emzirme yastığı kullanan varmı aramızda
aylık kilo artışı ne kadar olmalı acaba bebeklerde???
Selam kızlar;
Doğum yaptığımı iş arkadaşım buraya yazmıştı ama doğum hikayeleri bölümüne yazmış. Ben de takrar yazıyım. Biraz geç oldu ama:)Bebeğim 27 Mayıs 2010 Perşembe günü 18:45 de epidural sezeryan ile 3800 gram olarak dünyaya geldi. Bugün tam 15 günlük oldu,kilomuz 4000 gram olmuş. Annelik mükemmel bir duygu. Evimize daha internet bağlanamadı o yüzden giremiyorum nete. En kısa zamanda bağlanacak inşallah.
karnı tok altı temiz gazı olmayan bi bebek nedenm ağlar uyumaz bu sa.te yaaaaaaaaaa
selnaaaaa
maşallah kızına şimdi gördüm bebeğini nete giremiyorum artık malesef anca ara sıra 5 dk bakabiliyorum şimdi de iyiki bamışım kızını gördüm.Allah nazardan saklasın
bu arada ben vitamin damlasını çay kaşıyla veriyorum sağlık ocağındaki ebede öyle daha iyi olduığunu söyledi...
kucağımda uyumak istiyor napmalıyım
Selam kızlar.Bikaç gündür giremiyorum.Eve henüz net bağlanmadı.Annemdeyim şuan.Herkes iyidir umarım.Biz şükür iyiyiz kızımla.
Ant, canım benim bebişim de ağlıyor.Kucak istiyor.Dün aklıma geldi tşörtümün üstüne yatırdım.öyle kokumla uyudu.Bi deneyin isterseniz
aynı şeyi bende yaptım,kokumla uyur belki dedim ama malesef olmadı,uyumadıSelam kızlar.Bikaç gündür giremiyorum.Eve henüz net bağlanmadı.Annemdeyim şuan.Herkes iyidir umarım.Biz şükür iyiyiz kızımla.
Ant, canım benim bebişim de ağlıyor.Kucak istiyor.Dün aklıma geldi tşörtümün üstüne yatırdım.öyle kokumla uyudu.Bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?