kızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
evet canm doktor pzt.ye kadar günde 1 öğün mama ver dedi kilosu yeterli drecede artmıyomuş bebeğimin diye. sütüm yetmiyo galbasenağlamaolabilir canım canım ama inşallah değildir bende 3 gün mama verim biberonla o kadar zorlandım ki doktor 45 dakka uğraştı ağlata ağlata memeyi tutturdu şükür atrık emiyo mama vermiyorum bende biberonla vermişti oktor ondan tutmamış memeyi dedi çok zorlarsan kaşıkla ya da çay bardağıyla ver dedi ama vermedi ilk gün mızlaı ağladı sonra emdikçe emdi ve sütütm çoğalmaya başladı mama neden veriyosun ki doktor mu söyledi bide benim bebeğimde hala bazen mememi tutamayınca bi sinirleniyo ortlığı yıkıyo hemen parmağımı damaklarına sürüyorum meme damağına değiyo zannediyo bir iki ağlıyo sonra tutuyo memeyi
canım benım bebegımde sureklı aglıyor meme ve uyku dısında gazı oldugu dogrudur ama bende senın gıbı bıkac kere sutumu sagıp bıberonla verdım gogsum yara dınlendıreyım dıye hemen bıberona alıstı agzını bıle düzgün acmamaya basladı meme verınce hemen bıraktı.bıberon kolayına gelır dedı ablam cabuk sut geldıgı ıcın
kızlar spiral taktırmayı düşünen var mı yada taktıran nasıl bir işlem can acıyor mu
kızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
ay ben spiral takdırıcam
bıze zatı 2 ay yasakladı dr uzun bı süre verdi garantiye allaılım dedi
2.ayımda gıtcem alttan muayene yapacak ve spiral için uygun olup olmadığımı sölicek
inşallah uygunumdur kesın çözüm
aynı muhabet bizdede var,çocukla nerdeyse hiç konuşmuyorum annem ve eşim sürekli konuşuyor,bense ödev edasında emzirip altını temizliyip yerine bırakıyorum,bende ninni felan söyleyincede ağlıyorumbiz bugün de evde yalnızız, babamızın işi var, hava da allahtan kötü yoksa dışarı çıkma isteğimi durduramazdım, babannemiz gelcek birazdan banyomuzu yapıcaz gece beni uyutmadığı için şimdi mışıl mışıl uyuyor beyefendi ben de kıyıp da uyandıramıyorum
memede uyumayan bebek var mı kızlar nasıl uyutuyorsunuz?bizimki acıkınca uyanıyor meme emerken de uyuyor, ne yapacağımı hiç bilemiyorum memede uyumaya alışmasın isityorum
bir de geveze biri olmama rağmen oğlumla hiç konuşamıyorum annem kayınvalidem faln hep konuşuyor bebekle çok hoşuma gidiyor ama ben söyleyecek bişey bulamıyorum seni çok seviyorum diyorum ve ağlamaya başlıyorum hemen öyle nininlerden faln bahsetmişsiniz hiç bişey diyemiyorum ben oğluma sadece dua ediyorum şükredyorm Allaha onu bize verdi diye, biraz moral depolamam lazım herhalde
sanmam hemen alışcağınıkızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
bana dr 40ın çıkınca gel hemen takalım dedi,1dk için uyuturuz seni takarız dedikızlar spiral taktırmayı düşünen var mı yada taktıran nasıl bir işlem can acıyor mu
kızlar burun aspiratörü kullanan varmı aranızda ben almadım ama bebğimın bugun burnu tıkanık uykuya dalamıyo bu yüzden alsam işe yararmı?
biz bugün de evde yalnızız, babamızın işi var, hava da allahtan kötü yoksa dışarı çıkma isteğimi durduramazdım, babannemiz gelcek birazdan banyomuzu yapıcaz gece beni uyutmadığı için şimdi mışıl mışıl uyuyor beyefendi ben de kıyıp da uyandıramıyorum
memede uyumayan bebek var mı kızlar nasıl uyutuyorsunuz?bizimki acıkınca uyanıyor meme emerken de uyuyor, ne yapacağımı hiç bilemiyorum memede uyumaya alışmasın isityorum
bir de geveze biri olmama rağmen oğlumla hiç konuşamıyorum annem kayınvalidem faln hep konuşuyor bebekle çok hoşuma gidiyor ama ben söyleyecek bişey bulamıyorum seni çok seviyorum diyorum ve ağlamaya başlıyorum hemen öyle nininlerden faln bahsetmişsiniz hiç bişey diyemiyorum ben oğluma sadece dua ediyorum şükredyorm Allaha onu bize verdi diye, biraz moral depolamam lazım herhalde
bir de kızlar rezene çayı nasıl hazırlanıyo? dün aktardan almış eşim . bebeğe verebiliyoruz dimi?
ben düşünüyorum canım ama bende ameliyatta ur almışlar sakıncası olurmu diye dr sorcam olmazsa taktıracağım
merhaba kızlar.ya biraz önce lavaboda kanlı zar geldi.(ya tiksindirmeyim ama avcumu oldurdu resmen:kedi:)çok korktum acaba normalmi?ben normal dogum yaptım sizdede aynı şeyler oldumu?bugun pazar doktorumda yoktur ne yapsam bilmiyorumkismile rahim agrılarım vardı zar gelince azaldı.sanki yeniden dogum yaptım.önemlimi acaba?başına gelen varsa acil yardım!!!!!:sinifsinif:
kızlar, bugün sabahtan beri 4-5 defa kaka yaptı Sarp, hepsinde de sümüksü bir şeyler vardı ama ateşi yok, pek huzursuz da değil ama yine de endişeleniyorum, sizde de hiç oldu mu böyle ??
herkese merhaba,ancak girebildim kızım uyumuyor,uyuyor 1 saat sonra kalkıyor ne oldu anlamadım....
canım kakanın rengi sarıysa korkma bence,baktın devam ediyor doktoruna sorarsın...
SEVGİ geçmiş olsun ,bence doktoruna sor umarım önemli birşey değildir...
kızlar, bugün sabahtan beri 4-5 defa kaka yaptı Sarp, hepsinde de sümüksü bir şeyler vardı ama ateşi yok, pek huzursuz da değil ama yine de endişeleniyorum, sizde de hiç oldu mu böyle ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?