2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aylık kilo artışı ne kadar olmalı acaba bebeklerde???

600 gr ile 1000 gr olması normal miş canım şuan.haftalık 150 ile 250 gr almaları gerekiyor.....

600 gr ile 1000 gr olması normal miş canım şuan.haftalık 150 ile 250 gr almaları gerekiyor.....
öyleyse benimki kesin obez olucak,haftalık dediğini biz 2günde alıyoruz,:) ayyyy kıyamam kuzuma maşallah oğluşuma,nazar değmesin,biliyorum anne sütü obez yapmaz :)demekki sütüm yarıyor,kilo alsın büyüsün tosun paşam
sg maşallah kuzuna,pek tatlı

aylık kilo artışı ne kadar olmalı acaba bebeklerde???

oncelikle cok sagolun kızlar....

bebiş uyandı kacıyorum

ben arastırdım ilk uc ay 600 gr ila 1 kg arası normal bi site var onu bulursam eklerim...

bu o site degil ama olsun bebek muayene

maaşallh kuşummmopuyorumnanaktankaç kilo şuannn.. benimki de bayağı iyi alıyor maaşallahh tasuncuklaraaa

ben kullanmıyorum yastık normal klasik pozisyonda emziriyoruummm...

özlem senin bebişede maaşallahhh.......

s_ maşallah oğluşuna

s_g cim biraz geç yazdım ama tatlım, kızım 57 cm boyu 4,300 gr da kilosu tabi kıyafetleri olmadan dr. iyi olduğunu söyledi

maaşallh kuşummmopuyorumnanaktankaç kilo şuannn.. benimki de bayağı iyi alıyor maaşallahh tasuncuklaraaa

yine uyandı,offf 5100dü hmşire 300 kıyafetine düştü,4800 yazdı,
ilk hafta 400gr zayıflmıştı,3860dı,sonrada 12 günde 1kilo almış paşam,ilk hafta fazla anne sütü veremedik,tutmadı gögsümü,gögüs ucum yoktu,sonra sağarak vermeye çalıştık,ama şükür 2haftadır tutuyor

hanımlar soruma cevap alamadım,d vitamini damlasını nasıl veriyorsunuz?direk ağzınamı damlatıyorsunuz,yoksa çay kaşığıylamı?

hanımlar soruma cevap alamadım,d vitamini damlasını nasıl veriyorsunuz?direk ağzınamı damlatıyorsunuz,yoksa çay kaşığıylamı?

selnaaaaa
maşallah kızına şimdi gördüm bebeğini nete giremiyorum artık malesef anca ara sıra 5 dk bakabiliyorum şimdi de iyiki bamışım kızını gördüm.Allah nazardan saklasın

bu arada ben vitamin damlasını çay kaşıyla veriyorum sağlık ocağındaki ebede öyle daha iyi olduığunu söyledi...

selna ben cay kasıgına sütümü sağıp d vıtamınını damlatıp oyle verıyorum doktorada sordum olur dedı.

canım süekli vermiyoruz kilo alımını neden yavaşlatsınki drumuz önerdi gazı olduğu zamanlar ver günde toplam 100 ml verebilirsin dedi 30 ml herzaman içmiyor zaten

canım süekli vermiyoruz kilo alımını neden yavaşlatsınki drumuz önerdi gazı olduğu zamanlar ver günde toplam 100 ml verebilirsin dedi 30 ml herzaman içmiyor zaten

abera bizim doktorumuzda 100 verebilirsiniz hergün dedi.daha başlamadık bu akşam vereceğim ilk sefer

sağol şulecim,,,seninkide çok tatlı Allah nazardan saklasın bütün bebeklerimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…