2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bizde eşimle bu konuyu tartışıyoruz emzik vermek istemiyorum, oda verelim diyor çunkı tok olsa bile arıyo en azından midesini yatıştırır kusmaz sürekli emip diyor ilk gunler alıyodu memeyi şimdi almıyo ama kıyamıyorum ona emzik vermeye kararsızım:S

benim ilk zamanlar sütüm azdı ağlıyordu hep emzik verdim ve alıştı.şuan emzik kullanıyoruz.inş.bir zararı yoktur

40 dakka mıııı :1shok: akannehir ya bunlar hiç çocuk büyütmemiş ya bizimkilerde anormallik var, peeehhh :dilcikar: sadece aranmakla kalsa vermiyom tabi memeyi ama viik viiik vikleyince napçaz

günaydınnn,,,
kızımın uyku düzeni tamamen değişti,sabah 4 te uyuyor artık geceleri,gece 12 den sabah 4 e kadar oturuyor (

saat 10dan beri ağlıyodu memeyi emiyo kızarıyo basıyo yaygarayıı.. heralde açmış yavrum mamayı verdim sustu.. ama memeden de süt geliyo sıkınca anlamadım gitti ya..
kızlar bide emerken bebeğin boğazından o lıkır lıkır sesi duyuyomusunuz? ilk 3-5 dk ses gelio sonra kesiliyo bizde.

emzik gece ani ölümleri önlüyormuş. bizimki önceleri alıyodu şimdi istemiyo. ben de tek el yazıyorum..

öksürmesi nasıl canım emdikten sonra tek tük ise korkma,benim kızımda tek tek öksürüyor emdikten sonraki yarım saat içinde,doktoruna sordum normal genzini,boğazını temizliyor dedi...ama sık olursa bakalım dedi...

neye göre hareket edicez..herkes farklı bişey diyo..bizim dr.umuzda nezaman isterse ver dedi..süt artması açısından da iyi olur dedi..hatta ben çok emiyo sa.lerce deyince eee anne olmak kolay değil dedi..

emzik kotu birsey degil ki bakmayin doktorlara, ben inatla vermeye clisiorum bazen aliyor bazen almiyor,
cunku bebekler bazen ac olmuyor sadece emmek istiyor kendini sakinlestirmek icin

mamayla kolayca doyuyor ve rehavet çöküp uyuyorlar. o nedenle hastanede çok ağlamasın diye hemşireler hemen mama veriyor.
bizimkinin kusma derdinin yanısıra birde genzine kaçırıp boğulma derdi var..

canım benim kız 10 dakıka emse aynı ses gelıyo boğulcak gibi nefes alıyo korkuyorum arada çekip dinlendırıyorum,
sonrada midesi bulanıyo artık 4 dk verıp yarım saat bekletıyorum onu uyanıkken

canım benim kız 10 dakıka emse aynı ses gelıyo boğulcak gibi nefes alıyo korkuyorum arada çekip dinlendırıyorum,
sonrada midesi bulanıyo artık 4 dk verıp yarım saat bekletıyorum onu uyanıkken

o ses gelmiyosa yutmuyodur emzik gibi kullanıyodur seni diolar doğrumu kızlar ya:bbo:

evet aynen oyle, hepimiz anneyiz emzigiz.. :)

zaten yavas zayif emip bir yandan keyif yapiyorlar hissedersiniz emzik moduna gectiginizi..

o ses gelmiyosa yutmuyodur emzik gibi kullanıyodur seni diolar doğrumu kızlar ya:bbo:

malesef canım bizimkinin karnı tokken verıyorum memeyi ucunda oynuyo muck muck ses çıkıyo ama onunla uyumak istıyo özellikle akşam
kullanıyo bu veletler bizi:)
mama verıyorum diye sıkma kendını çocuk aç kalacak hali yok ya tabıkı yetmeyınce vereceksın...

aynı şeyleri bende yaşıyorum.emziriyorum 2dakika sonra uyuyo memede.sonra herhalde doydu diye yerine koyuyorum.anında gözlerini açıyor ve tekrar ağlamaya başlıyor.kucağıma aldığımda ise susuyor.gündüzleri hep böyleyiz.

kaç kilo verdiniz doğumdan sonra hanımlar,karınlarınız ne durumda???ayy sinir oluyorum karnıma,midemden itibaren şiş gibi duruyor...

galiba bu minik kuşların hepsinin taktiği aynı:)
memede keyif yapmak hoşlarına gidiyor..
buarada gözündeki sulanma ve çapaklanma neredeyse eçti damla sayesinde..

kaç kilo verdiniz doğumdan sonra hanımlar,karınlarınız ne durumda???ayy sinir oluyorum karnıma,midemden itibaren şiş gibi duruyor...

16 kilo almıştım hamileyken 8i gitti. ama karnım sarkmış gibi dikişlerin üzerine doğru yayılmış bi acaip yaa çatlaklar da hala kırmızı kırmızıı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…