2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba bu minik kuşların hepsinin taktiği aynı:)
memede keyif yapmak hoşlarına gidiyor..
buarada gözündeki sulanma ve çapaklanma neredeyse eçti damla sayesinde..

canım damlayı günde kaç kere veriyosun ve 2 göze de veriomusun_? bizimki hala geçmedi 2 haftadır damlayı kullanmayı mı beceremiyorum acep..

bu arada uyudu bizimki omzumda,koydum beşiğine bakalım kaç dk dayanacak.

canım damlayı günde kaç kere veriyosun ve 2 göze de veriomusun_? bizimki hala geçmedi 2 haftadır damlayı kullanmayı mı beceremiyorum acep..

tatlım 4 saatte bir yanlızca birkez damlatıyorum.
buarada damlatmadan önce ılık suyla masaj yaparak gözünü sil,ben sadece sol gözüne damlatıyorum ..
geçmiş olsun cnm.

tatlım 4 saatte bir yanlızca birkez damlatıyorum.
buarada damlatmadan önce ılık suyla masaj yaparak gözünü sil,ben sadece sol gözüne damlatıyorum ..
geçmiş olsun cnm.

bende öyle yapayım sağol canım.
bu arada uyandı bizimki reor kırdı 20-30dk uyududelikafadulden

gaz sancısı için bugün eşim eczaneden ilaç alacak kızlar varmı kullanan? zinco bide nurse mü neydi onu önerdiler ama doktora sormadan kullancam vala çocuk gazdan renkten renge giriyo..

selam kızlar, ben kızımın sancısı için dünden itibaren zinco'ya başladım gerçekten çok faydasını gördüm papatya rezene uğraşmaktan daha iyi ve kolay geldi bana

gaz sancısı için bugün eşim eczaneden ilaç alacak kızlar varmı kullanan? zinco bide nurse mü neydi onu önerdiler ama doktora sormadan kullancam vala çocuk gazdan renkten renge giriyo..

tatlım senden önce bende yazmıştım zinco derim gerçekten süper biz dün başladık anında etkisini gösterdi kaydirigubbakcemile2

tatlım senden önce bende yazmıştım zinco derim gerçekten süper biz dün başladık anında etkisini gösterdi kaydirigubbakcemile2

sağol canım ya günde ne kadar veriliyo_? gerçekten işe yaradımıı.. inş biz de rahatlarız:sinifsinif:

sağol canım ya günde ne kadar veriliyo_? gerçekten işe yaradımıı.. inş biz de rahatlarız:sinifsinif:

günde 3 defa 4 er damla veriliyor. ben dün alıp başladım inan kızımın uykusu dahi düzeldi daha dalgın uyuyor banada dr. tavsiyesiyle almıştım hiçbir yan etkisi yok tamamen doğal iç rahatlığıyla kullan

merhaba kızlar;
bebişler hepsi aynı emmeue bayılıyorlar.en sevdikleri şey tek eğlenceleri napsınlar.2-3 aylık olunca azalır ama 40 la hiç ilgisi yok hiç bir şey değşmiyor.bende her istediğinde vermeye çalışıyorum ancak aradan 1 saat geçmeliymiş gaz problemi olmmaması için hazmedilmeden yeni süt gelip karışınca çok gaz oluyormuş dikkat ediyorum.bayağı düzene soktuk.ama zaten bazen emzik gibi kullanıyorlar o zaman ayırmamak lazım o ayrı tabii..bende emzik veriyorum ölçl kullanıldığı sürece zararı olmaz benim tontiş hiç sevmiyor.arada alıyor bazen sabahlar kahvaltı yapana kadar veriyorum bir daha vermiyorum.

74 ile doğum yaptım şu an 62 kiloyum bir 4-5 kilo daha vermeliyim ama asıl önemlisi karın bölgesini sıkılaştırmak.sarkıyor resmen ve ben çok dışarı çıkıyorum artık iş yerime gidip geliyorum korse kullanmaya başladım ama medical tipli değil.nbb marka çamaşır korse külotlu çok sert değil çok memnun kaldım.......

ben bebişi çoğunlukla yarıdan daha az yatık vaziyette karnımın üzerine koyarak emziriyorum
iyi bir emzirme pozisyonumu bilmiyorum ama sanırm su ameliyattan sonra karna koyulan kum torbalarının işini görüyor..bir ara duran akıntım şimdilerde çoğaldı..içim temizleniyor gibi..
yada benmi olmasını istediğim gibi düşünüyorm bilmiyorm:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bende gaz ilacı olarak sab simplex kullandım nerdeyse 1 şişe en iyi gaz ilacı dediler hatta her ecz bulunmuyo ama gazını kesmedi oğlumun hatta vermeyi unuttuğum günler oldu bazen ve farkına verdım ki versem de vermesemde aynı gaz devam ediyo
gaz problemini fazla takmayın derim ne olursa olsun gaz oluyo fazla önüne geçilebilecek bişi olduğunu sanmıyorum
arkadaşımın bebeği durmadan ağlıyordu gaz yüzünden allahtan benimki öyle diil o yüzden fazla sorun etmiyorum
humana nın gaz önleyici çayını da denedim ama verdiğim anda kusuyordu

üşttüğü için de yeşil görülebilir ama hemen endişelenme devam ederse doktoruna danışırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…