- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
günaydın kızlar
okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyo
en son erken bi şekilde sancım tuttuğu gün yazmıştım sonrasında neler yaşadık
acil sezeryana alındım ve yarım saat sonra kızım göbeğinde problem olduğu için acil ameliyata alındı.o başka hstanede ben başka hastanede kaldık 3 gün hiç göremedim bebeğimi.neyse şimdi çok şükür iyi inşallah. Allah kimseye yaşatmasın
canım çok geçmiş olsun...neyse ki iyi huyluymuşş...
ben chic.. nun burun aspriratörünü kullanıyorum..arkasındaki pompayı sıkıp ucunu burnuna sokuyorsun, tabi bu sırada diğer burun deliği kapalı olacak nefes alamıycak şekilde...sonra sıkılı pompayı bırakıcaksınn..benşm oğlan çok sinirleniyor canı yanıyor ama napayım süt tıkıyor sürekliii burnuşunuu:sinifsinif:
caok teşekkür ederim bişey daha soracağım bu pompanın urnuna zararı yokyur dimi
günaydın kızlar
acil sezeryana alındım ve yarım saat sonra kızım göbeğinde problem olduğu için acil ameliyata alındı.o başka hstanede ben başka hastanede kaldık 3 gün hiç göremedim bebeğimi.neyse şimdi çok şükür iyi inşallah. Allah kimseye yaşatmasın
merhaba anneler ve melekler
inşallah harkes iyidir herşey yolundadır
bizim cimcimenin bir gözü çapaklanıyor ve sulanıyor
gözünü açamıyor yavrum..ılık suyla masaj yaparak siliyoruz inşallah işe yarar
çok geçmiş olsun canım negibi bi problem vardı
günaydın kızlar
selam kızlar,
arkadaşım çok geçmiş olsun neyseki şimdi çok iyiymiş Allah evlatlarımızla ilgili acı göstermez inşallah, bebeğin için zinco kullandığını yazmışın bende aldım fakat eczacı günde 3 defa 4 er damla dedi sen nasıl veriyorsun bebeğine
günaydın kızlar
bizimki özellikle yemek vakitlerinde uyumuyor
sofra kuruluyor çalar saat gibi maşallah vikviklemeye başlıyor:)
cnm kulaklarının dış kıvrımlı kısımlarını içine sokmadan kulak temizleyici çubuklarla temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?