2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım.Sağlıkla büyüt bebeğini

kızlar deliricem.6 dan beri oğlum uyumadı.sürekli emzirdim.yemek yemeye afedersiniz llavaboya gitmeye bile fırsatım olmuyor.hep emmek istiyor kucak istiyor.şimdi uyudu.inş.uzun süre uyur.
düzene girer inş.çok zor yaasempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun canım negibi bi problem vardı

canım bizimki de öyleydi sütünü damlat ve demlemiş soğutulmuş çayla sil bu uygulamalar rahatlatır ama tam anlamıyla geçirmez doktor ekstradan damla vericek onunla geçiyo bizimki tam anlamıyla bir ay sonra geçti hafif sulanma var gözyaşı kanalı tıkalı olabilir diye masaj yapıyorum

çok çabuk uyanıyorsa gaz problemi olduğu içinmiş bizim doktor çok huzursuz çocuk dedi
zinco kullan biz çok rahat ettik. yatağa yatırıyodum 5 dakika içinde uyanıyodu çok şükür şimdi uyuyo

selam kızlar bizim fıstık gece uyusun diye dün akşam uyutmadık normalde akşamları 1 e kadar uyuyor ondan sonra sabaha kadar beni ayakta tutuyordu 12 de banyo yaptırdık rahatlar diye ama bizimki yutmadıakannehir

2 ye kadar oturttu yine ve yatağa kustu birde gece gece çarşaflaı değiştir neyse sabaha karşı yine uyandı bizim planlar suya düştü başka taktikler geliştirmemiz gerekli laelaelaelaelaesositososito

mrb kızlar benim kızda uyudu gündüz ve geceleri güzel uyuyor ama sabah 6dan sonra 10 a kadar birde akşam 6 dan 10 kadar uyutmakta çok zorlanıyorum uynaık olduğu için hep emmek istıyo kusmuklu kızım:))
eşimle tartıştık canım çok sıkkın onu boğmak istiyorum:)

selam kızlar,
arkadaşım çok geçmiş olsun neyseki şimdi çok iyiymiş Allah evlatlarımızla ilgili acı göstermez inşallah, bebeğin için zinco kullandığını yazmışın bende aldım fakat eczacı günde 3 defa 4 er damla dedi sen nasıl veriyorsun bebeğine

selam kızlar nasılsınız bakalım uykusuz annişler.
ben artık uyku konusunda bişey diyemiyorum hergün farklı bir uyku saati var bizimkinin bi düzen oturtamadık bakalım hayırlısı
benim göğüsler hala geçmedi çok şiddetli kaşıntı devam ediyo kabarıklıklarda iyice arttı. yarın kızımın aşısı var oraya gidince sorucam inşallah geçirecek bişey söylerler.

bende günde 3 defa 4-5 damla veriyorum çok farketti ama sürekli ağlıyo ayaklarını çekiyodu
şimdi igazı da daha çabuk çıkıyo ben yarım saat uğraşıyodum çıkmıyodu
umarım faydası olur gaz sancısı çok kötü çünkü bizim içinde bebişler içinde

canım çook geçmiş olsun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

bizimki özellikle yemek vakitlerinde uyumuyor
sofra kuruluyor çalar saat gibi maşallah vikviklemeye başlıyor:)

cnm kulaklarının dış kıvrımlı kısımlarını içine sokmadan kulak temizleyici çubuklarla temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…