2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yastık koyuyorum canım.daha tam alışamadım.yatarak emzirmek iyi değil diye duydum.dikkat et.
birde kızlar bebeğin başının altına yastık koyuyormusunuz.ne zaman yastık kullanmaya başlayacağız??

canım ben oğlumda 1,5 yaşına kadar yastık kullanmadım uzmanlarda 1 yaşına kadar kullanmayın diyor

dün bütün gün rahat ettim,gecede öyle,saat başı emdi ama sorun değil,15dk emip memede uyudu,hiç huysuzluğu yoktu,bakalım bugun ne olcak

iyice huy değiştirdi bizimki yaaa uyuyo on dk sonra uyanıyoo... tek elle yazıyorm şimdi de omzumda. ah paşam ah ne hallere soktun beniikaydirigubbakcemile3

kızlar aşıdan geldik sürekli emmek istediğini söledm bi kere emzirince 40 dk dan önce verme dedi ne mümkünse...artıkın...
çünkü tek refleksleri ağız açıp aranmk dedi bilmiyorum mantıklımı sizce...

kızlar bebişlerin ppoposu pişik oldumu sizin benimki dışarı vermiş sivilcce gibi yavaş yavaş da kızarıyo krem kullanıyorumn ama fayda etmedii bildiğiniz işe yarar doğal yöntemleriniz varmı akadaşlar?
bide ufak ufak öksürüyo banyo yapırmaya korkuyorum napcamı şaşırdım ya:S güzel havala ra denk geldik dıyoru ama ne giydirceğimizide şaşırıyoruz

canım bizim sağlık ocağındaki drda aynı şei söyledi çok kusuyo yine emmek istıyo dedim 2 satte bir emzir kustuktan sonrada yarım saat geçsin dedi refleks miş aramaları memyi ama aranıp aranıp ağlamaya başlıyo kuzum:)) gelde dayan

o ağzı açık omzumu vurunca dayanamıyorum..emzk mi versem die düşünüyorum sabahtan beri

günaydın kızlar
benimkide sürekli emmek istiyor..sonrada çıkarıyor..memede uyumaya alıştı birde..ağzında süt birikiyor bizim kız çoktan uykuya dalmış..
emzik vermeye çalıştım ama almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…