kızlar aşıdan geldik sürekli emmek istediğini söledm bi kere emzirince 40 dk dan önce verme dedi ne mümkünse...artıkın...
çünkü tek refleksleri ağız açıp aranmk dedi bilmiyorum mantıklımı sizce...
kızlar bizde eşimle bu konuyu tartışıyoruz emzik vermek istemiyorum, oda verelim diyor çunkı tok olsa bile arıyo en azından midesini yatıştırır kusmaz sürekli emip diyor ilk gunler alıyodu memeyi şimdi almıyo ama kıyamıyorum ona emzik vermeye kararsızım:S
kızlar bebişlerin ppoposu pişik oldumu sizin benimki dışarı vermiş sivilcce gibi yavaş yavaş da kızarıyo krem kullanıyorumn ama fayda etmedii bildiğiniz işe yarar doğal yöntemleriniz varmı akadaşlar?
bide ufak ufak öksürüyo banyo yapırmaya korkuyorum napcamı şaşırdım ya:S güzel havala ra denk geldik dıyoru ama ne giydirceğimizide şaşırıyoruz
kızlar aşıdan geldik sürekli emmek istediğini söledm bi kere emzirince 40 dk dan önce verme dedi ne mümkünse...artıkın...
çünkü tek refleksleri ağız açıp aranmk dedi bilmiyorum mantıklımı sizce...
saat 10dan beri ağlıyodu memeyi emiyo kızarıyo basıyo yaygarayıı.. heralde açmış yavrum mamayı verdim sustu.. ama memeden de süt geliyo sıkınca anlamadım gitti ya..
kızlar bide emerken bebeğin boğazından o lıkır lıkır sesi duyuyomusunuz? ilk 3-5 dk ses gelio sonra kesiliyo bizde.
saat 10dan beri ağlıyodu memeyi emiyo kızarıyo basıyo yaygarayıı.. heralde açmış yavrum mamayı verdim sustu.. ama memeden de süt geliyo sıkınca anlamadım gitti ya..
kızlar bide emerken bebeğin boğazından o lıkır lıkır sesi duyuyomusunuz? ilk 3-5 dk ses gelio sonra kesiliyo bizde.
canım benim kız 10 dakıka emse aynı ses gelıyo boğulcak gibi nefes alıyo korkuyorum arada çekip dinlendırıyorum,
sonrada midesi bulanıyo artık 4 dk verıp yarım saat bekletıyorum onu uyanıkken
o ses gelmiyosa yutmuyodur emzik gibi kullanıyodur seni diolar doğrumu kızlar ya:bbo:
kaç kilo verdiniz doğumdan sonra hanımlar,karınlarınız ne durumda???ayy sinir oluyorum karnıma,midemden itibaren şiş gibi duruyor...
kaç kilo verdiniz doğumdan sonra hanımlar,karınlarınız ne durumda???ayy sinir oluyorum karnıma,midemden itibaren şiş gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?