2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım bebegımde sureklı aglıyor meme ve uyku dısında gazı oldugu dogrudur ama bende senın gıbı bıkac kere sutumu sagıp bıberonla verdım gogsum yara dınlendıreyım dıye hemen bıberona alıstı agzını bıle düzgün acmamaya basladı meme verınce hemen bıraktı.bıberon kolayına gelır dedı ablam cabuk sut geldıgı ıcın

evet canm doktor pzt.ye kadar günde 1 öğün mama ver dedi kilosu yeterli drecede artmıyomuş bebeğimin diye. sütüm yetmiyo galbasenağlama
kaşıkla vermeyi denicem artık inş bırakmaz memeyi..

sonra nasıl alıştırdın canım memeye ? ah şu afacanlar çok uyanıklar yaa

selam güzel anneler nasılsınız fazla giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum benim kızıom maşallah çok iyiyiz burnu çok tıkalı damla damlatıyorum ama içi boşalmıyo dr sordum burun aspiratörü kullanabilirsin dedi ama nasıl kullanılacağını sormadım kullanan varsa anlatırsa sevinirim korse konuşmuşsunuz kontrolümde dr sordum oda doğum sonu korsesi yazdı medikalden aldık üç ay kullan dedi rezene çayı veriyorum bende ama milupa nın rezenesini veriyorum sezeryan olanlar iyileşmeyi sormuşsunuz bir ay oldu ama karnım acıyor hala gerçi benim ameliyat ağır geçmiş ur varmış onu almış dr sonradan çok kanama olmuştum neden olduğunuda sölemediler ameliyattan sonrası çok ağır geçmişti meğer panik yapmayalım diye sölememiş dr biyopsinin sonucunu beklemiş llahtan iyi huyluymuş kanamada ondan olmuş onun için 38. haftanın başında aldı dr acele etti herşeyde vardır bi hayır çok uzattım neyse bizden bukadar kendinize iyi bakın

ay ben spiral takdırıcam
bıze zatı 2 ay yasakladı dr uzun bı süre verdi garantiye allaılım dedi
2.ayımda gıtcem alttan muayene yapacak ve spiral için uygun olup olmadığımı sölicek
inşallah uygunumdur kesın çözüm

canım bunu yaptığında göğsünü kontrol ediyomusun..sütgeliyomu die..benim oğlanda çekiştirip hım hım hım demeye başladımm mı hemen göğsümü kontrol ediyorum ve elimle bile zor geliyo mama yapıyorum..benim geneldeöğlen ve akşam üzeri oluyo..gögüslerim iyice boşaldığında..

bende istiyyodum ama taktırmadım şimdilik her bünye kabul etmeyebiliyomuş eşim korunucak olmadı ilk reglimi beklicem..gerçi daha uzun bi süre olmazmışım ole dedi dr.um rahim kalınlaşmamış daha

aynı muhabet bizdede var,çocukla nerdeyse hiç konuşmuyorum annem ve eşim sürekli konuşuyor,bense ödev edasında emzirip altını temizliyip yerine bırakıyorum,bende ninni felan söyleyincede ağlıyorum

sanmam hemen alışcağını

kızlar spiral taktırmayı düşünen var mı yada taktıran nasıl bir işlem can acıyor mu
bana dr 40ın çıkınca gel hemen takalım dedi,1dk için uyuturuz seni takarız dedi

benim bebeğimde özellikle akşam 10 gibi aynı şekilde davranıyo. ben sütüm mü yetmiyo sinirleniyoo diyo sütümü sağdım. gayet iyi süt çıktı. dün doktora gittim.doktor uykuya geçişte zorlanıyoo olabilir dedi. ona sinrleniyodur dedi. ama bilmiyorum.

merhaba kızlar.ya biraz önce lavaboda kanlı zar geldi.(ya tiksindirmeyim ama avcumu oldurdu resmen:kedi:)çok korktum acaba normalmi?ben normal dogum yaptım sizdede aynı şeyler oldumu?bugun pazar doktorumda yoktur ne yapsam bilmiyorumkismile rahim agrılarım vardı zar gelince azaldı.sanki yeniden dogum yaptım.önemlimi acaba?başına gelen varsa acil yardım!!!!!:sinifsinif:

benimki de sadece emerken uykuya dalıyor ama uykusu çok düzensiz bir gün neredeyse tüm gün uyuyor ertesi gün hiç uyumuyor.. şu bebekle konuşamama durumu bende de var, dediğin gibi annem ablam falan resmen sohbet ediyor Sarp la, ben de sadece seni seviyorum falan diyorum ve şükrediyorum Allaha sağlıklı olduğu için :))
geçmiş olsn dileklerin için ayrıca teşekkürler...

Son düzenleme:
bir de kızlar rezene çayı nasıl hazırlanıyo? dün aktardan almış eşim . bebeğe verebiliyoruz dimi?

günde 3-4 kaşık kadar verilebiliyormuş, ben milupanınkini almıştım granül şeklinde, hem kendim içiyorum hem bebeğe içiriyorum. o keyifle içiyor ama bence tadı kötü :))

ben düşünüyorum canım ama bende ameliyatta ur almışlar sakıncası olurmu diye dr sorcam olmazsa taktıracağım

çok geçmiş olsun, tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim...

geçmiş olsun, bende olmadı öyle bir şey.. devam ederse yarın sorarsın doktoruna, umarım normal bir durumdur...

kızlar, bugün sabahtan beri 4-5 defa kaka yaptı Sarp, hepsinde de sümüksü bir şeyler vardı ama ateşi yok, pek huzursuz da değil ama yine de endişeleniyorum, sizde de hiç oldu mu böyle ??

herkese merhaba,ancak girebildim kızım uyumuyor,uyuyor 1 saat sonra kalkıyor ne oldu anlamadım....

kızlar, bugün sabahtan beri 4-5 defa kaka yaptı Sarp, hepsinde de sümüksü bir şeyler vardı ama ateşi yok, pek huzursuz da değil ama yine de endişeleniyorum, sizde de hiç oldu mu böyle ??

canım kakanın rengi sarıysa korkma bence,baktın devam ediyor doktoruna sorarsın...

SEVGİ geçmiş olsun ,bence doktoruna sor umarım önemli birşey değildir...

aynen biz de öyleyiz, zorla uyuyor hemen uyanıyor az sonra banyo yapacak ondan sonra inşallah uyur da ben de uyurum biraz
şimdilik sarı gibi rengi, yarın 1 ayımız doluyor kontrolümüz var artık gidince sorarım doktora inşallah normal bir durumdur...

Anla anla...
Aşksın sen, cansın sen...
Uykusuzluğum, dalgınlığım hep bu yüzden...
Aşksın sen, cansın sen........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…