canım ben daha 1 kontrole gidebildim 2. si ayın 23 unde bide kaka problemimiz vardı zaz yapıyodu ozaman gittim olcup tartmadılar gıcık oldum hatta ben evde tartmaya calısıyorum.. tam sonuc vermiyor ama gelişiyor galiba bana kucuk geliyor hala??? gecen ayın 23unde kaybettigimiz kiloları almıstık ve 4 kilo olmustuk boyumuzda 54 cm?? sizinki nasıl??
ben suan evde tartıyorum 4500 bazen 4800 falan cıkıyor ??? emin olamıyorum?? boyuda sanki 58 olmus??? ama ben hata payı veriyorum kesin degil...
evet haklısın
aylık kilo artışı ne kadar olmalı acaba bebeklerde???
çok tatlı maşallahkimse bi masallah bile demedi(( cok uzuldum.... neyse kaldırıyorum artık (
canım bebğine maşallah. çok tatlı
öyleyse benimki kesin obez olucak,haftalık dediğini biz 2günde alıyoruz,:) ayyyy kıyamam kuzuma maşallah oğluşuma,nazar değmesin,biliyorum anne sütü obez yapmaz :)demekki sütüm yarıyor,kilo alsın büyüsün tosun paşam600 gr ile 1000 gr olması normal miş canım şuan.haftalık 150 ile 250 gr almaları gerekiyor.....
selam kızlar.. opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım.
dün karpuz yemiştim bebeğim çok rahatsız oldu gazdan çok kıvrandı yavrum. karpuz okadar gaz yapıyomuydu ya
kızlar ben bütün yediğim yemeklere kimyon koyuyorum hem pişerken hemde tabağımda üzerine serpiyorum. hem benim gazım olmuyo hemde bebeğim rahat ediyo tavsiye ederim. her türlü yemeğide yiyebiliyorum. bu arada sütüde arttırıyomuş netten okuduğuma göre.
aylık kilo artışı ne kadar olmalı acaba bebeklerde???
öyleyse benimki kesin obez olucak,haftalık dediğini biz 2günde alıyoruz,:) ayyyy kıyamam kuzuma maşallah oğluşuma,nazar değmesin,biliyorum anne sütü obez yapmaz :)demekki sütüm yarıyor,kilo alsın büyüsün tosun paşam
sg maşallah kuzuna,pek tatlı
ben yatıkla emziriyorum ama normal yastıkemzirme yastığı kullanan varmı aramızda
maaşallh kuşummmopuyorumnanaktankaç kilo şuannn.. benimki de bayağı iyi alıyor maaşallahh tasuncuklaraaa
saol canımmaşallah canım Devrim e
hanımlar soruma cevap alamadım,d vitamini damlasını nasıl veriyorsunuz?direk ağzınamı damlatıyorsunuz,yoksa çay kaşığıylamı?
canım doktorlar su b,ile vermiyor anne sütünün % 70 su diye
birde doktorumuz kilo almını yavaşlatır başka bir şey vermen demişti anne sütü yeterli dedi
30 ml çok değimi?
ne kadarcık mideleri var bir öğünü çaya gidiyor yani ben bir çay kaşığı bile vermeye korkuyorum.doktorlarınıza danıştınız mı?
canım süekli vermiyoruz kilo alımını neden yavaşlatsınki drumuz önerdi gazı olduğu zamanlar ver günde toplam 100 ml verebilirsin dedi 30 ml herzaman içmiyor zaten
selnaaaaa
maşallah kızına şimdi gördüm bebeğini nete giremiyorum artık malesef anca ara sıra 5 dk bakabiliyorum şimdi de iyiki bamışım kızını gördüm.Allah nazardan saklasın
bu arada ben vitamin damlasını çay kaşıyla veriyorum sağlık ocağındaki ebede öyle daha iyi olduığunu söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?