2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar

göğüs ucum resmen yarıldı çatlak falanda değil yani

lansinoh bitmek üzere göğüslerim inanılmaz acıyo şu yarayı iyileştirebilecek bir krem varmı ???????????????

merhaba kızlar

lansinoh bitmek üzere göğüslerim inanılmaz acıyo şu yarayı iyileştirebilecek bir krem varmı ???????????????

benimde öyle olmuştu bende karbonatlı su ile silmiştim birde lanolin diye bir krem kullandım

:gitme: ya artık emzirmediğim zaman bile çok acı çekiyorum sürekli acıyor

karbonat falan iyi geliyormu

erkek anneleri size bi sorum var..pipi ucu temizliğiduydunuz mu..bize kendi dr.umuz bişey demeişti ama sağlık ocağındaki dr..sünnet kısmını hafif geriye itip temizle yapısıklık olur dedi..hatta biraz var gibi dedi..okesilen kısım tam olarak sıyrılmıyo küçük bi delik var sizdede öylemi ve temizliyomusunuz

benimde öyle günü günün tutmuyo..uyanık kalma istiyo ama ayakta olucam...e oda zor yoruluyorum..memede mızırdanıp duruyo sonra..

günden güne değişiyorlar ,öyle öyle büyüyecekler inşallah...Allah hastalık,dert vermesin yeterki...

ant bahsettiğin olayı biliyorunm yapılması gerekiyor ama ben oğluma hiç yapamadım zaten 22 günlükken sünnet ettirdik çok rahat ettik

canım gecmıs olsun bende normal dogum yaptım ılk gunlerde cok az kanamam oldu 8nci gun sabah kalktıgımda resmen ıcımden bıseyler bosaldı tuvalete zor yetıstım hemkanama hemde senınkı gıbı avuc dolusu parca geldı bende korktum sancım da vardı baya doktoru aradım normal sancı ve kanamangecmezse gel dedı .gun ıcınde karnıma bastırınca 1 kere daha oldu sonra gectı canım.demekkı ıcımde bırıkmıs bastan olmayınca

ant bahsettiğin olayı biliyorunm yapılması gerekiyor ama ben oğluma hiç yapamadım zaten 22 günlükken sünnet ettirdik çok rahat ettik

hımm..yapıyorum ama dedim gibi o delik çok küçük..acaba yapışık oldundan mı yoksa büyüdükçemi sıyrılcak..yeğenleriminkisıyrılırdı ama 2-3 yaşlarındaydılar daha küçüken nasıl olduğunu bilmiyorum

banyo yaptırırken dene dediğim gibi bizde hiç yapamadık

merhaba kızlar

canım benımde aynı denemedıgım sey kalmadı lansoınoh bepanten zeytınyagı karbonatlı su purelan 100 krem ama nafıle hala felaket yara bu gıdısle emzıremıycem dıye korkmaya basladım. aslında bebekler yanlıs tuttugu ıcın yara olurmus gogusler ama ben ugrasıyorum yınede aynı ınsallah gecer canım

CANIM aynı şeyi benimkide yapıyo memeucum yara nasıl acıyo o çektikçe..ama gazdan diye tahmin ediyorumm..gazımız var çünkü bizim...
merhaba kızlar

garmastan ve bella nın bi ilacı alacak olursan onu da yazarım çok çektim acayip yara oldu bu 2 krem iyi geldi kii hala yaram var yavaş yavaş kpanıyo Allah yardımcın olsun

banyo yaptırırken dene dediğim gibi bizde hiç yapamadık

evet kızlar duydum ve yapıyorum oğluma annemden duymuştum görmüştüm her banyoda yapıyorum rahat olun sünnetide kolay olur derler..

bu arada kızlar bugün buhranlar geçirdim del oldum deli kafamçokkarıştı
oğlum uyumuyo eşim çocuğu abuk subuk tutuyo oyuncağı sanki ey yarabbimm adam delirtti beni ha bire çattuım ona maçı vardı zor kaçtı akannehir
adamı üzmek de istemiyorum ama beni kızdıracak şakalar yapıyo yaa :çok üzgünüm:
zaten oğlum bunaltıyo bugün babasının yüzünden ona da tuhaf davrandım sanırım içim acıdı ama emiyo uyuyo memede kuş gibi geri kalkıyo tekrar meme istiyo meme uçlarım acıdı inanın yanii bu kadar aç olur mu sütüm mü yetmiyo diyorum çıldırdım valla...
bu arada bu deli oldum anlarda nette geçmişe bakıyodum ninniyi gördüm kahkahalara boğuldum eşim harbi delirdiğimi sancaktı onada okudum güldük...
neyse çok yazdım kaçayım ben..

ipeknilcim çok teşekkür ederim oğlumda dr her temizlemede ucunu geri sıyırın sonra yapışıklık olur dedi ben yapmadım zamanla baya çişini yapmakta zorlandı doktora götürdük daralma olmuş hemen sünnet etti sünneti zor geçti sen her zmn yap...(alıntı özürlüyüm oyüzden alıntı yapamıyorum kusura bakmayın )
sevgi korkucak bişe yoktur bence. bende sezeryan oldm hastanede ikinci gün bendende yumruk kadar büyük bişe normal doğum gibi geldi ebe normal dedi ama sen yine doktoruna sor için rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…