kızlar korse alan varmı..ben haftaya almak istiyorum ama nasıl alsamki..aslında bacaklara kadar olanlardan istiyorum sıcakta zot olurmuki
heyo ilk defa gecmis okudum biraz :) ve,
ant. ninniye bayildim hemen soyleyecegim.
selna, masallah kizinaa:)
ipeknil oglusuna opucuk
devrimim ilk iki haftadan sonra gaz sancilari basliyor, bebek uyuyamiyor bazen sancidan
firstday korktum bugun tirnak keserken aklima sen geldin, kiyamam kuzuna gecmis olsun
herkese selam
kızlarrrrrrr oğlumu ilk kez emzikle uyuttum..:lepi:..memelerim uyuşuyodu valla
aa unutmamışsın :)) evet istediğim gibi tam casper oldu oğluşum :ecrin_bebek:
sonunda eve internet bağlattım en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım canım , epidural sezeryan oldum, bebeğimi aldılar bana gösterdiler bu arada doktorum panikledi, plasenta yapışmış hemen genel anestezi yapalım dedi sanırım ben de korkudan bayıldım o arada... az buçuk hatırlıyorum konuşmaları, ciddi kan kaybı yaşamışım, doktor ameliyatın arasında çıkıp aileme sorun var, rahmini alabiliriz falan demiş, herkes ben çıkana kadar acayip panik olmuş.. çok şükür iyiyim şimdi. bir de hep birbirimize herşeyin hayırlısı falan diyorduk ya, çok doğruymuş, doktor normal doğum olsaydı çok daha kötü olabilirdi dedi. şimdi beni her gördüğünde çok korkuttun bizi diyor...
kızlar korse alan varmı..ben haftaya almak istiyorum ama nasıl alsamki..aslında bacaklara kadar olanlardan istiyorum sıcakta zot olurmuki
aynen canım yaa ilk hafta 9 kilo verdim geriye kalan 6 kilo olduğu gibi duruyor, diyet yapmaya da vicdanım elvermiyorr:gitme:ya kilo veremiyorum bari biraz derli toplu gözükeyim oyüzden istiyorum ama kararsızım..benim kontrolumde sormak aklıma gelmedi valla....
canım hikayeni bilmiyordum..çok geçmiş olsun..ama hepsi geçti gitti, şimdi kuzucuğunla birliktesinnkaydirigubbakcemile3
ben de korse almak istiyorum ama külot gibi olanlardan alıcam sanırım, diğerleri için gerçekten de hava çok sıcakk
aynen canım yaa ilk hafta 9 kilo verdim geriye kalan 6 kilo olduğu gibi duruyor, diyet yapmaya da vicdanım elvermiyorr:gitme:
hayır canım ev ceryanda kalcak gıbı acamıyorum hala bı hava akımı yok suda ılık oluyo sarıp kurutuyorum cokta pratık elın alısıyo hemen bıtıyo..culhacım üşütmüyor mu her bezde yıkayınca*
sagol canımslm kızlar biz geldik....oğluşumu yıkadım karnını doyurdum..şimdide omzumda yatıto..size bakayım dedim...nasılsınız bakalım keyifler bebişler nasıl....
CULHA hoşgeldin aramıza
ben emzırıyorum hıckırınca aklıma gelmedı degıl genzıne kacar dıye ama napıyım kucucuk bedenı hıckırıkla cebellesıyo..ya kızlar bu hıçkırık geçmedi gitti..okadar sık olyoki..çocum nefesini tutuyo resmen rahatsız oluyo
5-6 dk olması gereken dıye bılıyorumbenden başka yazanda yok...soru sorim bari..kızlar bebişleri yıkarken ne kadar süre de yıkıyosunuz..ben önceleri hemen yıkayıp çıkarıyodum ama artık büyüyo ve alışması lazım bugün 5-6 dk tuutum suda..
canım benım oglusum saclı dogdu dokuluyo bıle sacları sımdı onlerden kelız bırscık...kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...
canım herşeye ağladığım gibi buna da ağladım ben de vardır bir hayır diyorum sezeryan olmamada ama dilimle herhalde hala içimde garip bi his ağlamaklı yaşıyorum, normaL OLSAYdı demekten de kendimi bi türlü alamıyorum inşallah 40 çıktığında geçeraa unutmamışsın :)) evet istediğim gibi tam casper oldu oğluşum :ecrin_bebek:
sonunda eve internet bağlattım en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım canım , epidural sezeryan oldum, bebeğimi aldılar bana gösterdiler bu arada doktorum panikledi, plasenta yapışmış hemen genel anestezi yapalım dedi sanırım ben de korkudan bayıldım o arada... az buçuk hatırlıyorum konuşmaları, ciddi kan kaybı yaşamışım, doktor ameliyatın arasında çıkıp aileme sorun var, rahmini alabiliriz falan demiş, herkes ben çıkana kadar acayip panik olmuş.. çok şükür iyiyim şimdi. bir de hep birbirimize herşeyin hayırlısı falan diyorduk ya, çok doğruymuş, doktor normal doğum olsaydı çok daha kötü olabilirdi dedi. şimdi beni her gördüğünde çok korkuttun bizi diyor...
ben ilk kontrolde sormuştum kullanabilirsin bandaj da korse de ne istersen ama mucize umma ben 10 kilo almıştım hamileliğimde bir hafta sonra eski kiloma dönmüştüm ama eski bedenime dönmem 1 yılımı aldı asla da aynı vücuda sahip olmadım dedi, bi hafta taktım ben de epey şişti her tarafım sonra toparlayınca sıcaklardan takmadım ama bugün bandajımı yine belime sardım üşüyünce biraz giyinmektense bi taşla iki kuş vurym dedimkızlar korse alan varmı..ben haftaya almak istiyorum ama nasıl alsamki..aslında bacaklara kadar olanlardan istiyorum sıcakta zot olurmuki
ah biz de iyi uyyoruz diye düşünürken bu gece hiç uyumadık sürekli memede kaldık ben uyumuşum kucağımda toprak beyle korkutuyorlar o konuda da çocuk nefessiz ka<lır diye ama 11 de yatması için uğraşmaya başladğım çocuk 3.30 anca uyuynca arda benim uykum gelmiyo değilşu uzun uyanık kalma merasimlerine alışamadık daha,dün akşam 6da uyandı banyosunu yaptırdık,doyurdum gece 2ye kadar uyumadı,tam 8 saat öldürdü bizi,gece 2den beride uyanıyor hemen 10dk emip geri yatıyor,bir gögsüm akmaya başlayınca sağdım yine mecburen,evde yine benim dışımda herkes uyuyor :)
kızlar burun aspiratörü kullanan varmı aranızda ben almadım ama bebğimın bugun burnu tıkanık uykuya dalamıyo bu yüzden alsam işe yararmı?
kızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?