2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kimseciklerde yok..bugün gesmeye gittik oğluşumla babamıza uğradık..yine weniceye uğradım ciciler aldım kuzumazemuszemus..bide lcw den tişort aldım oğluma babalae günğ tişortü..üstünde ben babalar günü hediyesiyim gibi bişey yazıyo..giydirip kucana vericem..kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar;
Doğum yaptığımı iş arkadaşım buraya yazmıştı ama doğum hikayeleri bölümüne yazmış. Ben de takrar yazıyım. Biraz geç oldu ama:)Bebeğim 27 Mayıs 2010 Perşembe günü 18:45 de epidural sezeryan ile 3800 gram olarak dünyaya geldi. Bugün tam 15 günlük oldu,kilomuz 4000 gram olmuş. Annelik mükemmel bir duygu. Evimize daha internet bağlanamadı o yüzden giremiyorum nete. En kısa zamanda bağlanacak inşallah.

gözün aydın canım maşallah kuzuya

BıR YERDE OKUMUŞTUM BANA ÇOK MANTIKLI GELDı 'annenin yediği herhangi birşey bebeğe gaz yapmaz çünkü gaz bağırsaklarda birikir kana geçmez dolayısıyla sütede geçmez' diyordu sizide yazmak istedim

karnı tok altı temiz gazı olmayan bi bebek nedenm ağlar uyumaz bu sa.te yaaaaaaaaaa

İlgi istiyordur tatlım. Geçicek bu dönemleri de az daha sabret. Davlumbaz yada fön makinası çalıştır. Benim kızımı acaip rahatlatıp uyutuyordu bu ses. Belki kolik sancısı tutmuştur. Öpüyorum kuzumu a.s.

selam kızlar hava süperrr acaba çıksammı bebek arabasna koyup bebişimi diyorum ama eşim yok tek başına gözüm kesmiyosempatiksalakcinni

bu arada haftaya yola çıkıcaz arabayla 4-5 saat srüyo köye gidicezz.. inş yolda huzursuzlanmaz bebeğim hava değişikliği falan prob. olmaz.. henüz kırkımız falan çıkmadı ama iyi geziyoruz valla

Selam kızlar.Bikaç gündür giremiyorum.Eve henüz net bağlanmadı.Annemdeyim şuan.Herkes iyidir umarım.Biz şükür iyiyiz kızımla.
Ant, canım benim bebişim de ağlıyor.Kucak istiyor.Dün aklıma geldi tşörtümün üstüne yatırdım.öyle kokumla uyudu.Bi deneyin isterseniz

Şuleeee nerelerdesin canım ya özledim seni.Öptüm kızını

kucağımda uyumak istiyor napmalıyım

dün ben de kucağımda uyuttum koydum göğsüme başını 45 dk durduk öle tai pestilim çıktıkaydirigubbakcemile3

bi günü bi gününe tutmuyor artık her gece yatışında dua ediyorum başında güzelce uyusun rahatlasın 2-3 saa mümkünse uyusun diyekaydirigubbakcemile3

iyi fikir vallaohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

aynı şeyi bende yaptım,kokumla uyur belki dedim ama malesef olmadı,uyumadı

selam kızlar;
ah canım yorgunlukları sorma sırtmı artık hissetmiyorum iki omzumun arası uyuşmuş nasıl canım yanıyor.

Burun aspiritörü kullanan varmı? paşamın burnu dolmuş ama ben kullanmaya korkuyorum ya..

devrimim yorgunluk artık bizim için kaçınılmazkaydirigubbakcemile gerçi şükür halimize tatlı yorgunluklar bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…