herşeyin hayırlısı inşallah...

heyo ilk defa gecmis okudum biraz :) ve,

ant. ninniye bayildim hemen soyleyecegim.
selna, masallah kizinaa:)
ipeknil oglusuna opucuk
devrimim ilk iki haftadan sonra gaz sancilari basliyor, bebek uyuyamiyor bazen sancidan
firstday korktum bugun tirnak keserken aklima sen geldin, kiyamam kuzuna gecmis olsun
herkese selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…