çok sağol canım, Allah Masal'a da uzun ömür güzel yazılar yazsın inşallah... sağlık ocağına gittiğimizde uyuyordu beyefendi, ebe zorla uyandırdı aşıyı yaptı baya bir ağladı sonra hiç bir şey olmamış gibi uyumaya devam etti :) doğum kilosunun üstüne 300 gr kadar almış, daha çok olmalıydı dedi doktor. bir de yenilen şeyler sütü arttırmaz dedi bizimkiler de sürekli bana bir şeyler yediriyorlar sütüm artsın diye cokacimcoook
kızlar çok fena grip oldum bebekimde grip oluyo galiba burnu iyice tıkandı o maviş gözleri sulu sulu bakıyo etrafa inşl atlatırız yatağa düşmeden
bugün Sarp tam 1 aylık oldu, kontrole gittik, doktor sütümün yetmediğini mamaya başlamam gerektiğini söyledi, halbuki bütün gün emziriyorum neredeyse, bakıyorum süt de geliyor neden böyle oldu anlamadım( mecburen bugünden itibaren başlayacağız. 1 öğün mama verecekmişim, 1 öğün emzirecekmişim. bugün aşısını da oldu sağlık ocağında, çok ağladı kuşum...
çok sağol canım, Allah Masal'a da uzun ömür güzel yazılar yazsın inşallah... sağlık ocağına gittiğimizde uyuyordu beyefendi, ebe zorla uyandırdı aşıyı yaptı baya bir ağladı sonra hiç bir şey olmamış gibi uyumaya devam etti :) doğum kilosunun üstüne 300 gr kadar almış, daha çok olmalıydı dedi doktor. bir de yenilen şeyler sütü arttırmaz dedi bizimkiler de sürekli bana bir şeyler yediriyorlar sütüm artsın diye cokacimcoook
amin canım inşallah.
aslında sütü en güzel arttıran şey bence uyku ve rahat olmak. uyumayınca stres olunca birde bebişler hep memede kalınca süt azalıyo tabi yaramıyo bebişlere. canım bir öğün mama ver bakalım bişey olmaz hemgöğüslerinde dinlenir sütünde birikir zaten.bende çok fazla emince bakıyorum göğüsler iniyo arada mama veriyorum mecburen sadece 30 cc.
ya doğduğunda aptamil almıştık yarısını bile kullanmadık çok az kullanıldı ama açılınca bir ay kullanılıyomuş şimdi koca kutuyu atıcaz okadar para boşa daha küçük kutularını yapsalar ya şunun. arada bir lazım olduğu için yine alıcaz mecburen.
amin canım inşallah.
aslında sütü en güzel arttıran şey bence uyku ve rahat olmak. uyumayınca stres olunca birde bebişler hep memede kalınca süt azalıyo tabi yaramıyo bebişlere. canım bir öğün mama ver bakalım bişey olmaz hemgöğüslerinde dinlenir sütünde birikir zaten.bende çok fazla emince bakıyorum göğüsler iniyo arada mama veriyorum mecburen sadece 30 cc.
ya doğduğunda aptamil almıştık yarısını bile kullanmadık çok az kullanıldı ama açılınca bir ay kullanılıyomuş şimdi koca kutuyu atıcaz okadar para boşa daha küçük kutularını yapsalar ya şunun. arada bir lazım olduğu için yine alıcaz mecburen.
özlemcim seninle bebiklerimzin doğum tarihi aynıııı.....
selam, biz de öyleyiz, gece 2 de bir uyandı öğlen ikiye kadar hiç uyumadı, bazen de zorla uyandırıyorum sağı solu hiç belli olmuyor valla...
kızlar ben hala oğlumu emzirirken yastık koyyorum kucağıma szde nasıl emzirme halleri.bazende yatarak emziriyorum onda da orta kulak intihabına sebepoluyo diye duydum azıcık kafasının altına set yapıyyorum.ve göğüs uçlarım halen yara olduğu için zor oluyo pozisyonumm..sizler de nasıll var mı aynı şeyler yaşayan..
kızlar ben hala oğlumu emzirirken yastık koyyorum kucağıma szde nasıl emzirme halleri.bazende yatarak emziriyorum onda da orta kulak intihabına sebepoluyo diye duydum azıcık kafasının altına set yapıyyorum.ve göğüs uçlarım halen yara olduğu için zor oluyo pozisyonumm..sizler de nasıll var mı aynı şeyler yaşayan..
bende yastık koyuyorum canım.daha tam alışamadım.yatarak emzirmek iyi değil diye duydum.dikkat et.
birde kızlar bebeğin başının altına yastık koyuyormusunuz.ne zaman yastık kullanmaya başlayacağız??
17 mayıs :)) Gündeşler ha ne güzelmiş olumunekankayizsmile
canım çok pardon diğer özlemle gündeşler:1no2:
Ben de emzirme yastığı kullanıyorum. Kulak burun boğazcı hafif dik konumda emzir dedi, ama zor bişey ya, genelde yatay oluyor bizimki...
bende yastık koyuyorum canım.daha tam alışamadım.yatarak emzirmek iyi değil diye duydum.dikkat et.
birde kızlar bebeğin başının altına yastık koyuyormusunuz.ne zaman yastık kullanmaya başlayacağız??
bende yastıkla emziriyorum ama yastığı aşağı kaydırıyorum,ayakları sarkıyor,dik duruyor biraz
sütün yemeyle hiç ilgisi oldugunu sanmıyorum,ben rejim yapıyorum,aklıma eserse humena stilden içiyorum 1bardak,onun dışında günde 3lt su dışında süt yapar denilen hiçbişeyi özel tüketmedim ama sütüm gayet iyi maşallah diyeyim,ama uyku gerçekten süper süt yapıyor
annemde emzirirken bişey yiyip içmeme izin vermiyor,1saat memede kaldıgı oluyor,susuzluktan ölüyorum
lohusa kadının 40 gün mezarı açık kalırmış gibi bir laf var,o nedenle 40 çıkmadan yanlız bırakılmazmış,
k.validem bana her gün gelrken normal ekmek getiriyo hemde 2 tane yyip süt olacakmış..bende akşam servisinde kepek ekmeği aldırıyorumsempatiksalakcinni
ekmk süt yapar mı kilo yapar...
aynen canım ya sinir oluyorum.benim kayınvalidemde öyle sürekli tereyağı ye ekmek ye süt olsun diyip duruyor.onlar süt yapmıyor anne sıvı şeyler süt yapıyor desemde yok suyun nesi süt yapar diyorkaydirigubbakcemile3
tereyağı yersem sütüm yağlı olurmuş bebişte kilo alırmışkaydirigubbakcemile3
bende tamam anne deyip geçiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?