merhaba kızlar
göğüs ucum resmen yarıldı çatlak falanda değil yani
lansinoh bitmek üzere göğüslerim inanılmaz acıyo şu yarayı iyileştirebilecek bir krem varmı ???????????????
merhaba kızlar
lansinoh bitmek üzere göğüslerim inanılmaz acıyo şu yarayı iyileştirebilecek bir krem varmı ???????????????
herkese merhaba;
kızım daha yeni uyudu...inşallah 2-3 saat uyur bu sefer,
:gitme: ya artık emzirmediğim zaman bile çok acı çekiyorum sürekli acıyor
karbonat falan iyi geliyormu
inş..bende yarın sa.önce uyuttum...enaz 3 sa. uyusun istiyorum..:gitme:
neden böyle yaptı analamadım bugün,sabah tan beri yarım saat uyuyor uyanıyor,banyosunuda yaptırdım ama yine uyumadı,gazı felanda yok gibi ama ...???
benimde öyle günü günün tutmuyo..uyanık kalma istiyo ama ayakta olucam...e oda zor yoruluyorum..memede mızırdanıp duruyo sonra..
günden güne değişiyorlar ,öyle öyle büyüyecekler inşallah...Allah hastalık,dert vermesin yeterki...
merhaba kızlar.ya biraz önce lavaboda kanlı zar geldi.(ya tiksindirmeyim ama avcumu oldurdu resmen:kedi:)çok korktum acaba normalmi?ben normal dogum yaptım sizdede aynı şeyler oldumu?bugun pazar doktorumda yoktur ne yapsam bilmiyorumkismile rahim agrılarım vardı zar gelince azaldı.sanki yeniden dogum yaptım.önemlimi acaba?başına gelen varsa acil yardım!!!!!:sinifsinif:
ant bahsettiğin olayı biliyorunm yapılması gerekiyor ama ben oğluma hiç yapamadım zaten 22 günlükken sünnet ettirdik çok rahat ettik
hımm..yapıyorum ama dedim gibi o delik çok küçük..acaba yapışık oldundan mı yoksa büyüdükçemi sıyrılcak..yeğenleriminkisıyrılırdı ama 2-3 yaşlarındaydılar daha küçüken nasıl olduğunu bilmiyorum
merhaba kızlar
CANIM aynı şeyi benimkide yapıyo memeucum yara nasıl acıyo o çektikçe..ama gazdan diye tahmin ediyorumm..gazımız var çünkü bizim...kızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
garmastan ve bella nın bi ilacı alacak olursan onu da yazarım çok çektim acayip yara oldu bu 2 krem iyi geldi kii hala yaram var yavaş yavaş kpanıyo Allah yardımcın olsunmerhaba kızlar
erkek anneleri size bi sorum var..pipi ucu temizliğiduydunuz mu..bize kendi dr.umuz bişey demeişti ama sağlık ocağındaki dr..sünnet kısmını hafif geriye itip temizle yapısıklık olur dedi..hatta biraz var gibi dedi..okesilen kısım tam olarak sıyrılmıyo küçük bi delik var sizdede öylemi ve temizliyomusunuz
banyo yaptırırken dene dediğim gibi bizde hiç yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?