2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsunn emzirirken dikkat et memen çarpmasın gözüne kayınvalidem öyle diyo sütte çapaklandırıyomuşş

cnm annemde öyle demişti ama gece emzirirken savaşıyoruz resmen değiyor :)

bende öyle yapıyorum canım.
banyoda su kaçmamassı için özen gösteriyorum ama ya kaçıyosa nasıl yapmak lazım acaba.

kulaklarını kapıyosunya basından asağı su dökerken..kaçmaz su içine

selam cnmopuyorumnanaktan

nasıl gidiyo bakalım. biz oğlumla yavaş yavaş birbirimize alışmaya başladık artık. yemek meselesi bizde de aynı valla. ne zaman sofraya oturacak olsam bizimki mızıklanıyor, mecburen memede yemek yiyoruz. alıştım artık sofrada emzirmeye.:roflol:

sorma zaten emzirme konusunda özel ders vericek hale geldim
binbir çeşit emziriyoruz artık..sempatiksalakcinni
bizimki memede uyuyor birde..
göğüs uçlarım füze gibi oldulardelikafadulden

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

annişler benim kız iki güdür çok uyanık kalıyor onu boşver geceleri çekilmiyor akşam saat 9gibi kaldırıyorum gece iyi uysun diye ama nerde gece saat 2 yi bulmadan uyumuyor benim göğüslerde içler acısı el değmiyor acıdan akannehir

kızlar çok fena grip oldum bebekimde grip oluyo galiba burnu iyice tıkandı o maviş gözleri sulu sulu bakıyo etrafa inşl atlatırız yatağa düşmeden

oyyy casper sarp çok tatlı maşallah..kafa şekli benim oğlanla aynı sanki..

çok sağol canım, Eymen bey de çok tatlı maşallah hepimizinkilere 41 kere maşallah :))

çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın bebeğine...

bende öyle yapıyorum canım.
banyoda su kaçmamassı için özen gösteriyorum ama ya kaçıyosa nasıl yapmak lazım acaba.

canım, doktor bana banyo yaptırırken kulağına vazelinli pamuk koy , hem temizler hem su kaçmasını engeller dedi

kızlar çok fena grip oldum bebekimde grip oluyo galiba burnu iyice tıkandı o maviş gözleri sulu sulu bakıyo etrafa inşl atlatırız yatağa düşmeden

geçmiş olsun, inşallah bebeğine geçmez. ben Sarp 1 haftalıkken feci grip oldum daha yeni iyileştim ama ona bulaşmadı çok şükür...

bugün Sarp tam 1 aylık oldu, kontrole gittik, doktor sütümün yetmediğini mamaya başlamam gerektiğini söyledi, halbuki bütün gün emziriyorum neredeyse, bakıyorum süt de geliyor neden böyle oldu anlamadım ( mecburen bugünden itibaren başlayacağız. 1 öğün mama verecekmişim, 1 öğün emzirecekmişim. bugün aşısını da oldu sağlık ocağında, çok ağladı kuşum...

Elvoscan, bizim eskiler de emzirirken bir şey yememe içmeme müsade etmiyorlar kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel 1 ay bitmiş allah çook uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. bizimde yarın birinci ayımız bitiyo ve aşımız var çok ağlıycak dimi. nasıl uzun sürdümü ağlaması.
bir ayda nekadar almışta sütün yetersiz dedi canım. benimkide hep emiyo bakalım ne kadar almış.

çok sağol canım, Allah Masal'a da uzun ömür güzel yazılar yazsın inşallah... sağlık ocağına gittiğimizde uyuyordu beyefendi, ebe zorla uyandırdı aşıyı yaptı baya bir ağladı sonra hiç bir şey olmamış gibi uyumaya devam etti :) doğum kilosunun üstüne 300 gr kadar almış, daha çok olmalıydı dedi doktor. bir de yenilen şeyler sütü arttırmaz dedi bizimkiler de sürekli bana bir şeyler yediriyorlar sütüm artsın diye cokacimcoook

Kızlar selam,

Uzun zamandır giremiyorum. Oğlum vaktimin çoğunu alıyor. Zaman kaldıkça da evde birşeyler yapıyorum. Bugün kendime izin verdim. Uyuduğu sürece buralardayım... Bu son 3-4 gündür sık uyanıyor, az yiyor, uyuyor, yine uyanıyor... Böyle bir döngümüz var. sizler nasılsınız?

selam, biz de öyleyiz, gece 2 de bir uyandı öğlen ikiye kadar hiç uyumadı, bazen de zorla uyandırıyorum sağı solu hiç belli olmuyor valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…