2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamzecim ne güzel olurrr vallaa ortak bir yerde buluşma yapsak karınlarımız hafif çıkıncaa kaydirigubbakcemile5 katılım olur muki acaba tabi herkez gelemezz ama

işallah canım ya açılacakmış zaten son aylarda bebişilerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Allah doğumu böyle yaptığına göre vardır bi hikmeti.Yoksa biz de tavuk gibi küçücük bişey yumurtlardık.büyürdü o kaydirigubbakcemile3

ay ne diosun dadlım sen yaaaaaaa?:1shok:

Allah doğumu böyle yaptığına göre vardır bi hikmeti.Yoksa biz de tavuk gibi küçücük bişey yumurtlardık.büyürdü o kaydirigubbakcemile3
benim annecim abimi ebe gelene kadar tek başına doğurmuş keşkem anneme çekseydim cesaretli değilim çok of of :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey
oyyy..ama hakkaten yumurta kadarlar şuan annesiiiikaydirigubbakcemile3...benimki dün 5,5 cm di popo ile baş arası

eeee benim ebem annanemmm kızlarrr. annecim beni tam 4,5 kilo doğurmuş varmı böyle bişey. annelerimizin canı yokmuymuş bende normal doğurucam rabbim kısmet ederse

kızına neler aldınnnnn cnaımm alışverişe başladın galbaa ayy ne güzell ya bende bilsem cinsiyetinikaydirigubbakcemile

ay inş ben de başlarım artık almaya. çok içim gidiyo ne görsemkaydirigubbakcemile2

çok acıktım ben yaa ben de yemeğe gitmek istiyorum 20 dk kaldı:hulya:

ben de bugün evden getirdim bakalım nasıl olacak

selam kızlar geçmişi ancak okuya bildim. valla ben dayanamıyorum her çarşıya çıktığımda muhakkah birşey alıyorum.
yaaa çok heyecanlıyım 1 saat sonra bebeğimi göreceğim kısmet olursa kaydirigubbakcemile2

canım peynir zeytin salatalık domates ekmek getirdim iki haftaddır poğaca yiyodum görkem zararlı dedi doğru yakıyodu midemi

hadi afiyet olsun canım ozamanalkisalkisalkis

öylemii hadi hayırlı haberlerle gel inş.. ne güzel ya bende özledim bebişimi:mymeka::CüvCüv:

buna katılıorum
allah ızın verırse okula gıdene kadar kendım bakmayı dusunuyorum

ben de tutuyorum kendimi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…