2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oğluşları olan anneler bebişlerin hayaları ne durumda şişliği indimi bizim daha inmedi.çocuk cerrahına götürdük normal dedi.sizde durumlar nasıl

kızlar selam
göğüsüm isilik olmuştu perşembeden beri göğüs koruyucu kullanıyorum onun sayesinde acı hissetmiyorum emzirirken ama felaket bir kaşıntı var hala geçmedi kıpkırmızı ve kabarık ne yapsam acaba ya dokunamıyorumda çok acıyo.

:gitme: ya artık emzirmediğim zaman bile çok acı çekiyorum sürekli acıyor

karbonat falan iyi geliyormu

ben emzirme eğitimine gitmiştimm. o zaman doktor göğsünüz yara olursa ayva çekirdeğini az bi suda kaynatıp sürün demiştii. badem yağı ve has zeytinyağıda iyi geliyomuşşş.geçmiş olsun

kızlar ya herkesin bebeki saçlımı yahuu..benimki keltoş sayılır..çokaz saçı var bide sarısın açık kahve rengi iyice az duruyo...

benimki burda belli olmasada baya saçlı ve saçları sarıya yakın hatta uçları sarı röfleli gib i :))) gözleri mavi inş dönmez bebiş nerdeyse 1 aylık oldu

sizin gözler nasıl dönermi ki bizimki ?

benim kızda sarışın ve nerdeyse hiç saçı yok aldığım bantlar bile durmuyo kayıyo kafasından. kaşları hiç yok zaten yavrumun :))
gözleride mavi inşallah değişmez. aileler hep mavi ve yeşil eşimle benimde ela bakalım ne olcak

Gökçencim, soğuması için çok erken...benim oğlumda yapıyor aynısını ama gazı varken..gazı çıkaramayınca sinrlenip hırsla memeye yapışıyorr, deli gibi çekip vücudunu da geriye itiyorr...sürekli gaz mı demişsin ufacık bir gaz birikintisi bile gün boyu çok rahatsız edebilir kuzularıı:gitme:
canım çok geçmiş olsun...neyse ki iyi huyluymuşş...
ben chic.. nun burun aspriratörünü kullanıyorum..arkasındaki pompayı sıkıp ucunu burnuna sokuyorsun, tabi bu sırada diğer burun deliği kapalı olacak nefes alamıycak şekilde...sonra sıkılı pompayı bırakıcaksınn..benşm oğlan çok sinirleniyor canı yanıyor ama napayım süt tıkıyor sürekliii burnuşunuu:sinifsinif:

Nilaycım 2 ay yasak olan neee...ben mi yanlış anladım yoksaa

evet canım..doktorumuz bize de söyledii...geriye itiyorsun içi genelde ufak tefek parçacıklar oluyor onları temizliyorsun...bizimki geriye doğru gidiyor sanırımm, çok ta anlamıyorumm:kedi:sempatiksalakcinni

oğluşları olan anneler bebişlerin hayaları ne durumda şişliği indimi bizim daha inmedi.çocuk cerrahına götürdük normal dedi.sizde durumlar nasıl
canım içi dolu gibi miii:uhm:

işte benim oğlanınki geri itilmiyo..minik bi delik var..dr.a gitsem mi acaba yaa

firstdayevet canım içi dolu gibi.ama doktor inceledi.1seneye kdar bile böyle kalabilir dedi.her erkek bebekte olur dedi.

birde kızlar doktor pipiyle çok oynamamam gerektiğini söyledi.enfeksiyon kapabilir dedi.dikkat edin.

günaydın herkese
bizde hiç pipisini temizlemedik,anneme sorayım bilir o,7.erkek torunu nede olsa :)
kızlar bizimki akşam üstü uyumuyor,huy edindi,6 7 de kalkıyor,gecelere kadar uyumuyor meme istiyor,dün 6da kalktı 12de uyudu,gece 4de zor uyandırdık sonra da :)gerçi iyi oldu,doğduğundan beri ilk kez uykumu aldım,gerçi aralarda kalkıp kontrol ettim ama uyanık olması gibi yorucu olmuyor,birrde bugun bir ilke daha imza attık,annem sabah 6da evine geçiyor,o geçince eşimle ben nöbetleşe bekliyorduk uyumadan,bugun eşim işe gidene kadar ikimizde uyuduk,zaten ıh desene uyanıyorsun,yavaş yavaş bende alışmaya başlıyorum sanırım,telsiz alma vaktimiz geliyor :)

merhaba anneler ve melekler
inşallah harkes iyidir herşey yolundadır
bizim cimcimenin bir gözü çapaklanıyor ve sulanıyor
gözünü açamıyor yavrum..ılık suyla masaj yaparak siliyoruz inşallah işe yarar

canım gözüne sütünü sag sil sonra işe yarıyor benim oğlumunda öyle oluyodu denedim

geçmiş olsunn emzirirken dikkat et memen çarpmasın gözüne kayınvalidem öyle diyo sütte çapaklandırıyomuşş

günaydın kızlar
okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyo
en son erken bi şekilde sancım tuttuğu gün yazmıştım sonrasında neler yaşadık
acil sezeryana alındım ve yarım saat sonra kızım göbeğinde problem olduğu için acil ameliyata alındı.o başka hstanede ben başka hastanede kaldık 3 gün hiç göremedim bebeğimi.neyse şimdi çok şükür iyi inşallah. Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…