- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
:gitme: ya artık emzirmediğim zaman bile çok acı çekiyorum sürekli acıyor
karbonat falan iyi geliyormu
kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...
benimki burda belli olmasada baya saçlı ve saçları sarıya yakın hatta uçları sarı röfleli gib i :))) gözleri mavi inş dönmez bebiş nerdeyse 1 aylık oldu
sizin gözler nasıl dönermi ki bizimki ?
Gökçencim, soğuması için çok erken...benim oğlumda yapıyor aynısını ama gazı varken..gazı çıkaramayınca sinrlenip hırsla memeye yapışıyorr, deli gibi çekip vücudunu da geriye itiyorr...sürekli gaz mı demişsin ufacık bir gaz birikintisi bile gün boyu çok rahatsız edebilir kuzularıı:gitme:kızlar bişey sorcam benim bebeğim 3-4 gündür memede güzel güzel emerken bi anda kızarıyo bozarıyo ağlamaya başlıyo ve birdaha meme tutana kadar vay halime.. bacaklarını kasıyo itiyo kendini gazı var desem sürekli mi gazlı ya gün içinde genelde böyle olmaya başladı.. neden oluyoki kızlar? yoksa korktuğum başıma mı geliyo mamayı biberonla verdim memeden mi soğudu?eyvahedigeldismile
canım çok geçmiş olsun...neyse ki iyi huyluymuşş...selam güzel anneler nasılsınız fazla giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum benim kızıom maşallah çok iyiyiz burnu çok tıkalı damla damlatıyorum ama içi boşalmıyo dr sordum burun aspiratörü kullanabilirsin dedi ama nasıl kullanılacağını sormadım kullanan varsa anlatırsa sevinirim korse konuşmuşsunuz kontrolümde dr sordum oda doğum sonu korsesi yazdı medikalden aldık üç ay kullan dedi rezene çayı veriyorum bende ama milupa nın rezenesini veriyorum sezeryan olanlar iyileşmeyi sormuşsunuz bir ay oldu ama karnım acıyor hala gerçi benim ameliyat ağır geçmiş ur varmış onu almış dr sonradan çok kanama olmuştum neden olduğunuda sölemediler ameliyattan sonrası çok ağır geçmişti meğer panik yapmayalım diye sölememiş dr biyopsinin sonucunu beklemiş llahtan iyi huyluymuş kanamada ondan olmuş onun için 38. haftanın başında aldı dr acele etti herşeyde vardır bi hayır çok uzattım neyse bizden bukadar kendinize iyi bakın
ay ben spiral takdırıcam
bıze zatı 2 ay yasakladı dr uzun bı süre verdi garantiye allaılım dedi
2.ayımda gıtcem alttan muayene yapacak ve spiral için uygun olup olmadığımı sölicek
inşallah uygunumdur kesın çözüm
erkek anneleri size bi sorum var..pipi ucu temizliğiduydunuz mu..bize kendi dr.umuz bişey demeişti ama sağlık ocağındaki dr..sünnet kısmını hafif geriye itip temizle yapısıklık olur dedi..hatta biraz var gibi dedi..okesilen kısım tam olarak sıyrılmıyo küçük bi delik var sizdede öylemi ve temizliyomusunuz
canım içi dolu gibi miii:uhm:oğluşları olan anneler bebişlerin hayaları ne durumda şişliği indimi bizim daha inmedi.çocuk cerrahına götürdük normal dedi.sizde durumlar nasıl
Gökçencim, soğuması için çok erken...benim oğlumda yapıyor aynısını ama gazı varken..gazı çıkaramayınca sinrlenip hırsla memeye yapışıyorr, deli gibi çekip vücudunu da geriye itiyorr...sürekli gaz mı demişsin ufacık bir gaz birikintisi bile gün boyu çok rahatsız edebilir kuzularıı:gitme:
canım çok geçmiş olsun...neyse ki iyi huyluymuşş...
ben chic.. nun burun aspriratörünü kullanıyorum..arkasındaki pompayı sıkıp ucunu burnuna sokuyorsun, tabi bu sırada diğer burun deliği kapalı olacak nefes alamıycak şekilde...sonra sıkılı pompayı bırakıcaksınn..benşm oğlan çok sinirleniyor canı yanıyor ama napayım süt tıkıyor sürekliii burnuşunuu:sinifsinif:
Nilaycım 2 ay yasak olan neee...ben mi yanlış anladım yoksaa
evet canım..doktorumuz bize de söyledii...geriye itiyorsun içi genelde ufak tefek parçacıklar oluyor onları temizliyorsun...bizimki geriye doğru gidiyor sanırımm, çok ta anlamıyorumm:kedi:sempatiksalakcinni
canım içi dolu gibi miii:uhm:
oğluşları olan anneler bebişlerin hayaları ne durumda şişliği indimi bizim daha inmedi.çocuk cerrahına götürdük normal dedi.sizde durumlar nasıl
bizim suyumuz fazlaymış..şiş değilde büyük duruyo..1 yaşına kadar beklicekmişiz..
günaydın gurbetten,bizimki uyuyor canım :)
merhaba anneler ve melekler
inşallah harkes iyidir herşey yolundadır
bizim cimcimenin bir gözü çapaklanıyor ve sulanıyor
gözünü açamıyor yavrum..ılık suyla masaj yaparak siliyoruz inşallah işe yarar
geçmiş olsunn emzirirken dikkat et memen çarpmasın gözüne kayınvalidem öyle diyo sütte çapaklandırıyomuşşmerhaba anneler ve melekler
inşallah harkes iyidir herşey yolundadır
bizim cimcimenin bir gözü çapaklanıyor ve sulanıyor
gözünü açamıyor yavrum..ılık suyla masaj yaparak siliyoruz inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?